Bitcoin Forum
December 17, 2017, 10:59:27 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] PHO Photon blake256- MERGE MINE 6 COINS- NO PREMINE - POW ONLY 3+YRS  (Read 63736 times)
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 19, 2014, 01:46:56 AM
 #201

Photon I think is at an all time high .....

"difficulty" : 52316.87772553,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : -1,
"hashespersec" : 0,
"networkhashps" : 753670307440,


Merged mining with the family of Blake Coin is certainly the key to the future.

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
1513508367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513508367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513508367
Reply with quote  #2

1513508367
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513508367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513508367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513508367
Reply with quote  #2

1513508367
Report to moderator
1513508367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513508367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513508367
Reply with quote  #2

1513508367
Report to moderator
1513508367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513508367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513508367
Reply with quote  #2

1513508367
Report to moderator
Grifftech
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 19, 2014, 06:56:26 PM
 #202

I am getting No Block Source Available, what could i have missed?
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 20, 2014, 04:06:55 AM
 #203

are you using the latest wallet ?

set up conf file properly ?


also i released orig wallet without upnp support then one with that gets many more connections on windows...

http://www.mediafire.com/download/4x9l018sgux08ez/photon_win_qt_8.9.1.1_upnp_enabled_.release.7z

I am getting No Block Source Available, what could i have missed?

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
photon_coin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311


Photon --- The First Child Of Blake Coin --Merged


View Profile WWW
May 20, 2014, 04:23:52 AM
 #204

the op has been updated with the latest info on the merged pools, the photon wallet with UPnP support enabled and more ,

Dirac was released today and now you can mine 4 coins at the same time....

Blake Coin

Photon

B+

and

Dirac

Other coins are in development, stay tuned,  Blake network running now at 1.6 Terrahash , Photon network 1+ Terrahash !!!   

Calhil
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
May 21, 2014, 07:43:13 PM
 #205

Did anyone try to build photond for linux? File permissions are wrong, seems like it wasnt even tested before the release..
Code:
make -f makefile.unix

Building LevelDB ...
/bin/sh: 1: ./build_detect_platform: Permission denied
make[1]: Entering directory `photon/src/leveldb'
Makefile:18: build_config.mk: No such file or directory
make[1]: *** No rule to make target `build_config.mk'.  Stop.
make[1]: Leaving directory `photon/src/leveldb'
make: *** [leveldb/libleveldb.a] Error 2

BLC & SKC node: addnode=192.3.171.213
BLC: BcaLHiLk74XXSZdebHQY8b3CaoEBLaPtoV
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 21, 2014, 10:37:24 PM
 #206

it builds, i have several nodes running and have since the coin was launched including the one running the Photon block crawler

follow the directions for building blake coin daemon in linux on blake coin page 2 or 3 in this forum

this merge corrected my leaving out the level db make file in the original commit


https://github.com/photonproject/photon/commit/42e5fa1178107442e68a38acfb76ab8df7f5a69a

Did anyone try to build photond for linux? File permissions are wrong, seems like it wasnt even tested before the release..
Code:
make -f makefile.unix

Building LevelDB ...
/bin/sh: 1: ./build_detect_platform: Permission denied
make[1]: Entering directory `photon/src/leveldb'
Makefile:18: build_config.mk: No such file or directory
make[1]: *** No rule to make target `build_config.mk'.  Stop.
make[1]: Leaving directory `photon/src/leveldb'
make: *** [leveldb/libleveldb.a] Error 2

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
schernikau
Member
**
Offline Offline

Activity: 94


View Profile
May 22, 2014, 11:40:40 AM
 #207

I have compiled the wallet for Mac.

OS X Wallet:
https://mega.co.nz/#!gBVSmJRQ!-3epMmez1fkn-UaXRx8F4-q6IYr44hiQLxzhAGeMe5Q

Donations welcome (Photon):
BaVWfTbxfeH5nJHurwDL1U579nAdTCfjwA
Doging
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


SALPay | Where Payroll Meets Blockchain


View Profile
May 22, 2014, 02:40:24 PM
 #208

I'm mining on a r9 290 and my intensity is set to 13. My memclock seems to be at 150 instead of 1247, is this because of the low intensity? I'm not familiar with blake algo but the pool said you should set your intensity low. I'm using the cgminer 3.1 as the more recent one would not work. What hashrate should I expect from a 290? The U is also much lower than the hashrate.





