OrtaDirek
|
|
October 25, 2017, 05:57:51 AM |
|
Günlerdir bekliyorum, btc düşsün tekrar giriş yapacağım diye. Bu defa da yabancı borsalarda 400-500 dolar düşerken paribuda 400-500 tl ancak düştü.
bir anda düşmez bende bekliyorum 4200 civarı gireceğim sanırım duruma göre.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
October 25, 2017, 10:32:49 AM |
|
Günlerdir bekliyorum, btc düşsün tekrar giriş yapacağım diye. Bu defa da yabancı borsalarda 400-500 dolar düşerken paribuda 400-500 tl ancak düştü.
bir anda düşmez bende bekliyorum 4200 civarı gireceğim sanırım duruma göre. Bu konu hep bir önceki sabitinden girmek isteyenlerle dolu, bir kaç ay sonra 6000 den girmeyi bekliyorum diyecek birileri.
|
|
|
|
beatecoin
|
|
October 25, 2017, 11:28:03 AM |
|
BTC'ye tekrar giriş yapıp beklemeyi düşünen arkadaşlar bence düşmesini beklerseniz daha çok beklersiniz. Birkaç ay önce btc'nin sunduğu fırsatı şuan altcoinler sunuyor, şansınızı onlarda denemenizi tavsiye ederim ben.
|
|
|
|
spastikss
|
|
October 25, 2017, 12:15:42 PM |
|
eğer 3-5 aydan daha uzun vadeli düşünülürse şimdiye dek oluşan grafiğe baktığımızda her noktada alınabilir bence btc. önemli olan elden çıkarma zamanı. bunun için bir hedef koymak gerekiyor. örneğin 8 ay içinde %20 kâr ile çıkayım gibi. o yüzden de ihtiyaç dışı parayı bu birime yatırmak lazım.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
October 25, 2017, 12:16:10 PM |
|
Altcoinler için alım fırsatı olduğu konusuna katılıyorum,bitcoingold ile işiniz bittiyse bence altcoinlere geçiş yapmanız için çok güzel bir nokta Bitcoin'in şu sıralar 5500 dolar seviyesinin çok üstüne çıkacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
hirozaki faraday
|
|
October 25, 2017, 06:46:07 PM |
|
Bugün ki toparlanmanın nedeni amazon söylentisiymiş. Yarın amazon çıkıp kabul etmeyeceğini açıklayınca fiyat yine düşer. Günlük 1000$ yükselip düşen bir para birimini kabul etmeleri intihar olur. Adamların çıkıpta kafalarına sıkacağını düşünmüyorum. Bitcoinin zaten amazonun kullanılması için yaratılmadı. Daha evrensel bir girişimin ürünü.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
October 25, 2017, 07:11:31 PM |
|
Bir ara çok modaydı, saat ve dakikayı aynı yakalayıp post ediyordu millet. Şununla hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen var mı?
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
October 25, 2017, 07:15:31 PM |
|
dolar 3.78 oldu.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
October 25, 2017, 07:21:01 PM |
|
dolar 3.78 oldu. 4 geliyor herlde hayrlısı olsun tl rip
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
October 25, 2017, 07:25:59 PM |
|
Sadece TL değil, yılbaşından beri USD artık güçlenecek, faiz arttırımı geliyor, dolarlar geri çağrılıyor fısıltıları çığlığa dönüştü. Farklı bir döneme girmek üzereyiz.
|
|
|
|
kacakkipri
|
|
October 25, 2017, 09:20:03 PM |
|
Son günlerde kripto para piyasasından 10 milyar dolar civarı bir nakit çıkışı olduğunu gözlemledim. Biz borsa düşüyor derken kripto paraya inancını kaybetmiş bazı kişiler kripto piyasasından yavaş yavaş çekiliyor. Umarım bu çıkış trendi en kısa sürede son bulur.
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
October 25, 2017, 09:57:00 PM |
|
Ben çok hızlı bir atakla kasım ayının ortasında bitcoinin 7000 amerikan doları seviyesini göreceğini tahmin ediyorum.Dolar kurunun ülkemizde aşırı artışıyla birlikte bitcoinin tl değeri kim bilir nerelere gelicek. Heyecanla takip ediyorum süreci.
|
|
|
|
SanalPara
|
|
October 26, 2017, 07:13:04 AM |
|
Ben çok hızlı bir atakla kasım ayının ortasında bitcoinin 7000 amerikan doları seviyesini göreceğini tahmin ediyorum.Dolar kurunun ülkemizde aşırı artışıyla birlikte bitcoinin tl değeri kim bilir nerelere gelicek. Heyecanla takip ediyorum süreci. Bitcoin 7000 American Doları olursa o zaman Türkiye'deki fiyatı 30.000 TL'yi geçecektir. Bu artış nereye kadar devam edecek. Dış mihraklar Bitcoini bölüp bölüp duruyorlar. Sanırım şu forklar bitince Bitcoin fiyatı düşmeye başlayacak.
