Bitcoin Forum
May 28, 2024, 02:59:04 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 »
  Print  
Author Topic: [XPM] Working on a GPU miner for Primecoin, new thread :)  (Read 166551 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
eule
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 501


View Profile
September 02, 2013, 01:56:27 PM
 #221

Tried many different sievesizes and percentages, keeps crashing (Win7 x64 aswell) after a varying amoung of time (5 seconds - 2 minutes). Didn't donate so it's probably Karma.  Smiley

Olimpiata
Member
**
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 10


View Profile
September 02, 2013, 02:00:52 PM
 #222

Does: "C2 21.......34 found -> 06.686a5b found!" mean a valid block has been found? I have many of these but nothing appearing in my wallet.


Did you change the primecoin_address to your own prime coin address?


Im using windows 64 and same issue with busminer...

Yep, the address is mine  Huh
rgzen
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10



View Profile
September 02, 2013, 02:12:44 PM
 #223

I need help with the compilation this is my output when I run the last make instruction:
Code:
[  6%] Building CXX object CMakeFiles/reaper.dir/AppOpenCL.cpp.o
/home/user/XPM/reaperprime/AppOpenCL.cpp: In member function ‘void OpenCL::WriteBufferPattern(uint, std::string, size_t, void*, size_t)’:
/home/user/XPM/reaperprime/AppOpenCL.cpp:285:145: error: ‘clEnqueueFillBuffer’ was not declared in this scope
  cl_int status = clEnqueueFillBuffer(GPUstate.commandQueue, GPUstate.buffers[buffername], pattern, pattern_length, 0, data_length, 0, NULL, NULL);
                                                                                                                                                 ^
make[2]: *** [CMakeFiles/reaper.dir/AppOpenCL.cpp.o] Error 1
make[1]: *** [CMakeFiles/reaper.dir/all] Error 2
make: *** [all] Error 2

Thanks

I have "solve" the error just comenting the 285 line from AppOpenCL.cpp...
Now I have exactly the same output as paulthetafy:
Awseome thanks for your help.  Still not building though...


Linking CXX executable reaper
/usr/bin/ld: cannot find -lblkmaker-0.1
/usr/bin/ld: cannot find -lblkmaker_jansson-0.1

paulthetafy, didn't you have the same problem previously about clEnqueueFillBuffer as me?
Thanks,
mallory303
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0



View Profile
September 02, 2013, 02:18:47 PM
 #224

Does: "C2 21.......34 found -> 06.686a5b found!" mean a valid block has been found? I have many of these but nothing appearing in my wallet.


Same issue here Win7 X64
jdebunt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1010


View Profile WWW
September 02, 2013, 02:23:24 PM
 #225

getting an openCL ID error when trying to run that miner, anyone got an idea what might be causing it?
paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 820
Merit: 1000


View Profile
September 02, 2013, 02:31:15 PM
 #226

I need help with the compilation this is my output when I run the last make instruction:
Code:
[  6%] Building CXX object CMakeFiles/reaper.dir/AppOpenCL.cpp.o
/home/user/XPM/reaperprime/AppOpenCL.cpp: In member function ‘void OpenCL::WriteBufferPattern(uint, std::string, size_t, void*, size_t)’:
/home/user/XPM/reaperprime/AppOpenCL.cpp:285:145: error: ‘clEnqueueFillBuffer’ was not declared in this scope
  cl_int status = clEnqueueFillBuffer(GPUstate.commandQueue, GPUstate.buffers[buffername], pattern, pattern_length, 0, data_length, 0, NULL, NULL);
                                                                                                                                                 ^
make[2]: *** [CMakeFiles/reaper.dir/AppOpenCL.cpp.o] Error 1
make[1]: *** [CMakeFiles/reaper.dir/all] Error 2
make: *** [all] Error 2

Thanks

I have "solve" the error just comenting the 285 line from AppOpenCL.cpp...
Now I have exactly the same output as paulthetafy:
Awseome thanks for your help.  Still not building though...


