Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
October 16, 2017, 08:03:45 AM |
|
25 ekimden sonra sert düşüş olacağı kesin ama aralıkta olacaklara bakarsak o sert düşüşte alım yapılırsa aralık sonunda güzel kazanç sağlanılabilir.
Aralıkta ne var?
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Crypt1x
|
|
October 16, 2017, 09:49:25 AM |
|
Kasım sonunda 7.500 doları görür diyorlardı da inanmıyorduk adamlar harbiden doğruları konuşuyormuşta bizim haberimiz yokmuş. Sanırım en gerçekçi en garanti yatırım Bitcoin, gerisi yalan.
|
|
|
|
temeler
|
|
October 17, 2017, 02:36:06 PM |
|
BCC niye yükseliyor bu ara çok hareketli bir bilgi mi var yoksa ?
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
October 17, 2017, 02:57:01 PM |
|
7500 ü bırak 6000 bile yapmaz bu gidişte 5500 deki direnç zayıflamaya başladı alan aldı artık 6 günde 8 gün daha dayanırsa 25 ekime 2 3 gün kala 6000 kırılabilir ama bence önümüzdeki 3 4 gün 5100 e bir geri çekilme gelirse 25 ekimde yine buralara gelir anca 6000 gelmez.
|
|
|
|
motors
Sr. Member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
|
|
October 17, 2017, 03:26:21 PM |
|
Kasım sonunda 7.500 doları görür diyorlardı da inanmıyorduk adamlar harbiden doğruları konuşuyormuşta bizim haberimiz yokmuş. Sanırım en gerçekçi en garanti yatırım Bitcoin, gerisi yalan.
Neden inanmayalımki? Kasımda fork var. Fork öncesi tabiki yükselecekti, forktan önce düşecek, forktan sonra fırlayacak Yazında böyle oldu BCH bölünmesinde. Fakat en garanti yatırıp kesinlikle bitcoin değildir. Sana garantisini kim veriyor? Herkes BTC'nin yükseleceğine ve en garanti yatırım olduğuna inandığı zaman başlar zaten asıl tehlike. Şuanda bile bunun ufak şeylerini BTC veya Altcoin yükselişlerinde görüyoruz. "Abi, bu çıktıkça çıkıyor, artık bu rakamın altına düşmesi imkansız" dediğimiz anda muhtemelen alım yapıyoruz ve işte o zaman düşüyor. Tamamen insan psikolojisini baz almışlar bu coinlerin projesini yaparken. "Biz herzaman ya az kazanan ya da kaybeden olacağız." Fakat işin başındakiler herzaman kazanacaklar. Bunlar benim tecrübelerimdir. Bitcoin ile tanıştığım zaman BTC 900 USD civarıydı.Yıllardır BTC içindeyim.
|
One day, all people will use crypto money instead of paper money.
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 18, 2017, 08:00:31 AM |
|
veriyorlar hafiften hafiften bir kac gundur, bakalim olay panige donerse kotu.
sub 5000 gelebilir.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
October 18, 2017, 08:12:05 AM |
|
Kasim oncesi beklenen duzeltme hareketi bence. Bu sekilde olmasi daha saglikli olacak.. Dip noktasini kestirip dogru yerden alabilenler ciddi kar saglayabilir.. Hala asil zirvesini görmedigini düsünüyorum..
|
|
|
|
elturco
|
|
October 18, 2017, 10:27:11 AM |
|
5200-5000 arası sağlam bir destek olarak duruyor. düşüşü destekleyen bir haber de olmadığı için şimdilik kar satışları gibi duruyor. tabi arada biraz panik yaptırıp daha da aşağı basabilirler ise daha dipten toplama imkanı çıkacak para babası arkadaşlar için.
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
October 18, 2017, 11:26:08 AM |
|
Bugünkü düşüşün sebebi bittrexin kıçının çok kalkmış olması ve dün sebepsiz yere binlerce hesabı kapatması.
