johan11
|
|
January 22, 2014, 11:01:27 AM |
|
./cgminer --scrypt -o stratum+tcp://gra.forkpool.com:8372 -u Weblogin.Worker -p Worker password
v bat. cgmineru namáš zřejmě scrypt - pak tam budou kh/s a mohlo by to jet - respektive co je to za měnu nepoužívá quark nebo scrypt-jane protokol? pak by bylo nastavení jiné.
|
|
|
|
poweredek
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
|
January 22, 2014, 11:12:48 AM |
|
Přesně tak jsem se pokoušel .bat udělat, 1:1 a vždycky mi to napíše po zapnutí, že mám nedefinovatelnej příkaz a zavře se to... Přitom pro CPU jsem .bat vytvořil podobným způsobem a je funkční. No ani by mě nevadilo, že nejede bat, jako mi vadí, že worker na poolu nevykazuje činnost.
Jinak jak se ptáš na protokol, je tam klasickej, to jsem taky kontroloval... Dokonce jsem sledoval nastavení přímo na webech těch coinů...
Spíš dle pohledu na obrázky, pokud máš nějakou zkušenost, říct co se jeví jako špatně? Nevím jak to má vypadat když je to v pořádku, ale co jsem googlil jiný screeny lidí, tak měli akorát vyšší temp(75-80C), nižší výkon (třeba 500kh/s) a RPM vypsané...
|
|
|
|
bobko
Newbie
Activity: 36
|
|
January 22, 2014, 12:56:24 PM |
|
Přesně tak jsem se pokoušel .bat udělat, 1:1 a vždycky mi to napíše po zapnutí, že mám nedefinovatelnej příkaz a zavře se to... Přitom pro CPU jsem .bat vytvořil podobným způsobem a je funkční. No ani by mě nevadilo, že nejede bat, jako mi vadí, že worker na poolu nevykazuje činnost.
Jinak jak se ptáš na protokol, je tam klasickej, to jsem taky kontroloval... Dokonce jsem sledoval nastavení přímo na webech těch coinů...
Spíš dle pohledu na obrázky, pokud máš nějakou zkušenost, říct co se jeví jako špatně? Nevím jak to má vypadat když je to v pořádku, ale co jsem googlil jiný screeny lidí, tak měli akorát vyšší temp(75-80C), nižší výkon (třeba 500kh/s) a RPM vypsané...
s tym nedefinovanym vyrazom - skus vymazat kazdu pomlcku a znova ju tam napis, pri kopirovani sa stava ze to editor zmeni na iny znak
|
|
|
|
poweredek
Newbie
|
|
January 22, 2014, 12:57:55 PM |
|
Ok díky, to ještě zkusit můžu. Ale řekněte mě - podle screenu - těží to nebo to netěží? Jak to spustím je mi jedno, ale jde o to že worker nemaká a tváří se na poolu že není online...
|
|
|
|
bobko
Newbie
|
|
January 22, 2014, 01:10:32 PM |
|
Ok díky, to ještě zkusit můžu. Ale řekněte mě - podle screenu - těží to nebo to netěží? Jak to spustím je mi jedno, ale jde o to že worker nemaká a tváří se na poolu že není online...
ja tam az na tu teplotu chybu nevidim a podla mna kope, skor by som hladal chybu v nastaveniach poolu, skus iny pool
|
|
|
|
poweredek
Newbie
|
|
January 22, 2014, 01:35:43 PM Last edit: January 22, 2014, 02:03:35 PM by poweredek |
|
Zkusil jsem jiny pool, ale zatim to vypada stejne, uvidime za moment.. zkusim pak stahnout jeste cgminer jinou verzi a odjinud, i kdyz mi bylo porazeno ze 3.7.2 je posledni co dela scrypt, ty novejsi to nepodporuji.. UPDATE: pool jiný, cgminer jiná verze, opět vše stejné, jako bych ty screeny zkopíroval... Tak já už vážně nevím.. kdybych se s tim nejebal 2 dny, ok, ale prolezl jsem všemožný fóra, nastavení, řešil jsem to přímo s adminem poolu..... grrrr
|
|
|
|
bobko
Newbie
|
|
January 22, 2014, 02:15:40 PM |
|
Zkusil jsem jiny pool, ale zatim to vypada stejne, uvidime za moment.. zkusim pak stahnout jeste cgminer jinou verzi a odjinud, i kdyz mi bylo porazeno ze 3.7.2 je posledni co dela scrypt, ty novejsi to nepodporuji.. UPDATE: pool jiný, cgminer jiná verze, opět vše stejné, jako bych ty screeny zkopíroval... Tak já už vážně nevím.. kdybych se s tim nejebal 2 dny, ok, ale prolezl jsem všemožný fóra, nastavení, řešil jsem to přímo s adminem poolu..... grrrr skus este javovsky client bitminter
|
|
|
|
johan11
|
|
January 22, 2014, 02:56:29 PM |
|
Netěží - protože je to scypt měna a tobě to uvádí MH/S - všechno bude reeject. Zkus cgminer 3.1.1 na něm těžím scrypt - bez problémů.
