sbogovac
Legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.
|
|
September 18, 2017, 01:14:56 PM |
|
Aj posto su na benchu alegricni na ova pitanja pa da pitam ovde:koja je najpovoljnija opcija za izvlacenje novca iz kripto-a,cex pa na intesu karticu ili ima nesto povoljnije? Da li bi radila kod nas pay(tnx) kartica posto vidim da je za eu ali ne pise nista za nas...
Ja osobno koristim Bitstamp, a posto oni nude Visa i MasterCard kreditne/debitne karte u sustini bi ih trebao primiti bilo koji automat/bankomat koji prima Visa i MasterCard (ali istovremeno moram priznati da to jos nikad nisam uzivo isprobao van EU).
|
0x7442A5c37E513D335F53843cD20c00F77eAC7867
|
|
|
coinbirds
|
|
September 19, 2017, 10:32:37 AM |
|
Aj posto su na benchu alegricni na ova pitanja pa da pitam ovde:koja je najpovoljnija opcija za izvlacenje novca iz kripto-a,cex pa na intesu karticu ili ima nesto povoljnije? Da li bi radila kod nas pay(tnx) kartica posto vidim da je za eu ali ne pise nista za nas...
Ja osobno koristim Bitstamp, a posto oni nude Visa i MasterCard kreditne/debitne karte u sustini bi ih trebao primiti bilo koji automat/bankomat koji prima Visa i MasterCard (ali istovremeno moram priznati da to jos nikad nisam uzivo isprobao van EU). Ja koristim epayments mastercard. Moze da se podigne novac sa bankomata i da se placa za sada.
|
|
|
|
Cane1989
|
|
September 19, 2017, 08:29:58 PM |
|
sa cex.io na telenor racun. Tamo se cak ni odrzavanje ne placa. Samo porucis karticu koju prvi put platis 500 din ako se secam..
|
|
|
|
grchina
|
|
September 19, 2017, 10:03:30 PM |
|
Hvala svima na odgovorima.Sta mislite o tome da ovde pokrenemo raspravu o tome ko prati koji coin i misli da ima svetlu buducnost nesto kao kutak za trejdere.Naravno cisto informativno svako iznosi svoje misljenje i na kraju svako donosi svoju odluku. Evo ja da krenem prvi, trenutno imam dosta verge i cekam da ga prodam jer uskoro treba da se pojavi na binance i hitbtc berzama pa ocekujem pump.Za long mi je lbc za nekih mesec dana bi trebali da izbace search opciju i da konacno moze da se koristi aplikacija i lbry coin krece da se trosi
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
|
|
September 19, 2017, 10:37:38 PM |
|
Hvala svima na odgovorima.Sta mislite o tome da ovde pokrenemo raspravu o tome ko prati koji coin i misli da ima svetlu buducnost nesto kao kutak za trejdere.Naravno cisto informativno svako iznosi svoje misljenje i na kraju svako donosi svoju odluku. Evo ja da krenem prvi, trenutno imam dosta verge i cekam da ga prodam jer uskoro treba da se pojavi na binance i hitbtc berzama pa ocekujem pump.Za long mi je lbc za nekih mesec dana bi trebali da izbace search opciju i da konacno moze da se koristi aplikacija i lbry coin krece da se trosi
Sto da ne? Neka kaze svako sta ima. Ja samo Bitcoin gotivim, nemam neke bas nade u ostale, bar ne dugorocno. Nikad nisam cuo ni za verge pre ni za lbry, koliko vidim prvi je kao monero, samo ima algoritam koji je vise podlozen centralizaciji, a drugi je nesto kao za deljenje videa? Tako nesto...Steem je vec popularan za vesti i deljenje tekstova ( i slika ja mislim), a postoje i oni za cuvanje fajlova kao sto su Storj i Sia koji bi vrv mogli da se koriste u istu svrhu za video.
|
|
|
|
castiel0504
Full Member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
|
|
September 20, 2017, 07:06:35 PM |
|
Bila bi dobra ideja, kada bi postojao naki Bitcoin Discord Serbia-Balkan(stagod), bilo bi dobro da imamo konstruktivnu sredinu, sa nasim ljudima
|
|
|
|
Cane1989
|
|
September 20, 2017, 07:35:08 PM |
|
Bila bi dobra ideja, kada bi postojao naki Bitcoin Discord Serbia-Balkan(stagod), bilo bi dobro da imamo konstruktivnu sredinu, sa nasim ljudima Potpisujem. Ali ako se ne uspe u tome dovoljno bi bilo makar da se otvori tema na hrvatskom delu.
