Cybele
|
|
February 02, 2018, 06:54:35 PM |
|
Artık betona demire para basmaya gerek yok her yerde çok fazla sayıda kiralık ev var gayrimenkul şirketleri illerindeki daireleri satamıyor kiraya vermeyi tercih ediyor. Ev almak mantık dışı, evim yok ama çok param olsada ev almam, Btc, Eth ve altcoin alırım.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
February 02, 2018, 08:07:53 PM |
|
Ev yoksa ev alınması lazım diğer türlü eğer evin varsa o zaman diğer seçenek kalıyor. Ama yinede bir ev parası kadar Kripto paraya yatırım yapılması taraftarı değilim.
|
|
|
|
kutsal_money
Member
Activity: 154
Merit: 10
|
|
February 02, 2018, 08:09:01 PM |
|
Bu seviyelerde bitcoin almak çok daha kolay ve mantıklı görünse de bence biraz yürek istiyor çünkü piyasaya ciddi çöküş haberleri hakim durumda ama yükselişini bekliyorum
|
|
|
|
a.hasat
Member
Activity: 252
|
|
February 03, 2018, 08:28:40 AM |
|
Kendine ait bir ev oncelikte benim için . Eğer tek ev ile düşünülüyorsa kiraya çıkıpda parayı btc ye yatırmak riskli bir iş . Eğer bir adet evin varsa nakit paranın %30-40ini btc ye yatırıp geri kalanı ile toprak almak daha mantıklı . Bir sektöre girmeyi düşündüm ama o zaman btc ile çok ilgilenemezsin.
|
|
|
|
digital1755
|
|
February 03, 2018, 03:28:33 PM |
|
Kripto para ticareti ikinci ilimiz olsun. Gerçek işlerinizi yapmaya devam edin. Ev almak ger zaman iyidir. Başımızı sokacak yerimiz olsun. Artı para ile altcoin yatırımı yapılabilir.
|
|
|
|
Account Supplier
|
|
February 03, 2018, 03:58:32 PM |
|
Şu aralar bitcoin almak için tam zamanı. Sakin kalırım vakit problemim yok beklerim diyorsan en geç 2 sene içerisinde paranı kesinlikle x4 katlayacak bitcoin. Ondan sonra İstanbul'dan rahatça evini alabilirsin kardeşim. Altcoin kazancı daha fazla tabi ki ama büyük kumar şahsen ben ne kadar bilgim tecrübem olsa da o riske ev parasıyla girmem. Ev fiyatları uçmuş durumda zaten sen her halükarda bir miktar beklemek zorundasın o yüzden bitcoin en mantıklısı kısa vade bile olsa.
|
|
|
|
fixmod
|
|
February 03, 2018, 04:18:57 PM |
|
tabikide ev almak. bitcoin alıp içine oturabilir misin ? ev çok daha garantili değer kaybetse bile elden çıkarmazsın çünkü bilirsinki başını sokacak bir evin var. Bitcoin şu anda çok fazla düşüş yaşadı. bunun yükseleceği ve ne kadar yükseleceği bilinmiyor. o yüzden şu aşama da ev daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
|
|
|
|
clex_us
|
|
February 03, 2018, 07:44:14 PM |
|
Ailemle oturmak için güzel bir ev alırım, kirada oturmak kolay değil. Ama btc ve altcoin alıp satmaktanda vazgeçmem. İkisinide bir arada yapabiliriz. Neticede hem evim hemde iş yeri açacak kadar nakitim olur.
|
|
|
|
Nevkeke
Newbie
Activity: 83
Merit: 0
|
|
February 03, 2018, 07:56:10 PM |
|
Bence bitcoini iyi takip etmek lazım fırsatlardan geri kalmamak alt coinleri iyi değerlendirmek lazım ama ailenin parasını ya da diğer yatırımları da riske atmamak çok önemli risk alacağımız miktarı iyi belirlemeliyiz
|
|
|
|
kirmizicizgimiz
Member
Activity: 210
|
|
February 03, 2018, 08:05:39 PM |
|
Çok farklı yatırımlar hocam yani kıyaslanmaz ki bence biri somut bir olay biri gelecek vaat eden bir teknolojiye yapılan yatırım yani kıyaslanamaz bence
|
|
|
|
Abdest_tozu
Member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
February 03, 2018, 08:12:29 PM |
|
Eğer değerlenmemis ve ileri de değerlenecegi yönde bir ihtimal varsa ev de kötü bir yatırım aracı degil ama böyle bir mühit değilse veya para yetmiyorsa bitcoine ve altcoinlere yatırım yapılabilir
|
|
|
|
boram16
Member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
February 03, 2018, 09:01:34 PM |
|
Bence cevaplar belli bu düşüş evresinde Bitcoin Emlak ise biraz daha zor ve riskli bence
|
|
|
|
tayyip baba
Member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 04, 2018, 02:20:14 PM |
|
Neden kıyaslanamaz ben anlamadım tam olarak bence gayette kiyaslanabilir sonuçta şuan her ikiside asıl amacının dışında yatırım aracı olarak kullanılabiliyor
|
|
|
|
lulumiya
|
|
February 04, 2018, 02:25:37 PM |
|
ikisi de mantıklı fakat yerine göre farklılıkları var tabii ki, atıyorum mevkiye görei bir borsa grafiği gibi ileriyi okumaya kalkarsak gelişecek bazı çevresel etkenlerden dolayı ev almanın belki de daha mantıklı olacağını göreceğiz, ikisinin de yararı var ama risk faktörleri de göz önüne alınmalı tabi, ev alıp kiraya verememe ya da bitcoin alıp sürekli düşüşlere denk gelme ve moral bozukluğu nedeniyle psikolojik çöküş vs bunların hepsi değerlendirilmeli
|
|
|
|
SogukSavas
Newbie
Activity: 126
|
|
February 04, 2018, 06:16:14 PM |
|
Bence Bitcoin bu kadar düşmüşken en güzeli kesinlikle Bitcoin veya aynı derecede düşmüş coin almak
|
|
|
|
Haymac
|
|
February 04, 2018, 06:19:37 PM |
|
Benim için öncelik ev. İstanbulda yaşıyorsan istanbulda ev almak istemen, bunun için diğer şehirdeki evi satman çok doğal. Parayı topladığında ev almayı unutma ama
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
February 04, 2018, 07:09:22 PM |
|
Ev almak elbette gayet güvenilir bir yatırım yöntemi fakat ileriye yönelik çok değerlensin ve sürpriz olsun dersek o takdirde bitcoin almak çok daha ideal bir seçenek oluyor.
|
|
|
|
obradovic
Newbie
Activity: 126
|
|
February 04, 2018, 07:38:25 PM |
|
Bence bu kadar düşen coinler varken emlak piyasasına girmek doğru olmaz Kısa sürede eski seviyesine gelir
|
|
|
|
Zakkaya
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
February 05, 2018, 05:57:07 AM |
|
Ciddi bir gelecek vaat ettiği söylense de öncelikli ihtiyaçlarımızdan barınma ihtiyacı için ev . Bence evin var ise sadece yatırım aracılı ile almak istiyorsan . Kesin kâr ettiren ev . Bitcoin ise riskli .
|
|
|
|
linkstronghappy
|
|
February 05, 2018, 09:40:54 AM |
|
Ben ikisini birden yapmayı tercih ederim. İmkanları zorlayarak hem barınma ihtiyacı için ev satın alırım, hem de dijital paralara yatırım yaparım. İkisi de gerekiyor.
|
|
|
|
|