soixantedix
Member
Activity: 518
Merit: 11
|
|
October 08, 2018, 02:22:54 PM |
|
ЯК ОБМІНЯТИ КРИПТОВАЛЮТУ НА ГРИВНЮ ТА ВИВЕСТИ ЇЇ НА КАРТКУ?
я обмінював через localbitcoins.com зразу на картку приват. не мав поки ніяких проблем
|
|
|
|
Flodner
|
|
October 08, 2018, 02:38:04 PM |
|
а є хтось звідси на форумі альткоінст талк ?
Є, в мене теж нік той же самий До речі як бачу Альткоінсток почав якось активно розвиватись останнім часом Що за Альткоінсток - можна посилання на нього ? Звісно, ось він https://www.altcoinstalks.comТам одразу побачите і українську гілку
|
|
|
|
soixantedix
Member
Activity: 518
Merit: 11
|
Дякую за Меріти. Мені вони потрібні, щоб я міг розмістити у своєму записі баннер з саморекламою. ... Наразі я готуватимусь до вибрів. Але не тих, що будуть у 2019, а тих, що будуть після.
Може й я в тих виборах візьму участь. А що, в мене мерітів більше)) Навіть дехто (кого я не знаю) в іншій гілці підтримував моє висування на посаду модератора в україномовному суб-форумі тут. Так, форуму ще немає, але думаю в 2019 році буде! План (роадмеп такий): До форуму приєднаються ще 5000 українців (софт кап) або 5 000 000 (хард кап) Для цього треба буде видати книжку про блокчейн (написану простою нескладною мовою, без важких технічних деталей, наприклад там точно буде розділ "Як заробляти на баунті") - та об'їздити з презентаціями всю Україну, а також про діаспори не варто забувати! Ну і звісно для виборів бажано заробити хоча б пару біткойнів, коли станеться очікуваний туземун на них можна буде провести непогану кампанію, і не забувайте що застава теж немаленька і на наступних виборах буде ще більша створи токен Grechka і роздавай людям, щоб голосували за тебе)
|
|
|
|
zimochka
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
October 08, 2018, 07:20:50 PM |
|
Дякую за Меріти. Мені вони потрібні, щоб я міг розмістити у своєму записі баннер з саморекламою. ... Наразі я готуватимусь до вибрів. Але не тих, що будуть у 2019, а тих, що будуть після.
Може й я в тих виборах візьму участь. А що, в мене мерітів більше)) Навіть дехто (кого я не знаю) в іншій гілці підтримував моє висування на посаду модератора в україномовному суб-форумі тут. Так, форуму ще немає, але думаю в 2019 році буде! План (роадмеп такий): До форуму приєднаються ще 5000 українців (софт кап) або 5 000 000 (хард кап) Для цього треба буде видати книжку про блокчейн (написану простою нескладною мовою, без важких технічних деталей, наприклад там точно буде розділ "Як заробляти на баунті") - та об'їздити з презентаціями всю Україну, а також про діаспори не варто забувати! Ну і звісно для виборів бажано заробити хоча б пару біткойнів, коли станеться очікуваний туземун на них можна буде провести непогану кампанію, і не забувайте що застава теж немаленька і на наступних виборах буде ще більша Непогано, проте до другого туру з Порохом ще замало, давай обіцяй щось толкове! Типу: кожному по жирній підписній щомісяця, чи якийсь "ту зе мун" на пару годин
|
|
|
|
Flodner
|
створи токен Grechka і роздавай людям, щоб голосували за тебе)
Так, це буде як зараз модно казати - stablecoin 1 токен буде рівнятись 1 гречаній крупиці Відповідно якщо є кілограм гречки - то ти вже інвестор, ну а якщо мішок - то крупний інвестор До речі це вигідна інвестиція, тому що гречка постійно дорожчає, відповідно й ціна токена буде рости
|
|
|
|
zimochka
Member
|
|
October 08, 2018, 07:24:15 PM |
|
ЯК ОБМІНЯТИ КРИПТОВАЛЮТУ НА ГРИВНЮ ТА ВИВЕСТИ ЇЇ НА КАРТКУ?
Є найпростіший варінат, без усіляких бірж: https://www.bestchange.ru/Там усі основні види валюти з / на яку можна обміняти. І онлайн можна побачити найкращий курс і найменшу комісію. Доброго ранку! Я на Куні все роблю. Також можно на ЛокалБіткоінс - там людина скине тобі грошики на б.-яку вказану тобою картку. Я в 2016 році тільки так і купував біткоіни. Добре-старе, то звичайно добре старе, але зараз розвелось тьма обмінників, і у деяких може бути набагато цікавіші комісії чи інші умови. У цьому плані каталогізатор - це супер річ.
|
|
|
|
Flodner
|
|
October 08, 2018, 08:21:08 PM |
|
Послухав тільки-но інтерв*ю на твоєму каналі з Дерев*янко.
Цікаво. Ще один президент) Дякую.