|
|
|
|
aleksej996
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
|
|
September 20, 2017, 09:48:49 PM |
|
Pa ako nastavimo da budemo aktivni ovde, onda nam mozda i daju board pa da mozemo da pravimo vise topic-a.
|
|
|
|
castiel0504
Full Member
|
|
September 20, 2017, 10:51:31 PM |
|
nadam se da ce biti tako, al kao sto si rekao, moramo da budemo malo vise aktivniji ovde, i da imamo vise ljude, ne znam koji su brojevi u poredjenju sa Hrvatskim delom foruma
|
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
|
September 21, 2017, 06:29:27 AM |
|
sa cex.io na telenor racun. Tamo se cak ni odrzavanje ne placa. Samo porucis karticu koju prvi put platis 500 din ako se secam.. Sa cex na telnor, ima i opcija da se ide breko bitrexa na OTP madjarsku ali samo na kreditnu karticu a ne na obicnu, posto ne daju imaju zabranu, a na kreditnoj se ne proverava nista samo leze a limit je 2000 eura dnevno da se posalje i 15000 da se podigne dnevno. Telenor naplacuje sada 300 din mesecno odrzavanje, i crveni alarm se pali na 300000 dinara dnevno zato malo pripazite ako dizete vece sume. @Cane1989 jako tesko ce se to izvesti ovde posto vecina je na benchmarku tako su ti ko kamen sta pitas niko ne zna ili nece da ti kaze ovde su to svi otvoreni sto nasi sto svi iz ex yu, a da ne pricam ako pitas nesto na engleskom odma 20 odgovora. I nije problem aktivnos pogledaj kod njih nisu ni oni nesto bas aktivni to je bilo samo na pocetku, sad svako svoju spiku tera. Tek mozda na 150 strana bez duze od 2-3 dana pauze u postovima onda da se posalje adminima molba ovako tesko jako tesko, i posle mora neko biti i mod za to.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
coinbirds
|
|
September 21, 2017, 07:43:58 AM |
|
sa cex.io na telenor racun. Tamo se cak ni odrzavanje ne placa. Samo porucis karticu koju prvi put platis 500 din ako se secam.. Sa cex na telnor, ima i opcija da se ide breko bitrexa na OTP madjarsku ali samo na kreditnu karticu a ne na obicnu, posto ne daju imaju zabranu, a na kreditnoj se ne proverava nista samo leze a limit je 2000 eura dnevno da se posalje i 15000 da se podigne dnevno. Telenor naplacuje sada 300 din mesecno odrzavanje, i crveni alarm se pali na 300000 dinara dnevno zato malo pripazite ako dizete vece sume. @Cane1989 jako tesko ce se to izvesti ovde posto vecina je na benchmarku tako su ti ko kamen sta pitas niko ne zna ili nece da ti kaze ovde su to svi otvoreni sto nasi sto svi iz ex yu, a da ne pricam ako pitas nesto na engleskom odma 20 odgovora. I nije problem aktivnos pogledaj kod njih nisu ni oni nesto bas aktivni to je bilo samo na pocetku, sad svako svoju spiku tera. Tek mozda na 150 strana bez duze od 2-3 dana pauze u postovima onda da se posalje adminima molba ovako tesko jako tesko, i posle mora neko biti i mod za to. Ja mislim da ovde može lakše doći do konkretnih informacija nego na benchmarku
|
|
|
|
grchina
|
|
September 21, 2017, 09:50:34 AM |
|
Pa ko je dosao ovde vec ima neku predstavu o kripto svetu dok na benchu je vise tipa neko je cuo da moze da zaradi milione za dan sa jednom karticom pa hoce i on,dosadilo i da odgovaras na jedna te ista pitanja...
|
|
|
|
Mi5h0
|
|
September 21, 2017, 01:36:34 PM |
|
nadam se da ce biti tako, al kao sto si rekao, moramo da budemo malo vise aktivniji ovde, i da imamo vise ljude, ne znam koji su brojevi u poredjenju sa Hrvatskim delom foruma
I moja podrška da dobijete svoj board. Što više - to veselije! Pozdrav svim rudarima, trejderima, dilerima, hodlerima... i ostalima iz Hrvatske.
|
|
|
|
Cane1989
|
|
September 21, 2017, 08:34:11 PM |
|
Telenor naplacuje sada 300 din mesecno odrzavanje, i crveni alarm se pali na 300000 dinara dnevno zato malo pripazite ako dizete vece sume.
