Bitcoin Forum
December 08, 2016, 04:25:13 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »  All
  Print  
Author Topic: Texas Hold'em and Omaha/Omaha8 Poker Room - NL, Limit, Potlimit games  (Read 74200 times)
accord01
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
May 14, 2011, 06:46:59 PM
 #261

Some critical problems with the table structure and software that needs to be addressed:

Table spreads-
This looks like a good spread and we'll probably use it. Thanks! Especially having multiple tables at the same stakes so you can multitable.

You're right that the nosebleeds probably don't need to exist.

We also probably need to enhance the table listing interface to make it easier to find the ones you're interested in. If we had that then we should be able to have two HU tables per stake and have them invisible to people that don't care.


Quote
Structure:

3 Bet cap in limit, needs to be raised to ATLEAST 4 bet cap.

The muck/fold problem.  Normal protocol is the player that has been called or checked to must show first.  Having the person out of position show first no matter what, and the person in position mucking changes a lot. 

Eww, didn't know it had a 3bet cap. Ugly. Will fix asap.

We're working on the mucking thing. For now the intended fix is just that everyone shows everything at showdown. We might revisit this after the rewrite.

yea, i didnt mean to say "ATLEAST", 4bet cap is standard

Quote

Button placement
:

Fold button is way too small in comparison to raise button, it is too close to the raise button.

folding when you have the option to check, this causes a lot of misclicks and problems

delay in clicking, i have clicked a blank screen only to call an allin once the button showed up.
The fold button is small because you can click it when you can also check. But maybe it should be next to the check/call button Smiley

Stars lets you open fold, I don't see any reason to disallow this.

i meant that there should be a warning before u open fold, it is very easy to misclick since the fold button is so tiny and bunched up with other buttons

The delay is an issue. I suggest using a WebKit-based browser - Chrome or Safari - these have the best JS engines for the site and it's much smoother in these browsers.

Quote
Rake:

Having a 100bb cap is a good ruling.  Another good guideline is to have a 10bb min.  The pot has to be atleast 10bb -100bb to be raked 1%.

For example: i am playing some one in 2c/4c hu limit.  After about a few hours, an entire buyin (1btc) has been raked, because there are so many flops seen in hu, yet the pot is so small.  So basically we lose 1% of our bets every hand, that can get pretty hefty.  And for such a small site, most of the action is HU anyway.

Thanks for the suggestion, but we are not going to institute a minimum raked pot size.

No other site does this. I looked up Stars' rake and they don't have a minimum raked pot size - effectively, they do (20c) but only because you can't take less than a penny out of a pot. Our rake is a fifth of theirs at micros. 1btc is also not an entire buyin at any stakes we spread (yet) - there's no such thing as a buyin at limit; 1BTC at 20/40 mBTC is 25BB, hardly high rake for playing a "few hours".

That said, we also don't plan on increasing the rake either. 1% with fractional rake is working really well. We are going to drop the absolute rake cap to 1BTC, because at this point 2BTC is astronomical.



Quote
software bugs:

delays in the auto fold auto call check boxes. I once clicked auto call 5cents when my opponent raised it to 5cents, only to call a 20c raise, because someone reraised him, even though i had clicked "call 5c"

Freezing after calling a bet out of position, this gets tough after having to press f5 every other hand.

The sit out problem.  When i try to sit out, it does not allow me to sit out the next hand.  It seem to take 10-30 seconds to work and that could cost someone a lot of money.

The auto post blind problem, self explanatory, "I was just here to sit and chat, but i posted my blind and now i have QQ facing a raise"

We might just end up removing the call X box. I never used it on Stars because of the exact reason you stated. It probably doesn't work right anyway.

We know about the call bet OOP bug, it's really aggravating and we're working on that one Smiley



I've never had a problem with sitting out. I click Sit Out and then the next hand that is dealt I'm out? Don't wait until the end of the hand to sit out; if you know you're going to leave after the current hand, sit out at the beginning.

