Üstte yazılan kesilme ve donma gibi sorunlardan btcturk sorumlu değildir bence.Şimdi bazı arkadaşlarda hocam sen ne içtin diye soracak 2 bardak çay içtim arkadaşlar.
Geçen gün biri konu açmış açtığı konuda işte lafta herkes balina ama borsalara girip bakıyoruz millet az az 3-5 alıyor ve hacim düşük diyor helede btcturk için bunu diyende bu konuya yazmışta okuyan gören olmuş ama cevap yazan olmamış yada adamı kaale bile alan olmamış onun mesajı alıntı yapıp durum tespiti yapalım.
Öncelikle borsa olarak Türkiye'de hacimden dolayı Paribu'yu kullanıyorum.
Geçen hafta 0850 li telefonla aradılar. Uzun süredir BTCTürk'te işlem yapmadığınızı ve her gün giriş yaptığınızı görüyoruz dediler. Bunu sebebini merak ediyorlarmış. Platformumuza dair önerileriniz eleştrileriniz var mı şeklinde sorular sordular.
Bende neden her gün giriş yaptığımı ve işlem yapmadığım konusunda bilgiler verdim.
Kripto para piyasaları açısından umut verici bir şey.
Ben yazmadım adamın yazısı orda bir daha okuyup siz yorumlayın.
İşte bu tip adamlar borsaya üye olursa ve öbür konuda yazdığım kapağı burayada ekliyorum ve 2 ci kapağı olacağı için artık uydu yayınlarını çift antenle rahat rahat izler.
Hamsinin kralı olduğunda bu yazdığın posttan belli zaten.paran yoksa borsaları niye meşgul ediyon siteleri boşa işgal etme.diğer siteye girmeye çalışan coin alım satımı yapacak olan kişilerin haklarını gasp ediyorsun.btcturk dediğin sitede zaten herkes şikayetçi sistem donuyor diye işte senin gibi aynı anda günde 1000 boş kişi girse ne olur site çöker işi olanda giremez.
Btcturk sitesinin tam üye sayısı nedir yalan yok bilmiyorum ama söylentilere göre 100.000 deniyor da inşallah ilerde 200.000 olur.İşte üstteki rahatsız üye gibi üye sayınız fazla ise işiniz çok zor derim.
100.000 üyenin 10.000 ni gerçek trade yapan olsa geri kalanda işte üye olmuş çıkmış hiç girmemiş yada 1-2 kere girmiş olsa.Ve bu geri kalanın 90.000 diyelim içlerinde 10.000 üstteki rahatsız gibi hergün siteye tatmin olmak için girerse sadece bu borsa için yazmıyorum hangi borsa olsa sitesi felç olur.
Niye adam alım satım yapmaz ama kendi kendine görev edinmiş illa borsaya girip o havayı soluması lazım.Hergün btcturk giriyorıum bakıp çıkıyorum btcturk farkına vardı beni aradılar konuştuk falan filan olmayan aklı ilede akıl vermiş kerata.
Ben btcturk yönetiminde olsam durumu incelerim ve işte buna benzer olan çürük yumurtaları sorgusuz sualsiz üyeliklerini iptal eder ve kayıtlı maillerine mail gönderir bilgilendirir bir dahada bizi rahatsız etmeyin derim.Niye böyle diyorsun hocam diyenede şunu yazalım.
Yine kesildi işlem yapamıyoruz bilerekmi yapıyorsunuz anlamıyorumki sürekli kesinti. 2 günde bir kitlenip kalıyor nasıl bir sunucunuz var çok merak ediyorum.
-Gerçekten alım satım yapan üstteki şikayet örnekleri var.Bak adam alım satım yapacak ama işte siteye girişi sağlayamıyor.
-Adamın sitede parası var alım fırsatı oldu coin alacak ama işte üstteki gibiler sitede boşa yer işgal edince sen siteye giremeyebilirsin.
-Yada borsada coini var satma fırsatı geldi satıp kar edecek gene giremedi ne oldu fırsat uçtu coin fiyatı aşağı çakıldı.Hele bugünlerde fiyat 2 yukarı 5 aşağı posizyonunda.
-Birine borsadan acil coin alıp yollaması lazım ama gene site felç.
-Yada önceden verdiği satış emirleri var girip iptal edecek giremedi ne oldu ucuza gitti coinler gibi.Bazen fiyatlar bir aşırı artan oluyor.
Örneklendirmeler çok olurda parası olmayan geçen biri bir post attı ordanda ağanın biri lafı sağlam koydu.Hangi borsa aklımda değil adamın yazdığı sizde bankadan para gönderme alt limit 100-TL neden onu 20-TL yapmıyorsunuz diyor.Evet yanlış okumadınız.adam 20-TL yollayacak borsaya.Helede usd 5 tl iken. Gerçi bugün 5.25 tl usd.
İşte orda milet botta bot diyorsa anlayan var anlamayan var çoğu borsaya para gönderme alt limit 100-TL ile borsaya gönderip bence helede örnek koinkesde en az 10-20 tl lik alım emri verenler var bazen görüyorum adam inatla 20 tl lik emir giriyor ripple yada doge olmadı stellar ve nem alıyor üstünede btg aldım mı alsana canavar gibi yatırım sepetini 100 tl ile kuruyor boğa gelincede BMW X5 yaparsa artık 500-TL ile istanbulu satın alacağını zannediyor herhalde.
Son söz borsa yönetimleri kendileri karar verirde işte üstteki gibi günde sitenize hele 5.000 – 10.000 boş beleş girip çıkıyorsa orda hacim ne olur sıfıra yakın olur alım satım gerçekten yapacak olanda siteye giriyim diye tırmalasın dursun sinir krizi geçirsin.
Not: Dışarıda bir cafede git otur garson gelsin sorsun ne içeceksiniz sen hiç bir şey ortamın havasını alıyorum diye cevap ver ve gitsin sonra gene gelsin gitsin artık 3.cüde ben diyim tüm garsonlar gelip kaldırıp kolundan tuttukları gibi yolun kenarına oturturlar adamı.Boş beleş hayat yok artık.