Sjajno ste to srocili gos'n Marcetine...
respect
I sta dodati na sve ovo, ja cu reci samo verujte Cejnu, on je tu da ostane, da li ce na mesec?
Da sigurno, ako odu ljudi...
I ne verujte u sve sto cujete, izvori informacija o kruptu su u Srbiji blago receno oskudni...
Nemojte dozvoliti da budete obmanuti cak i kada vam neko kaze da je kripto veteran to ne znaci nista...
Tek ponekad neko prevede neki tekst sa engleskog (neretko potpuno promasi poentu) i to samo one bombasticne naslove o tome kako je neko prodao svu imovinu i ulozio u bitkoine ili da je neko pre 5 godina kupio BTC za 10.000 dolara a sada to vredi zilion para, a sve to seze do onih prica da je to prevara, piramida, Dafina, Jezda... A sve su to jednom recju gluposti...
Zato je moj savet da ukoliko zelite nesto da saznate o ovoj temi pokusajte sami da se informisete, u tome ce vam sigurno pomoci znanje engleskog jezika, buduci da je vecina informativnih ali i strucnih sajtova upravo na engleskom...
A ukoliko imate bilo kakvih problema sa razumevanjem ove tematike, licno sam otvoren za sva vasa pitanja, ukoliko ne budem znao odgovor na vase pitanje uputicu vas na one koji znaju...
Za sada ovde, a uskoro na nasem novom blogu posvecenom kripto valutama...
Srecna kripto 2018. godina POZZZ
https://media.giphy.com/media/Y6FkHsQ7Xyyfm/giphy.gifPrototip BitTodorovca sta da kazem.
Umesto da kaze "Toooo kume!!!!" obraca mi se ko da ga nisam vencao
Ima ovde inteligentnih ljudi, ostavio sam link za okno, a tamo sve tvoji tekstovi, skapirace da smo u talu
Nije me bilo par dana i mogu da primetim da se rasprava rasplamsala. Konacno je povecana aktivnost na Srpskom delu foruma. Za to je najvecim delom "kriv" @marcetin.
@marcetin, Ne sumnjam u tvoje znanje i jednim delom rezumem ovakav tvoj stav (zbog kojeg sam mislio da si pijan).... e sada voleo bih i da cujem tvoje misljenje o Deep Onion-u.
Nikad cuo.
Ne vidim apsolutno nista inovatnivno da donosi koin.
Postoji interesovanje, to stoji. Sajt im je veoma dobro kotiran na aleksi. Stavise vidim i da je github bas aktivan, poslednji commit pre 2 dana.
E sad...
Moje iskustvo pokazuje da ako koin nije napravljen sa necim novim, nekom novom mogucnoscu, nekim razvojem postojece tehnologije, sa nekom inovativnoscu, ili da ima neki sistem iza sebe gde ce se u samom startu koristiti ne valja.
Kad pogledas nema nista... copy/paste .. to je za noobove teske... znas ti koliko sam ja napravio sajtova sa takvim tekstom ... zaboga koliko je takvih koina sto ne donose nista umrlo ...roadmap smesan... hahaha... kaze radimo na koinu.. pripremamo marketing.. izadajemo koin.. pravimo airdrop... izlazi namenjacnice.. ah to je najbitnije.. mrsh... pa tek onda kao plan za dalje.. ide kaze primace se svuda.. to kad napise neko zvuci mi ko onaj onecoin... jbt to ne mozes pisati.. jer to ne mozes garantovati.
Znaci koin nije napravljen da donese novo vec od BitTodorovaca da uzme novac
Dok dodje do te stavke potpuno je nebitno.
Nasao sam i ovo ali nisam moga sve da procitam.. ali koliko sam skapirao imaneki kao premine od deva.. ali se kao zajednica usaglasila sa tim.. pola.. pola i dalje pljuje...
