|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
January 24, 2017, 11:22:59 PM |
|
Evet, cunku biz 5 sene oncesinde yasamiyoruz ...
|
|
|
|
saulzaents
|
|
January 25, 2017, 03:17:05 PM |
|
koinime üye oldum tee kac ay önce yok güncelleme var dendi yok bilmem ne.sonra dediler üye alımı yapmiyoruz . yokmu bi delükanlı şu onayımı halletsin bitkapitale üye oldum onaylandı fakat kullanamiyorum orayıda sürekli int.error hatası alıyorum.cepten giremiyorum.baya zor giriş süreci.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
January 25, 2017, 06:42:09 PM |
|
koinim ne tur belgeler istiyor ?
İstemediği belge yok neredeyse kimlik, kredi kartı ekstresi göndereceksin. Fotoğrafını ve kimlik belgeni birlikte selfi çekerek yüklemelisin ayrıca bir kağıda istedikleri şekilde not düşüp beraberce hepsini görülür vaziyette çekmelisin. Belgeler çoğumuz için sorun değil ama güvenirliği sağlayabilecekler mi bu kaygılandırıyor.
|
|
|
|
tezcatcatl
|
|
January 31, 2017, 12:14:01 PM |
|
Koinimde satis yapan arkadaslar.. Piyasayi nereden takip ediyorsunuz bilmiyorum fakat, global piyasada BTC bugun 15 euro yukseldi. Koinimdeki satis fiyatiniz halen dun ile ayni.
Hem kendinizi hem bizi zarara sokuyorsunuz..
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
January 31, 2017, 12:22:12 PM |
|
Koinimde satis yapan arkadaslar.. Piyasayi nereden takip ediyorsunuz bilmiyorum fakat, global piyasada BTC bugun 15 euro yukseldi. Koinimdeki satis fiyatiniz halen dun ile ayni.
preev fiyatı 3570, koinim fiyatı 3631 gözüküyor. preev + %2 lere geliyor. bence seviye normal. http://preev.com/btc/try
|
|
|
|
tezcatcatl
|
|
January 31, 2017, 12:29:59 PM |
|
preev fiyatı 3570, koinim fiyatı 3631 gözüküyor. preev + %2 lere geliyor. bence seviye normal. http://preev.com/btc/tryDun BTC 865 euro iken koinim 3620TL idi. Simdi BTC 888 euro, koinim 3630TL..
|
|
|
|
ugurusta
|
|
January 31, 2017, 12:46:28 PM |
|
preev fiyatı 3570, koinim fiyatı 3631 gözüküyor. preev + %2 lere geliyor. bence seviye normal. http://preev.com/btc/tryPreev şuan 3630 Koinim şuan 3660 Arada 30 TL var.
|
|
|
|
albertamining
|
|
January 31, 2017, 01:03:32 PM |
|
@tezcatcatl
sizde o zaman koinimde degil baska yerde deneyin sansinizi,
kimse silah zoruyla satis yaptirtmiyor insanlara. demek ki kar eden var ki , bu fiyattan satis yapiyorlar.
|
|
|
|
tezcatcatl
|
|
January 31, 2017, 02:38:48 PM |
|
@tezcatcatl
sizde o zaman koinimde degil baska yerde deneyin sansinizi,
kimse silah zoruyla satis yaptirtmiyor insanlara. demek ki kar eden var ki , bu fiyattan satis yapiyorlar.
