examplens
Legendary
Activity: 3486
Merit: 3553
Crypto Swap Exchange
|
|
September 09, 2018, 09:25:04 PM |
|
Imam i ja nesto Dropila u Dexu. Nisam bas pratio celu situaciju oko buducih planova. Video sam samo da je cena bas pala, pa nisam presrecan sa njim. (Kao i sa ostalim valutama). Obelezio sam ti post
|
|
|
|
wishxy
|
|
September 10, 2018, 06:41:54 AM |
|
Postoji li neka Safex grupa ovde ili na netu osim na Benchmark forumu?
|
|
|
|
Dzeronimo
|
|
September 10, 2018, 07:16:48 PM |
|
Imam i ja nesto Dropila u Dexu. Nisam bas pratio celu situaciju oko buducih planova. Video sam samo da je cena bas pala, pa nisam presrecan sa njim. (Kao i sa ostalim valutama). Obelezio sam ti post Hvala Realno, Dropil se drzi mnogo bolje od vecine altcoina. Na primer, u trenutku pisanja ovog posta, Drop je u odnosu na ATH na -59%, BTC je na -69%, a ETN na cak -87%. Zvanicna ICO cena je bila 0.005 USD, ali je zbog bonusa realna cena bila 0.0033. Trenutna cena je 0.0034, sto znaci da investitori nisu izgubili skoro nista. Najvaznija stvar, ko je u medjuvremenu drzao Drops u Dexu mogao je da dobije jos skoro 40% tokena, odnosno da u ovako ocajnoj godini za altcoine bude u plusu.
|
|
|
|
bozicso
|
|
September 11, 2018, 03:04:46 PM |
|
Info za one koji su uzeli MNX kartice, slace ih krajem ovog meseca. Sad je cena osnove kartice 4$ sto daje dnevni limit 200$ odnosno 2000$ mesecno
|
upcomingcarsreview.com
|
|
|
robide
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
September 15, 2018, 04:12:04 AM |
|
Pozdrav drustvo. Prodajem manje kolicine BTCa povremeno, od 100 do 'iljadu, dve doloresa.Cena trenutna sa bitstampa, bez provizija i sranja.Uplate na dinarski racun. Za sve detalje i informacije sibnite PM. Eto tako, pa u zdravlju ostajte User 'DataAnalyst' has not chosen to allow messages from newbies. You should post in their relevant thread to remind them to enable this setting. Nmg da ti posaljem poruku
|
|
|
|
|
Dux2K
Legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
|
|
September 16, 2018, 12:10:47 PM |
|
Vidim da je bilo malo requesta za merit podelio sam za te postove po jedan kad opet budem gledao za vikend ako bude jos dacu vam ljudi kad ponovo budem tu.
Neka ovo postane normalno posto nemamo localno da napravimo temu.
|
|
|
|
robide
Newbie
|
|
September 16, 2018, 02:00:57 PM |
|
Ima li neko da mi posudi 17€ btc ? Vracam naravno uz kamatu ...
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
|
|
September 16, 2018, 02:25:39 PM |
|
Nikad ne treba pozamljivati random anonimnim ljudima na Internetu. Bukvalno si juce napravio nalog.
|
|
|
|
robide
Newbie
|
|
September 16, 2018, 07:33:40 PM |
|
Nikad ne treba pozamljivati random anonimnim ljudima na Internetu. Bukvalno si juce napravio nalog. U pravu si. Ali ne treba mi ne znam koliko, samo 17eur. Mogu vratiti za nekoliko dana ... Eto ako neko moze nek mi javi Pozdrav
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
|
|
September 17, 2018, 12:01:19 AM |
|
U pravu si. Ali ne treba mi ne znam koliko, samo 17eur. Mogu vratiti za nekoliko dana ... Eto ako neko moze nek mi javi Pozdrav
Ja na ulici ne bih pozajmio nekom ni 200 dinara, cisto jer necu posle da ga trazim. Na netu niko ni ne moze da te trazi. Bukvalno mu dodje isto ko da baci novac, jer nemas apsolutno nikakav motiv da vratis.
|
|
|
|
examplens
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
September 17, 2018, 12:32:27 PM Merited by aleksej996 (1) |
|
U pravu si. Ali ne treba mi ne znam koliko, samo 17eur. Mogu vratiti za nekoliko dana ... Eto ako neko moze nek mi javi Pozdrav
Ja na ulici ne bih pozajmio nekom ni 200 dinara, cisto jer necu posle da ga trazim. Na netu niko ni ne moze da te trazi. Bukvalno mu dodje isto ko da baci novac, jer nemas apsolutno nikakav motiv da vratis. Ja rado "pozajmim" tako neku sicu i nikad ne trazim nazad. Ako vrati ok, a ako mi covek ne vrati jos bolje. za sitne novce sam se resio takve osobe. Ima li neko da mi posudi 17€ btc ? Vracam naravno uz kamatu ...
