Krsman4ever
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
March 09, 2018, 09:49:25 PM |
|
Vidim da reklamiras CoinPayments, imam jedno pitanje vezano za taj sajt. Kako da nadjem private keys za neku od adresa (BTC, ETH, LTC, DOGE)? Pokusavao sam da nadjem ali nisam uspeo.... Jos jedno pitanje ako neko moze da pomogne. Kako da brze sinhronizujem novcanik, "Estimated time left until synced 2 weeks"? Vidjao sam da postoji neki program koji to moze brze da sredi, nemam iskustva sa tim koristio sam uglavnom web novcanike. Balkan
|
|
|
|
examplens
Legendary
Activity: 3458
Merit: 3495
Crypto Swap Exchange
|
|
March 09, 2018, 10:41:43 PM |
|
-cut
Jos jedno pitanje ako neko moze da pomogne. Kako da brze sinhronizujem novcanik, "Estimated time left until synced 2 weeks"? Vidjao sam da postoji neki program koji to moze brze da sredi, nemam iskustva sa tim koristio sam uglavnom web novcanike. Mozda bi i mogao neko da ti pomogne kad bi naveo o kojem novcaniku se tacno radi. Za koju valutu? BTC, ETH, LTC, RDD... Nema programa koji to sredjuje da ide brze. Au bokte, pa vi taman malo postanete aktivniji na forumu i 90% postova budu svadje...
Slika govori više od hiljadu reči Vidim da reklamiras CoinPayments, imam jedno pitanje vezano za taj sajt. Kako da nadjem private keys za neku od adresa (BTC, ETH, LTC, DOGE)? Pokusavao sam da nadjem ali nisam uspeo.... edit: Uh, tek sad videh da trazis i private keys. Ajde ti lepo objasni sta tacno hoces da uradis i gde si zapeo.
|
|
|
|
mininggrunt
Newbie
Activity: 46
|
|
March 10, 2018, 12:48:49 AM |
|
cene u padu nedeljama a diffiuclt na svim novcicima raste, gde ide ovaj svet ETH Highest Avg Difficulty of 3237.862 TH was recorded on Thursday, March 8, 2018 Bogme, kada pogledam whattomine nije mi dobro Ali nada umire poslednja, valjda ce se malo oporaviti trziste.
|
|
|
|
BookeyBitMan
Jr. Member
Activity: 128
Merit: 3
|
|
March 10, 2018, 05:20:03 PM |
|
-cut
Jos jedno pitanje ako neko moze da pomogne. Kako da brze sinhronizujem novcanik, "Estimated time left until synced 2 weeks"? Vidjao sam da postoji neki program koji to moze brze da sredi, nemam iskustva sa tim koristio sam uglavnom web novcanike. Mozda bi i mogao neko da ti pomogne kad bi naveo o kojem novcaniku se tacno radi. Za koju valutu? BTC, ETH, LTC, RDD... Nema programa koji to sredjuje da ide brze. Au bokte, pa vi taman malo postanete aktivniji na forumu i 90% postova budu svadje...
Slika govori više od hiljadu reči Vidim da reklamiras CoinPayments, imam jedno pitanje vezano za taj sajt. Kako da nadjem private keys za neku od adresa (BTC, ETH, LTC, DOGE)? Pokusavao sam da nadjem ali nisam uspeo.... edit: Uh, tek sad videh da trazis i private keys. Ajde ti lepo objasni sta tacno hoces da uradis i gde si zapeo. Nema potrebe da ti objasnjavam, postavio sam prosto pitanje i vec sam dobio odgovor. Hvala u svakom slucaju na "trudu". https://bitcointalk.org/index.php?topic=3093294.msg31926785#msg31926785
|
|
|
|
Mi5h0
|
|
March 10, 2018, 09:40:06 PM |
|
Nisam znao da CoinPayments nudi i uslugu 'novčanika'. Ja sam ih testirao samo kao payment gateway za web trgovine. Zadnji puta kada sam provjeravao bila je opcija da upišeš adresu svojeg novčanika na koju se vrši isplata. Svakako preporučam novčanik za kojeg samo ti imaš privatne ključeve.
