ajareselde
Legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
|
|
May 04, 2014, 07:59:36 PM |
|
Pozdrav svima, imam malo veci problem sa svojim rigom koji je proistekao iz neznanja.. 1. Kupio sam napajanje Chieftec navitas 1000 sa samo 2 GPU izlaza http://www.chieftec.eu/en/psus/navitas-serie/gpm-1000c.htmlSobzirom da imam 4 R9 270x graficke kartice pokusao sam da ih spojim preko molex kablova koji dolaze sa PSU, ali dolazi samo jedan kabal sa 3 molex izlaza, a za 3cu graficku su potrebna 4 molex izlaza. Uglavnom porucio sam CorsAir Pro kablove sobzirom da je Chieftec dodatne kablove bilo nemoguce pronaci (ima neko ideju gdje?) http://www.corsair.com/en/professional-individually-sleeved-dc-cable-kit-type-3-generation-2-red Kad spojim, obije zelene lampice se ukljuce na GPU, cooler vrti i im azvuk ali GPU ni Ubuntu ni BAMT ne prepoznaju. U cemu moze biti problem? Na koji nacin bih mogao najlakse da uposlim sve 4 kartice na postojecem napajanju? bump ... cheaptek.. koliki mu je uopce +12v rail ?! 5x 270x mi vuce 930w na nfactoru i scryptu, znaci za 4x270x trebas 744 w, od toga cca 600w bas na +12v railu
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
May 04, 2014, 08:06:58 PM |
|
je mi neki sritan ovaj rudar pronaša 5 blokova,barem da su meni dali 5% ja bi bija zadovoljan 5 blokova ma da su mi dali 1% opet bi bija zadovoljan ma da znam da ču toliko biti sretan i pronaći 5 blokova u solo rudarenju u 1 godini sve bi asic rudare preusmjerija na solo rudarenje kao ispomoč ovom sretniku Fino kaze "All transaction fees paid to miner that finds the block" na http://mmpool.org/main ali ne jebe to nitko izgleda. oooopaa povratak sina razmetnoga.. nego supstrata, daj malo ono btc 10k usd ltc 550 usd i te fore, fali mi malo da se opustim
|
|
|
|
subSTRATA
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1043
:^)
|
|
May 04, 2014, 11:20:47 PM Last edit: May 04, 2014, 11:38:25 PM by subSTRATA |
|
je mi neki sritan ovaj rudar pronaša 5 blokova,barem da su meni dali 5% ja bi bija zadovoljan 5 blokova ma da su mi dali 1% opet bi bija zadovoljan ma da znam da ču toliko biti sretan i pronaći 5 blokova u solo rudarenju u 1 godini sve bi asic rudare preusmjerija na solo rudarenje kao ispomoč ovom sretniku Fino kaze "All transaction fees paid to miner that finds the block" na http://mmpool.org/main ali ne jebe to nitko izgleda. oooopaa povratak sina razmetnoga.. nego supstrata, daj malo ono btc 10k usd ltc 550 usd i te fore, fali mi malo da se opustim Pod jedan, nickname je subSTRATA. Pod dva, kopaj u celebrity poolovima, konvertiraj u kune ili eure i odjebi, lega.
|
theres nothing here. message me if you want to put something here.