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2057229.0Ne gledam takve koine.Ako koin nema sta da ponudi osim chejna, onda je to govno. TOR.. ko jebe tor.. ima koina na toru koliko hoces.. bio jei TOR koin.. eno ga jbt jos je ziv
Ulagao sam u
LBC,
VOX, BRK, RISE,
LMC, NXS.. sve pre 1-2 god ... Prodao i RISE i NXS pre tih pikova.. bio usao sa 2 BTC izasao sa 2.5 a da sam sacekao jos 2 meseca izasao bih sa 50. Pu pu pu
Imam NEOS, nisam kupovao... u tom grmu cuci zec moje price... e da, nedavno sam ostao na wexu sa 0.3BTC ne znam odakle.. a ne volim da sam u btc.. cisto kad me neko nepristojno pita koliko imas BTC-a ja kazem nemam nista, ne volim da budem u BTC-u...a zanju da "radim za BTC" e tu ih zbunim skroz
.. i gledam sta cu.... vidim ZEC ATL pa kreno gore... uzmem ga ja za sve pare na 0.022 ... 17 komada .... cekacu ga na 1:1 da jebe zec zeca sto kaze nas narod
NEOS... jos pre 2 god sam ga stavio da mogu ljudi da placaju sa tim koinom na bitstickersima... dosao lik kupio stikere za nekih $1.6 . $1 je postarina, a mene su ti stikeri od 60 centi kostali da napravim nekih recimo 10-20 centi.
Nesto sam prodao ali eo vidim da mi je ostalo jos 799 celih komada i stino. Koga interesuje koliko sam stvarno lud moze da ode na bittrex i vidi koliko sam ja ustvari napravio para od tih 10-20 centi
Neko ce reci da me je ukenjalo i da je to slucajnost koja se desila.. ali ne verujem u slucajnost... vec u energiju misli i samim tim postupaka... a univerzum vraca..
E vis... kad je vedro nebo ja zapalim vatru i padne velika kisa ... to znaci da sam ja dozvao kisu ako sam je samo zato zapalio!
- ko zna odakle je to zna
Radite nesto sa kriptom, a da nije kopanje ili trgovina, ako zelite ozbiljen zarade. Kopanje i trgovinu ostavite ozbiljnim igracima ili cete izgubiti pare, naravno osim ako niste spremni da naucite stvari. Za kopanje treba znaci hardware, mrezu, koine, trgovinu, dok za trgovinu opet, treba imati metode i alat, a ni info nije lose imati
Bitno je verovati... zato je religija i nauka generalno sjebala svet jer ubedila ljude da veruju u ono sto im se plasira, da veruju autoritetima, a ne da im je istina autoritet. ubedili ljude da veruju u Boga i Darvina u isto vreme, jebo sve! "Oni" sto su ubedili nisu ljudi u crnom vec nezrelost kolektivne svesti, podlozne manipulacijama strahom i otudjene od svoje sustine, neogranicene kreativnosti. Covek tripuje da se razlikuje od zivotinje zbog tehnoloskog razvoja itd.. a ne kapira da se razlikuje mnogo od stoke. Umesto da radi sta misli pristaje da bude konj. Svako ko se uzdigne i uradi nesto bude ispljuvan i odbacen od krda. Ides u skolu gde te uce ono sto je dogovoreno da se uci a ne sta i kako treba da se dusa usmeri ka svom putu... istorija.. sa prepravljena... istinita kao i braca grim. Ali istoricarima ako krenes da pricas neke cinjenice oni ce ti kao argument izneti neke.. neka nebitna pitanja.. koje godine je bila maricka bitka?.. ajde ... ajde ti mrsh.. koga boli kurac kad je bila maricka bitka? Kako su sagradjene piramide? Pa ne zna se tacno... ali od toga sto se zna sve ostalo se sere.
Jbt ko i za taj mjesec....
Ko veruje da su ameri bili na mesecu ili da su blizance srusili miladinovi teroristi bolje da ne prica sa mnom.
Svakog ko u to veruje smatram maloumnom... zasto? Zato!