|
|
|
|
BookeyBitMan
Jr. Member
|
|
March 11, 2018, 01:30:07 AM |
|
Nisam znao da CoinPayments nudi i uslugu 'novčanika'. Ja sam ih testirao samo kao payment gateway za web trgovine. Zadnji puta kada sam provjeravao bila je opcija da upišeš adresu svojeg novčanika na koju se vrši isplata. Svakako preporučam novčanik za kojeg samo ti imaš privatne ključeve. Da nude, samo sto na primer za BTC je provizija za povlacenje 0.0007 (6$) ali za neke druge koin-e je ok DOGE 1 (0.004$) LTC 0.001 (0.18$) ETH 0.0012 (0.80$). Potreban mi je private kay za AIRDROP ali ocigledno da ne mogu da nabavim to sa njihovog sajta, trebao sam da koristim reguralni wallet.
|
|
|
|
Mi5h0
|
|
March 11, 2018, 07:44:30 AM |
|
Da nude, samo sto na primer za BTC je provizija za povlacenje 0.0007 (6$) ali za neke druge koin-e je ok DOGE 1 (0.004$) LTC 0.001 (0.18$) ETH 0.0012 (0.80$). Potreban mi je private kay za AIRDROP ali ocigledno da ne mogu da nabavim to sa njihovog sajta, trebao sam da koristim reguralni wallet. Možeš pojasniti ovo 'potreban mi je private key za AIRDROP'? Nitko te ne bi trebao tražiti tvoj private key. Kakav je to airdrop? Tko ima tvoj private key, ima potpuni pristup tvojem novčaniku!
|
|
|
|
BookeyBitMan
Jr. Member
|
|
March 11, 2018, 12:14:15 PM |
|
Da nude, samo sto na primer za BTC je provizija za povlacenje 0.0007 (6$) ali za neke druge koin-e je ok DOGE 1 (0.004$) LTC 0.001 (0.18$) ETH 0.0012 (0.80$). Potreban mi je private kay za AIRDROP ali ocigledno da ne mogu da nabavim to sa njihovog sajta, trebao sam da koristim reguralni wallet. Možeš pojasniti ovo 'potreban mi je private key za AIRDROP'? Nitko te ne bi trebao tražiti tvoj private key. Kakav je to airdrop? Tko ima tvoj private key, ima potpuni pristup tvojem novčaniku! Da da znam da ne bih trebao da dajem private key ali ovo je vezan projekat vec postojeceg koin-a, i private key mi treba sa mog starog novcanika (gde sam imao transakcije) da ubacim u novi private key (Import) da bih mogao da ucestvujem u AIRDROP.
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
|
|
March 11, 2018, 04:58:08 PM |
|
Da da znam da ne bih trebao da dajem private key ali ovo je vezan projekat vec postojeceg koin-a, i private key mi treba sa mog starog novcanika (gde sam imao transakcije) da ubacim u novi private key (Import) da bih mogao da ucestvujem u AIRDROP.
Prvo ti prebaci sve sa te adrese od koje uzimas privatni kljuc, pa se onda zezaj sa tim. Ne mozes nikome verovati ovde, koliko god bio poznat projekat.
|
|
|
|
Krsman4ever
Newbie
Activity: 6
|
|
March 11, 2018, 05:06:34 PM |
|
Bas tako...nikom ne veruj!
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
March 11, 2018, 07:58:09 PM |
|
Da da znam da ne bih trebao da dajem private key ali ovo je vezan projekat vec postojeceg koin-a, i private key mi treba sa mog starog novcanika (gde sam imao transakcije) da ubacim u novi private key (Import) da bih mogao da ucestvujem u AIRDROP.
