bitcoinmining
|
|
September 03, 2014, 07:30:12 PM |
|
bence dogecoin eklenirse fena olmaz her ne kadar düşük olsa tahmin ediyorumki sitede biraz canlılık olur
|
|
|
|
bitcoinmining
|
|
September 03, 2014, 08:11:35 PM |
|
Dogecoin eklenmesi elbette siteye canlılık getirir ama eğer çöp olursa coin bu sefer yeni yatırımcıların iyice gözü korkacaktır. Koinim için en güzel senaryo şu olabilir, DogeCoin tekrar atağa kalkıcak şöyle yapıcak böyle yapıcak diyorlar eğer gerçekten olursa ve eski fiyatlarına yaklaşırsa TL ile hemen DogeCoin alma imkanı sağladıkları için çok ciddi bir hacim olur. Halamın bıyığı olsa olayı gibi oldu ama napalım artık dogecoin yanlış hatırlamıyorsam ilk yüksek fiyatı şuydu sanırım 0.00000140 btc idi nerde o günler keşke eski fiyatına dönse düşmesinin sebebi nedir tutulmadığı içinmi yoksa başka sebeblerden dolayımı?
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3976
Merit: 2277
Crypto Swap Exchange
|
|
September 03, 2014, 08:15:58 PM |
|
dogecoin yanlış hatırlamıyorsam ilk yüksek fiyatı şuydu sanırım 0.00000140 btc idi nerde o günler keşke eski fiyatına dönse düşmesinin sebebi nedir tutulmadığı içinmi yoksa başka sebeblerden dolayımı? Hiçbir işe yaramayan P&D coini olduğu için.
|
|
|
|
bitcoinmining
|
|
September 03, 2014, 08:18:39 PM |
|
dogecoin yanlış hatırlamıyorsam ilk yüksek fiyatı şuydu sanırım 0.00000140 btc idi nerde o günler keşke eski fiyatına dönse düşmesinin sebebi nedir tutulmadığı içinmi yoksa başka sebeblerden dolayımı? Hiçbir işe yaramayan P&D coini olduğu için. hocam şuan yeni olan altcoinlerden vede kazançlı hangisidir hocam ona yatırım yapmak istiyorum
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
September 03, 2014, 08:35:50 PM |
|
dogecoin yanlış hatırlamıyorsam ilk yüksek fiyatı şuydu sanırım 0.00000140 btc idi nerde o günler keşke eski fiyatına dönse düşmesinin sebebi nedir tutulmadığı içinmi yoksa başka sebeblerden dolayımı? Hiçbir işe yaramayan P&D coini olduğu için. P&D (pump-dump) coini olduğunu düşünmüyorum ben doge'nin. doge'nin arkasında bitcoin'in 4 yılda oluşturabildiği bir komünite var 3-5 ayda oluşmuş. ayrıca 200+ satoshi'yi görmüş bir coindir doge. ispatı bittrex'in ana sayfasında mevcuttur haa şu sıralar ne olur fiyatı derseniz 100 satoshi'yi tekrar görebilir. sadece scrypt asic'lerin piyasada yarattığı düşüş trendinin kırılması lazım.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
bitcoinmining
|
|
September 03, 2014, 08:46:10 PM |
|
dogecoin yanlış hatırlamıyorsam ilk yüksek fiyatı şuydu sanırım 0.00000140 btc idi nerde o günler keşke eski fiyatına dönse düşmesinin sebebi nedir tutulmadığı içinmi yoksa başka sebeblerden dolayımı? Hiçbir işe yaramayan P&D coini olduğu için. P&D (pump-dump) coini olduğunu düşünmüyorum ben doge'nin. doge'nin arkasında bitcoin'in 4 yılda oluşturabildiği bir komünite var 3-5 ayda oluşmuş. ayrıca 200+ satoshi'yi görmüş bir coindir doge. ispatı bittrex'in ana sayfasında mevcuttur haa şu sıralar ne olur fiyatı derseniz 100 satoshi'yi tekrar görebilir. sadece scrypt asic'lerin piyasada yarattığı düşüş trendinin kırılması lazım. oo fena değilmiş o zamanlarda alıp satsaymışız iyi para kazanırdık ama nerden bilebilirdik o kadar düşeceğini
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
September 03, 2014, 09:09:40 PM |
|
Dogecoin'i ilk çıktığında 10 satoshideyken ben tanıtmıştım zaten. Koinim konusundayız, konu dışına çıkmayalım. Doge hakkında konuşmaya buradan devam edebilirsiniz. Koinim'in Doge gibi tamamen klon coinlerle vakit kaybetmemesi gerekir. İlle yeni bir altcoin eklenecekse CN coinlerinden XMR olabilir.