Тоді якщо вже згадали, треба й посилання запостити https://www.youtube.com/watch?v=bR1ROqk2i5U&tМоже ще комусь цікаво буде) Зараз легше згадати хто з кандидатів не говорить про блокчейн)
|
|
|
|
Yuliya2404
Member
Activity: 588
Merit: 43
|
|
October 08, 2018, 09:26:36 PM |
|
а є хтось звідси на форумі альткоінст талк ?
Є, в мене теж нік той же самий До речі як бачу Альткоінсток почав якось активно розвиватись останнім часом Що за Альткоінсток - можна посилання на нього ? Поки що там легко зробити ранг, але вже вводять обмеження. Типу меріти вводити не будуть, але є карма яка також впливає на ранг. Так що спішіть отримати ранг, там вже досить багато підписних
|
|
|
|
mxstroitel
Jr. Member
Activity: 146
Merit: 2
|
|
October 08, 2018, 09:39:11 PM |
|
Так, це буде як зараз модно казати - stablecoin 1 токен буде рівнятись 1 гречаній крупиці Відповідно якщо є кілограм гречки - то ти вже інвестор, ну а якщо мішок - то крупний інвестор До речі це вигідна інвестиція, тому що гречка постійно дорожчає, відповідно й ціна токена буде рости До речі, Похоронний дім в Міннесоті під назвою Crescent Tide Funeral & Cremation почав приймати біток за свої послуги після криптографічного буму кінця 2017. Я собі вимальовую таку картину-останне бажання криптоінтузіаста поховання за улюблену криптовалюту P.S Перепрошую за чорний гумор ))
|
|
|
|
Flodner
|
|
October 09, 2018, 06:51:00 AM |
|
а майнити гречку можна? і який протокол: POS чи РOW ? І треба апаратний кошельок по типу: Амбар
Це все буде вирішуватись Консенсусом (аналог сучасної політради в партіях) Тому поки що рано відповідати на це питання)
|
|
|
|
corrado25
|
|
October 09, 2018, 07:17:00 AM Last edit: October 09, 2018, 08:17:48 AM by corrado25 |
|
Доброго дня шановні. Інтнересно а писанина в цій гілці враховується за пост якщо я приймаю участь в підписній кампанії ? Бачу що тут строчать про все що тільки можна. Універсальна гіляка тут ))
|
|
|
|
Direwolve735
|
|
October 09, 2018, 08:18:21 AM Merited by Ukraine2020 (3) |
|
Доброго дня шановні. Інтнересно а писана в цій гілці враховується за пост якщо я приймаю участь в підписній кампанії ? Бачу що тут строчать про все що тільки можна. Універсальна ліляка тут ))
Зажежить від вимог саме вашої підписної кампанії. Іноді пости у локальних гілках враховуються, іноді - ні. Буває, що зараховується лише певна кількість постів у локальних темах. До того ж існують вимоги перекладати пости у Local Board англійською, аби менеджер баунті зрозумів, про що ви написали. "Строчать про все що тільки можна", бо немає окремої української Local Board. Але, сподіваюся, що ми все ж доб`ємося незалежної гілки, де дискусії будуть відокремлені та структуровані.
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
October 09, 2018, 08:28:51 AM |
|
Так, це буде як зараз модно казати - stablecoin 1 токен буде рівнятись 1 гречаній крупиці Відповідно якщо є кілограм гречки - то ти вже інвестор, ну а якщо мішок - то крупний інвестор До речі це вигідна інвестиція, тому що гречка постійно дорожчає, відповідно й ціна токена буде рости а майнити гречку можна? і який протокол: POS чи РOW ? І треба апаратний кошельок по типу: Амбар Ну, то все просто! Алгоритм змішаний - комбінований POS-РOW - спочатку збережи POS-стейк в Амбарі до весни, потім трохи "помайни" майнером-сівалкою (РOW), потім знову POS - збережи стейк в землі і дочекавшись нагороди у новому блоці (типу "колос", "коробочка") - використувуючи РOW-майнер старого типу КОСА чи новий прискорювач КОМБАЙН - отримай винагороду. Круто)
|
|
|
|
zimochka
Member
|
|
October 09, 2018, 09:41:34 AM |
|
Доброго дня шановні. Інтнересно а писанина в цій гілці враховується за пост якщо я приймаю участь в підписній кампанії ? Бачу що тут строчать про все що тільки можна. Універсальна гіляка тут ))
Якщо local немає у виключеннях з правил написання, то пости тут 100 % зарахують, я провіряв. А так, час від часу тут виникають цікаві дискусії або просто смішні діалоги і тоді робити підписну простіше-простого: просто спілкуєшся і маєш більше ніж мінімум за тиждень.
|
|
|
|
zimochka
Member
|
|
October 09, 2018, 09:47:12 AM |
|
Так, це буде як зараз модно казати - stablecoin 1 токен буде рівнятись 1 гречаній крупиці Відповідно якщо є кілограм гречки - то ти вже інвестор, ну а якщо мішок - то крупний інвестор До речі це вигідна інвестиція, тому що гречка постійно дорожчає, відповідно й ціна токена буде рости а майнити гречку можна? і який протокол: POS чи РOW ? І треба апаратний кошельок по типу: Амбар Ну, то все просто! Алгоритм змішаний - комбінований POS-РOW - спочатку збережи POS-стейк в Амбарі до весни, потім трохи "помайни" майнером-сівалкою (РOW), потім знову POS - збережи стейк в землі і дочекавшись нагороди у новому блоці (типу "колос", "коробочка") - використувуючи РOW-майнер старого типу КОСА чи новий прискорювач КОМБАЙН - отримай винагороду. Круто) А є і інший варінат типу ASIC майнер: називаєш себе антикорупціонером, створюєш ГОшку і починаєш топити за якогось кандидата.
