mhanbostanci
Legendary
Activity: 3276
Merit: 1544
|
|
July 24, 2016, 10:49:59 AM |
|
ETC minerlar için çok daha karlı deniyor şu anda, ben ne olur ne olmaz diyerek alım yaptım
syncronized with the imam standing by Whether auspicious auspicious.
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
July 24, 2016, 11:09:57 AM |
|
ETC minerlar için çok daha karlı deniyor şu anda, ben ne olur ne olmaz diyerek alım yaptım
syncronized with the imam standing by Whether auspicious auspicious. güzel fiyattan almışsın, yarın bitfinex'e de ekleneceği konuşuluyor.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
July 24, 2016, 11:20:29 AM |
|
uzun süredir gündemi takip edemiyorum, bu etc ne ayak , birisi özet geçebilir mi
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
|
|
July 24, 2016, 11:26:24 AM |
|
uzun süredir gündemi takip edemiyorum, bu etc ne ayak , birisi özet geçebilir mi
Usta etherum fork oldu. bi etherum klasik var birde ethereum var artık. ikisi de kazılabiliyor imiş. mitoz bölünme oldu sanırsam. cüzdanında ethereum saklayanlar açısından durum nedir benim için muamma
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
July 24, 2016, 11:39:41 AM |
|
Usta etherum fork oldu. bi etherum klasik var birde ethereum var artık. ikisi de kazılabiliyor imiş. mitoz bölünme oldu sanırsam. cüzdanında ethereum saklayanlar açısından durum nedir benim için muamma benim myetherwallet da daolar vardı. dün onları ethere çevirdim, şimdi bunlar hangisi oldu, etc ye döndülerse çöp oldu. herhalde cüzdanı güncellemişlerdir diye düşünüyorum .
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
July 24, 2016, 11:47:06 AM |
|
Usta etherum fork oldu. bi etherum klasik var birde ethereum var artık. ikisi de kazılabiliyor imiş. mitoz bölünme oldu sanırsam. cüzdanında ethereum saklayanlar açısından durum nedir benim için muamma benim myetherwallet da daolar vardı. dün onları ethere çevirdim, şimdi bunlar hangisi oldu, etc ye döndülerse çöp oldu. herhalde cüzdanı güncellemişlerdir diye düşünüyorum . haydaaa. bilgisayarım da yok ki bakayım offf. benim myetherwallet da 20 etherum um vardı. şimdi ne oldu onlar? ethereum olarak mı kaldı yoksa ethereum klasik mi oldu? klasik olduysa battım demektir.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
July 24, 2016, 11:50:34 AM |
|
bu sabah 7:21 itibariyle etc polo markete eklenmis ve polo hesabimda bir miktar etc olusmus.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
July 24, 2016, 11:58:01 AM |
|
Usta etherum fork oldu. bi etherum klasik var birde ethereum var artık. ikisi de kazılabiliyor imiş. mitoz bölünme oldu sanırsam. cüzdanında ethereum saklayanlar açısından durum nedir benim için muamma benim myetherwallet da daolar vardı. dün onları ethere çevirdim, şimdi bunlar hangisi oldu, etc ye döndülerse çöp oldu. herhalde cüzdanı güncellemişlerdir diye düşünüyorum . haydaaa. bilgisayarım da yok ki bakayım offf. benim myetherwallet da 20 etherum um vardı. şimdi ne oldu onlar? ethereum olarak mı kaldı yoksa ethereum klasik mi oldu? klasik olduysa battım demektir. benim myetherwalletde olusturdugum adrestekilerde herhangi bir degisiklik olmadi eth olarak duruyorlar
|
|
|
|
emrek
|
|
July 24, 2016, 12:00:57 PM |
|
Bende de Poloniex hesabımdaki Ethereum kadar ETC oluşmuş Not Ethereumlar duruyor. İlaveten Ethereum adedi kadar ETC var
Sebebini bilen var mı. Neden ETC miz oldu.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
|
|
July 24, 2016, 12:08:05 PM Last edit: July 24, 2016, 12:20:05 PM by mhanbostanci |
|
Bende de Poloniex hesabımdaki Ethereum kadar ETC oluşmuş Not Ethereumlar duruyor. İlaveten Ethereum adedi kadar ETC var
ethereum adedi kadar ETC verdilerse iyi. bu fork olayı borsa istanbul daki bedelli bedelsiz bölünmeler de eski yeni hisse bölünmesi gibi sanırım. ana hissenin fiyatı yeni kadar düşüyor. bir süre ayrı ayrı işlem görüyorlar sonra hepsi eskiye dönüşüyor. yani hiç bir şey yapmazsanız bir süre sonra ETC ler otomatik ethereum a dönüşecek sanırım. bu iki fiyat bir yerde eşitenecek ve ordan sonra tek coin ethereum olarak devam edecek. dolayısı ile kesişim noktasını tahmin edebilen bu işte çok güzel kazanır.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
July 24, 2016, 12:17:25 PM |
|
bende şimdi poloya ether gönderdim depositte hem ether hemde etc gözükmeye başladı acaba satıştada ikisi birmi gidiyor confirm bitsin de deneyeyim
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
|
|
July 24, 2016, 12:17:56 PM |
|
syncronized with the imam standing by Whether auspicious auspicious. güzel fiyattan almışsın, yarın bitfinex'e de ekleneceği konuşuluyor. kısa günün karı deyip daha fazla taşımak istemedim. elimde BTC kalmayınca kötü oluyorum.
