gorkem19888
|
|
November 12, 2017, 03:04:26 PM |
|
150 000 den fazla bekleyen ıslem var daha cok duser bole onaylamazlarsa
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
November 12, 2017, 04:58:21 PM |
|
vitalik denen herif yine twitterdan bitcoin cash için btclerimi bozdum yazmış. blöff yapıyor olabilir. öte yandan ekşide biri 25.000 btc transferi linki atmış daha onaylanmamış ama onaylanınca sahibi btcleri bchye çevirirse işler yine karışabilir. satoshi bi el at allasen ortalık karışık satıver şu bchleri biraz hazır artmışken
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
November 12, 2017, 05:04:36 PM |
|
vitalik denen herif yine twitterdan bitcoin cash için btclerimi bozdum yazmış. blöff yapıyor olabilir. öte yandan ekşide biri 25.000 btc transferi linki atmış daha onaylanmamış ama onaylanınca sahibi btcleri bchye çevirirse işler yine karışabilir. satoshi bi el at allasen ortalık karışık satıver şu bchleri biraz hazır artmışken O kadar btc si olan adam kalkıp ne yapacagını önceden söylemez.Ya, -Ya btc leri bozup bcc almıştır ki btc bozup bcc alacağım diyip bcc fiyatını yükseltip yukarıdan çakacaktır.Ya da, -Nakite geçip btc yi düşürüp dipten almak için --btc satıp bcc alacağım diyordur.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
November 12, 2017, 05:16:21 PM |
|
vitalik denen herif yine twitterdan bitcoin cash için btclerimi bozdum yazmış. blöff yapıyor olabilir. öte yandan ekşide biri 25.000 btc transferi linki atmış daha onaylanmamış ama onaylanınca sahibi btcleri bchye çevirirse işler yine karışabilir. satoshi bi el at allasen ortalık karışık satıver şu bchleri biraz hazır artmışken O kadar btc si olan adam kalkıp ne yapacagını önceden söylemez.Ya, -Ya btc leri bozup bcc almıştır ki btc bozup bcc alacağım diyip bcc fiyatını yükseltip yukarıdan çakacaktır.Ya da, -Nakite geçip btc yi düşürüp dipten almak için --btc satıp bcc alacağım diyordur. vitalic değilmiş bu roger denen bch destekçisi hatta bch bunun projesi sanırım
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
November 12, 2017, 05:19:39 PM |
|
Ben 4500 falan bekliyordum ama 5000 seviyelerinden dönmüş, yine de temkinli olmakta fayda var, margin yapanlar için çok fırsat var ama eskisi gibi gözüm kapalı pozisyon açamıyorum ; )
|
|
|
|
elturco
|
|
November 12, 2017, 05:45:29 PM |
|
Btc bugün madencilerden büyük gol yedi. Hashrate yarıya düştü. BTC değişken zorluk ayarlama yeteneğinin olmamasının cezasını çekiyor. Buradan core ekibinin alacağı ders bir an önce zorluk konusuna el atmak olmalı. Böyle giderse onaylanmayan işlem sayısı iyice şişer. Bu gün bch ta bir kaç işlem yaptım üzülerek söylemek zorundayım ki çatır çatır onaylanıyor işlemler.
|
|
|
|
Betfair
|
|
November 12, 2017, 06:51:02 PM |
|
Btc bugün madencilerden büyük gol yedi. Hashrate yarıya düştü. BTC değişken zorluk ayarlama yeteneğinin olmamasının cezasını çekiyor. Buradan core ekibinin alacağı ders bir an önce zorluk konusuna el atmak olmalı. Böyle giderse onaylanmayan işlem sayısı iyice şişer. Bu gün bch ta bir kaç işlem yaptım üzülerek söylemek zorundayım ki çatır çatır onaylanıyor işlemler.
Btc de işlem yaptım network e düşmedi daha 3 saat oldu
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
November 12, 2017, 07:17:17 PM |
|
BTC/USD ve BCC/BTC arasında eşzamanlı olarak yüksek hacimle oyun oynadılar. bcc/btc üzerinden bcc toplayıp sonra btc/usd fiyatını düşürmek mi dersiniz, bcc/btc üzerinden bcc satıp btc/usd üzerinden btc almak mı dersiniz, oyunlar oyunlar... Bu akşam da ETH/BTC için Bittrex'te (poloniex'teki fiyata göre %0.5-%1 daha fazlasına) alım emri duvarları koydular, belki 1000 BTC'lik ETH almışlardır. Ben açıkçası ekran başından pek ayrılamadım, sağlıklı ve hızlı kararlar almak zor. "Birileri" iyi para kazanırken birileri sağlam kaybetti. Bu tweet her şeyi özetliyor aslında. Vitalik burada şöyle demiş: Tebrikler ya. Valla bravo.
|
|
|
|
techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
November 12, 2017, 07:25:17 PM |
|
alp ışık bir haber attı bch cash ile ilgili anladığım kadarı ile bu defa da bch yarın fork yapacak ve beleş coin dağıtacak fiyatı arttırmak için yapmadıkları numara kalmadı Beleş coin dağıtılmayacak, her hard fork havadan coin demek değildir.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
November 12, 2017, 07:40:05 PM |
|
roger yine btc satışı yapıyor adam varını yoğunu bu işe döktü yine bcc pompası geliyor hazır olun yine başarısız olucak ama..
