Bitcoin Forum
December 07, 2016, 02:36:51 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »  All
  Print  
Author Topic: [TUTORIAL] Solo Mining Litecoins Guide--Windows!  (Read 276183 times)
niteryder
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
May 29, 2013, 12:29:37 PM
 #181

I think my set up is having some problems, I got 800kHash/s and just started solo mining, its been like 6 hours and says 2accepted/3stale on one card and 0 accepted/5 stales on the other. My wallet hasn't received anything so I'm assuming this is an error. I'm using GUIMiner-scrypt of CGMiner so don't have much information to go on. But do you know what I could be doing wrong?

Are you on the most current wallet?
It should take you a month to find a block.  Try my pool, we have found a block in only a few hrs of mining with only 3Mhash.  http://ltc.allpoolz.com

1481121411
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121411

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121411
Reply with quote  #2

1481121411
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481121411
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121411

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121411
Reply with quote  #2

1481121411
Report to moderator
kingramo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
May 29, 2013, 12:34:51 PM
 #182

Yes, I installed the wallet last week.
stex2009
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756



View Profile
June 21, 2013, 08:17:32 PM
 #183

So what does it show if you found a block solo? How will you know and how will it be deposited into your wallet?
Curious to know that!
Smerks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
June 25, 2013, 07:31:06 PM
 #184

Great guide especially for someone new to this, Im set up but getting more stales than I should while solo mining (5 or so since last night) with my hash rate just under 600khash/s. I read that it had something to do with long polling since I was seeing this "No suitable long-poll found for http://127.0.0.1:9332", so I set up a backup to my coinotron acct which I read somewhere else should solve this.

Im seeing the following and was wondering is all well with my setup?

Code:
2013-06-25 15:25:29: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:25:29] Stratum from pool 1 detected new block
2013-06-25 15:26:28: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:26:28] New block: c7abb08ed3e1fdf3... diff 50.4M
2013-06-25 15:26:28: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:26:28] Stratum from pool 1 detected new block
2013-06-25 15:28:01: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:28:00] Stratum connection to pool 1 interrupted
2013-06-25 15:28:01: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:28:00] Closing socket for stratum pool 1
2013-06-25 15:28:01: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:28:01] Stratum authorisation success for pool 1
2013-06-25 15:29:17: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:29:15] New block: 14aea8e625d44248... diff 50.4M
2013-06-25 15:29:17: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:29:15] Stratum from pool 1 detected new block
2013-06-25 15:30:48: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:30:47] Stratum connection to pool 1 interrupted
2013-06-25 15:30:48: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:30:47] Closing socket for stratum pool 1
2013-06-25 15:30:49: Listener for "SOLO": [2013-06-25 15:30:48] Stratum authorisation success for pool 1



EDIT: I have a verbose flag set to see all messages for now.
Smerks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
June 25, 2013, 07:44:44 PM
 #185

I guess I shouldve been more specific as well Im using GUIMiner scrypt

http://i41.tinypic.com/2lxijif.jpg
Italo Hanzer
Member
**
Offline Offline

Activity: 67



View Profile WWW
July 05, 2013, 11:32:47 PM
 #186

First, sorry about my english....


I did config my Litecoin-Qt v0.6.9.2 BETA to miner solo with this config like first page:

"
rpcuser=user
rpcpassword=pass
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=200.0.0.*
rpcallowip=*
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

"

It's running since yesterday.

Just, I doubt if is really minning or just running the software (cgminer and litecoin-qt), the only thing witch let me think is minning is the graphic cards are really working (7950 - 490kh/s and 7850 - 316kh/s), but searching in google I have seen pictures about earlier versions of Litecoi-Qt with a icon like tools to minner meaning software is REALLY mining solo, icon placed right down side, next to icon Active Connection (my connections is Always high, 50+, since yesterday) but in my Liteconi-Qt don't have this icon or even MINING tab, I don't know if is because my software is Beta(0.6.9.2) and so... I'm is in doubt about is really minning.


I remember also that someones says who your softwares show the message: "Solo mining started" in console screen or miner software (my is cgminer).


I also noticed that tutorial command is used GEN=0, in my console come Always saying who SET and GET commands related to coin generation are disabled. and This one -gen (gen=0 used in conf file) say is to generate coins, so that must be GEN=1, or not?!

Messages in help contexto by console:
The getgenerate command has been disabled.
The setgenerate command has been disabled.




While still graphics card running the only thing showing is message about Current Diff and about new blocks founds, just to information, I put 3 desktops in other place minning with CPU just testing, they is connecteds through internet out my lan network, and its say that same message, new block found and Current Diff.


