dmeter
|
|
April 23, 2014, 09:32:24 PM |
|
Znači nemam straha? Slobodno uzmem i utaknem u struju i to je to?
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu
|
|
|
|
dadaas
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 250
Super Smash Bros. Ultimate Available Now!
|
|
April 24, 2014, 08:47:51 AM |
|
Jel ima kakva statistika koliko ljudi majna, a koliko uopće korisiti Bitcoin u Hrvatskoj? Baš me zanima neka statistika.
|
|
|
|
sashab
Newbie
Activity: 36
Merit: 0
|
|
April 24, 2014, 12:53:24 PM |
|
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen.
|
|
|
|
dmeter
|
|
April 24, 2014, 02:40:09 PM |
|
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen. napajanje gledaj.cointera nije nikad proizvodila napajanje niti če.Kacavida u ruke i pročitaj s napajanja podatke
|
|
|
|
sashab
Newbie
|
|
April 24, 2014, 07:05:00 PM |
|
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen. napajanje gledaj.cointera nije nikad proizvodila napajanje niti če.Kacavida u ruke i pročitaj s napajanja podatke nema ni jedna druga naljepnica osim te, a otvorit se ne može jer je na njemu ona naljepnica za garanciju :S
|
|
|
|
dmeter
|
|
April 25, 2014, 06:24:24 AM |
|
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen. napajanje gledaj.cointera nije nikad proizvodila napajanje niti če.Kacavida u ruke i pročitaj s napajanja podatke nema ni jedna druga naljepnica osim te, a otvorit se ne može jer je na njemu ona naljepnica za garanciju :S ma koja garancija, je li me ti zajebaješ
|
|
|
|
sashab
Newbie
|
|
April 25, 2014, 09:53:48 AM |
|
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen. napajanje gledaj.cointera nije nikad proizvodila napajanje niti če.Kacavida u ruke i pročitaj s napajanja podatke nema ni jedna druga naljepnica osim te, a otvorit se ne može jer je na njemu ona naljepnica za garanciju :S ma koja garancija, je li me ti zajebaješ Tako mi rekli iz ConTerre, da je navedeni model još pod nekom njihovom garancijom kao. Ajmo ugrubo, ovako, ja uzmem uređaj, mene sad zanima ak je sa uređajem sve u redu, dali ja njega mogu direktno uključiti u struju i staviti u pogon i to je to? Ili? te dali on mora ići direktno u zidnu utičnicu, ili mogu putem produžnog, imam neke skupe produžne sa svim kuxxcima!
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
|
April 25, 2014, 11:22:46 AM |
|
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen. napajanje gledaj.cointera nije nikad proizvodila napajanje niti če.Kacavida u ruke i pročitaj s napajanja podatke nema ni jedna druga naljepnica osim te, a otvorit se ne može jer je na njemu ona naljepnica za garanciju :S ma koja garancija, je li me ti zajebaješ Tako mi rekli iz ConTerre, da je navedeni model još pod nekom njihovom garancijom kao. Ajmo ugrubo, ovako, ja uzmem uređaj, mene sad zanima ak je sa uređajem sve u redu, dali ja njega mogu direktno uključiti u struju i staviti u pogon i to je to? Ili? te dali on mora ići direktno u zidnu utičnicu, ili mogu putem produžnog, imam neke skupe produžne sa svim kuxxcima! pošalji upit da li je to napajanje za vrijednosti od 110 do 230VAC. Ako je sve je ok, i ako trebanapraviš utikač. Ako nije jebi ga, kupi novo napajanje
|
IOTA
|
|
|
sashab
Newbie
|
|
April 25, 2014, 11:51:07 AM |
|
kad ti dođe otvori i pogledaj svojim oćima na napajanju one oznake na njemu Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen. napajanje gledaj.cointera nije nikad proizvodila napajanje niti če.Kacavida u ruke i pročitaj s napajanja podatke nema ni jedna druga naljepnica osim te, a otvorit se ne može jer je na njemu ona naljepnica za garanciju :S ma koja garancija, je li me ti zajebaješ Tako mi rekli iz ConTerre, da je navedeni model još pod nekom njihovom garancijom kao. Ajmo ugrubo, ovako, ja uzmem uređaj, mene sad zanima ak je sa uređajem sve u redu, dali ja njega mogu direktno uključiti u struju i staviti u pogon i to je to? Ili? te dali on mora ići direktno u zidnu utičnicu, ili mogu putem produžnog, imam neke skupe produžne sa svim kuxxcima! pošalji upit da li je to napajanje za vrijednosti od 110 do 230VAC. Ako je sve je ok, i ako trebanapraviš utikač. Ako nije jebi ga, kupi novo napajanje Ovo sam našao kod njih: The TerraMiner has two Power-One 80 PLUS certified “Platinum” efficiency power supplies. They have a wide input voltage range of 90-264 VAC. The normal operational range is 100v to 240v, so it will work at all the standard voltages around the world (110v, 120v, 220v, 230v and 240v). The datasheet for the power supplies can be found here. http://www.power-one.com/sites/power-one.com/files/documents/power/datasheet/bcd.00012_ai_pfe1100-12-054xa.pdftako da sam zamjenim kablove za utičnicu i mislim da bi trebalo raditi bez problema, ali sam im poslao odmah još upit.