Don't sit in if you don't want to play. Uncheck the "Sit in" box on the buyin window or don't buy in at all. I can think of worse things than accidentally sitting in and getting QQ Wink

Quote
I think i covered some of the critical issues that needs to be addressed NOW.  This would definitely help this site to grow, once these things are fixed, i think this site will see a lot more traffic.  There's definitely a lot of good things about this site and great potential, and these things will be greatly appreciated by the customers!

Definitely. Thanks for the comprehensive suggestions!

np, definitely a good service, helps the btc economy
1481214313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481214313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481214313
Reply with quote  #2

1481214313
Report to moderator
1481214313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481214313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481214313
Reply with quote  #2

1481214313
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481214313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481214313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481214313
Reply with quote  #2

1481214313
Report to moderator
1481214313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481214313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481214313
Reply with quote  #2

1481214313
Report to moderator
sethsethseth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 256


Not trusting third parties with my private keys


View Profile
May 15, 2011, 05:37:34 AM
 #262

YAY its back we are playing with the software update.  lots of good stuff

SealsWithClubs poker room has  over 400 players online. Buy in from .01 to 60btc.      BTCSportsMatch lets you bet sports with vig free lines!  Best kept secret in bitcoin....          LocalBitcoins.com is very user-friendly now for bank transfers.  You don't have to live close to trade when in the same currency area.           
Electrum client is awesome. Try it. And please stop sending bitcoins to sites run by security newbies, or don't complain when you lose everything.
hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 06:20:25 AM
 #263

Room switched to bitcents. i.e. if you see on table 1, this means you bet 0.01 BTC.

cam02003
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47



View Profile WWW
May 15, 2011, 11:27:06 AM
 #264

Why are there no hand histories?
These are important for protection of both players and website!


Trade stocks and forex, referral: https://1broker.com/m/r.php?i=1236
https://nitrogensports.eu/r/48496

Bitrated user: cam02003.
tomcollins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
May 15, 2011, 01:07:21 PM
 #265

Room switched to bitcents. i.e. if you see on table 1, this means you bet 0.01 BTC.

The tabbed sections don't work on Chrome for Windows.  You can't click on Heads Up or Regular - you only see the Popular tables.
hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 04:13:54 PM
 #266

Why are there no hand histories?
These are important for protection of both players and website!

Hands are saved in DB, but in not human-readable way. Once I will fix connection issues I plan to implement hands history viewer as well.

hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 04:25:47 PM
 #267

Room switched to bitcents. i.e. if you see on table 1, this means you bet 0.01 BTC.

The tabbed sections don't work on Chrome for Windows.  You can't click on Heads Up or Regular - you only see the Popular tables.

Could someone else confirm this bug? I just tried in Win7 with freshly downloaded Chrome and it works.

tomcollins, what browser and OS version you use? may be something specific to these versions.. Also, please try to clear cache and try again. May be something cached?

nextnonce
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


www.minethings.com


View Profile WWW
May 15, 2011, 05:59:11 PM
 #268

It seems to work fine for me in Win 7/Chrome. Firefox is another story though.  The tabs there aren't tabs at all.  

Also it seems that our account balance units are bitcents but are the tables still showing bitcoins?  That's unclear and should be reconciled.  

Edit: getting a persistent "waiting for betco.in" status bar after sitting at a table.  It's my first time using chrome instead of FF so maybe it's always been that way?

BTC accepted at my browser-based MMO, Minethings.com.  ~1500 active players mining now.
hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 06:15:58 PM
 #269

It seems to work fine for me in Win 7/Chrome. Firefox is another story though.  The tabs there aren't tabs at all. 

Installed both FF3.6 and FF4 into Win7 - in both betco.in tables pages work fine. Could you post screenshot of an issue?

Also it seems that our account balance units are bitcents but are the tables still showing bitcoins?  That's unclear and should be reconciled. 

Site uses bitcents now everywhere except deposit/withdrawal page. I.e. on the 1c/2c table you real blinds are 0.0001btc / 0.0002btc

Edit: getting a persistent "waiting for betco.in" status bar after sitting at a table.  It's my first time using chrome instead of FF so maybe it's always been that way?

i think it was forever. will look in to it after major problems solved.

nextnonce
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


www.minethings.com


View Profile WWW
May 15, 2011, 06:33:55 PM
 #270

It seems to work fine for me in Win 7/Chrome. Firefox is another story though.  The tabs there aren't tabs at all. 