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
November 12, 2017, 07:42:30 PM |
|
alp ışık bir haber attı bch cash ile ilgili anladığım kadarı ile bu defa da bch yarın fork yapacak ve beleş coin dağıtacak fiyatı arttırmak için yapmadıkları numara kalmadı Beleş coin dağıtılmayacak, her hard fork havadan coin demek değildir. coluk cocuk iste, cok dikkate alma kardesim..
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Betfair
|
|
November 12, 2017, 07:51:02 PM |
|
Hay alp ışığınıza
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
November 12, 2017, 10:14:48 PM |
|
Pazar gününü uzun bir aradan sonra piyasayı takip etmeden sıradan bir insan gibi geçirdim. Fiyat grafiğine bakıyorum ve 5400 ler görülmüş orda bir " V " yapmış. Birileri yukardan sağlam sort girmişe benziyor. Daha nerelere kadar dip yapar ? Zaten her yükselişin bir inişi olur sanırım kaç aydır btc nin hafta üstüne hafta da ATh lerini yılbaşına kadar dip üstüne diplerle dengeleyecek piyasa..
|
|
|
|
erikliwater
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
|
|
November 12, 2017, 11:18:50 PM |
|
Hay alp ışığınıza
Niye sinirlendiniz hocam Paylaştığı bazı bilgiler saçmada olsa yeni başlayanlar için gerçekten büyük bir fırsat.Bitcoinin bu düşüşü çok geçmeden duracaktır bana göre hatta yıl başına 7500 dolar seviyelerinde olmasını bekliyorum.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
November 13, 2017, 05:25:39 AM |
|
Cuma gunu bankalarin kapanmasi ile dumpculuk oyunu oynayanlar pazartesi kabusuna uyanmak uzere. Zira alim firsati bekleyenler simdiden bitcoine saldirmaya basladi.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
November 13, 2017, 09:22:34 AM |
|
Cuma gunu bankalarin kapanmasi ile dumpculuk oyunu oynayanlar pazartesi kabusuna uyanmak uzere. Zira alim firsati bekleyenler simdiden bitcoine saldirmaya basladi.
Tipik pazartesi atraksiyonu. Bence btc almak isteyenler çarsambayi beklesinler zira bu fiyatta cok tutnacagini zannetmiyorum. Ytd.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
November 13, 2017, 09:25:29 AM |
|
Çarşamba hafta başından sonra iki gün geçmesi anlamında mı yoksa Çarşamba günü bir şey var da ben mi kaçırdım?
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
November 13, 2017, 11:11:44 AM |
|
altlardaki yeşillerin kırmızıya dönmesi bir iki gün sürer kırmızıya dönüncede para btcye akar btc 7k kadar artabilir bu hafta sonrasında tekrar biraz salacağını düşünüyorum ama 6k altına inmez artık.
|
|
|
|
hhk1045
|
|
November 13, 2017, 11:16:45 AM |
|
2 gundur Btc yi dusurmek icin neler yapmadilar ama bir gunde toparlayacak gibi. Bankalar acildigi gibi para bitcoine akti satan sattigiyla kalir artik. Piyasa hala doygunluga ulasmadi. Coinbase de birgunde 100.000 hesap acilacak seviyedeyiz deli gibi alimlar var hedef iki sen icinde 40.000 dolar. Buradan kendisini bitcoinin efendisi ilan eden Bitcoin cashcilara sesleniyorum insanlari istedikleri gibi yonlendireceklerini sanmayin sayin holderler kimse 25.000-50.000 btc ile dump hayali kurmasin şaşı kalır. Sattiklarinida tepeden toplamak zorunda kalabilir.
Son bir not insan lar bitcoin casha yuklenince gorduk hızını saatlerce islemi onaylanmayanlar olmus. Bitcoindeki volume hacim casha kaysa demek toptan sistem cokecek.
|
|
|
|
bitcamilo
|
|
November 13, 2017, 12:04:58 PM |
|
Hala bitcoinin hantallığı yüzünden tercih edilmeyeceği öleceği düşüncesinde insanlar var, eğer bu tez doğru olsaydı bitcoinin çoktan ölmüş olması gerekirdi, bitcoinden 10 kat daha hızlı confirmasyon alan altcoinler yıllardır piyasada var ama bitcoin hiç bir zaman bu altcoinlerin gerisinde kalmadı cashe'e bel bağlayıp bitcoini tahtından edecek kafasında adamlar bakalım ne zaman kafalarını duvarlara vuracak.
|
|
|
|
|