|
|
|
|
Manfred Macx
|
|
April 25, 2014, 01:18:07 PM |
|
Jel ima kakva statistika koliko ljudi majna, a koliko uopće korisiti Bitcoin u Hrvatskoj? Baš me zanima neka statistika.
Jučer sam čuo podatak da ima bar 300 full nodeova kod nas. Ne sjećam se više otkud liku taj podatak. Eto, ima barem toliko ljudi upoznatih s bitcoinom.
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
April 25, 2014, 01:35:47 PM |
|
Jučer sam čuo podatak da ima bar 300 full nodeova kod nas. Ne sjećam se više otkud liku taj podatak. Eto, ima barem toliko ljudi upoznatih s bitcoinom. kud bas 300, ionako sam se osjecao kao spartanac s btc-om ^^ al nema sta, crypto se siri i jaca iz dana u dan, samo sto veliki manipulatori mogu i po godinu dana rusiti cijenu, dok vecina ostalih gleda brzu dobit, i bjezi cim uveca kapital za 10%, ili panicare kad padne za 15%. tesko je biti pametan u downtrendu
|
|
|
|
dmeter
|
|
April 25, 2014, 02:27:21 PM |
|
Tako mi rekli iz ConTerre, da je navedeni model još pod nekom njihovom garancijom kao. Ajmo ugrubo, ovako, ja uzmem uređaj, mene sad zanima ak je sa uređajem sve u redu, dali ja njega mogu direktno uključiti u struju i staviti u pogon i to je to? Ili? te dali on mora ići direktno u zidnu utičnicu, ili mogu putem produžnog, imam neke skupe produžne sa svim kuxxcima!
je li ti kupuješ novi ili polovni ili nas zajebaješ. cointera ima garanciju na svoje strojeve 30 dana https://cointerra.com/faq/How long is the warranty? The manufacturer’s warranty on a TerraMiner ordered on the CoinTerra website store is a standard 30 days for materials and workmanship, starting on the date of delivery receipt, and subject to the terms and conditions agreed to in the Consumer Sales Agreement which must be accepted during the checkout process.
|
|
|
|
cech4204a
|
|
April 25, 2014, 04:24:04 PM |
|
Tako mi rekli iz ConTerre, da je navedeni model još pod nekom njihovom garancijom kao. Ajmo ugrubo, ovako, ja uzmem uređaj, mene sad zanima ak je sa uređajem sve u redu, dali ja njega mogu direktno uključiti u struju i staviti u pogon i to je to? Ili? te dali on mora ići direktno u zidnu utičnicu, ili mogu putem produžnog, imam neke skupe produžne sa svim kuxxcima!
