Praeconium
Member
Activity: 102
Merit: 10
|
|
April 12, 2014, 02:24:26 PM |
|
Pozdrav svima, imam malo veci problem sa svojim rigom koji je proistekao iz neznanja.. 1. Kupio sam napajanje Chieftec navitas 1000 sa samo 2 GPU izlaza http://www.chieftec.eu/en/psus/navitas-serie/gpm-1000c.htmlSobzirom da imam 4 R9 270x graficke kartice pokusao sam da ih spojim preko molex kablova koji dolaze sa PSU, ali dolazi samo jedan kabal sa 3 molex izlaza, a za 3cu graficku su potrebna 4 molex izlaza. Uglavnom porucio sam CorsAir Pro kablove sobzirom da je Chieftec dodatne kablove bilo nemoguce pronaci (ima neko ideju gdje?) http://www.corsair.com/en/professional-individually-sleeved-dc-cable-kit-type-3-generation-2-red Kad spojim, obije zelene lampice se ukljuce na GPU, cooler vrti i im azvuk ali GPU ni Ubuntu ni BAMT ne prepoznaju. U cemu moze biti problem? Na koji nacin bih mogao najlakse da uposlim sve 4 kartice na postojecem napajanju?
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
April 12, 2014, 03:42:56 PM |
|
Ljudi bok Jel se prestalo rudarit ili koji je razlog zatišja ovdje? Nema veze, zanima me sa čime ekipa ovdje rudari, koje OS koristite, koji majner koristite? Ja pokušavam sa Win8, ali stavim dvije 290 TriXice i komp se smrzne nakon nekog vremena, a koristim 13.12 drivere, jedna je na rizeru x16/x1, a druga na matičnoj, već sam lud. Jel na linuxu treba dummy plug ili ne, problem je kaj dummy koji se svugdje predlaže nemogu uštekat na grafičku jer grafa nema dodatna 4 pina a adapter ima. Kao što se vidi početnik sa rigovima, a plan je da se malo više ubacim. Jel ima uopće svrhe rudari GPU?
bolje da si kupio moje ltc asice Možda, al malo si mi skup bio, za nekoliko K kn si smanjio kroz mjesec dana ) novonastala situacija korigira cijenu naravno
|
|
|
|
Kiki112
|
|
April 13, 2014, 12:18:06 PM |
|
evo malo se je BTC popravio,još malo pa če prijeći 400$ evo ga 398.7$
di gledaš ti tu cijenu, na bitstampu 427$ šta i ti upadaš bez padobrana cijena ti se bitcoina mjenja iz sekunde u sekundu je si li ti to znao.nije ti BTC novac pa narodna banka daje tečaj jednom u 24 sta ma pusti me, vidiš da pimplam postove xD
|
|
|
|
dmeter
|
|
April 13, 2014, 01:34:35 PM |
|
di gledaš ti tu cijenu, na bitstampu 427$ šta i ti upadaš bez padobrana cijena ti se bitcoina mjenja iz sekunde u sekundu je si li ti to znao.nije ti BTC novac pa narodna banka daje tečaj jednom u 24 sta ma pusti me, vidiš da pimplam postove xD a di si sad evo ti prilike BTC samo šta nestalo samo 411$ inače izračuna sam svoj gubitak ja sam na gubitku realnih dobrih, 23000 kuna sa BTC. ako se uspijem a nije mi vrag dao mira pa sam kupija još antminera Nedjelja, Travanj 13, 2014 Lokacija Vrijeme 10 Obrađeno u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 12:42 Subota, Travanj 12, 2014 Lokacija Vrijeme 9 Stiglo za sortiranje u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 18:27 8 Napustilo ured u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 05:09 7 Obrađeno u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:49 6 Carinjenje završeno u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:29 5 Stiglo za sortiranje u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:22 4 - HONG KONG - HONG KONG 00:31 Petak, Travanj 11, 2014 Lokacija Vrijeme 3 Napustilo ured u SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 23:59 2 Obrađeno u SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 22:45 1 Pošiljka pokupljena SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 17:36 samo za carinu ču morati izdvojit oko 2800 kuna u utorak sridu. ali neču više kupovat nema ovo više smisla . čim izrudarim za carinu gledat ču prodati opremu inače carina ako vam kinez skine cijenu u fakturi iznosi oko 40-50% na strojeve jer carina ne priznaje njegove fakture i sama određuje cijenu robe i transporta.carinici su bili komunjare i ostali komunjare u duši
|
|
|
|
cech4204a
|
|
April 13, 2014, 02:52:46 PM |
|
Dečki malo bi vas zamolijo za pažnju, ako je mogu dobit, uzmite si 5 minuta vremena pa pročitajte moju priču koja se nalazi u mom podpisu, ako možete, pomozite tako, da djelite link kojeg imam u svom podpisu tako, da ga stavite sebi u podpis ili adresu koju imam napravljenu za svrhu donacija nekako objavite negdje, kako bi mi pomogli. Hvala vam
|
Bitcoin is DEAD
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
April 13, 2014, 04:12:25 PM |
|
Dečki malo bi vas zamolijo za pažnju, ako je mogu dobit, uzmite si 5 minuta vremena pa pročitajte moju priču koja se nalazi u mom podpisu, ako možete, pomozite tako, da djelite link kojeg imam u svom podpisu tako, da ga stavite sebi u podpis ili adresu koju imam napravljenu za svrhu donacija nekako objavite negdje, kako bi mi pomogli. Hvala vam
uz dozno postovanje, nemoj da ja pocnem pricati pricu..