Am I really mining?
I'm really mining for? (just testing my english, sorry Smiley )


Site: www.italohanzer.com.br
BTC: 1Ap67XeV5ocGAwhywCjnDtfNhdopUezoW2
bkc888
Member
**
Offline Offline

Activity: 60


View Profile
July 11, 2013, 12:42:43 PM
 #187

I got a few successful shares but I also had one invalid share reported...how did i get an invalid share?!
Aurum
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441


Ego auri metalla, ergo sum


View Profile WWW
August 04, 2013, 07:17:14 PM
 #188

I want to solo mine with 10 miners on a home network. Do I need to leach a longpoll from someone's pool on each miner, or just the miner hosting my coin wallet  Huh
TIA

Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
August 05, 2013, 12:09:12 AM
 #189

I want to solo mine with 10 miners on a home network. Do I need to leach a longpoll from someone's pool on each miner, or just the miner hosting my coin wallet  Huh
TIA

You can do either.

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
BountyCoin
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


BountyCoin, the modern SHA256 coin


View Profile WWW
August 05, 2013, 01:44:52 AM
 #190

Does solo mining still profitable at the current difficulty and network hashrate?

BountyCoin, the modern SHA256 coin
with lots of bounties!!
http://bountycoin.oicp.net
yosaji
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 09, 2013, 01:52:58 PM
 #191

Hi all,

I have been reading this thread and I have the same (newbie?) question as Italo Hanzer: my Litecoin-Qt (0.6.9.2) does not have a "MINING" tab. I read that this was removed by the developers due to solo/cpu mining becoming harder but does it mean that the procedure described in the first post by Vorksholk does not work any more, or only not on that version, or something else? Further complication, the mandatory upgrade to 0.8.x
I ask because I left my rig "solo mining" for the weekend and on monday morning cgminer had A:1 but the coins were never added to my wallet... Huh
crazyearner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526



View Profile
December 19, 2013, 12:14:23 AM
 #192

Need some help here. I am getting rejected shares way above the currently diff on litecoin and been hitting 2k 3k 4k 6k and even some 8k shares. all going to rejected. I followed your guide to the Ts an Is lol

Is theri anything that could be stopping me from getting Accepted ie locked Wallet or shouldent make any difference?

.BITSLER.                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄             
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄       
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   
▀▄            █        ▀▀      █   
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀     
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀               
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456



View Profile WWW
December 22, 2013, 10:21:00 PM
 #193

First, sorry about my english....


I did config my Litecoin-Qt v0.6.9.2 BETA to miner solo with this config like first page:

"
rpcuser=user
rpcpassword=pass
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=200.0.0.*
rpcallowip=*
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

"

It's running since yesterday.

Just, I doubt if is really minning or just running the software (cgminer and litecoin-qt), the only thing witch let me think is minning is the graphic cards are really working (7950 - 490kh/s and 7850 - 316kh/s), but searching in google I have seen pictures about earlier versions of Litecoi-Qt with a icon like tools to minner meaning software is REALLY mining solo, icon placed right down side, next to icon Active Connection (my connections is Always high, 50+, since yesterday) but in my Liteconi-Qt don't have this icon or even MINING tab, I don't know if is because my software is Beta(0.6.9.2) and so... I'm is in doubt about is really minning.


I remember also that someones says who your softwares show the message: "Solo mining started" in console screen or miner software (my is cgminer).


I also noticed that tutorial command is used GEN=0, in my console come Always saying who SET and GET commands related to coin generation are disabled. and This one -gen (gen=0 used in conf file) say is to generate coins, so that must be GEN=1, or not?!

Messages in help contexto by console:
The getgenerate command has been disabled.
The setgenerate command has been disabled.




While still graphics card running the only thing showing is message about Current Diff and about new blocks founds, just to information, I put 3 desktops in other place minning with CPU just testing, they is connecteds through internet out my lan network, and its say that same message, new block found and Current Diff.


Am I really mining?
I'm really mining for? (just testing my english, sorry Smiley )



setgenerate true is to have the client mine using your CPU, which you don't want Smiley

Need some help here. I am getting rejected shares way above the currently diff on litecoin and been hitting 2k 3k 4k 6k and even some 8k shares. all going to rejected. I followed your guide to the Ts an Is lol

Is theri anything that could be stopping me from getting Accepted ie locked Wallet or shouldent make any difference?

Those share difficulties are different than the network difficulty. Smiley

Hi all,

I have been reading this thread and I have the same (newbie?) question as Italo Hanzer: my Litecoin-Qt (0.6.9.2) does not have a "MINING" tab. I read that this was removed by the developers due to solo/cpu mining becoming harder but does it mean that the procedure described in the first post by Vorksholk does not work any more, or only not on that version, or something else? Further complication, the mandatory upgrade to 0.8.x
I ask because I left my rig "solo mining" for the weekend and on monday morning cgminer had A:1 but the coins were never added to my wallet... Huh

Don't need a mining tab, you are only looking for opening up RPC for mining.