Stake Rate


500-3000 followers:
Follow : 20 stakes
Like : 5 stakes
Retweet : 10 stakes

3001-6000 followers:
Follow : 20 stakes
Like : 10 stakes
Retweet : 20 stakes

6001-above followers:
Follow : 20 stakes
Like : 20 stakes
Retweet : 40 stakes

Rules
Retweeting of tweets 1 week older by the time you join the campaign will cause you to lose all your stakes
Retweets only tweet with #salpayICO
No need to post your weekly status because I can manage the counting using my own app

How to Participate
Follow salpay
Fill up the FORM




Stake Rate


500-3000 friends:
Follow : 20 stakes
Like : 5 stakes
Retweet : 10 stakes

3001-6000 friends:
Follow : 20 stakes
Like : 10 stakes
Retweet : 20 stakes

6001-above friends:
Follow : 20 stakes
Like : 20 stakes
Retweet : 40 stakes

Rules
Sharing of post 1 week older by the time you join the campaign will cause you to lose all your stakes
Share only post with #salpayICO
You will need to submit weekly report for your shared post and like by using the format below:
Code:
Bitcointalk Username:
Facebook Name:
Spreadsheet No.:
Week 1 Links(Cut-Off of Report Submission;12-17-2017(00:01) forum time):
Week 2 Links(Cut-Off of Report Submission;12-24-2017(00:01) forum time):
Week 3 Links(Cut-Off of Report Submission;12-31-2017(00:01) forum time):
Don't post another report weekly, Just edit your first weekly post until the end of the campaign, Those who will not comply will receive no stake at the end of the campaign. Take note also to the date of submission of report

How to Participate
Like salpay
Fill up the FORM
After you fill up the form, Fill up the Salpay BlockEye Helpdesk: https://drive.google.com/open?id=1CHnBKUqSoFGhjKvhLyuQgcBxdZDNrNF5vS6ocki11P0 for the link to your facebook report




Rules
Maximum of 40 Articles is allowed
Publication Account must have atleast 500 followers
You must include 2 links to our ICO site and ANN thread
Minimum of 600 characters required and must contain graphic material
Low quality articles or just a translated article from our ANN thread will not be accepted
All language are accepted and Participants are free to used all our graphic materials

Stake Rate
1 Article = 0.025 stake (Max. 1 article per week to be submitted)

How to Participate
PM me before you start creating; I will give approval first





Stake Rate
Translation of ANN Thread = 100 stakes
Translation of Whitepaper = 1500 stakes
Moderation Post(OP post) = 2 stakes/post

Rules
Translators must update his/her thread atleast 3 post per week (You can translate
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 23, 2014, 02:11:22 AM
 #209

NOTE ---------

THIS IS AN UNOFFICIAL WALLET

USE IT AT YOUR OWN RISK

I AM THE DEVELOPER OF PHOTON AND MAC WALLETS ARE NOT SUPPORTED AT THIS TIME

I HAVE NO WAY TO TEST THIS WALLET AND WHILE I APPRECIATE COMMUNITY SUPPORT I DON'T WANT TO BE ANSWERING QUESTIONS ABOUT IT.


I have compiled the wallet for Mac.

OS X Wallet:
https://mega.co.nz/#!gBVSmJRQ!-3epMmez1fkn-UaXRx8F4-q6IYr44hiQLxzhAGeMe5Q

Donations welcome (Photon):
BaVWfTbxfeH5nJHurwDL1U579nAdTCfjwA

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 23, 2014, 02:45:24 AM
 #210

I suggest you check the Blake Coin thread as the discussion is much more active there on settings for different gpu's ect....

https://bitcointalk.org/index.php?topic=306894.0;topicseen


near the bottom of the thread i think some people are discussing different setups on different 'rigs' 

hope this helps you out and thanks for your support of the Blake 256 family



I'm mining on a r9 290 and my intensity is set to 13. My memclock seems to be at 150 instead of 1247, is this because of the low intensity? I'm not familiar with blake algo but the pool said you should set your intensity low. I'm using the cgminer 3.1 as the more recent one would not work. What hashrate should I expect from a 290? The U is also much lower than the hashrate.

