azguard2
Member
Activity: 106
Merit: 14
|
|
February 15, 2018, 04:00:00 PM |
|
Znam da nije trenutno tema, skoro sam poceo sa rudarenjem i interesuje me kako da te brojke na racunaru ubacim u dzep. Kako vi pretvarate eth u evro/dinar, da li je bitan wallet u kom cuvam novac, da li je bitna banka u kojoj posedujem devizni racun, da li mogu da koristim paypal i tako te stvari? Na internetu su postavljali slicna pitanja, ali se uglavnom odgovori svode na: "Ako zivis u SAD ucini tako", tako da zelim da cujem od zemljaka kako stoje stvari. Imas dve koje rade ovde sigurica jedna u srbiji druga u madjarskoj. Srbija ide na foru cex.io na telenor banku samo moras paziti da predjes preko 20000 evra onda se pali neki alarm u poreskoj u madjarskoj ide na OTP banku ali na kreditnu karticu a ne master card posto oni ne daju, preko kreditne nema provere samo prebace kesh.
|
|
|
|
cryptodzoni
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
February 15, 2018, 04:39:59 PM |
|
Oprez: Eigencoin je scam!
|
|
|
|
mefisto0603
Newbie
Activity: 20
Merit: 1
|
|
February 15, 2018, 06:14:58 PM |
|
koga interesuje litecoin fork i kako da dodje do 10x litecoin cash tokena nek baci pogled na YT video "S-raVquA_zQ" ps - lepo lik objasnio....VRLO PAZLJIVO preslusajte 10x ako vam bilo sta nije jasno, sa privatnim kljucevima se ne zajebava
|
|
|
|
mininggrunt
Newbie
Activity: 46
|
|
February 15, 2018, 06:50:43 PM |
|
Gde ima potvrdjeno da je bilo kakav fork za LTC legit ? Par puta su najavljivali to, ali nema nikakvog smisla i sve smrdi na grdne prevare.
|
|
|
|
|
mobiland
Jr. Member
Activity: 32
Merit: 2
|
|
February 15, 2018, 09:40:27 PM |
|
Jedan projekt mnogo interesantan i zanimljiv. ICO www.ip.sx mislim da cu biti mnogo mocni i da ce rasturiti pazar. When you are promoting some project, pls pay someone to do a translation for you, do not use google translate because it sounds stupid...
|
|
|
|
nmalisa
Jr. Member
Activity: 103
If you need website, just ask for info..
|
|
February 15, 2018, 10:11:05 PM |
|
Oprez: Eigencoin je scam!
moze li pojasnjenje misljenja?
|
ADS TEAM offers the service of designing and building Web sites (https://adsteam.info/)
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
February 15, 2018, 10:57:28 PM |
|
Ja imam 1000 merita pa delicu ovde po zasluzi hehe
|
|
|
|
nmalisa
Jr. Member
|
|
February 15, 2018, 10:59:33 PM |
|
Ja imam 1000 merita pa delicu ovde po zasluzi hehe cool ... znaci moze da se desi da vidim i ja kako izgleda dobiti merit Samo ....
|
ADS TEAM offers the service of designing and building Web sites (https://adsteam.info/)
|
|
|
castiel0504
Full Member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
|
|
February 15, 2018, 11:05:49 PM |
|
Nego da se vratimo na temu otvaranja local board-a. Hoce li Example da otvori temu, ili da se dogovorimo za sledeci vikend, posto ovaj vikend je tu odmah iza coska, i ne verujem da ce imati vremena da "noviji" korisnici koji nisu bas 24/7 da mogu da vide ovu temu, pa da budu obavesteni..
|
|
|
|
nmalisa
Jr. Member
|
|
February 15, 2018, 11:45:46 PM |
|
Nego da se vratimo na temu otvaranja local board-a. Hoce li Example da otvori temu, ili da se dogovorimo za sledeci vikend, posto ovaj vikend je tu odmah iza coska, i ne verujem da ce imati vremena da "noviji" korisnici koji nisu bas 24/7 da mogu da vide ovu temu, pa da budu obavesteni..
Realno mi vise odgovara subota , ali kad se dogovorimo bicu online..
|
|
|
|
|
mobiland
Jr. Member
Activity: 32
Merit: 2
|
|
February 16, 2018, 10:49:34 AM |
|
Claymore je dodao dva algoritma u dual mining mod...jel neko probao i ima li preporuku za neki dobar xvg ili nexus coin pool??
