|
Dux2K
Legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
|
|
February 27, 2018, 10:35:02 AM |
|
Nemojte stavljati referal linkove ako vas modovi skontaju mogu lako ban da vam opice. Necu da citiram da ne upada u oci ali to je cetvrto pravilo foruma.
Hvala na informaciju Jeste nemojte ako treba da se stavi mora da se da opis no ref link i ref link, samo u toj situaciji moze da se stavi ali mora da se naznaci i naglasi.
|
|
|
|
castiel0504
Full Member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
|
|
February 27, 2018, 01:14:33 PM |
|
Meh od ovoga nema nista. Ko da ce neko da izgubi noge ako nam se otvori Local Board. Jbg sta je tu je. Pokusali smo, i jedna velika patka. Vise srece drugi put. I vracanje spamanju jedne teme. Ako vidite imbecile koji pisu cirilicom, 99% je neki idiot koristio google translate, i spamuje svoj referal/ico/scam sta god. Samo reportujte moderatore(Imate dugme dole desno u njegovom odgovoru "Report to Moderator" http://prntscr.com/ikexsl
|
|
|
|
examplens
Legendary
Activity: 3458
Merit: 3480
Crypto Swap Exchange
|
|
February 27, 2018, 02:42:19 PM |
|
Meh od ovoga nema nista. Ko da ce neko da izgubi noge ako nam se otvori Local Board. Jbg sta je tu je. Pokusali smo, i jedna velika patka. Vise srece drugi put. I vracanje spamanju jedne teme. Ako vidite imbecile koji pisu cirilicom, 99% je neki idiot koristio google translate, i spamuje svoj referal/ico/scam sta god. Samo reportujte moderatore(Imate dugme dole desno u njegovom odgovoru "Report to Moderator" http://prntscr.com/ikexslNe mora da znaci da je gotovo. Niko nije ni ocekivao da ce se to resiti za dan ili dva. To je dug proces Treba se truditi da https://bitcointalk.org/index.php?topic=3013762.0 bude aktivan i da skrece paznju. Steta sto ove novajlije ne kontaju sta se radi, bilo bi dobro da se i oni ukljuce u diskusiju tamo. Jos bolje ako pisu "tarzan english"
|
|
|
|
mininggrunt
Newbie
Activity: 46
Merit: 0
|
|
February 27, 2018, 03:28:18 PM |
|
Veci je problem sto nemogu da glasaju na anketi ako nisu bar JR member, sigurno bi bilo vise od duplo glasova do sada.
|
|
|
|
bozicso
|
|
February 27, 2018, 03:42:25 PM |
|
Veci je problem sto nemogu da glasaju na anketi ako nisu bar JR member, sigurno bi bilo vise od duplo glasova do sada.
brate mili toliki forum nek nakupe postova za par minuta i resen problem
|
upcomingcarsreview.com
|
|
|
mobiland
Jr. Member
Activity: 32
Merit: 2
|
|
February 27, 2018, 05:09:12 PM |
|
brate mili toliki forum nek nakupe postova za par minuta i resen problem Koliko sam shvatio nije bitan broj postova nego activity,a njega dobijas jedan dnevno nevazno koliko postova ispises...tako je bar meni,dok nisam dobio 30 activity nisam mogao da glasam.... Nego ebes grupu ako ne daju idemo svi kod Rvata,i onako tamo pola postova Srbi ispisali... mene muci oce li se ovaj XLM vracati na neku normalnu cenu,zeznuh se pa udjoh na 0,46 i on pade vec 10 dana nikako ni 0,4 da dobaci a podizao bi parice...ima li neko dojavu,ideju,elaborat i sl....
|
|
|
|
LeoN_
Newbie
Activity: 10
|
|
February 27, 2018, 05:12:17 PM |
|
brate mili toliki forum nek nakupe postova za par minuta i resen problem Koliko sam shvatio nije bitan broj postova nego activity,a njega dobijas jedan dnevno nevazno koliko postova ispises...tako je bar meni,dok nisam dobio 30 activity nisam mogao da glasam.... Nego ebes grupu ako ne daju idemo svi kod Rvata,i onako tamo pola postova Srbi ispisali... mene muci oce li se ovaj XLM vracati na neku normalnu cenu,zeznuh se pa udjoh na 0,46 i on pade vec 10 dana nikako ni 0,4 da dobaci a podizao bi parice...ima li neko dojavu,ideju,elaborat i sl.... Ja sam ga kupio na .82
|
|
|
|
Mi5h0
|
|
February 27, 2018, 07:01:13 PM |
|
<snip> Nego ebes grupu ako ne daju idemo svi kod Rvata,i onako tamo pola postova Srbi ispisali...