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 27, 2014, 03:34:10 AM
 #211

this screen shot is fake


the build of cg miner you claim to be using will not allow intensity of 16


even if you built it from source (which i doubt as it is difficult and someone who knows how to do that could tune the gpu easily)
this is not possible



I'm mining on a r9 290 and my intensity is set to 13. My memclock seems to be at 150 instead of 1247, is this because of the low intensity? I'm not familiar with blake algo but the pool said you should set your intensity low. I'm using the cgminer 3.1 as the more recent one would not work. What hashrate should I expect from a 290? The U is also much lower than the hashrate.

I am running two r9 290's and one r9 270x.  I also get the oddly reported memclock as you do.  The 290's are doing ~3.15 each per below;



My settings are;

Code:
{
"blake256" : true,
"kernel-path" : "/",
"scan-time" : "1",
"expiry" : "120",
"log" : "5",
"failover-only" : true,

"pools" : [
{
<SNIP>...}
],

"no-submit-stale" : true,
"remove-disabled" : true,
"queue" : "2",
"vectors" : "1",
"lookup-gap" : "2",
"gpu-fan" : "85,85,50",
"gpu-engine" : "1095,1095,1095",
"gpu-powertune" : "0,0,0",
"no-pool-disable" : true,
"gpu-threads" : "1",
"intensity" : "16,16,16"
}

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
QuadraQ
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 468



View Profile
May 27, 2014, 11:32:10 PM
 #212

Mining Rig Rentals is the first (to my knowledge) rig rental site to support Blake-256!

Renters:

  • Make rental choices based on "actual" hash rate. Their system tracks the past 24 hour hash rate with a moving average.
  • Backup pools! Have you ever found yourself trying to be ready for a coin launch only to find out your first pool choice isn't up and running? Their system takes care of that, by letting you set up 5 pools in a fail over.
  • Backup pools! Have you ever found yourself trying to be ready for a coin launch only to find out your first pool choice isn't up and running? Their system takes care of that, by letting you set up 5 pools in a fail over.

Rig owners:

  • Website pool manager. Their system allows you to change what pool your miner is connected to right from the website. Allows 5 pools to be configured with fail over.
  • Hash rate graphs!
  • Algorithm choices include: Scrypt, Scrypt-N, x11, SHA-256, SHA3, and now Blake-256!
  • There is no fee to use the site/service for the miner controls or hash rate graphs. You never have to list your rig for rent if you don't want to.

Not sure about the whole "renting thing?" No problem, it's 100% free to list your rig with their service and the backup pools/hashrate graphs are completely on the house. If you decide to try leasing your rig in the future, you will already be setup.

They have lots of website/interface improvements in the pipeline, with a very active development team.

Still have questions? Drop by irc.freenode.com and join #miningrigrentals All suggestions are welcome.

If you found this information useful, please sign up using my referral page: http://www.miningrigrentals.com/register?ref=28
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 27, 2014, 11:42:11 PM
 #213

ok , custom build perhaps,

the miner i use to solo mine blake coins can have higher intensity

not the one i am aware of that mines on the pool,

reaper actually works better for me solo,

I was just curious how you got intensity 16

If you built the miner yourself I guess you answered my question.




this screen shot is fake


the build of cg miner you claim to be using will not allow intensity of 16


even if you built it from source (which i doubt as it is difficult and someone who knows how to do that could tune the gpu easily)
this is not possible


Whoaa...

Where did that come from? That absolutely isn't a fake screenshot, I will happily host my screen for you and show you.

I didn't claim to be using any version, I posted a screenshot because I was trying to be helpful in the spirit of contributing to a community I wanted to be part of.  Why on earth would I post a fake screenshot, what could I possibly gain from doing that?

There is a version of source on Github which allows for a higher intensity setting for Blake.  I know BlueDragon says intensity should be lower but I've found these are the best settings for the version of CGMiner that I compiled.  Whether or not it's actually reporting correctly I don't know, I have to confess C++ is one language I never worked with so I didn't study the code, I just compiled it.  If I can remember / find the link for the source from I'll post it for you.

If I'm guilty of anything it's not saying that this was not the regular CGMiner build for Blake but that was an honest mistake.  I'm quite offended to be honest, I have nothing but good things to say about the Blake256 ecosystem and ALL the coins within it, I still like it despite this accusation that I faked the screen shot.  I think merged mining Blake256 has a very bright future ahead of it but it seems the community isn't as inclusive as I thought it was and that I'm not welcome here.  