Installed both FF3.6 and FF4 into Win7 - in both betco.in tables pages work fine. Could you post screenshot of an issue?


FF4 on Win7:
http://i.imgur.com/Xtkau.png

BTC accepted at my browser-based MMO, Minethings.com.  ~1500 active players mining now.
hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 06:41:41 PM
 #271

Try to clear cache. I am pretty sure that should do it.

Dangerhorse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
May 15, 2011, 08:18:40 PM
 #272

Can you make the units more explicit in the tables list?  I see there is a 10/20 game going on right now, but I'm a little uncertain on whether that's 10/20 bitcoins or 10/20 bitcents.  Don't really want to sit down in case it's bitcoins!
hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 08:21:08 PM
 #273

all tables are in bitcents right now. ie 10/20 - is 0.1BTC/0.2BTC

gigabytecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280


View Profile
May 15, 2011, 08:34:43 PM
 #274

I signed up... but there only seems to be 3 players online?

Sunday afternoon is pokerstars.com's busiest day....?

That, and the two players I saw playing were almost definitely bots. They were folding and betting hands within fractions of a second.
Dangerhorse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
May 15, 2011, 08:48:54 PM
 #275

all tables are in bitcents right now. ie 10/20 - is 0.1BTC/0.2BTC

OK, but you really ought to say that on the page somewhere, no?  (Rather than just assuming everyone knows.)

Don't mean to sound negative - really like what you've done.  I guess there was an update in the last 24 hours?  The interface seems slicker, although I've only played around with the site a little bit.
hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 08:57:40 PM
 #276

all tables are in bitcents right now. ie 10/20 - is 0.1BTC/0.2BTC

OK, but you really ought to say that on the page somewhere, no?  (Rather than just assuming everyone knows.)

Don't mean to sound negative - really like what you've done.  I guess there was an update in the last 24 hours?  The interface seems slicker, although I've only played around with the site a little bit.


Nothing set in stone and you are right - I am going to find best way to tell what is real stakes are. Either through using "chips" as internal currency or referring to bitcents (or bitmili ?). Anyway, this project will be changing constantly to fit most of requirements of players that's why I need your feedbacks. Thank you!

hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 08:59:11 PM
 #277

I signed up... but there only seems to be 3 players online?

Sunday afternoon is pokerstars.com's busiest day....?

That, and the two players I saw playing were almost definitely bots. They were folding and betting hands within fractions of a second.

Currently only real room fans sits there constantly. And they are definitely not bots. Just play for fun and fast =)

From my experience, room sees the most people during late evening US time and less during weekends.

eof
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 156


View Profile
May 15, 2011, 10:17:23 PM
 #278

Can you check the account history for user `eof`?

I thought I should have a couple BTC in there, and I am seeing nothing.

Last Thing I knew is i took 16 btc to a table and donked it off.. while there was like 18.something in the account. 
gigabytecoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280


View Profile
May 15, 2011, 10:35:00 PM
 #279

Can you check the account history for user `eof`?

I thought I should have a couple BTC in there, and I am seeing nothing.

Last Thing I knew is i took 16 btc to a table and donked it off.. while there was like 18.something in the account. 

If I had a dollar for every time I thought there was still some money in my online poker account... and there wasn't... I'd be playing poker.
hippich
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
May 15, 2011, 11:46:22 PM
 #280

Can you check the account history for user `eof`?

I thought I should have a couple BTC in there, and I am seeing nothing.

Last Thing I knew is i took 16 btc to a table and donked it off.. while there was like 18.something in the account. 

340   Bitcoin   6.27   1LYGCz9C2DDwmAwZR9s7qnCaPoJBEXEmRe   2011-05-08T23:26:45   2011-05-08T23:26:45
341   Bitcoin   6.66   1MeU1RQE6tBGDJ3dgoVBy7BtJuPrvhtTxE   2011-05-09T01:46:21   2011-05-09T01:46:21

This are two withdrawal done from your account. if you do not recognize these - contact me via email to investigate it.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!