shmoula
|
|
July 27, 2015, 08:46:15 PM |
|
Na co to je? "CloakCoin": "Museli jsme začít od nuly"[/center]
|
Habbeat - beat your habits more effective way!!! Always empty box(no cat also no coin): 1SHM1tiur2iNBCVxCBr7vAJ84PrPZ6d6v
|
|
|
The Bitcoin Co-op
Legendary
Activity: 1268
Merit: 1006
|
|
July 28, 2015, 08:58:01 AM Last edit: July 28, 2015, 05:36:17 PM by The Bitcoin Co-op |
|
NewsBTC chce expandovat do česká republika! Potřebujeme někoho, kdo ví, čeština, kteří mohou psát články a/nebo najít spisovatele, aby se ujistil obsah je pravidelně zveřejňovány. Státfranchisant je zdarma bez skrytých nákladů; NewsBTC prostě vezme 30% z příjmů z reklamy, a je dodáván s těmito výhodami: - Podpora z velmi zkušený prodejní tým, který byl v provozu od roku před digitální měny éry (ForexMinute), který bude poskytovat poradenství, když se snaží najít inzerenty.
- Více slávy a síťové kontakty z týmu za Bitcoin Co-op, CoinFest, a dalších známých kryptoměna projektů.
- Silná značka od jednoho z nejlepších zpravodajských internetových stránkách Bitcoin. NewsBTC grupa raste brzo i pokriva većinu svijeta.
Prosím, řekněte nám, pokud máte zájem!
|
We work hard to promote Bitcoin adoption and the decentralization of society. You can support our efforts by donating BTC to 35wDNxFhDB6Ss8fgijUUpn2Yx6sggDgGqS
|
|
|
VeeMiner
|
|
July 28, 2015, 01:41:36 PM |
|
hlavne ze mate vsichni sig campaign kdo nemá kampaň jako kdyby nebyl...
|
|
|
|
ZephramC
|
|
July 28, 2015, 06:32:24 PM |
|
hlavne ze mate vsichni sig campaign Všichni ne.
|
|
|
|
Nowi
|
|
July 29, 2015, 05:56:22 PM |
|
NewsBTC chce expandovat do česká republika! Potřebujeme někoho, kdo ví, čeština, kteří mohou psát články a/nebo najít spisovatele, aby se ujistil obsah je pravidelně zveřejňovány. Státfranchisant je zdarma bez skrytých nákladů; NewsBTC prostě vezme 30% z příjmů z reklamy, a je dodáván s těmito výhodami: - Podpora z velmi zkušený prodejní tým, který byl v provozu od roku před digitální měny éry (ForexMinute), který bude poskytovat poradenství, když se snaží najít inzerenty.
- Více slávy a síťové kontakty z týmu za Bitcoin Co-op, CoinFest, a dalších známých kryptoměna projektů.
- Silná značka od jednoho z nejlepších zpravodajských internetových stránkách Bitcoin. NewsBTC grupa raste brzo i pokriva većinu svijeta.
Prosím, řekněte nám, pokud máte zájem! I am interested, please private message here, and write about some details please, last time I was interested in something like that, but they have never write anything more.
|
|
|
|
The Bitcoin Co-op
Legendary
|
|
July 29, 2015, 09:21:14 PM |
|
Prosím, řekněte nám, pokud máte zájem! I am interested, please private message here, and write about some details please, last time I was interested in something like that, but they have never write anything more. Cool, am sending you a message now.
|
We work hard to promote Bitcoin adoption and the decentralization of society. You can support our efforts by donating BTC to 35wDNxFhDB6Ss8fgijUUpn2Yx6sggDgGqS
|
|
|
Lincoln6Echo
Legendary
Activity: 2461
Merit: 1058
Don't use bitcoin.de if you care about privacy!
|
|
August 02, 2015, 11:24:19 AM |
|
Yes, I own a Trezor and I know that Satoshi Labs is located in Prague. Well, sounds like I should visit paralelnipolis. Thank you for your advice I can recommend bar No. 7, they have good draft beer in there... Enjoy your trip to Prague, it's a beautiful city! Well, I visited bar No. 7 and the draft beer was awesome and they have a nice waitress. But unfortunatly Bitcoin payment didn't work because of their sluggish payment app But hopefully they resolved this issue nex time I'm around. Prague is beautiful!