|
|
|
|
Geleve
|
|
October 26, 2017, 07:16:12 AM |
|
Ben de kısa vadede artış bekliyorum. Çünkü fork sonrası fiyat düşer ve bitcoin alırım diyenler tabiri caizse avuçlarını yalamış durumda. Bu fiyatlardan giriş olacak ve fiyat çıkacak bence.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
October 26, 2017, 07:28:13 AM |
|
düşüşün devam edeceğini düşünüyorum illaki 5k altını gösterecekler geçmiş grafiklere bakın görürsünüz zaten. nedensiz 5900 den 5100 yaptı sonra 6200 oldu bir anda. her düşüşün ardından bir miktar tekrar yükselip tekrar düşmeye devam ediyor, sonra dibi görünce birden yüklü alım gelir grafikte uzun mumlar olursa bilinki yükseliş başlıyor işte o zaman girilir. ayrıca altcoin fln alınmaz zarar eden edene;D
|
|
|
|
torrentco
|
|
October 26, 2017, 10:04:16 AM |
|
fork sonrası herkeste altlar cosacak ucucak fikri vardı. klasik herkesin dusundugunun tersi oldu. ilk gun yalandan bir arttı şimdi yine tepetakla gidiyorlar.
ben bu altkoin olayını tamamen bitireceklerini duusnuyorum. eskisi gibi yani yine btc market dominasyonun %70-80 lere gelecegini dusunuyoum. umarım dediğim olmaz kendimde altlardayım cunku.bunca zarar varkende btc ye geçmeye elim varmıyor acıkcası.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
|
|
October 26, 2017, 10:06:43 AM |
|
~snip eskisi gibi yani yine btc market dominasyonun %70-80 lere gelecegini dusunuyoum.
70-80 ilk etapta çok abartılı bir tahmin olur ama bence de olması gerektiği yer oras. Hele hele %50 bitcoin dominasyonu planında bitcoin payını yüksek tutuanlar için hiç iyi değil.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 26, 2017, 10:33:59 AM |
|
bitcoin iyi yükseldi alt ların bir kaç aya ihtiyacı var herhalde
|
signature not found.
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
October 26, 2017, 10:43:30 AM |
|
bitcoin iyi yükseldi alt ların bir kaç aya ihtiyacı var herhalde Bir miktar daha artış bekliyorum altlardan.Takip ettiklerimden dün strat bugünde Edge iyi yükselmiş.Şu verilmeyen btc goldlar tam dağıtılınca btc den altlara bir miktar daha kayış olabilir.
|
|
|
|
torrentco
|
|
October 26, 2017, 10:44:03 AM Last edit: October 26, 2017, 12:52:15 PM by torrentco |
|
~snip eskisi gibi yani yine btc market dominasyonun %70-80 lere gelecegini dusunuyoum.
70-80 ilk etapta çok abartılı bir tahmin olur ama bence de olması gerektiği yer oras. Hele hele %50 bitcoin dominasyonu planında bitcoin payını yüksek tutuanlar için hiç iyi değil. ben bir anda demedim zaten. yavaş yavaş altkoinleri bitirerek oralara getirecekler dedim. 10 kişiden 9 u altkoinde cunku.zengin olma hayalleri altkoinde cunku. kim alabiliyor ki bir anda 10 bitcoin 220 bin tl bastırıp bir anda. alabilen zaten zengin ama zengin olma hayalleri kuran gariban 7 sentten 10bin tane monetha alabliyor ve birgun monethanın 3 -5 dolar olacagı hayalleri kurmaya başlıyor. ve her zaman her yerde oldugu gibi doganın kanunları burda devreye giriyor ve buyuk balık kucuk balıgı paramparça ediyor. alternatif kripto paralar bolumunde yeni gelenlerin actıkları baslıklara bir baksanıza; hangi koin zengin eder? hangi koin X100 yapacak? kasım ayında ucacak koinler. yani aslında iş bombok bir yere gidiyor.insanlar maaşlarına ordan burdan dişine tırnagına takarak birktirdiklerini yatırıyor altkoinlere. kendimde %70 altcoindeyim sanma ki ben full btc deyim.daha da dusecegini bilsemde su fiyatlardan satasım gelmiyor.belki yanılıyorumdur bir ihtimal diye. umarım yanılıyorumdur.Bir ihtimal...
|
|
|
|
|