I get the message and other than to link the source if I can find it again, I won't post here or in any of the other Blake256 threads again if I'm not wanted,. But as I said, I will happily host a screen to show you it running.

Good luck with Photon, and good luck to the rest of the Blake256 family.

EDIT:

I *think* I may have taken the Blake256 CGMiner source and made changes based on those I found in another branch of CGMiner which allows a higher intensity setting.  It definitely at least reports a difference, lowering one of my cards to 11 I get the below.

You made references yourself to trying intensity at 16 in a thread on CryptoCoinTalk entitled "If you want to mine Blake Coin with a GPU here is some information" so your response above puzzles me even more.



Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
sha0lin40
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
May 28, 2014, 07:15:54 PM
 #214

are you using the latest wallet ?

set up conf file properly ?


also i released orig wallet without upnp support then one with that gets many more connections on windows...

http://www.mediafire.com/download/4x9l018sgux08ez/photon_win_qt_8.9.1.1_upnp_enabled_.release.7z

I am getting No Block Source Available, what could i have missed?

Im getting no source block avaible too.

used photon.conf :

listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=sha0lin40
rpcpassword=1234
rpcport=8984
server=1
daemon=1
addnode=162.243.101.139

Am I missing something?

thanks
Ignatius
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 400


View Profile
May 29, 2014, 02:55:07 AM
 #215

are you using the latest wallet ?

set up conf file properly ?


also i released orig wallet without upnp support then one with that gets many more connections on windows...

http://www.mediafire.com/download/4x9l018sgux08ez/photon_win_qt_8.9.1.1_upnp_enabled_.release.7z

I am getting No Block Source Available, what could i have missed?

Im getting no source block avaible too.

used photon.conf :

listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=sha0lin40
rpcpassword=1234
rpcport=8984
server=1
daemon=1
addnode=162.243.101.139

Am I missing something?

thanks

Do you have all the addnode lines in your photon.conf?
Code:
    addnode=162.243.101.139
    addnode=72.23.74.166
    addnode=62.219.234.143
    addnode=78.26.209.208
    addnode=162.243.101.139
    addnode=77.121.61.203
    addnode=107.170.123.55
    addnode=218.146.3.80:3005
    addnode=107.170.78.146
photon_coin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311


Photon --- The First Child Of Blake Coin --Merged


View Profile WWW
May 29, 2014, 07:12:35 AM
 #216

The op is updated ----------  Mine 5 coins at the same time  ---------------


Also all pools are working despite the fact that they have been the subject of many ddos attacks and other types of attack.


To the person above having a problem setting up a wallet please make sure you are using the most recent release
available here

http://www.mediafire.com/download/4x9l018sgux08ez/photon+win+qt+8.9.1.1+upnp+enabled+.release.7z


set up your conf file properly

listen=1
    gen=0
    rpcallowip=127.0.0.1
    rpcuser=username
    rpcpassword=password
    rpcallowip=localhost
    rpcport=8984
    port=35556
    gen=0
    server=1
    daemon=1
    listen=1
    addnode=162.243.101.139
    addnode=72.23.74.166
    addnode=62.219.234.143
    addnode=78.26.209.208
    addnode=162.243.101.139
    addnode=77.121.61.203
    addnode=107.170.123.55
    addnode=218.146.3.80:3005
    addnode=107.170.78.146


Photon is working ---- and with the hashrate of the merged mining pools it is working with a high difficulty and network speed.

Strongly recommend only merged mining as solo mining is going to be out of reach now for anyone with 'normal' hashpower.

Also onl sale at Atomic Exchange and All Crypt 

Links all on the main page ---   Exciting times ---

sha0lin40
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
May 29, 2014, 03:39:08 PM
 #217

are you using the latest wallet ?

set up conf file properly ?


also i released orig wallet without upnp support then one with that gets many more connections on windows...

http://www.mediafire.com/download/4x9l018sgux08ez/photon_win_qt_8.9.1.1_upnp_enabled_.release.7z

I am getting No Block Source Available, what could i have missed?