|
|
|
dmeter
|
|
May 05, 2014, 08:15:14 AM |
|
je mi neki sritan ovaj rudar pronaša 5 blokova,barem da su meni dali 5% ja bi bija zadovoljan 5 blokova ma da su mi dali 1% opet bi bija zadovoljan ma da znam da ču toliko biti sretan i pronaći 5 blokova u solo rudarenju u 1 godini sve bi asic rudare preusmjerija na solo rudarenje kao ispomoč ovom sretniku Fino kaze "All transaction fees paid to miner that finds the block" na http://mmpool.org/main ali ne jebe to nitko izgleda. oooopaa povratak sina razmetnoga.. nego supstrata, daj malo ono btc 10k usd ltc 550 usd i te fore, fali mi malo da se opustim e sad ja mogu njega zamjenit ide BTC na 43000$ 1 btc po coindesku u roku 48 mjeseci ,istina je samo šta če to biti i cijena 1 hamburgera u USA
|
|
|
|
dadach
|
|
May 05, 2014, 08:22:31 AM |
|
je mi neki sritan ovaj rudar pronaša 5 blokova,barem da su meni dali 5% ja bi bija zadovoljan 5 blokova ma da su mi dali 1% opet bi bija zadovoljan ma da znam da ču toliko biti sretan i pronaći 5 blokova u solo rudarenju u 1 godini sve bi asic rudare preusmjerija na solo rudarenje kao ispomoč ovom sretniku Fino kaze "All transaction fees paid to miner that finds the block" na http://mmpool.org/main ali ne jebe to nitko izgleda. oooopaa povratak sina razmetnoga.. nego supstrata, daj malo ono btc 10k usd ltc 550 usd i te fore, fali mi malo da se opustim e sad ja mogu njega zamjenit ide BTC na 43000$ 1 btc po coindesku u roku 48 mjeseci ,istina je samo šta če to biti i cijena 1 hamburgera u USA subkomedijas
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
May 05, 2014, 08:22:36 AM |
|
Ovdje ima zanimljive opreme po zanimljivim cijenama pa pogledajte, http://www.spondoolies-tech.com/
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
|
ajareselde
Legendary
|
|
May 05, 2014, 01:41:36 PM |
|
je mi neki sritan ovaj rudar pronaša 5 blokova,barem da su meni dali 5% ja bi bija zadovoljan 5 blokova ma da su mi dali 1% opet bi bija zadovoljan ma da znam da ču toliko biti sretan i pronaći 5 blokova u solo rudarenju u 1 godini sve bi asic rudare preusmjerija na solo rudarenje kao ispomoč ovom sretniku Fino kaze "All transaction fees paid to miner that finds the block" na http://mmpool.org/main ali ne jebe to nitko izgleda. oooopaa povratak sina razmetnoga.. nego supstrata, daj malo ono btc 10k usd ltc 550 usd i te fore, fali mi malo da se opustim Pod jedan, nickname je subSTRATA. Pod dva, kopaj u celebrity poolovima, konvertiraj u kune ili eure i odjebi, lega. ok, subSTRATUM , moja greska :]
|
|
|
|
Ronnin
Member
Activity: 110
Merit: 10
|
|
May 05, 2014, 06:11:03 PM |
|
Pod jedan, nickname je subSTRATA. Pod dva, kopaj u celebrity poolovima, konvertiraj u kune ili eure i odjebi, lega.
10 BTC dajem da uletim u taj pool, deder malo vise info lega
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
|
|
May 06, 2014, 06:23:43 AM |
|
lol to bis ti postavi u kuzinu.
|
|
|
|
dmeter
|
|
May 06, 2014, 06:33:51 AM |
|
Još samo 2,4 BTC da izrudarim i na nuli sam i još jedno 1-2 btc za platit struju. mali savjet onima koji misle uletit u rudarenje ako vam je isporuka opreme rok 10 dana odmah u kalkulatoru mora biti da vam je povrat 30-40 dana inače ne kupujte opremu a ako je preorder za 3-4 mjeseca isplata opreme vam mora biti 1 dan meni je kad sam kupija opremu povratak investicije bio 60 dana(bez struje) i sad nakon 60 dana nisam niti na 50% povrata a kad bi računa struju u biti bolje da ne računam
|
|
|
|
subSTRATA
Legendary
|
|
May 07, 2014, 08:42:44 AM |
|
Smijeh totalni, toga ima samo kod nas na Balkanu, zivjeli! Još samo 2,4 BTC da izrudarim i na nuli sam i još jedno 1-2 btc za platit struju. mali savjet onima koji misle uletit u rudarenje ako vam je isporuka opreme rok 10 dana odmah u kalkulatoru mora biti da vam je povrat 30-40 dana inače ne kupujte opremu a ako je preorder za 3-4 mjeseca isplata opreme vam mora biti 1 dan meni je kad sam kupija opremu povratak investicije bio 60 dana(bez struje) i sad nakon 60 dana nisam niti na 50% povrata a kad bi računa struju u biti bolje da ne računam Cini se da BTC difficulty posustaje pa bi se lako moglo desiti da isplatis ulozeno i onda krene cisti profit, ajd' jebate napokon da se i ti malo udebljas!