Hahaha! A misliš da su ovdje samo Srbi? Razmisli još jednom!
|
|
|
|
kanke
Newbie
Activity: 15
|
|
February 27, 2018, 07:05:10 PM |
|
Ako neko planira da kupuje Bitmain Antiminere imam 2 kupona od po 200 usd koje sigurno necu koristiti...
|
|
|
|
Vlada69
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 5
|
|
February 27, 2018, 07:06:05 PM |
|
Ako neko planira da kupuje Bitmain Antiminere imam 2 kupona od po 200 usd koje sigurno necu koristiti...
posto su kuponi?
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
|
|
February 27, 2018, 07:09:28 PM |
|
Ma ljudi nije gotovo za board, tek je pocelo. Ovo je kampanja, treba vremena i admin da vidi i da mu ne damo mira dok ga ne ubedimo. Ja bih odrzao ovaj tempo sto duze i mesec dana ako ne daju do tada, sto da ne.
Ne ide nam uopste lose, ukljucuju se ljudi svaki dan na onaj topic i ne daju da padne u Meta boardu. Nije uopste lose.
Bolje je i hrvatima i nama da imamo odvojene boardove. Sta tamo da spamujemo sa problemima koje oni niti imaju niti nam mogu pomoci. I sto mi da trazimo tamo stalno nesto sto nas moze da se tice. Ovako ces znati da kad god dodjes na srpski board da ti je sve bitno, na neki nacin. Niti je pametno, niti ima razloga da nas trpaju u isti board. Kad nam vec treba, sto ga i nebi dobili, nema razloga odustajati.
|
|
|
|
devicslavko
Newbie
Activity: 87
|
|
February 27, 2018, 07:13:31 PM |
|
Ma ljudi nije gotovo za board, tek je pocelo. Ovo je kampanja, treba vremena i admin da vidi i da mu ne damo mira dok ga ne ubedimo. Ja bih odrzao ovaj tempo sto duze i mesec dana ako ne daju do tada, sto da ne.
Ne ide nam uopste lose, ukljucuju se ljudi svaki dan na onaj topic i ne daju da padne u Meta boardu. Nije uopste lose.
Bolje je i hrvatima i nama da imamo odvojene boardove. Sta tamo da spamujemo sa problemima koje oni niti imaju niti nam mogu pomoci. I sto mi da trazimo tamo stalno nesto sto nas moze da se tice. Ovako ces znati da kad god dodjes na srpski board da ti je sve bitno, na neki nacin. Niti je pametno, niti ima razloga da nas trpaju u isti board. Kad nam vec treba, sto ga i nebi dobili, nema razloga odustajati.
Nema predaje!! Samo vreme...evolucija je spora ali dostizna...
|
|
|
|
kanke
Newbie
|
|
February 27, 2018, 07:23:49 PM |
|
posto su kuponi? Ma nemam pojma, neka bude 60 usd po jednom, valjda se vidi moj mail pa mi sibni poruku preko njega jer iz nekoga razloga ne mogu da pisem ovde jer sam newbie pa sve nesto moram da cekam...
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
|
|
February 27, 2018, 07:40:12 PM |
|
posto su kuponi? Ma nemam pojma, neka bude 60 usd po jednom, valjda se vidi moj mail pa mi sibni poruku preko njega jer iz nekoga razloga ne mogu da pisem ovde jer sam newbie pa sve nesto moram da cekam... Ne vidi ti se mejl, cisto da te obavestim. Nikada po defaultu ne pokazuje drugima, samo tebi. Mogao si i da napises svoj mejl u tom postu kad si vec morao da cekas da postujes
|
|
|
|
kanke
Newbie
|
|
February 27, 2018, 07:44:56 PM |
|
Poslao, ali evo nikakav problem jos jednom, kankaras@ptt.rs
|
|
|
|
cryptodzoni
Newbie
Activity: 84
|
|
February 28, 2018, 05:19:04 AM |
|
VeChain i BMW, pravi spoj
|
|
|
|
|
castiel0504
Full Member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
|
|
February 28, 2018, 12:37:21 PM |
|
posto su kuponi? Ma nemam pojma, neka bude 60 usd po jednom, valjda se vidi moj mail pa mi sibni poruku preko njega jer iz nekoga razloga ne mogu da pisem ovde jer sam newbie pa sve nesto moram da cekam... Posto ste vec kod tih kupona, imam ja i jedan od 1x100$. A inace broj kupona koje mozes da iskoristis ekvivalentan je broju minera sto kupujes. Sto znaci da ako imas 3 kupona, ne mozes da ih iskoristis za jedan miner. Moras da imas 3 komada. Jos nisam siguran sta se desava sa napajanjima, da li oni mogu da se iskoriste za to...
|
|
|
|
|
|