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
|
April 13, 2014, 04:34:34 PM |
|
svatko od nas ima priču...
|
IOTA
|
|
|
Kiki112
|
|
April 13, 2014, 04:43:29 PM |
|
ma ne skidam nikakve gadosti s interneta
|
|
|
|
cech4204a
|
|
April 13, 2014, 04:51:04 PM |
|
ma ne skidam nikakve gadosti s interneta samo je .txt file ili notepad file, čak sam i uklonijo word file, jer su me več napali da imam malware itd... na kraju svega ga ne treba ni downloadat, jer je preview avtomatski.
|
Bitcoin is DEAD
|
|
|
Kiki112
|
|
April 13, 2014, 06:07:19 PM |
|
pročitah, e jbg to je sranje, ne smiješ više ni provalnika nalemat a kamoli nekog ovako..
što si trebao napravit? pustit da ti curu siluju a tebe naštemaju, jesi ga na podu štelio ili?
jer ima ona kao upotreba sile u jednakom omjeru je dozvoljena u samoobrani ali ako odgovoriš sa više sile to je već kao zločin..
sranje ali da, nažalost je tako..
|
|
|
|
gaba
|
|
April 13, 2014, 06:08:42 PM |
|
Kak ste dečki?
|
LWWE6dtTUXuaq36KTCne5XqMQHfhfwpadC
|
|
|
cech4204a
|
|
April 13, 2014, 06:22:44 PM |
|
pročitah, e jbg to je sranje, ne smiješ više ni provalnika nalemat a kamoli nekog ovako..
što si trebao napravit? pustit da ti curu siluju a tebe naštemaju, jesi ga na podu štelio ili?
jer ima ona kao upotreba sile u jednakom omjeru je dozvoljena u samoobrani ali ako odgovoriš sa više sile to je već kao zločin..
baš tako kao što kažeš. Nisam ga na podu, samo dok sam se okrenuo sam ga jednom udarijo u bradu i pao čovjek glavom na pod, bijo je pijan ko kanta...
|
Bitcoin is DEAD
|
|
|
Kiki112
|
|
April 13, 2014, 08:29:26 PM |
|
baš tako kao što kažeš. Nisam ga na podu, samo dok sam se okrenuo sam ga jednom udarijo u bradu i pao čovjek glavom na pod, bijo je pijan ko kanta... pa jebemu, nije mi jasno kako ti možeš išta ispast kriv tu ma neće te osudit valjda.. nisi ništa skrivio, čista samoobrana
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
April 14, 2014, 02:13:59 AM |
|
baš tako kao što kažeš. Nisam ga na podu, samo dok sam se okrenuo sam ga jednom udarijo u bradu i pao čovjek glavom na pod, bijo je pijan ko kanta... pa jebemu, nije mi jasno kako ti možeš išta ispast kriv tu ma neće te osudit valjda.. nisi ništa skrivio, čista samoobrana u hr ne postoji samoobrana, tj. nije zakonski opravdana, bar je tako izlozio sudac kad sam ja imao slican susret sa jednim nesretnikom, srecom nije me privatno tuzio, vec samo podnio prijavu za ojrm, za sto sam dobio 100E kaznu, i to doslovno je pisalo u presudi 100e, nekuzim zasto u eur a ne u kunama ?