Sad ce da kaze neko "teoreticar zavere" haha .... teorija zavere ne postoji.. teoreticari zavere su idijoti... kao i ravnozemljasi... mnogo interesatnih pitanja pokrenutih i mnogo dokaza koji drmaju konvencionalne tvrdnje iznetih... a opet stoka od svega napravi idijotluk.. pa im je negde pisao "flatearthers are gathering around the globe" ... nema tu teorije .. celi jebeni svet funcionise po sistemu zavere, jer zavera je u startu nesto gde se dva ili vise ljudi udruzuju zarad ostvarivanja nekog cilja koji nije predstavljen ostalima.
Postoji matematika, logika jbt, a danas i google.. ali vidimo.. mnogo nisu ni tu prvu lekciju savladali.
Sve informacije su dostupne i treba filtrirati... odnosono ne treba traziti info na tanjiru vec iskopati i racunati.
Ako nasin mladi naucnik u emisiji iz 2015. kaze da su izgleda najzad napravili izolaciju za prostor u kojem treba da se nalaze ziva bica da bi im to omogucilo prolazak kroz van alenov pojas onda to coveku koji koristi mozak stvori pitanje. Onda pogleds astronaute kad su se navodno "vratili" sta su pricali na prvom interviju, pa sta su izjavili kad ih je lik pitao za van alenov pojas, izgubili se .. kao nemaju pojam nisu ni osetili... drugi interviju rade sa pripremljenom pricom na tu i jos par tema. Da li je to rezirano? Ne ja sam debil koji lupa gluposti i teoretise. Ameri su nasi prijatelji.. sad ima toliko informativnoh kanala koji oni placaju i odredjuju sta cemo gledati... i gledamo i verujemo.. i ne secamo se da su nam oni jebali mater '99 na sve nacine plus konstatno izvestavali samo apsolutne lazi. Sad ti isti ljudi veruju istim tim ljudima. JBT mater svoju
Argumenti su nepostojeci, jer tvrditi nesto tako i tako samo sto je neko rekao nije argument vec verovanje u to sto ti je receno. U vecini slucajeva kad skliznem u takve price sa ljudima proradi njihov ego maksimalno, pa se drze prica koje su naucili napamet kao da je to stvarno tako bilo samo zato sto su oni to ucili napamet.
Sve sam ovo napisao da bih izvukao paralelu sa kriptom, jer je ovo sve kulminacija svega dosadasnjeg i identicne stvari samo mnogo brze se desava sve.
Ljudi ne koriste logiku i veruju glupostima sta cuju.
Ne mogu da verujem u sta ljudi ulazu i nakakve price padaju. Takodje mi nije jasno kako je moguce da isti ljudi varaju iste ljude.
Jos manje mi je jasno kako neko moze da ulaze pare u nesto sto ne razume a pri tom ni ne veruje u to.
A tek ovi sto se prave da razumeju a nacelno ne veruju.
Kripto generalno sjabava mnoga verovanja... totalno sjebava... sve se menja a to masa nije svesna. Menjamo nacin najbitnije svakodnevne potrebe modernog coveka, upotrebe novca. Samim tim kako mu se menjanacim upotrebe menja se i svest o toj energiji koja nas vodi, energija zelje za opstanokm koja je modernom coveku usmerena iskljucivo na prikupljanje novca. Vecina radi za novac, ne moze da primi k' znanju da novac treba da radi za njih. Jbt zvucim ko oni motivacioni Amway seratori
vidis.. ima ovde ljudi koji hoce da uce i doprinose
slusam ti ja sve i svasta , od totalnih anonimusa do trenutnih hitova.. a o filmovima da ne pricam.. izgleda sam nesvestan koliko sam svestan....
Da... ali Voja
... sreo ga pre 2 god ovde u Bigu, stao pored njega i kazem "ni po muke biti peder aj' ti s'zenom zivi" coek se odusevio... on je ipak pravi underground... ne znaju ljudi za njega, nazalost... ali sam je to tako zeleo... taj je gori od mene veruj mi
ONOMATOPEJA IDEJA - "DUHOVNA ORTOPEDIJA" - NEBESKI SRBIN