mozda sada naplacuju. Nisam dizao vec mesecima unazad pa ne znam. Sada sve cuvam. Nego jedno je sigurno. Telenor banka je "propala" i sa ce da je kupi druga neka banka i samim tim ne znam kako ce i sta biti. Informacija je sigurna.
|
|
|
|
castiel0504
Full Member
|
|
September 21, 2017, 10:56:39 PM |
|
Telenor naplacuje sada 300 din mesecno odrzavanje, i crveni alarm se pali na 300000 dinara dnevno zato malo pripazite ako dizete vece sume.
mozda sada naplacuju. Nisam dizao vec mesecima unazad pa ne znam. Sada sve cuvam. Nego jedno je sigurno. Telenor banka je "propala" i sa ce da je kupi druga neka banka i samim tim ne znam kako ce i sta biti. Informacija je sigurna. Jel si siguran da se placa odrzavanje? Na njihovom sajtu ne pise nista, a planiram sutra da idem da otvorim racun tamo, pa cu da proverim, razmisljao sam da otvorim preko sajta, ali ako se informacije razlikuju u odnosu na realnost.. Nije u redu od njih
|
|
|
|
loughlin
Sr. Member
Activity: 700
Merit: 252
Only Bitcoin!
|
|
September 22, 2017, 08:32:08 AM |
|
sa cex.io na telenor racun. Tamo se cak ni odrzavanje ne placa. Samo porucis karticu koju prvi put platis 500 din ako se secam.. Sa cex na telnor, ima i opcija da se ide breko bitrexa na OTP madjarsku ali samo na kreditnu karticu a ne na obicnu, posto ne daju imaju zabranu, a na kreditnoj se ne proverava nista samo leze a limit je 2000 eura dnevno da se posalje i 15000 da se podigne dnevno. Telenor naplacuje sada 300 din mesecno odrzavanje, i crveni alarm se pali na 300000 dinara dnevno zato malo pripazite ako dizete vece sume. -- cut Imas li info po pitanju godisnjeg limita za Telenor konkretno. Meni u jednoj kjnigovodstvenoj agenciji kazu da do milion godisnje nije problem, ali vec preko moras da prijavljujes kao prihod. Dok na srpskom Benchu vidim pricaju o nekom iznosu nesto preko 2 miliona. tj. 3x godisnja prosecna zarada koja je oko 780k.
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
September 22, 2017, 12:51:28 PM |
|
sa cex.io na telenor racun. Tamo se cak ni odrzavanje ne placa. Samo porucis karticu koju prvi put platis 500 din ako se secam.. Sa cex na telnor, ima i opcija da se ide breko bitrexa na OTP madjarsku ali samo na kreditnu karticu a ne na obicnu, posto ne daju imaju zabranu, a na kreditnoj se ne proverava nista samo leze a limit je 2000 eura dnevno da se posalje i 15000 da se podigne dnevno. Telenor naplacuje sada 300 din mesecno odrzavanje, i crveni alarm se pali na 300000 dinara dnevno zato malo pripazite ako dizete vece sume. -- cut Imas li info po pitanju godisnjeg limita za Telenor konkretno. Meni u jednoj kjnigovodstvenoj agenciji kazu da do milion godisnje nije problem, ali vec preko moras da prijavljujes kao prihod. Dok na srpskom Benchu vidim pricaju o nekom iznosu nesto preko 2 miliona. tj. 3x godisnja prosecna zarada koja je oko 780k. 2000000din je granica za prihod definitivno
|
|
|
|
Dux2K
Legendary
Activity: 1022
Merit: 1000
Blocklancer - Freelance on the Blockchain
|
|
September 22, 2017, 08:09:33 PM |
|
Iznos je 2.3 miliona za sve zarade autorski putni sve se sabira pa tako i racunaj a od januara sve se nulira.
|
|
|
|
coinbirds
|
|
September 23, 2017, 07:04:47 PM |
|
Iznos je 2.3 miliona za sve zarade autorski putni sve se sabira pa tako i racunaj a od januara sve se nulira.
To znači da ako ti stignu uplate (priliv) do 2.3 miliona dinara dotle te banka neće da te prijavljuju?
|
|
|
|
grchina
|
|
September 23, 2017, 11:10:47 PM |
|
Aj jedno pitanje za koje ne znam gde da postavim ;DKoja adresa za eth treba da se koristi za signature kampanju i isplatu,da li moze ona koja se koristi za bitrex wallet deposit?
|
|
|
|
|