To je ono kada se jednima gleda na pravila a drugima ne. Meni osobno smeta uvjetovanja pisanja u kampanjama. Biraj ljude koji pišu di ti paše i ograniči max postove i to je to. Ima ono pravilo da ne smiješ plaćati bumpanje ANN threadova ili kako već. Meni ovo dođe skoro na isto.
Puno toga ne štima na forumu. Recimo to pravilo koje si spomenuo... Postoji, ali svejedno neki menadžeri u pravilima kampanja imaju da se pisanje u ANN threadu projekta dodatno cijeni. Naravno, ne piše da se dodatno plaća, ali očito drugačije gledaju na korianike koji tamo pišu. Neki menadžeri čak u tablicama posebno broje postove napisane u ANN threadu. Ne plaćaju ih, ali sigurno gledaju na to kad procjenjuju koga izbaciti iz kampanje.
Zapravo mi je to i logično sa stajališta vlasnika tih servica koji se oglašavaju na ovom forumu.
Neki od njih čak i kao kontakt na stranici korisničke podrške imaju svoj profil na btc forumu a i na stranicama gdje se dijele recenzije korisnika također imaju link od ANN threada kao dodatnu referencu.
S obzirom na to, ANN thread im je jako važan, tu dijele sve važne vijesti o svojoj usluzi pa je logično da potiču članove kampanje da također budu aktivni tamo kao i da isprobaju uslugu i dijele recenzije na drugim stranicama.
Mislim da im je to puno važnije za njihov business od tih potpisa koji sudionici kampanje nose.
Naravno da se manageri kampanja prilagođavaju vlasnicima tih firmi/usluga i žele ispuniti njihova očekivanja a sudionici kampanja onda također znaju što se očekuje od njih ako žele dugoročno ostati u nekoj kampanji.
Nisu obvezni ali su slobodni isprobati uslugu i dati svoje mišljenje o njoj.
Što se tiče samog foruma, i njegovih članova, mislim da je puno važnije od toga treba biti da neki vanjski ljudi, koji razmišljaju koju crypto uslugu koristiti, dobiju objektivnu informaciju i recenziju o nekoj usluzi, na temelju iskustva stvarnih korisnika.
Do sada smo imali jako dobre postove na forumu, manje dobre i loše postove (kao što je i na bilo kojem drugom forumu na Internetu) i nikome to nije smetalo 16 godina, sve do sada.
Na kraju krajeva, i mnogi od nas nisu baš pisali nešto pametno na svojim počecima na ovom forumu, zar ne? Treba vremena, znanja, iskustva...
U međuvremenu kreirane su offtopic sekcije, pa politic discussion, cijela gambling sekcija itd.
Da li netko stvarno misli da se na temama o klađenju i sportskim rezultatima mogu pisati neki visokokvalitetni postovi?
Ako nekima toliko smeta ta sekcija i kvaliteta postova tamo neka je uklone sa foruma pa će onda valjda svi biti sretni.