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757.0
TBCM
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile WWW
December 22, 2013, 10:40:12 PM
 #194

I also have a tutorial for mining Litecoins in any way possible - http://cryptocoininfo.blogspot.com.es/2013/11/how-to-mine-litecoins.html

johnnyblack80
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23


View Profile
January 05, 2014, 01:50:13 AM
 #195

Hi Guys,

I'm a newbie and I need help with Solo mining
 (having a hash rate of 1.3-1.5 mHashes/s , I know its not much but at this point just trying to establish proof of concept for Solo mining before investing in more serious hardware)

I followed all the steps in this guide but when I run CGMiner this is the error :

"Started cgminer 3.7.2"
"Probing for an alive pool"
"Pool 0 slow/down or URL or credentials invalid"

rpcuser=*user*
rpcpassword=*pass*
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=192.168.*.*
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

My user/pass in both Conf and miner are the same, I'm just not quietly sure if I'm using right IP number

I also tried earlier versions of CGMiner still to no avail

Your help is greatly appreciated

History calls those men the greatest who have ennobled themselves by working for the common good; experience acclaims as happiest the man who has made the greatest number of people happy. (Marx Quote Smiley)

FTC:6rrkUnVNcwhCvtqJ7KfTEdWWabUZ1G2Cmx
LTC:LUP8sXyqRNcevYse6kvVLUwVpA3XEYz3bZ
cointradero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
January 05, 2014, 04:43:06 AM
 #196

Hi Guys,

I'm a newbie and I need help with Solo mining
 (having a hash rate of 1.3-1.5 mHashes/s , I know its not much but at this point just trying to establish proof of concept for Solo mining before investing in more serious hardware)

I followed all the steps in this guide but when I run CGMiner this is the error :

"Started cgminer 3.7.2"
"Probing for an alive pool"
"Pool 0 slow/down or URL or credentials invalid"

rpcuser=*user*
rpcpassword=*pass*
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=192.168.*.*
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

My user/pass in both Conf and miner are the same, I'm just not quietly sure if I'm using right IP number

I also tried earlier versions of CGMiner still to no avail

Your help is greatly appreciated


Is your litecoin-qt client up to date?  It won't work if it isn't fully synced with the network.  Did you leave the client running?  Are you connecting to localhost:9332 on your main system? 
raveldoni
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
January 05, 2014, 04:54:07 AM
 #197

Is there a way/tutorial for pool mining litecoin on linux server using Digitalocean?
johnnyblack80
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23


View Profile
January 05, 2014, 05:02:16 AM
 #198

Hi Guys,

I'm a newbie and I need help with Solo mining
 (having a hash rate of 1.3-1.5 mHashes/s , I know its not much but at this point just trying to establish proof of concept for Solo mining before investing in more serious hardware)

I followed all the steps in this guide but when I run CGMiner this is the error :

"Started cgminer 3.7.2"
"Probing for an alive pool"
"Pool 0 slow/down or URL or credentials invalid"

rpcuser=*user*
rpcpassword=*pass*
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=192.168.*.*
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

My user/pass in both Conf and miner are the same, I'm just not quietly sure if I'm using right IP number

I also tried earlier versions of CGMiner still to no avail

Your help is greatly appreciated


Is your litecoin-qt client up to date?  It won't work if it isn't fully synced with the network.  Did you leave the client running?  Are you connecting to localhost:9332 on your main system? 

Hi Mate,

Thanks for your reply,

client is fully synced, and I'm connecting to 127.0.0.1:9332,

Cant really figure out what could be the issue,

Not quite sure though if Im using the right localhost (I'm using 127.0.0.1, do I need to use my I Pv4 address i.e. 192.168....  )

Thanks for your help mate

Cheers

History calls those men the greatest who have ennobled themselves by working for the common good; experience acclaims as happiest the man who has made the greatest number of people happy. (Marx Quote Smiley)

FTC:6rrkUnVNcwhCvtqJ7KfTEdWWabUZ1G2Cmx
LTC:LUP8sXyqRNcevYse6kvVLUwVpA3XEYz3bZ
iwantcoins
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile WWW
January 07, 2014, 05:00:53 PM
 #199

After trying this guide and getting confused i found this guide below seem to work better for me. Shocked
http://reviewoutlaw.com/how-to-mine-litecoins-on-windows/

Check out
http://www.reviewoutlaw.com
for Alt-coin News, Reviews, how to's and more
baltimoreppc
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
January 20, 2014, 07:01:53 PM
 #200

I just turn one of my litecoin miner into solo miner.  How long does it take to see some litecoin in my wallet? My rig is running around 1.9mgh/s


Visit LTCGear!
Buy ASIC share1K6X 49%off /w coupon code "anniversary1yr" - Best ROI Mining So Far!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!