|
|
|
|
b@fhx
Full Member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
|
|
May 07, 2014, 08:48:23 AM |
|
Još samo 2,4 BTC da izrudarim i na nuli sam i još jedno 1-2 btc za platit struju. mali savjet onima koji misle uletit u rudarenje ako vam je isporuka opreme rok 10 dana odmah u kalkulatoru mora biti da vam je povrat 30-40 dana inače ne kupujte opremu a ako je preorder za 3-4 mjeseca isplata opreme vam mora biti 1 dan meni je kad sam kupija opremu povratak investicije bio 60 dana(bez struje) i sad nakon 60 dana nisam niti na 50% povrata a kad bi računa struju u biti bolje da ne računam Cini se da BTC difficulty posustaje pa bi se lako moglo desiti da isplatis ulozeno i onda krene cisti profit, ajd' jebate napokon da se i ti malo udebljas! ja mislim da ti zivis u zabludi .... sad kad izadu Neptuni ocekuje se 1/3 btc ukupne brzine da ce ic gore, 1 Neptun ce bit 6 Th/s. A di je CoinTegra i ostali da ih ne nabrajam i naravno one ostale kineske jeftine varijante ASIC-a. Thanks to KnCMiner’s offer, each customer who ordered a first or second batch Neptune, will get a minimum 6TH for each order, with their original 3TH product shipped in June and the free “third batch” machine delivered in August.
|
|
|
|
subSTRATA
Legendary
|
|
May 07, 2014, 08:56:10 AM Last edit: May 07, 2014, 09:16:19 AM by subSTRATA |
|
A cuj, pametnima uvijek ostaje opcija sa altcoinima. Pokupujes sve do cijene na kojoj ces biti na nuli nakon sto dodas hashrate pa onda dodas hashrate, nastavis da kupujes sve do te ranije izracunate cijene, cijena se polako podigne do profitabilnosti oko 100% i onda prodas ono sto si ranije kupio i eventualno nesto ili sve sto si iskopao u medjuvremenu. Sto vise hashrate imas to bolje prodjes. Ako ti sam mozes poduplati diff ili bolje od toga onda si vise nego dobar na kraju. To ti sve skupa dodje kao neka vrsta insider trejdanja, razlika je u tome sto ovdje samo ti znas da ce difficulty i cijena ici gore. Obzirom na to da vecina trejdera i minera reagira na skokove diff i cijene, lako se moze desiti da diff i cijena odu na mnogo vece cifre nego si izracunao znaci super dobar. Prije par mjeseci sam spomenio TEK https://bitcointalk.org/index.php?topic=320404 od tada su diff i cijena osli gore otprilike 4 puta a diff je jos uvijek nizak s obzirom na to koliko je ASIC-a u pogonu. Jel' tko osim mene kupio ili poceo kopati prije par mjeseci? Ako nije, jos uvijek je odlicno vrijeme za ukljuciti se. Nemojte da TEK skoci 100 puta pa da jedini ja moram tu postati kako sam postao milioner za manje od pola godine, ajde vise da imamo svi jahte i svaki dan manekenku novu!
|
|
|
|
dadach
|
|
May 07, 2014, 12:34:27 PM |
|
A cuj, pametnima uvijek ostaje opcija sa altcoinima. Pokupujes sve do cijene na kojoj ces biti na nuli nakon sto dodas hashrate pa onda dodas hashrate, nastavis da kupujes sve do te ranije izracunate cijene, cijena se polako podigne do profitabilnosti oko 100% i onda prodas ono sto si ranije kupio i eventualno nesto ili sve sto si iskopao u medjuvremenu. Sto vise hashrate imas to bolje prodjes. Ako ti sam mozes poduplati diff ili bolje od toga onda si vise nego dobar na kraju. To ti sve skupa dodje kao neka vrsta insider trejdanja, razlika je u tome sto ovdje samo ti znas da ce difficulty i cijena ici gore. Obzirom na to da vecina trejdera i minera reagira na skokove diff i cijene, lako se moze desiti da diff i cijena odu na mnogo vece cifre nego si izracunao znaci super dobar. Prije par mjeseci sam spomenio TEK https://bitcointalk.org/index.php?topic=320404 od tada su diff i cijena osli gore otprilike 4 puta a diff je jos uvijek nizak s obzirom na to koliko je ASIC-a u pogonu. Jel' tko osim mene kupio ili poceo kopati prije par mjeseci? Ako nije, jos uvijek je odlicno vrijeme za ukljuciti se. Nemojte da TEK skoci 100 puta pa da jedini ja moram tu postati kako sam postao milioner za manje od pola godine, ajde vise da imamo svi jahte i svaki dan manekenku novu!tu si dobio 4x na ostalima si spusio 4x tako da si u minusu nekoliko puta x4 za manekenke ti ostaje samo izgled i sarm
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
dmeter
|
|
May 07, 2014, 01:54:43 PM |
|
kako si mislija zanimljivih cijena za prodavače ili za kupce šta ja vidim cijena je zanimljiva za prodavača a kupac bi bio totalno u banani zar mi ne bi bilo jeftinije i pametnije odmah sada poslati lovu na bitstamp i kupit 13 BTC zamisto stroja od stroja 1,4 th kojeg če mi isporučit u ljeto
|
|
|
|
seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
May 07, 2014, 06:13:55 PM |
|
kako si mislija zanimljivih cijena za prodavače ili za kupce šta ja vidim cijena je zanimljiva za prodavača a kupac bi bio totalno u banani zar mi ne bi bilo jeftinije i pametnije odmah sada poslati lovu na bitstamp i kupit 13 BTC zamisto stroja od stroja 1,4 th kojeg če mi isporučit u ljeto Ja vidim 2.8 Ths za 8k$ isporuka odmah neznam u sta ti gledas.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
lijiaren
|
|
May 07, 2014, 08:17:20 PM |
|
Dobro je znati da vas ima.