|
|
|
|
|
johan11
|
|
January 22, 2014, 07:53:42 PM |
|
WHOIS information for nitrominer.com:*** [Querying whois.verisign-grs.com] [Redirected to whois.enom.com] [Querying whois.enom.com] [whois.enom.com] Domain Name: NITROMINER.COM Registry Domain ID: 1827920649_DOMAIN_COM-VRSN Registrar WHOIS Server: whois.enom.com Registrar URL: www.enom.comCreation Date: 2013-09-17 17:41:00Z Registrar Registration Expiration Date: 2014-09-17 17:41:00Z Registrar: ENOM, INC. Registrar IANA ID: 48 Registrar Abuse Contact Email: abuse@enom.comRegistrar Abuse Contact Phone: +1.4252744500 Domain Status: clientTransferProhibited Registry Registrant ID: Registrant Name: WHOIS AGENT Registrant Organization: WHOIS PRIVACY PROTECTION SERVICE, INC. Registrant Street: PO BOX 639 Registrant Street: C/O NITROMINER.COM Registrant City: KIRKLAND Registrant State/Province: WA Registrant Postal Code: 98083 Registrant Country: US Registrant Phone: +1.4252740657 Registrant Phone Ext: Registrant Fax: +1.4259744730 Registrant Fax Ext: Registrant Email: LVDMXYBGFX@WHOISPRIVACYPROTECT.COMRegistry Admin ID: Admin Name: WHOIS AGENT Admin Organization: WHOIS PRIVACY PROTECTION SERVICE, INC. Admin Street: PO BOX 639 Admin Street: C/O NITROMINER.COM Admin City: KIRKLAND Admin State/Province: WA Admin Postal Code: 98083 Admin Country: US Admin Phone: +1.4252740657 Admin Phone Ext: Admin Fax: +1.4259744730 Admin Fax Ext: Admin Email: LVDMXYBGFX@WHOISPRIVACYPROTECT.COMRegistry Tech ID: Tech Name: WHOIS AGENT Tech Organization: WHOIS PRIVACY PROTECTION SERVICE, INC. Tech Street: PO BOX 639 Tech Street: C/O NITROMINER.COM Tech City: KIRKLAND Tech State/Province: WA Tech Postal Code: 98083 Tech Country: US Tech Phone: +1.4252740657 Tech Phone Ext: Tech Fax: +1.4259744730 Tech Fax Ext: Tech Email: LVDMXYBGFX@WHOISPRIVACYPROTECT.COMName Server: NS1.WARHAWK.ARVIXE.COM Name Server: NS2.WARHAWK.ARVIXE.COM DNSSEC: unSigned URL of the ICANN WHOIS Data Problem Reporting System: http://wdprs.internic.net/Last update of WHOIS database: 2013-09-17 10:41:04Z Nevím zda je z Česka, ale pokud chcete zde je adresa pro nahlášení http://aplikace.policie.cz/hotline/
|
|
|
|
Eugenok
Newbie
Activity: 28
|
|
January 22, 2014, 08:41:25 PM |
|
Zdravim!
Prodavam bitcoin ASIC miner, 50 Ghs v Praze. Novy, butterfly.
69000 Kc nebo 3.8 bitcoin.
|
|
|
|
hvezdasmrti
|
|
January 23, 2014, 03:58:33 AM |
|
Co si myslíte o NEX a podobných klonech NXT? Dojde nějaký z těch "projektů" ke skutečné realizaci? Protože NXT samozřejmě odmítá zveřejnit celý source kód, protože jinak by to od těch vydřiduchů nikdo nekupoval za ty šílený pálky a udělal si vlastní NXT... S NXT jsem se "svezl" na na 0.00012 a pak jsem z vlaku vystoupil, protože ta cena je neudržitelná dle mého, investovat do něčeho, co je takhle drahý při rozjezdu může jen hazardér.
|
In Pump and Dump we trust.