Kar etmiyorlar demiyorum ben. Kardan zarar ediyorlar / ettiriyorlar.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
January 31, 2017, 03:29:45 PM |
|
ilginc bir sekilde koinimde fiyatlar cok dusuk kalmis global piyasalara bakinca. daha onceden arbitraj komisyon farki derken, genel olarak piyasanin 4-6% uzerinde olurdu en iyi ihtimalle. ancak demekki kullanici sayisi dusmus durumda oldugundan cok fazla uye kalmamis demek ki islem yapan.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
vincetcm
|
|
January 31, 2017, 03:37:56 PM |
|
ilginc bir sekilde koinimde fiyatlar cok dusuk kalmis global piyasalara bakinca. daha onceden arbitraj komisyon farki derken, genel olarak piyasanin 4-6% uzerinde olurdu en iyi ihtimalle. ancak demekki kullanici sayisi dusmus durumda oldugundan cok fazla uye kalmamis demek ki islem yapan.
preev 3617 koinim 1670, bence çok ta fark yok.
|
|
|
|
computeus
|
|
January 31, 2017, 03:47:12 PM |
|
Koinim'de hacim yılbaşı öncesine göre hala 100-150 BTC düşük. Margin'de eskisine göre az. Bu alımların, TL -> BTC dönüşümünün azaldığını gösteriyor. Bunun sebebi MCC yatırımcılarının borsadan çıkması olabilir. Başka fikri olan var mı?
|
|
|
|
thinkinger
|
|
February 01, 2017, 12:36:55 AM |
|
Koinim'de hacim yılbaşı öncesine göre hala 100-150 BTC düşük. Margin'de eskisine göre az. Bu alımların, TL -> BTC dönüşümünün azaldığını gösteriyor. Bunun sebebi MCC yatırımcılarının borsadan çıkması olabilir. Başka fikri olan var mı?
mcc nedir.ben şahsen btc almak istiyorum ama koinimin bürokrasisiyle uğraşmaktansa lbc den almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
computeus
|
|
February 01, 2017, 01:22:39 AM |
|
mcc nedir.ben şahsen btc almak istiyorum ama koinimin bürokrasisiyle uğraşmaktansa lbc den almayı düşünüyorum. MCC MyCryptoCoin oluyor. Güya yeni bir coin ama dolandırıcılığın önde gideni. TR'den de çok para topladılar ve ödemeler BTC olarak gitti. Koinim de hatta üye alımlarını MCC için üye olur BTC alan ve sonrasında ödemelere bloke koyduranlar yüzünden durdurdu.
|
|
|
|
bitcoinci.com
Full Member
Activity: 172
Merit: 100
bitcoin bitcoinci den alınır . bitcoinci
|
|
February 05, 2017, 09:15:37 AM |
|
koinim uye alımlarını baslattı mı ?
|
|
|
|
ugurusta
|
|
February 05, 2017, 10:12:41 AM |
|
Koinim üyeleri derin uykuda...
|
|
|
|
bitpazari
|
|
February 05, 2017, 01:37:51 PM |
|
Millette para kalmadı ki dolar aldı başını gitti, bitcoin de hem fiyatı artıyor hem dolara bağlı olarak TL karşısında fiyatı hayli yükseliyor alım gücü kalmadı eskiye nazaran. İstenilen belgelerde işi zorlaştırıyor ama çokta iyi yapıyorlar ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor belge göndermekte sakınca görmeyenler için temiz sağlıklı bir yer olması bir avantaj.
|
|
|
|
ugurusta
|
|
February 05, 2017, 01:40:52 PM |
|
Koinimden para çekme işlemi yapıp param hemen yatmadı geç yattı v.s. diyen arkadaşlar vardı. 2 saat kadar önde enpara hesabıma çekim işlemi yaptım az önce para hesabıma geçti ki bugün pazar. Yine şaşırttı beni.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
February 05, 2017, 01:48:40 PM |
|
Koinimden para çekme işlemi yapıp param hemen yatmadı geç yattı v.s. diyen arkadaşlar vardı. 2 saat kadar önde enpara hesabıma çekim işlemi yaptım az önce para hesabıma geçti ki bugün pazar. Yine şaşırttı beni.
Millet b*k atmaya yer arıyor, evet preev e göre satmıyorlar, forumdan satan da preev e göre satmıyor. Bireyler kar peşinde ise işi hizmet olan bir firma neden kar gözetmesin? Ben şimdiye kadar bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
|
|
|
|
|