|
|
|
|
VeeMiner
|
|
August 03, 2015, 12:07:50 PM |
|
Yes, I own a Trezor and I know that Satoshi Labs is located in Prague. Well, sounds like I should visit paralelnipolis. Thank you for your advice I can recommend bar No. 7, they have good draft beer in there... Enjoy your trip to Prague, it's a beautiful city! Well, I visited bar No. 7 and the draft beer was awesome and they have a nice waitress. But unfortunatly Bitcoin payment didn't work because of their sluggish payment app But hopefully they resolved this issue nex time I'm around. Prague is beautiful! I'm glad you enjoyed it
|
|
|
|
shmoula
|
|
August 05, 2015, 07:39:22 AM |
|
Prispel jsem svoji troskou do mlyna v nxt hackathonu, zahlasujte mi prosim pro appku ( Nawa), pokud mate nxt account. Diky!
|
Habbeat - beat your habits more effective way!!! Always empty box(no cat also no coin): 1SHM1tiur2iNBCVxCBr7vAJ84PrPZ6d6v
|
|
|
Cointoli
Full Member
Activity: 239
Merit: 100
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
|
|
August 20, 2015, 07:44:49 PM |
|
Zdravím všechny!
|
﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
☆═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══☆
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈ █ █ █
|
|
|
ZephramC
|
|
August 23, 2015, 04:05:19 PM |
|
Jaké jsou vlastně v české komunitě názory v současné XT vs. Core debatě? A potažmo vůbec otázce zvyšování velikosti bloku? Já jsem dnes v rámci odpovědi něco sepsal (a poněkud se mi to protáhlo). Můj rozsáhlý názor (anglicky) je tady.
|
|
|
|
ovejda
Newbie
Activity: 37
Merit: 0
|
|
August 26, 2015, 08:43:58 PM |
|
|
|
|
|
shmoula
|
|
August 27, 2015, 08:11:23 AM |
|
Cyve, toho nicku jsem se skoro lekl!
|
|
|
|
ZephramC
|
|
August 27, 2015, 06:48:46 PM |
|
Poměrně dobře vyvážený článek, řekjl bych.
|
|
|
|
avalonboy
|
|
September 14, 2015, 04:41:21 PM |
|
je v Prahe nejaky bitcoin klub
|
|
|
|
shmoula
|
|
September 14, 2015, 06:10:56 PM |
|
Co treba Paralelni polis? je v Prahe nejaky bitcoin klub
|
|
|
|
Crypto$$$$
Newbie
Activity: 53
Merit: 0
|
|
September 19, 2015, 11:51:57 PM |
|
Ahojte, mám takový problém s CPUMinerem. Normálně si těžím, znáte to a najednou mi to vyhodí hlášku [ [2014-08-07 19:00:40] accepted: 0/1 (00.00%), 1.36 khash/s (booooo) ]
Who still mining with processor But to the question: correctly shows no fear
|
|
|
|
bluudz
Full Member
Activity: 215
Merit: 116
Why so serious?
|
|
September 26, 2015, 10:19:13 AM |
|
Jdete nekdo do PP na hackers conference?
|
|
|
|
shmoula
|
|
September 26, 2015, 10:23:21 AM |
|
!!! Ahojte, mám takový problém s CPUMinerem. Normálně si těžím, znáte to a najednou mi to vyhodí hlášku [ [2014-08-07 19:00:40] accepted: 0/1 (00.00%), 1.36 khash/s (booooo) ]
|
|
|
|
The Bitcoin Co-op
Legendary
|
|
October 07, 2015, 02:38:30 PM |
|
We apologize for not knowing Czech language. We want everyone to know that the Czech NewsBTC manager is gone, so now we are looking for a new owner of NewsBTC Czech Republic. We have become a huge brand. Please let us know if you want this opportunity. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Omlouváme se za to, že věděl, českého jazyka. Chceme, aby všichni věděli, že správce český NewsBTC je pryč, takže teď hledáme nové majitele NewsBTC České republiky. Stali jsme se obrovským značkou. Prosím, dejte nám vědět, pokud chcete tuto příležitost.
|
|
|
|
|