Bitcoin Forum
January 19, 2018, 12:02:41 PM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]  All
  Print  
Author Topic: [TUTORIAL] Solo Mining Litecoins Guide--Windows!  (Read 304910 times)
nicehash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 849


NiceHash.com


View Profile WWW
July 01, 2015, 09:18:15 PM
 #221

Why bother with complicated setups if you can simply use https://solo.nicehash.com/ where you have solo mining out-of-the-box?

Kind regards,
NiceHash

1516363361
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516363361

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516363361
Reply with quote  #2

1516363361
Report to moderator
1516363361
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516363361

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516363361
Reply with quote  #2

1516363361
Report to moderator
1516363361
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516363361

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516363361
Reply with quote  #2

1516363361
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516363361
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516363361

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516363361
Reply with quote  #2

1516363361
Report to moderator
Beave162
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 715



View Profile
July 01, 2015, 10:20:51 PM
 #222

Why bother with complicated setups if you can simply use https://solo.nicehash.com/ where you have solo mining out-of-the-box?

Kind regards,
NiceHash

Will it support scrypt-chacha algorithm? (YACoin)

YaCoin: YL5kf54wPPXKsXd5T18xCaNkyUsS1DgY7z 
BitCoin: 14PFbLyUdTyxZg3V8hnvj5VXkx3dhthmDj
Beave162
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 715



View Profile
July 01, 2015, 10:22:49 PM
 #223

I'm mining YACoin solo. How do I see hashes per second through the qt? gethashespersec command is giving me 0... Sad

You'll have to look at the application you are mining from to see the hash rate, unless you are trying to mine with the wallet, in which case try typing "setgenerate true 4" in your debug console (change 4 to the number of cores you want to mine on).

Thank you very much, Vorksholk. Perhaps in the future, wallets of certain coins will have a feature to monitor hashrate of solo-mining setups.

YaCoin: YL5kf54wPPXKsXd5T18xCaNkyUsS1DgY7z 
BitCoin: 14PFbLyUdTyxZg3V8hnvj5VXkx3dhthmDj
nicehash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 849


NiceHash.com


View Profile WWW
July 01, 2015, 10:44:30 PM
 #224

Why bother with complicated setups if you can simply use https://solo.nicehash.com/ where you have solo mining out-of-the-box?

Kind regards,
NiceHash

Will it support scrypt-chacha algorithm? (YACoin)

Currently not, but we might add new coins in the future.

mickel52
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
July 22, 2015, 12:26:31 PM
 #225

excuse me, here I am a newbie. Where to enter found in block mode SOLO? will the coins  be credited automatically?
odolvlobo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016



View Profile
July 22, 2015, 04:10:46 PM
 #226

excuse me, here I am a newbie. Where to enter found in block mode SOLO? will the coins  be credited automatically?

A found block is transmitted to peers on the network.
The miner includes a special transaction in the block that sends the reward to him.

Buy bitcoins with cash from somebody near you: LocalBitcoins
Join an anti-signature campaign: DannyHamilton's ignore list
DarkIlluminatus
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48


View Profile
March 31, 2016, 04:12:14 AM
 #227

rpcuser=LdXYyFxw4KcYfs5atq98GnUiWLFtYQACUL
rpcpassword=x
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=192.168.0.100
rpcport=10332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

That's my conf, but I get a JSON error. 
mmfiore
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 652



View Profile
June 10, 2016, 02:38:12 PM
 #228

 I am trying to mine solo and can not get my miner to send proper command. It connects to the litecoin wallet server. I am using cgminer and minerd. Minerd says http request failed. The requested url returned error: 403 forbidden. json_rpc_call failed.
cgminer says: Pool 0 slow/down or URL invalid.

What is the exact command that I should give to connect to litecoin wallet
stratum+tcp://  and  http://  for URL do not seem to work.

thanks for the help

JasonXG
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


Betcoin.ag


View Profile
August 19, 2016, 02:22:41 AM
 #229

rpcuser=LdXYyFxw4KcYfs5atq98GnUiWLFtYQACUL
rpcpassword=x
rpcallowip=127.0.0.1
rpcallowip=192.168.0.100
rpcport=10332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493

That's my conf, but I get a JSON error. 

Why is ot that I need to enter this into my wallet as well ? I though I only needed to enter this in the config file of the miner I was using. What in the wallet as well ? Its the only thing I'm struggling to understand.

kayson2
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
October 26, 2017, 04:25:49 PM
 #230

May i solo mining with wallet installed and my ASIC?
pitox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
November 09, 2017, 12:50:30 PM
 #231

Hey guys,

I have a dillema.

Which one is more efficient for solo mining:

1 worker running at 10GH/s or
10 workers running at 1GH/s each?

I want to try solo mining with a few L3+ and i don't know what the best setup will be.

Thanks!
jekecoin
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 421


View Profile WWW
November 09, 2017, 01:30:34 PM
 #232

Hey guys,

I have a dillema.

Which one is more efficient for solo mining:

1 worker running at 10GH/s or
10 workers running at 1GH/s each?

I want to try solo mining with a few L3+ and i don't know what the best setup will be.

Thanks!

I think you need to do some considerations: power usage, stability of the workers and so on..

Hard obsoleto                    Cloudmining: Cex.io · EOBOT                    Gambling: Primedice
pitox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
November 09, 2017, 01:37:43 PM
 #233

Power is not a problem.
I've tweaked the miners in order to have them stable, and if one of them freezes, it gets autorebooted. So the hashrate can be considered stable.
br1mcoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 98

br1mcoin : Savings & Wealth Creation Coin x11 Algo


View Profile
November 09, 2017, 03:17:31 PM
 #234

May i solo mining with wallet installed and my ASIC?

hi,

did u managed to get it working?

ASIC like in Antminer L3+ and mode Solo

ChadSong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
December 07, 2017, 10:29:56 AM
 #235

I setup a mining pool use uNOMP follow this guild.

https://blockgen.net/setup-your-own-mining-pool/


I launch the pool successful and I have 80 L3+ miner connect to the pool, it has 42.94 GH hashrate, and i have mined for two days, I have not find any single block.

anyone know is there anything wrong with a pool ? or how can i solo mining with these miner all connect to one?

TurnTable904
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
December 08, 2017, 11:08:51 PM
 #236

By chance, could you share your settings? I've been digging at this for the past 2 days with no luck..


I setup a mining pool use uNOMP follow this guild.

https://blockgen.net/setup-your-own-mining-pool/


I launch the pool successful and I have 80 L3+ miner connect to the pool, it has 42.94 GH hashrate, and i have mined for two days, I have not find any single block.

anyone know is there anything wrong with a pool ? or how can i solo mining with these miner all connect to one?


iglasses
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148


View Profile
December 09, 2017, 01:09:15 AM
 #237

Why bother with complicated setups if you can simply use https://solo.nicehash.com/ where you have solo mining out-of-the-box?

Kind regards,
NiceHash

Because you never know when someone will fuck up and lose $60 million dollars that's why.

I only have a signature because I'm allowed.
manishvill
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
December 19, 2017, 08:13:45 PM
 #238

Unable to download reaperv13beta4_32.zip from anywhere.. can anybody please provide me with google drive link of the reaperv13beta4_32.zip
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!