Prvo ti prebaci sve sa te adrese od koje uzimas privatni kljuc, pa se onda zezaj sa tim. Ne mozes nikome verovati ovde, koliko god bio poznat projekat. Bas tako. I damit taman hteo i za ovaj post da ti posaljem merit kad ono kaze ne moze istom useru vise od 50 zaboravio sam da sam ti posalo vec 50
|
|
|
|
BookeyBitMan
Jr. Member
|
|
March 12, 2018, 11:03:47 AM Last edit: March 12, 2018, 11:16:14 AM by BookeyBitMan |
|
Da da upravo to i pise u uputstvu za AIRDROP, prvo prebacite sve novcice iz svog novacnika nakon toga ubacite (Import) svoj private key. Iskreno ne volim ICO i njihov AIRDROP daju ti novcice i cekas 6 meseci (mozda i duze) da bih mogao da ih unovcis, ako niste culi BitCore.cc ima odlican AIRDROP: - Prvi je za Airdrop for Bitcoin holders (nisam siguran da li je aktivan) - Drugi je svakog ponedeljka all registered wallets which are loaded with at least 1 BTX will receive a 7% bonus payment! Vise o tome mozete da procitate na njihovom sajtu https://bitcore.cc/Da da znam da ne bih trebao da dajem private key ali ovo je vezan projekat vec postojeceg koin-a, i private key mi treba sa mog starog novcanika (gde sam imao transakcije) da ubacim u novi private key (Import) da bih mogao da ucestvujem u AIRDROP.
Prvo ti prebaci sve sa te adrese od koje uzimas privatni kljuc, pa se onda zezaj sa tim. Ne mozes nikome verovati ovde, koliko god bio poznat projekat. I damit taman hteo i za ovaj post da ti posaljem merit kad ono kaze ne moze istom useru vise od 50 zaboravio sam da sam ti posalo vec 50 Posalji meni, ja sam to vec znao.
|
|
|
|
nmalisa
Jr. Member
Activity: 103
Merit: 1
If you need website, just ask for info..
|
|
March 12, 2018, 03:31:30 PM |
|
Za vikend nekoliko aktivnijih clanova nije bilo online , ostali niko nije se udostojio da nam pomogne na thredu za dobijanje lokalnog srpskog boarda ? Da li smo toliko neslozni ljudi Moze li neko da kaze iz kog razloga nemozemo da se SVI aktiviramo u akciji da dobijemo sopstveni board , radi lakseg snalzenja, ucenja i napredovanja svih na odom therdu ? https://bitcointalk.org/index.php?topic=3013762.0 Zar je toliko tesko otci i napisati jednom dnevno neko pitanje ili misljenje zasto mi treba da imamo board ?
|
ADS TEAM offers the service of designing and building Web sites (https://adsteam.info/)
|
|
|
grchina
|
|
March 12, 2018, 03:37:23 PM |
|
Za vikend nekoliko aktivnijih clanova nije bilo online , ostali niko nije se udostojio da nam pomogne na thredu za dobijanje lokalnog srpskog boarda ? Da li smo toliko neslozni ljudi Moze li neko da kaze iz kog razloga nemozemo da se SVI aktiviramo u akciji da dobijemo sopstveni board , radi lakseg snalzenja, ucenja i napredovanja svih na odom therdu ? https://bitcointalk.org/index.php?topic=3013762.0 Zar je toliko tesko otci i napisati jednom dnevno neko pitanje ili misljenje zasto mi treba da imamo board ? Pa bilo bi mnogo lakse kad bi znali sta tacno treba da uradimo da bi dobili svoj board ovako samo nagadjamo i mozda sve uzalud radimo jer nemamo pojma gde i da li gresimo Mozda neko od clanova sa duzim stazom ovde mogu malo da nam pomognu ili makar objasne...
|
|
|
|
nmalisa
Jr. Member
Activity: 103
Merit: 1
If you need website, just ask for info..
