Laedri
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
January 11, 2019, 02:38:21 PM |
|
Bir Jr. üyeliğim vardı onu da yumurta yaptılar yeniden. Adamlar 8 dolara merit satıyor, bu mu yani siteyi kendine getirecek düzenleme. Globalde yazmaya başladım. En azından onların eli daha boldur. :/
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
January 16, 2019, 07:34:07 PM Last edit: January 16, 2019, 07:54:08 PM by PHI1618 |
|
Bu merit sistemi nereden çıktı arkadaşlar. Bu hesabı boşuna açtık o zaman. millet merit dileniyor. ama kimsenin birşey verdiği yok!!!
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2519005;sa=showPostsHangisine merit verelim? Hangi mesajınız foruma bi katma değer üretmiş? Hangisi insanların işine yaramış?
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
|
|
|
bitcether
Jr. Member
Activity: 60
Merit: 1
|
|
January 27, 2019, 01:15:03 PM |
|
merit sistemi çok iyi olmuş forumun kalitesi artmış ama yeni üyelerin artık yükselme olanağı kalmamaış eskiler daha rahat olacak mesale yeni hero veya legendary olmayacak çünkü kimsenin 500 veya 1000 merite ulaşması mümkün olmayacak...
|
|
|
|
GalaWan
|
|
January 27, 2019, 04:08:59 PM |
|
merit sistemi çok iyi olmuş forumun kalitesi artmış ama yeni üyelerin artık yükselme olanağı kalmamaış eskiler daha rahat olacak mesale yeni hero veya legendary olmayacak çünkü kimsenin 500 veya 1000 merite ulaşması mümkün olmayacak...
Aslında Ulaşılır ama Yabancı forumların Kullanılması lazım bu sayede merit alma olasılığı var. Ama uzun bir süre local bırakılmalı çünkü local kullanan bir insan yabancı forumda takılınca kolay kolay merit alamıyor.
|
|
|
|
Palpatinee
Member
Activity: 102
Merit: 25
|
|
January 27, 2019, 04:33:35 PM |
|
Yabancı forum bir yere kadar eğer Local de durmadan yorum yazan biri Yabancı forumda hemde takılıyorsa bu biraz zor oluyor.
Ama sadece yabancı forumda takılan biri merit alma konusunda biraz daha önde olabiliyor. Local forumlarda merit sıkıntısı var aslında merit kaynağı olsa burada da daha fazla kolay olabilirdi her şey.
Maalesef bu yönde bir kaç kişi haricinde merit kaynağı çok az.
|
|
|
|
|
hasyurt
|
|
January 31, 2019, 06:52:47 PM |
|
Zamanında bu başlığı açmıştım son zamanlarda yine kullanımda ve foruma yeni gelenler için yeniden gündeme geldi. Ayrıca VİDEO TAMAMEN BANA AİT. youtube dan başkasının videosunu getirmedim. merit hak ediyordur herhalde... https://bitcointalk.org/index.php?topic=2353593.0herkese bereketli kazançlar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jopen
|
|
February 22, 2019, 05:13:49 PM |
|
Hayırlı olsun Darısı başıma artık...
|
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
February 26, 2019, 08:55:13 PM |
|
Ben sürekli aktifim neredeyse ama hiç merit gelmedi rütbe atlamak istiyorum fakat yetersiz meritim
ingilizce biliyosun bir çeviri yapsan merit alırsın.
|
|
|
|
|