Nikad ne treba pozamljivati random anonimnim ljudima na Internetu. Bukvalno si juce napravio nalog. U pravu si. Ali ne treba mi ne znam koliko, samo 17eur. Mogu vratiti za nekoliko dana ... Eto ako neko moze nek mi javi Pozdrav Nije stvar u moze-ne moze. Samo si se pojavio i prosis ovde dve crvene.
|
|
|
|
Xerof
Jr. Member
Activity: 53
Merit: 2
|
|
September 17, 2018, 06:00:57 PM |
|
Pozdrav,
tražim nekoga da pokuša u Srbiji (može i globalno) naći referale za jednu stranicu. Nema nikakvog ulaganja i sve je besplatno za Vas i Vaše referale. Ako se pronađu kvalitetni referali može se lijepo zaraditi (nije PTC stranica). Nema nikakvog rizika. Budući da ne smijem ovdje staviti referal link ako ste zainteresirani javite se. U najgorem slučaju da ne nađete nijednog referala jedino možete izgubiti malo slobodnog vremena.
Pozdrav
|
|
|
|
jasta more
Member
Activity: 224
Merit: 18
|
|
September 20, 2018, 04:16:19 PM |
|
Kakva je profitabilnost trenutno? Ima li neki kalkulator za Safex profitabilnost kopanja? Kada kliknem na Discord link dobijem poruku Invite invalid.
Safex je erc20 token,ne moze da se kopa
|
|
|
|
Dzeronimo
|
|
September 20, 2018, 07:11:25 PM |
|
Kakva je profitabilnost trenutno? Ima li neki kalkulator za Safex profitabilnost kopanja? Kada kliknem na Discord link dobijem poruku Invite invalid.
Safex je erc20 token,ne moze da se kopa To je bas cudno ako se uzme u obzir citat ispod ovog mog odogovora:
|
|
|
|
|
jasta more
Member
Activity: 224
Merit: 18
|
|
September 21, 2018, 11:52:03 AM |
|
Safex je erc20 token,ne moze da se kopa To je bas cudno ako se uzme u obzir citat ispod ovog mog odogovora: moja greska nisam video da je main net live,evo rezultata po trenutnoj ceni za dve rx 570 Per Pool Fee Est. Rewards Rev. BTC Rev. $ Cost Profit Hour 0.000000 0.916781 0.000002 $0.01 $ 0.02 -$0.01 Day 0.000000 22.002750 0.000050 $0.34 $0.53 -$0.19
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
|
|
September 21, 2018, 12:29:57 PM |
|
Bio sam juce na nekom okupljanju koje oni organizuju. Nisam mnogo slusao o Safexu ali sam nacuo da imaju dva koina, i da se sad majnuje taj neki drugi koji se zove Safex cash, ja msm. Tesko da ces dobiti merite na spekulacije. Svako ima misljenje na takve stvari, ti postovi se retko kad vrednuju. Osim ako se neko ne sazali na tebe, tesko.
|
|
|
|
examplens
Legendary
Crypto Swap Exchange
|
|
September 21, 2018, 08:49:43 PM |
|
---snip
Obrisi ovaj post ili ga preformulisi ako neces da ulazis u fajt sa adminima, jer ima onih koji razumeju nas jezik. Bacio sam oko na istoriju tvojih postova, moras malo bolje. Ali se malo potrudi. I da glomazni threadi, razni "discussion" nisu bas neko leglo merita. Izadji malo iz te sekcije. Svakako ti je activity jos uvek na 14, moras i to da podignes. Kad napises neki dobar post, slobodno mi se javi da te meritujem.
|
|
|
|
itod
Legendary
Activity: 1974
Merit: 1077
Honey badger just does not care
|
|
September 22, 2018, 09:51:46 AM |
|
Bacio sam pogled sa namerom da posaljem koji merit, ali ne zasluzujes. Hajde sto reklamiras Ripple da covek kaze da ne razumes o cemu se tu radi i da progleda kroz prste, ali da shill-ujes BCash... I ptice na grani znaju da je to teska manipulacija i otvoren napad na Bitcoin. Da ime negativnog merit-a pa i da ga dobijes, pozitivan nikako.
|
|
|
|
|