|
|
|
|
|
Kiki112
|
|
April 14, 2014, 10:12:14 AM |
|
baš tako kao što kažeš. Nisam ga na podu, samo dok sam se okrenuo sam ga jednom udarijo u bradu i pao čovjek glavom na pod, bijo je pijan ko kanta... pa jebemu, nije mi jasno kako ti možeš išta ispast kriv tu ma neće te osudit valjda.. nisi ništa skrivio, čista samoobrana u hr ne postoji samoobrana, tj. nije zakonski opravdana, bar je tako izlozio sudac kad sam ja imao slican susret sa jednim nesretnikom, srecom nije me privatno tuzio, vec samo podnio prijavu za ojrm, za sto sam dobio 100E kaznu, i to doslovno je pisalo u presudi 100e, nekuzim zasto u eur a ne u kunama ? kako retardirano, pa nema smisla to se onda treba mjenjat zakonom, pa gdje će normalno bit kažnjen netko tko je pokušavao živ ostat.. pa u Njemačkoj ni bjeg iz zatvora nije kažnjiv jer je to osnovni ljudski instinkt.. a kamoli uzvratiti kad si napadnut..
|
|
|
|
mladen00
Legendary
K-ing®
|
|
April 14, 2014, 01:53:10 PM |
|
baš tako kao što kažeš. Nisam ga na podu, samo dok sam se okrenuo sam ga jednom udarijo u bradu i pao čovjek glavom na pod, bijo je pijan ko kanta... pa jebemu, nije mi jasno kako ti možeš išta ispast kriv tu ma neće te osudit valjda.. nisi ništa skrivio, čista samoobrana u hr ne postoji samoobrana, tj. nije zakonski opravdana, bar je tako izlozio sudac kad sam ja imao slican susret sa jednim nesretnikom, srecom nije me privatno tuzio, vec samo podnio prijavu za ojrm, za sto sam dobio 100E kaznu, i to doslovno je pisalo u presudi 100e, nekuzim zasto u eur a ne u kunama ? kako retardirano, pa nema smisla to se onda treba mjenjat zakonom, pa gdje će normalno bit kažnjen netko tko je pokušavao živ ostat.. pa u Njemačkoj ni bjeg iz zatvora nije kažnjiv jer je to osnovni ljudski instinkt.. a kamoli uzvratiti kad si napadnut.. obrana je obrana napali su te verbalno i fizički i pokušali zlostavljat tvoju curu da mi je vidit toga suca koji će te osudit p.s. makar je sudac Lozina kada je lički tuđman gurnuo američkoj košarkašici koja je igrala za Gospić prst u pakšu okarakterizirao to kao pozdrav
|
IOTA
|
|
|
silver71
Member
Activity: 101
Merit: 10
no avatar for now
|
|
April 14, 2014, 03:02:48 PM |
|
di gledaš ti tu cijenu, na bitstampu 427$ šta i ti upadaš bez padobrana cijena ti se bitcoina mjenja iz sekunde u sekundu je si li ti to znao.nije ti BTC novac pa narodna banka daje tečaj jednom u 24 sta ma pusti me, vidiš da pimplam postove xD a di si sad evo ti prilike BTC samo šta nestalo samo 411$ inače izračuna sam svoj gubitak ja sam na gubitku realnih dobrih, 23000 kuna sa BTC. ako se uspijem a nije mi vrag dao mira pa sam kupija još antminera Nedjelja, Travanj 13, 2014 Lokacija Vrijeme 10 Obrađeno u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 12:42 Subota, Travanj 12, 2014 Lokacija Vrijeme 9 Stiglo za sortiranje u LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 18:27 8 Napustilo ured u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 05:09 7 Obrađeno u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:49 6 Carinjenje završeno u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:29 5 Stiglo za sortiranje u HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 02:22 4 - HONG KONG - HONG KONG 00:31 Petak, Travanj 11, 2014 Lokacija Vrijeme 3 Napustilo ured u SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 23:59 2 Obrađeno u SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 22:45 1 Pošiljka pokupljena SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 17:36 samo za carinu ču morati izdvojit oko 2800 kuna u utorak sridu. ali neču više kupovat nema ovo više smisla . čim izrudarim za carinu gledat ču prodati opremu inače carina ako vam kinez skine cijenu u fakturi iznosi oko 40-50% na strojeve jer carina ne priznaje njegove fakture i sama određuje cijenu robe i transporta.carinici su bili komunjare i ostali komunjare u duši dmeter, što ti piše u carinskoj deklaraciji, koja je to skupina po NCD ? Tj. koji točno tip oreme ti je deklariran i da nije tih 2800 u biti PDV, a ne carina ?
|
smart solutions from Tesla's home country...
|
|
|
Kiki112
|
|
April 14, 2014, 03:59:28 PM |
|
evo danas rast preko 40$, možda počinje oporavak
|
|
|
|
mladen00
Legendary
K-ing®
|
|
April 14, 2014, 05:16:23 PM |
|
evo danas rast preko 40$, možda počinje oporavak pa kako ''forumski stručnjaci'' tvrde da od polovice travnja idemo samo gore. neka im se tvrdnje pozlate, i btc marketcap od 100 milijardi dolara
|
IOTA
|
|
|
|