|
|
|
|
santinotr
Member
Activity: 126
Merit: 12
|
|
October 18, 2017, 11:32:49 AM |
|
Acaba diyorum ani bir haber ile Bittrex / Bitfinex / Poloniex gibi tüm borsalar Bitcoin Gold'u desteklemediklerini ve vermeyeceklerini açıklayabilir mi aynı gün içinde ? Bu borsalardan sonra çığ gibi diğer borsalar da aynı yönde karar alabilir. Bu sayede Bitcoin Gold sayesinde fiyatlanan piyasa bir anda 4000' lere sarkabilir ? Bitcoin Gold'u vereceğini söyleyen bir kaç borsa çıktı ama aynı anda sağlam borsalar bu yönde karar alırsa Bitcoin fiyatı çok hızlı çakılabilir, bakalım.. Bu kadar süre açıklama gelmemesi, 5920USD'yi 6000 heyecanına rağmen geçememesi, 5500 civarında yaşanan ani boşaltmalar, Bitfinex'de yaşanan bugünkü dump sanki bu tarz olağanüstü bir durumun olabileceğini destekliyor ya da ben komplo teorisi üretmeyi seviyorum Görelim hangisi, nakitte izlemek en sağlıklısı gibi duruyor..
|
|
|
|
motors
Sr. Member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
|
|
October 18, 2017, 11:56:58 AM |
|
Acaba diyorum ani bir haber ile Bittrex / Bitfinex / Poloniex gibi tüm borsalar Bitcoin Gold'u desteklemediklerini ve vermeyeceklerini açıklayabilir mi aynı gün içinde ? Bu borsalardan sonra çığ gibi diğer borsalar da aynı yönde karar alabilir. Bu sayede Bitcoin Gold sayesinde fiyatlanan piyasa bir anda 4000' lere sarkabilir ? Bitcoin Gold'u vereceğini söyleyen bir kaç borsa çıktı ama aynı anda sağlam borsalar bu yönde karar alırsa Bitcoin fiyatı çok hızlı çakılabilir, bakalım.. Bu kadar süre açıklama gelmemesi, 5920USD'yi 6000 heyecanına rağmen geçememesi, 5500 civarında yaşanan ani boşaltmalar, Bitfinex'de yaşanan bugünkü dump sanki bu tarz olağanüstü bir durumun olabileceğini destekliyor ya da ben komplo teorisi üretmeyi seviyorum Görelim hangisi, nakitte izlemek en sağlıklısı gibi duruyor.. Adamların işine gelmez dostum. Ne güzel bedava btc goldları olcak extra sermaye harcamadan. Bunu yükseltecekler karşarıyla çekerler goldlarını düşürürler gene aşırlar devam ederler. Bu iş böyle
|
One day, all people will use crypto money instead of paper money.
|
|
|
ForeverFener
|
|
October 18, 2017, 01:24:19 PM |
|
Bittrex'in yaptığı iş piyasaları etkilemiştir kesinlikle sonuçta bittrex son zamanlarda inanılmaz bir şekilde işlem hacmini yükseltti yanılmıyorsam emin değilim poloniex'in üzerine çıktı bu konuda.Ama bu konuda tek başına etkili olabileceğini şahsen ben düşünmüyorum.
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
October 18, 2017, 02:01:21 PM |
|
24 saatte btc 500 dolar değer kaybetti, şuan 5140 dolar, daha kaça kadar iner sizce?
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
October 18, 2017, 02:14:11 PM |
|
panik basladi
kan banyosu basladi.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
October 18, 2017, 02:19:27 PM |
|
panik basladi
kan banyosu basladi.
Bu sefer erken başladı sanki.Ah birde çıkacağımız yerleri bir bilebilsek.
|
|
|
|
Cryptotic
|
|
October 18, 2017, 02:19:54 PM |
|
Bu kadar düşüş için bir tane değil bir kaç tane kötü haber lazım. Varmı yeni haberler?
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
October 18, 2017, 02:26:28 PM |
|
birazdan bir haber uydurulur, sonra uyanan bir daha verir.
tasalanmayin
this is the nature of bitcoin.
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
October 18, 2017, 02:44:27 PM |
|
Düşmesi için bir sebep yok.Bence son düzeltmesini yaptı 25 ekim öncesi.Ben hala 6k+ bekliyorum 25 ekime kadar.
|
|
|
|
Commendatore
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
October 18, 2017, 03:04:38 PM |
|
düşüyor 5100 altına düşer ise en dip 4800 4700 görür sonra 5500 5400 civarı fiyat izler buradaki önemli nokta hard fork öncesi balinaların ve yatırımı farklı koinlere bölmüş yatırımcıların yapacağı işlemler.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
October 18, 2017, 04:05:07 PM |
|
5100 gelir diyordum geldi ama koinimde istediğim düşüş olmadı bu nedenle tekrar btc almadım btc gold almasamda olur zaten vereceği 1,5 coin diye bu kadar düşmüşken 20k dan almak riskli geldi.
hiç satış yemeden 6000$ için 11 milyar $ gerek btcye şuan bence 6000 şansı kısa vadede kalmadı.
|
|
|
|
|