|
|
|
Bitcoinwunder
Member
Activity: 72
Merit: 10
|
|
January 23, 2014, 10:08:04 AM Last edit: January 23, 2014, 10:45:39 AM by Bitcoinwunder |
|
Ahoj, I know a skilled czech graphic designer who I'd like to introduce to bitcoin. If anyone needs anything designed (even if it's just a business card, or a poster), let me know and I'll connect you and make her sign up on Bitcointalk.
|
|
|
|
johny1976
Legendary
Activity: 1135
Merit: 1002
Developer
|
|
January 23, 2014, 03:16:45 PM |
|
Ahoj, I know a skilled czech graphic designer who I'd like to introduce to bitcoin. If anyone needs anything designed (even if it's just a business card, or a poster), let me know and I'll connect you and make her sign up on Bitcointalk.
Tak jo kámo, dík za nabídku vole.
|
|
|
|
poweredek
Newbie
|
|
January 24, 2014, 08:40:46 AM |
|
You can contact http://www.frantisekvarga.cz/ . He is accepting BTC and LTC payment, and will be happy.. but he is looking for work too, so you can do outsourcing when you will found some work
|
|
|
|
poweredek
Newbie
|
|
January 24, 2014, 11:51:32 AM Last edit: January 24, 2014, 12:27:47 PM by poweredek |
|
Netěží - protože je to scypt měna a tobě to uvádí MH/S - všechno bude reeject. Zkus cgminer 3.1.1 na něm těžím scrypt - bez problémů. Ahoj, temperature se mi po instalaci AMD APP SDK zveda, takze to aspon vypada ze se neco deje. Rozjel jsem to na 3.1.1 , nastavil jsem uz *.bat, Intesity jsem hodil na 9 a mam tam prikaz na --auto-gpu. Jinak ovsem vse zustava naprosto pri starem.. No jdu se v tom jeste vrtat a vsechny napady a rady vitam.. UPDATE: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=313905652734už jsou vidět i ty reverse jak jsi uváděl... kompl je pekne zasekanej takze to asi "nejak" pracuje.. nicmene worker na poolu stale neaktivni :/:/:/ UPDATE 2: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=913905664329už to funguje
|
|
|
|
sociodim
Newbie
Activity: 5
|
|
January 25, 2014, 06:08:26 AM |
|
Děkuji moc za on-line policii! Myslím, že je to ještě z Prahy. I poslal bankovním převodem do banky v Praze. Myslíte si, že můžete získat náhradu? Přesto, Česká republika - to není Nigérie
|
|
|
|
mumi22
|
|
January 25, 2014, 02:25:16 PM |
|
Ahojjj nahodou neviete niekto o niakej požičke na tyžden.Potreboval by som 0.1-0.05 btc na tyžden vraciam s 20% urokom.Informacie ktore potrebujete vam rad poskytnem
Dakujem vopred
S pozdravom Mumi22
|
|
|
|
cmech6
Newbie
Activity: 1
|
|
January 28, 2014, 06:21:21 PM |
|
Co si myslíte o NEX a podobných klonech NXT? Dojde nějaký z těch "projektů" ke skutečné realizaci? Protože NXT samozřejmě odmítá zveřejnit celý source kód, protože jinak by to od těch vydřiduchů nikdo nekupoval za ty šílený pálky a udělal si vlastní NXT... S NXT jsem se "svezl" na na 0.00012 a pak jsem z vlaku vystoupil, protože ta cena je neudržitelná dle mého, investovat do něčeho, co je takhle drahý při rozjezdu může jen hazardér.
Podle mě mě je to totální podvod, už jen fakt, že člověk "těží" transakční poplatky podle toho kolik má na účtu. Tzn. takhle stačí těm, co to ovládají, jen sedět a za draho prodávat, bo se to primárně zasejc vrací k nim... Prostě nikdy a divím se, že to lidi nevidí. Ono je to pěkně vidět na převodech, že to de facto prodává jeden člověk...
|
|
|
|
ondar82
Newbie
Activity: 26
|
|
January 29, 2014, 08:36:51 AM |
|
Podle mě mě je to totální podvod, už jen fakt, že člověk "těží" transakční poplatky podle toho kolik má na účtu. Tzn. takhle stačí těm, co to ovládají, jen sedět a za draho prodávat, bo se to primárně zasejc vrací k nim... Prostě nikdy a divím se, že to lidi nevidí. Ono je to pěkně vidět na převodech, že to de facto prodává jeden člověk... asi tak, podle mě je to pastička ... kdo má víc NXT se napakuje (autor), kdo chce těžit musí nakoupit.... prostě hnus
|
|
|
|
|