|
|
|
|
subSTRATA
Legendary
|
|
May 07, 2014, 11:21:16 PM Last edit: May 07, 2014, 11:58:53 PM by subSTRATA |
|
A cuj, pametnima uvijek ostaje opcija sa altcoinima. Pokupujes sve do cijene na kojoj ces biti na nuli nakon sto dodas hashrate pa onda dodas hashrate, nastavis da kupujes sve do te ranije izracunate cijene, cijena se polako podigne do profitabilnosti oko 100% i onda prodas ono sto si ranije kupio i eventualno nesto ili sve sto si iskopao u medjuvremenu. Sto vise hashrate imas to bolje prodjes. Ako ti sam mozes poduplati diff ili bolje od toga onda si vise nego dobar na kraju. To ti sve skupa dodje kao neka vrsta insider trejdanja, razlika je u tome sto ovdje samo ti znas da ce difficulty i cijena ici gore. Obzirom na to da vecina trejdera i minera reagira na skokove diff i cijene, lako se moze desiti da diff i cijena odu na mnogo vece cifre nego si izracunao znaci super dobar. Prije par mjeseci sam spomenio TEK https://bitcointalk.org/index.php?topic=320404 od tada su diff i cijena osli gore otprilike 4 puta a diff je jos uvijek nizak s obzirom na to koliko je ASIC-a u pogonu. Jel' tko osim mene kupio ili poceo kopati prije par mjeseci? Ako nije, jos uvijek je odlicno vrijeme za ukljuciti se. Nemojte da TEK skoci 100 puta pa da jedini ja moram tu postati kako sam postao milioner za manje od pola godine, ajde vise da imamo svi jahte i svaki dan manekenku novu!tu si dobio 4x na ostalima si spusio 4x tako da si u minusu nekoliko puta x4 za manekenke ti ostaje samo izgled i sarm Ma bit ce dobro sve, sine moooooooooooooooj, budi mi silan i dobro mi stojMalo reklame za Edu, legenda je, fakat! Trebalo bi domace repere animirati da se prikljuce cryptocoinima, oni i inace reze na sistem, vlast i tako to.
|
|
|
|
dmeter
|
|
May 08, 2014, 01:34:22 AM |
|
kako si mislija zanimljivih cijena za prodavače ili za kupce šta ja vidim cijena je zanimljiva za prodavača a kupac bi bio totalno u banani zar mi ne bi bilo jeftinije i pametnije odmah sada poslati lovu na bitstamp i kupit 13 BTC zamisto stroja od stroja 1,4 th kojeg če mi isporučit u ljeto Ja vidim 2.8 Ths za 8k$ isporuka odmah neznam u sta ti gledas. ja vidim da je i sp10 isporuka krajem mjeseca ja vidim da im je buka sa 5 cm fanovima 70 db ja imam neka napajanja sa 5cm fanom i znam da je buka kao aviona na mlazni pogon ja vidim da su dizajneri katastrofalno loše napravili posao kad su projektirali thermo karakteristike uređaja da bi s uređajem možda bio na 0 cijena mu ne bi smjela biti veča od 4000$ sa PDV-om
|
|
|
|
|