|
|
|
|
Cryptodiscuss
Member
Activity: 518
Merit: 10
|
|
February 16, 2018, 10:52:35 AM |
|
Ljudi da vam predlozim lep bounty ili ICO, sta ko vise voli. TokenGo platforma (vidim da ih kod nas niko ne promovise tipa avatar, signature pa kontam da ih spomenem ) U toku je ICO i sve deluje super, i kao dobar projekat i jednostavno sve mi deluje previse dobro. Samo za bounty su rezervisali 20 mil tokena sto je 10 mil $ manje vise A toliko ljudi vidim sa njihovim avatarom i na face i na twiteru da sam morao da gurnem nos i u to. Cela prica deluje zanimljivo, kao neka varijanta wavesa (ali na eth platformi) pravis svoje tokene za ico, imace svoju berzu itd. I ubacili pomalo i od steema gde ces imati gopower tokene -GPT i sa njima kupujes GOC tokene koji su jedino sredstvo placanja na platformi. Sve je lepo upakovano i deluje mi da je prica legitimna. Necu da postavljam nikakve linkove da ne bude da ih promovisem, niti referal sranja. U svakom slucaju ako i necete da ucestvujete u ICO lagano se moze 50-100$ u njihovim tokenima dnevno zaraditi samo sa face i twitter nalogom. Proverite pa kazite misljenje.
|
|
|
|
Nsync
Newbie
Activity: 62
|
|
February 16, 2018, 11:28:55 AM |
|
|
|
|
|
lolchina
|
|
February 16, 2018, 01:17:50 PM |
|
Claymore je dodao dva algoritma u dual mining mod...jel neko probao i ima li preporuku za neki dobar xvg ili nexus coin pool??
za xvg ti je ovaj najbolji dok za nexus nemam pojma jer koliko znam trenutno je xvg najisplativiji za dual mining https://www.unimining.net/site/mining
|
|
|
|
azguard2
Member
Activity: 106
Merit: 14
|
|
February 16, 2018, 02:17:36 PM |
|
Ljudi da vam predlozim lep bounty ili ICO, sta ko vise voli. TokenGo platforma (vidim da ih kod nas niko ne promovise tipa avatar, signature pa kontam da ih spomenem ) U toku je ICO i sve deluje super, i kao dobar projekat i jednostavno sve mi deluje previse dobro. Samo za bounty su rezervisali 20 mil tokena sto je 10 mil $ manje vise A toliko ljudi vidim sa njihovim avatarom i na face i na twiteru da sam morao da gurnem nos i u to. Cela prica deluje zanimljivo, kao neka varijanta wavesa (ali na eth platformi) pravis svoje tokene za ico, imace svoju berzu itd. I ubacili pomalo i od steema gde ces imati gopower tokene -GPT i sa njima kupujes GOC tokene koji su jedino sredstvo placanja na platformi. Sve je lepo upakovano i deluje mi da je prica legitimna. Necu da postavljam nikakve linkove da ne bude da ih promovisem, niti referal sranja. U svakom slucaju ako i necete da ucestvujete u ICO lagano se moze 50-100$ u njihovim tokenima dnevno zaraditi samo sa face i twitter nalogom. Proverite pa kazite misljenje. ICO ti je uvek sansa za veliki profit ili nula profit. Tako to ide ako ubodes pravi dobijas vise nego sto si se nadao, ali ubodes pravi bunar onda u vecini slucaja bude gubitaka nego bilo cega drugog. Ne vredi da reklamiras dok ako bog dana ne otvori se ovde da bude local board onda ce biti malo vise i posla i poseta i tema.
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
|
|
February 16, 2018, 02:34:45 PM |
|
Ja imam 1000 merita pa delicu ovde po zasluzi hehe Ne bi trebalo da mozes da potrosis svih 1000 merita. Ono sto moze da se trosi je nesto sto zovu sMerit. Da bi video koliko imas sMerita mozes da kliknes da meritujes neki post i onda da se vratis nazad pre nego sto potvrdis meritovanje. Cak i ako odes na ovaj link mozes da vidis koliko imas sMerita https://bitcointalk.org/index.php?action=meritSad si verovatno dobio relativno malo sMerita, ali za svaki post koji ti merituju u buducnosti, dobices 50% od tih merita i kao sMerit. Ovo je implementirano da ljudi ne bi cuvali merite samo, nego da nemaju sta da izgube kad ih dele.
|
|
|
|
Cryptodiscuss
Member
Activity: 518
Merit: 10
|
|
February 16, 2018, 02:35:11 PM |
|
Ne vredi da reklamiras dok ako bog dana ne otvori se ovde da bude local board onda ce biti malo vise i posla i poseta i tema.
Nemam nameru da reklamiram ovde, zato i nisam postavio link. Da hocu da navlacim masu postavio bih referal link i kenjao kako je sve sjajno. Ali definitivno bi trebali imati neku telegram grupu gde bi razmenjivali potencijalno dobre bountyje da ne opterecujemo ovu nasu svastaru na forumu.
|
|
|
|
mininggrunt
Newbie
Activity: 46
|
|
February 16, 2018, 04:28:34 PM |
|
Stize vikend planovi da se popularise ova Srpska crypto komuna idu po planu ? Tj pravice neko onaj Poll za vikend ?
|
|
|
|
|