|
|
March 12, 2018, 04:10:31 PM |
|
Za vikend nekoliko aktivnijih clanova nije bilo online , ostali niko nije se udostojio da nam pomogne na thredu za dobijanje lokalnog srpskog boarda ? Da li smo toliko neslozni ljudi Moze li neko da kaze iz kog razloga nemozemo da se SVI aktiviramo u akciji da dobijemo sopstveni board , radi lakseg snalzenja, ucenja i napredovanja svih na odom therdu ? https://bitcointalk.org/index.php?topic=3013762.0 Zar je toliko tesko otci i napisati jednom dnevno neko pitanje ili misljenje zasto mi treba da imamo board ? Pa bilo bi mnogo lakse kad bi znali sta tacno treba da uradimo da bi dobili svoj board ovako samo nagadjamo i mozda sve uzalud radimo jer nemamo pojma gde i da li gresimo Mozda neko od clanova sa duzim stazom ovde mogu malo da nam pomognu ili makar objasne... Pa koliko se ja razumem u forume, uvek je aktivnost ta koja pomaze i nesto pomera. ali uz tu aktivnost treba imati i kvalitetne teme. Da li je neko razmisljo koje bi smo sve teme mi trebali da imamo na nasem delu ofruma??? Realno da tema pljuvacina i prepucavanje moraju da budu deo foruma jer mi srbi bez toga nemozemo da zivimo ali neke bitne teme moraju da postoje : BTC -sta je to Mining - Kopanje ALTovi -- ostali koini Bounty - obavezno , jer svi volimo da zaradimo.
|
ADS TEAM offers the service of designing and building Web sites (https://adsteam.info/)
|
|
|
|
fillip99
Newbie
Activity: 1
|
|
March 12, 2018, 11:28:56 PM |
|
Da li je neko zainteresovan da kupi Antminer S9 13.5Th/s, uz masinu ide napajanje i naponski kabl?
Radi vec 2 meseca savrseno, bez ikakvih problema. Ima Bitmain-ovu garanciju jos 4 meseca.
|
|
|
|
Dux2K
Legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
|
|
March 13, 2018, 12:47:08 PM |
|
Za vikend nekoliko aktivnijih clanova nije bilo online , ostali niko nije se udostojio da nam pomogne na thredu za dobijanje lokalnog srpskog boarda ? Da li smo toliko neslozni ljudi Moze li neko da kaze iz kog razloga nemozemo da se SVI aktiviramo u akciji da dobijemo sopstveni board , radi lakseg snalzenja, ucenja i napredovanja svih na odom therdu ? https://bitcointalk.org/index.php?topic=3013762.0 Zar je toliko tesko otci i napisati jednom dnevno neko pitanje ili misljenje zasto mi treba da imamo board ? Pa bilo bi mnogo lakse kad bi znali sta tacno treba da uradimo da bi dobili svoj board ovako samo nagadjamo i mozda sve uzalud radimo jer nemamo pojma gde i da li gresimo Mozda neko od clanova sa duzim stazom ovde mogu malo da nam pomognu ili makar objasne... Pa koliko se ja razumem u forume, uvek je aktivnost ta koja pomaze i nesto pomera. ali uz tu aktivnost treba imati i kvalitetne teme. Da li je neko razmisljo koje bi smo sve teme mi trebali da imamo na nasem delu ofruma??? Realno da tema pljuvacina i prepucavanje moraju da budu deo foruma jer mi srbi bez toga nemozemo da zivimo ali neke bitne teme moraju da postoje : BTC -sta je to Mining - Kopanje ALTovi -- ostali koini Bounty - obavezno , jer svi volimo da zaradimo. To da poceo sam na svakih par dana da postavim i da pumpamo jbg mozda ce nam i dati na kraju.
|
|
|
|
katanic97
Member
Activity: 160
Merit: 23
|
|
March 13, 2018, 05:33:55 PM |
|
Pozdrav,da pitam,zna li neko nesto o onome Action Coinu? Bilo je kao da se registracijom dobija 1000coina i da ce moci da se podigne posle 1. marta Ali od toga ni traga ni glasa,pa ako neko zna nek iskuca,da vidim o cemu se radi hvala!
|
|
|
|
bozicso
|
|
March 13, 2018, 06:14:54 PM |
|
jel ti stvarno verujes da ce oni da te plate za nista?
|
upcomingcarsreview.com
|
|
|
|