|
|
|
|
Zz
Legendary
|
|
July 24, 2016, 12:23:49 PM |
|
Fork yapıldı. yani bölündü. konunun son 3 sayfasını okursan aydınlanırsın.
|
|
|
|
forbidden
|
|
July 24, 2016, 01:03:35 PM |
|
Bittrex henüz ETC'ye geçmedi eski ethereumlar ETH olarak duruyor değişiklik yok.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
July 24, 2016, 01:15:27 PM |
|
etc dedikleri büyük olasılıkla hackerın o arakladığı milyonları harcayabildiği zincir eth dedikleri de harcayamadığı yeni zincir. mantıken etc'nin ölmesi gerekir. bu arada her iki zincirdeki etherleri harcayabilmesi lazım ether sahiplerinin. (tabi hard fork yapılmış/yapılmamış 2 farklı cüzdan ile).
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
July 24, 2016, 01:18:11 PM |
|
Bittrex henüz ETC'ye geçmedi eski ethereumlar ETH olarak duruyor değişiklik yok.
bittrexdekileri poloya transfer edin hem etc hemde eth olarak düşüyor
|
|
|
|
Zz
Legendary
|
|
July 24, 2016, 01:26:07 PM |
|
etc dedikleri büyük olasılıkla hackerın o arakladığı milyonları harcayabildiği zincir eth dedikleri de harcayamadığı yeni zincir. mantıken etc'nin ölmesi gerekir. bu arada her iki zincirdeki etherleri harcayabilmesi lazım ether sahiplerinin. (tabi hard fork yapılmış/yapılmamış 2 farklı cüzdan ile). Çakır abi, Peki ETC nin ölmesi gerekiyorsa millet neden satın alıyor ETC yi? Ben anlamadım? ozaman mhanbostanci nin dediği gibi bir orta fiyatta birleşmeleri söz konusu değil iki farklı zincir ise.
|
|
|
|
forbidden
|
|
July 24, 2016, 01:50:08 PM |
|
etc mining daha karlı diyorlar ama %51 attack söylentileri var, kimi attack geldi diyor kimi 11m etc çalındı diyor kimi yok diyor türkiyedeki darbeye döndü bu iş
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
July 24, 2016, 01:59:05 PM |
|
etc dedikleri büyük olasılıkla hackerın o arakladığı milyonları harcayabildiği zincir eth dedikleri de harcayamadığı yeni zincir. mantıken etc'nin ölmesi gerekir. bu arada her iki zincirdeki etherleri harcayabilmesi lazım ether sahiplerinin. (tabi hard fork yapılmış/yapılmamış 2 farklı cüzdan ile). Çakır abi, Peki ETC nin ölmesi gerekiyorsa millet neden satın alıyor ETC yi? Ben anlamadım? ozaman mhanbostanci nin dediği gibi bir orta fiyatta birleşmeleri söz konusu değil iki farklı zincir ise. bitcoin hardfork'u mevzusunda yazdık çizdik o kadar. etc'yi btc, eth'yi btcXT vs gibi düşünün. aynı coin'in iki farklı zinciri var ortada, bunların ikisinin birden yaşaması mümkün değil. borsalar çakallık yapıyor olabilir, yöneticiler çakallık yapıyor olabilir vs vs.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
forbidden
|
|
July 24, 2016, 02:03:27 PM |
|
bittrexdekileri poloya transfer edin hem etc hemde eth olarak düşüyor eth'nin düşeceğini düşünmüyorum ama etc çöp olabilir.
|
|
|
|
|