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
October 09, 2018, 09:56:36 AM |
|
Так, це буде як зараз модно казати - stablecoin 1 токен буде рівнятись 1 гречаній крупиці Відповідно якщо є кілограм гречки - то ти вже інвестор, ну а якщо мішок - то крупний інвестор До речі це вигідна інвестиція, тому що гречка постійно дорожчає, відповідно й ціна токена буде рости а майнити гречку можна? і який протокол: POS чи РOW ? І треба апаратний кошельок по типу: Амбар Ну, то все просто! Алгоритм змішаний - комбінований POS-РOW - спочатку збережи POS-стейк в Амбарі до весни, потім трохи "помайни" майнером-сівалкою (РOW), потім знову POS - збережи стейк в землі і дочекавшись нагороди у новому блоці (типу "колос", "коробочка") - використувуючи РOW-майнер старого типу КОСА чи новий прискорювач КОМБАЙН - отримай винагороду. Круто) А є і інший варінат типу ASIC майнер: називаєш себе антикорупціонером, створюєш ГОшку і починаєш топити за якогось кандидата. Кількість токенів Гречка навряд чи збільшиться від того. А ось взломати гаманець Арморі вАмбарі можно завдяки хакерам.. рейдерам.
|
|
|
|
heross2
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
|
October 09, 2018, 09:58:02 AM |
|
слухайте а де ціла гілка українська тут?
|
|
|
|
Flodner
|
|
October 09, 2018, 11:19:10 AM |
|
Так я ж про нього ы казав) Дерв*янко. Я в тебе на каналі дивився, як Катя бере інтерв*ю) [/quote] Так, я тому й запостив відео - хай ще хтось подивиться якщо комусь цікаво До речі я подивився - нормально, він справді розбирається принаймні краще за інших які задекларували свої прихильність технології (навіть на тій же конференції один регіонал лазив)) Щодо спілкування в цій гілці, з минулого досвіду баунті кампаній - так, зараховуються В деяких лише частина постів може бути в Локал (наприклад 10 з 30 на тиждень) І чим більше постів в цій гілці - тим більше шансів для створення Локал саб-форуму))
|
|
|
|
corrado25
|
|
October 09, 2018, 11:41:03 AM |
|
Доброго дня шановні. Інтнересно а писана в цій гілці враховується за пост якщо я приймаю участь в підписній кампанії ? Бачу що тут строчать про все що тільки можна. Універсальна ліляка тут ))
Зажежить від вимог саме вашої підписної кампанії. Іноді пости у локальних гілках враховуються, іноді - ні. Буває, що зараховується лише певна кількість постів у локальних темах. До того ж існують вимоги перекладати пости у Local Board англійською, аби менеджер баунті зрозумів, про що ви написали. "Строчать про все що тільки можна", бо немає окремої української Local Board. Але, сподіваюся, що ми все ж доб`ємося незалежної гілки, де дискусії будуть відокремлені та структуровані. Дякую.Ні в умові підписної нічого не вказано де можна а де не можна строчити.Просто пише 10 постів на тиждень. Значить строчу )) Доречі яка ймовірність того шо реально буде створена українська гілка ?
|
|
|
|
Ukraine2020
|
|
October 09, 2018, 11:52:00 AM |
|
Так я ж про нього ы казав) Дерв*янко. Я в тебе на каналі дивився, як Катя бере інтерв*ю) Так, я тому й запостив відео - хай ще хтось подивиться якщо комусь цікаво До речі я подивився - нормально, він справді розбирається принаймні краще за інших які задекларували свої прихильність технології (навіть на тій же конференції один регіонал лазив)) Щодо спілкування в цій гілці, з минулого досвіду баунті кампаній - так, зараховуються В деяких лише частина постів може бути в Локал (наприклад 10 з 30 на тиждень) І чим більше постів в цій гілці - тим більше шансів для створення Локал саб-форуму)) Ще наводку дам - та людина - ШєдовПрезидент, з якого кепкували - також розбирається в темі. То - той, про кого тобі ранійше казав, що буде висувати кандидатуру. Тож я його Мерітом і підтримав. Щось напише - ще підтримаю. Якщо є бажання - теж підтримай. Щодо Дерев*янко - так. Розбирається дещо.. але бачу - що нещодавно) Він запинався на термінах.. послухай на його пропозіцію смарт-контраків - він згадував... Насправді - важливо, щоб людина була чесною.... Дерев*янка пов*язують з тим, що кошти вони забрали державні на свої ПП... Але то - лише такі собі чутки) На вигляд - не поганий)
|
|
|
|
|