Im getting no source block avaible too.

used photon.conf :

listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=sha0lin40
rpcpassword=1234
rpcport=8984
server=1
daemon=1
addnode=162.243.101.139

Am I missing something?

thanks

Do you have all the addnode lines in your photon.conf?
Code:
    addnode=162.243.101.139
    addnode=72.23.74.166
    addnode=62.219.234.143
    addnode=78.26.209.208
    addnode=162.243.101.139
    addnode=77.121.61.203
    addnode=107.170.123.55
    addnode=218.146.3.80:3005
    addnode=107.170.78.146


Still not working. I tried downloading the new wallet and photon.config:

listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=localhost
rpcport=8984
port=35556
gen=0
server=1
daemon=1
listen=1
addnode=162.243.101.139
addnode=72.23.74.166
addnode=62.219.234.143
addnode=78.26.209.208
addnode=162.243.101.139
addnode=77.121.61.203
addnode=107.170.123.55
addnode=218.146.3.80:3005
addnode=107.170.78.146

any clue?
Ignatius
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 400


View Profile
May 29, 2014, 08:02:43 PM
 #218

are you using the latest wallet ?

set up conf file properly ?


also i released orig wallet without upnp support then one with that gets many more connections on windows...

http://www.mediafire.com/download/4x9l018sgux08ez/photon_win_qt_8.9.1.1_upnp_enabled_.release.7z

I am getting No Block Source Available, what could i have missed?

Im getting no source block avaible too.

used photon.conf :

listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=sha0lin40
rpcpassword=1234
rpcport=8984
server=1
daemon=1
addnode=162.243.101.139

Am I missing something?

thanks

Do you have all the addnode lines in your photon.conf?
Code:
   addnode=162.243.101.139
    addnode=72.23.74.166
    addnode=62.219.234.143
    addnode=78.26.209.208
    addnode=162.243.101.139
    addnode=77.121.61.203
    addnode=107.170.123.55
    addnode=218.146.3.80:3005
    addnode=107.170.78.146


Still not working. I tried downloading the new wallet and photon.config:

listen=1
gen=0
rpcallowip=127.0.0.1
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=localhost
rpcport=8984
port=35556
gen=0
server=1
daemon=1
listen=1
addnode=162.243.101.139
addnode=72.23.74.166
addnode=62.219.234.143
addnode=78.26.209.208
addnode=162.243.101.139
addnode=77.121.61.203
addnode=107.170.123.55
addnode=218.146.3.80:3005
addnode=107.170.78.146

any clue?

The error is still no block sources available? Where did you place photon.conf? It should be created in C:/Users/username/AppData/Roaming/Photon/photon.conf .Have you given the program permission to access the internet through your firewall?
cinnamon_carter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


It's about time


View Profile WWW
May 29, 2014, 10:36:15 PM
 #219

The coin works fine in every setting I tested it. The only way I can explain you getting that error would be running a client of Photon that was from the initial release , before the code was modified for merged mining.

Also to address the post above where I questioned about how you are showing an intensity of 16 on a miner that to my knowledge does not go up that high the member states you built it yourself.  OK , most people who are skilled at the level to compile cg miner would not need help setting it up to mine.

And yes I did post this 7 months ago

https://cryptocointalk.com/topic/1446-if-you-want-to-mine-blake-coin-with-a-gpu-here-is-some-information/


I was solo mining and the build of miner for solo mining allows intensity up to 20 , so you are correct in stating that I posted settings for mining Blake 256 that allow an intensity of 20. 

The miner I have for the merged pools (that I think is the same one everyone has /please correct me if I am wrong)
goes to 14 max. 

I wanted to clairify this.

Also again I think there are ways to optimize the .cl file to get higher hash rates.  I have not figured them out yet.

If I was solo mining (which I would not do when I can merge mine 5 coins at the same time) I would certainly recommend the builds of reaper with my settings (for a 7970) over cg miner, not only did it give slightly higher hash rates, i did a lot of testing and it seemed to solve more blocks.

I posted this in October when the Blake Coin project was very new and I was not involved with it at the time.

If it was not for the great work of those who optimized blake 256 for open cl most of us would be using cpu's.....

Show some respect for them.

Check out my coin Photon
Merge Mine 5 other Blake 256 coins - 6x your hash power  https://www.blakecoin.org/

The obvious choice is not always the best choice.

LOOK DEEPER - Look into the Blake 256 Family -- CC
sha0lin40
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
May 30, 2014, 05:20:23 PM
 #220

I got it fixed thanks. I was spelling the file ext wrong. config instead of conf. hahaha my bad. thanks for the help
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!