je li ti kupuješ novi ili polovni ili nas zajebaješ. cointera ima garanciju na svoje strojeve 30 dana https://cointerra.com/faq/How long is the warranty? The manufacturer’s warranty on a TerraMiner ordered on the CoinTerra website store is a standard 30 days for materials and workmanship, starting on the date of delivery receipt, and subject to the terms and conditions agreed to in the Consumer Sales Agreement which must be accepted during the checkout process. Ja sam za onu opciju zajebavanja ;-)
|
Bitcoin is DEAD
|
|
|
sashab
Newbie
|
|
April 25, 2014, 09:09:03 PM |
|
je li ti kupuješ novi ili polovni ili nas zajebaješ. cointera ima garanciju na svoje strojeve 30 dana https://cointerra.com/faq/How long is the warranty? The manufacturer’s warranty on a TerraMiner ordered on the CoinTerra website store is a standard 30 days for materials and workmanship, starting on the date of delivery receipt, and subject to the terms and conditions agreed to in the Consumer Sales Agreement which must be accepted during the checkout process. Ne zajebavam ja Vas nego mene tehnička služba Cointerra, gdje njihov zaposlenik očito nema pojma gdje radi :S jer tako mi je on napisao. Inače uređaj je star 2 tjedna, ali mi ovaj nije naveo nigdje da je garancija 30 dana :S
|
|
|
|
dmeter
|
|
April 25, 2014, 09:40:34 PM |
|
je li ti kupuješ novi ili polovni ili nas zajebaješ. cointera ima garanciju na svoje strojeve 30 dana https://cointerra.com/faq/How long is the warranty? The manufacturer’s warranty on a TerraMiner ordered on the CoinTerra website store is a standard 30 days for materials and workmanship, starting on the date of delivery receipt, and subject to the terms and conditions agreed to in the Consumer Sales Agreement which must be accepted during the checkout process. Ne zajebavam ja Vas nego mene tehnička služba Cointerra, gdje njihov zaposlenik očito nema pojma gdje radi :S jer tako mi je on napisao. Inače uređaj je star 2 tjedna, ali mi ovaj nije naveo nigdje da je garancija 30 dana :S dok ti počmeš s njim rudarit ne da če isteći garancija nego bitcoina više neče biti..čekaj da prođe još tih 15 dana (da nebi izgubija garanciju)pa ga otvori i pročitaj na napajanju za koju je struju
|
|
|
|
dmeter
|
|
April 27, 2014, 06:58:05 AM |
|
Šta ste se nešto ovdje smirili.da imamo svi malo gubitaka a ne znači to da ne možemo raspravljati
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
April 27, 2014, 12:16:36 PM |
|
Šta ste se nešto ovdje smirili.da imamo svi malo gubitaka a ne znači to da ne možemo raspravljati ok, sta split kaze; upucat se sa 8-milimetarskim ili .45-icom
|
|
|
|
silver71
Member
Activity: 101
Merit: 10
no avatar for now
|
|
April 28, 2014, 09:55:28 AM |
|
Šta ste se nešto ovdje smirili.da imamo svi malo gubitaka a ne znači to da ne možemo raspravljati ok, sta split kaze; upucat se sa 8-milimetarskim ili .45-icom Tržište s 5 milijardi dolara tržišne kapitalizacije nije nešto što će tek tak nestati. Ali kao što svak precjenjuje sebe i svoj alat (odakle ga mjeriš ?), tako neki krivo procjenjuju vrijednost svog ulaganja - i povrata. Kad se u poslovanju budete rukovodili pravilom 69, znat ćete što se isplati, a što ne.
|
smart solutions from Tesla's home country...
|
|
|
silver71
Member
Activity: 101
Merit: 10
no avatar for now
|
|
April 28, 2014, 09:59:56 AM |
|
Šarengradski Tesla : Da ne lutaš okolo tražeći podatke za napanje : Sandra Dollé Inside Sales Power-One | A MEMBER OF THE ABB GROUP Direct line: +33(0) 130 442 952 sandra.dolle@power-one.com |www.power-one.com
|
smart solutions from Tesla's home country...
|
|
|
dmeter
|
|
April 28, 2014, 12:10:39 PM |
|
Šta ste se nešto ovdje smirili.da imamo svi malo gubitaka a ne znači to da ne možemo raspravljati ok, sta split kaze; upucat se sa 8-milimetarskim ili .45-icom Ko se nije skrio magarac je bio
|
|
|
|
|