Linking CXX executable reaper
/usr/bin/ld: cannot find -lblkmaker-0.1
/usr/bin/ld: cannot find -lblkmaker_jansson-0.1

paulthetafy, didn't you have the same problem previously about clEnqueueFillBuffer as me?
Thanks,
you need to download libblkmaker (link in build.txt) and build it.  make sure you do autogen, configure, make clean, make
jimoc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
September 02, 2013, 02:42:03 PM
 #227

So has anyone actually mined a block and seen it in their wallet yet?
mtrlt (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
September 02, 2013, 02:44:05 PM
 #228

Does: "C2 21.......34 found -> 06.686a5b found!" mean a valid block has been found? I have many of these but nothing appearing in my wallet.


Same issue here Win7 X64

06.686a5b is the difficulty of what has been found. In this case, you found a block of difficulty 06.686a5b in hex or ~6.32 in decimal. The network diff is 9.85 or so, however.
busminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 570


Twitter\X @AlexKosa1


View Profile WWW
September 02, 2013, 02:47:24 PM
 #229

Can anyone share the settings for 4x 7950 ? Please it is very necessary

i have posted all u need to get going

a have arrors and reaper closed after errors
how about it ?

tbly13
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 10


View Profile
September 02, 2013, 02:49:40 PM
 #230

Lol, he submits a miner that does not even work.  Grin  Thinking about how bad it will be if someone does manage to get it to work haha
testz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 1018


View Profile
September 02, 2013, 02:59:28 PM
 #231

Lol, he submits a miner that does not even work.  Grin  Thinking about how bad it will be if someone does manage to get it to work haha

To be completely sure if your miner works, you can use testnet for testing  Smiley and see if you get a blocks.

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses .100% original codebase.
  Superfast with .30 seconds instant finality.
  Tested .5000 tx per block. on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
akspa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0



View Profile WWW
September 02, 2013, 03:01:01 PM
 #232

Can anyone share the settings for 4x 7950 ? Please it is very necessary

i have posted all u need to get going
http://i59.fastpic.ru/big/2013/0902/2c/aa3f45a6127384b72809741e18a8332c.jpg
a have arrors and reaper closed after errors
how about it ?
This is the very same error I get on my system. Tried setting every possible config setting that could possibly be causing wackiness like this, but it still continues to not work Sad
I'm running 2x Radeon 6850's, with the Catalyst 12.8 drivers on Win7 x64, if it matters.
Aggrophobia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000



View Profile
September 02, 2013, 03:02:15 PM
 #233

Can anyone share the settings for 4x 7950 ? Please it is very necessary

i have posted all u need to get going

a have arrors and reaper closed after errors
how about it ?
This is the very same error I get on my system. Tried setting every possible config setting that could possibly be causing wackiness like this, but it still continues to not work Sad
I'm running 2x Radeon 6850's, with the Catalyst 12.8 drivers on Win7 x64, if it matters.

This :/
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
September 02, 2013, 03:20:00 PM
 #234

I paid for this miner but everything I do I can't get it working. Sad
Stinky_Pete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500


View Profile
September 02, 2013, 03:23:00 PM
 #235

I paid for this miner but everything I do I can't get it working. Sad
No, you didn't. You made a donation. Remember that.

r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
September 02, 2013, 03:24:07 PM
 #236

I paid for this miner but everything I do I can't get it working. Sad
No, you didn't. You made a donation. Remember that.

True, typed that out wrongly. My bad.

However, some guide to get it working would be great.
mallory303
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0



View Profile
September 02, 2013, 03:38:00 PM
 #237

Lol, he submits a miner that does not even work.  Grin  Thinking about how bad it will be if someone does manage to get it to work haha

To be completely sure if your miner works, you can use testnet for testing  Smiley and see if you get a blocks.

How can i mine on testnet with reaper?
tbly13
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 10


View Profile
September 02, 2013, 03:38:20 PM
 #238

I smell SCAMZOR  Kiss BTCBTCBTCBTC
paulthetafy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 820
Merit: 1000


View Profile
September 02, 2013, 04:01:33 PM
 #239

So  can compile under linux.  If I run with use_gpu_fermat_test true then I get 0 fermats/s.
Either way, the biggest issue is that if I use anything other than the example address for primecoin_address in primecoin.conf then reaper crashes with an Invalid Address error.  Any ideas?
DeaDTerra
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000



View Profile
September 02, 2013, 04:26:46 PM
 #240

I get the error that the program can't start because it is missing zlib1.dll
Anyone know how to fix this problem?
I am on windows 7 64 bits with the latest drivers for my graphics cards.
//DeaDTerra
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!