|
|
|
|
oscarftw
|
|
September 06, 2014, 08:01:09 AM |
|
Sayet kullanicilar tercih etmiyorsa koinim ne yapabilir ki ?
Reklam yaparak daha fazla kullanıcıya ulaşabilir, stratejiler geliştirerek hizmetlerini kullanıcılar için daha cazip hale getirebilir.
|
|
|
|
halisakal
|
|
September 08, 2014, 12:17:41 PM |
|
sitede bulunan simgeler görünmemeye başladı.
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
September 08, 2014, 12:41:20 PM |
|
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Chrome ve Safari ile şimdi baktım bir sorun gözükmüyor? Ctrl+refresh yapmayı deneyip tekrar bakın isterseniz geçici bir problem olmuş olabilir.
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
September 08, 2014, 12:55:38 PM |
|
Bende bir sorun yok. Siteye de aylar sonra girmiş oldum.
|
|
|
|
halisakal
|
|
September 08, 2014, 03:13:52 PM |
|
Firefox kullanıyorum. Simgeler görünmüyor.
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
September 08, 2014, 03:36:36 PM |
|
Firefox kullanıyorum. Simgeler görünmüyor.
Firefox kullaniyorum bir sorun yok. version 32.0 64 bit windows 7
|
|
|
|
halisakal
|
|
September 08, 2014, 03:50:19 PM |
|
windows 7, 32bit firefox 32 ttnet ile alakalı vpn ile bağlandığımda simgeler görünüyor. ttnet dns girmeden bağlandığımda simgeler görünmüyormuş.
|
|
|
|
halisakal
|
|
September 10, 2014, 12:48:43 PM |
|
önceden gün içinde verilen EFT talimatları yarım saatte yapılıyordu, bugün hesaba geçmedi iptal ettim gece hesapta kalmaması için hesap işletim ücreti kesiliyor diye. EFT ler artık ertesi güne mi bırakılıyor acaba?
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
September 10, 2014, 12:51:06 PM |
|
Dukkani kapadilar herhalde ?
Name: koinimcom Posts: 26 Activity: 26 Position: Newbie Date Registered: January 03, 2014, 12:50:10 PM Last Active: September 02, 2014, 09:20:51 PM
|
|
|
|
halisakal
|
|
September 11, 2014, 07:48:45 AM |
|
Bugün tutar hemen yatırıldı 30 dakika içinde. Dün sorun vardı sanırım.
|
|
|
|
webhosting
|
|
September 20, 2014, 12:34:13 PM |
|
beyler bu koinim sitesine para yatırdım hala btc alış satışları devam ediyor dimi ?
|
|
|
|
webhosting
|
|
September 20, 2014, 07:04:00 PM |
|
beyler bu koinim sitesine para yatırdım hala btc alış satışları devam ediyor dimi ?
Evet işlem hacmi daha az olsada devam elbette ediyor. maillere cevap vermeleri baya geç sürüyor normalde sağlamlar ama para yatırırken hesaba geçmesi 1-3 saat arası sürüyor
|
|
|
|
canary
|
|
September 21, 2014, 10:36:58 AM |
|
Evet işlem hacmi daha az olsada devam elbette ediyor. maillere cevap vermeleri baya geç sürüyor normalde sağlamlar ama para yatırırken hesaba geçmesi 1-3 saat arası sürüyor Haftasonu olduğu içindir, haftaiçi işlem yaptığınızda 15-20 dakikada hesaba geçebiliyor.
|
|
|
|
|