Bitcoin Forum
June 17, 2019, 06:07:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 »
  Print  
Author Topic: Unofficial Spondoolies SP20 thread  (Read 125465 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492
Merit: 1750


Avalon 841 rocks


View Profile
May 13, 2015, 07:29:08 PM
Last edit: May 14, 2015, 02:22:11 AM by philipma1957
 #1141

We take pride of the quality of our units and service yet even our units have their limit, just like any other electronic device.
Our customer service has RMA several units as I'm sure the forum members can verify, however we cannot cover damages that are caused by improper maintenance.
Our team will continue to work with you as best they can to help you out and will be happy to continue doing so in the future.
Regards, Gadi

Wow!!! What an unbelievable claim. I bought 15 SP20Es and I've been trying for over 2 months to get tech support. All I ever get is the run around from Barbara. I have no reason to believe that tech support even exists at Spondoolies-Tech. I wrote detailed emails explaining what I tried. Barbara keeps telling me I have to open a port and let you Skype me because I have 2 DOA SP20Es that have never booted into the user interface. Just what will letting you snoop around my PC tell you about a network device that cannot be recognized by my network Huh

When the 15 SP20Es arrived 6 of them would not hash. I found a cryptic FAQ called "MY UNIT IS NOT RESPONDING AFTER A FIRMWARE UPGRADE. HOW DO I RECOVER IT?" Even though these 6 SP20Es had never booted into their user interface and were not recognized by my network I gave it a try any way. I had to go to 3 shops to find this microSDcard with reader in the photography section and bought it for $19. I installed the image and managed to get 4 of the SP20Es running, although not fully. E.g., some are missing a board "or something" as the ASIC Stats report says:
Code:
2.6.14
Uptime:73146 | FPGA ver:100 | BIST in 19
-----BOARD-0-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(247w/247w)[247 247 247] (->247w[247 247 247]) (lim=270) 0c 389GH cooling:0/0xe0
-----BOARD-1-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(5w/5w)[5 5 5] (->5w[5 5 5]) (lim=270) 0c 0GH cooling:0/0xe0
-----BOARD-2-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(261w/261w)[261 261 261] (->261w[261 261 261]) (lim=270) 0c 401GH cooling:0/0xe0
-----BOARD-3-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(195w/195w)[195 195 195] (->195w[195 195 195]) (lim=270) 0c 351GH cooling:0/0xe0
LOOP[0] ON TO:0 (w:6544)
 0: DC2DC/1/:[vlt1:712 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 99W 139A  64c] ASIC:[ 85c (125c) 1010hz(BL:1010) 3263 (E:193) F:0 L:0]
 1: DC2DC/1/:[vlt1:716 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 100W 139A  74c] ASIC:[ 85c (125c) 1010hz(BL:1010) 3281 (E:193) F:0 L:0]
LOOP[1] OFF TO:0 (test serial failed or something)
2: disabled (serial problem)
3: disabled (serial problem)
LOOP[2] ON TO:0 (w:6733)
 4: DC2DC/1/:[vlt1:710 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 106W 148A  71c] ASIC:[115c (125c) 1040hz(BL:1040) 3325 (E:193) F:0 L:0]
 5: DC2DC/1/:[vlt1:714 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 104W 146A  89c] ASIC:[120c (125c) 1040hz(BL:1040) 3408 (E:193) F:0 L:0]
LOOP[3] ON TO:0 (w:5733)
 6: DC2DC/1/:[vlt1:667 vlt2:674(DCl:794 Tl:674 Ul:719) 86W 128A  84c] ASIC:[120c (125c) 960hz(BL: 960) 3018 (E:193) F:0 L:0]
 7: DC2DC/1/:[vlt1:640 vlt2:642(DCl:794 Tl:642 Ul:719) 69W 109A  82c] ASIC:[120c (125c) 860hz(BL: 860) 2715 (E:193) F:1 L:0]

[H:HW:1142Gh (500),DC-W:568,L:0,A:6,MMtmp:0 TMP:(31/31)=>=>=>(41/41 , 68/68)]
Pushed 10 jobs , in HW queue 4 jobs (sw:1, hw:1)!
min:1 wins:19010[this/last min:14/10] bist-fail:256, hw-err:0
leading-zeroes:42 idle promils[s/m]:0/0, rate:699gh/s asic-count:204 (wins:6+8)
wall watts:777
Fan:90, conseq:200
AC2DC BAD: 0 0
R/NR: 1098/0
RTF asics: 0
FET: 0:5 1:5
 2 restarted      0 reset          0 reset2         0 fake_wins
 0 stuck_bist     0 low_power      0 stuck_pll      0 runtime_dsble
 0 purge_queue    0 read_timeouts  0 dc2dc_i2c       0 read_tmout2    0 read_crptn
 0 purge_queue3   0 bad_idle
 0 err_murata
Adapter queues: rsp=1, req=24

After paying for my order I received this email:
Code:
After a successful burn-in test, we are happy to announce that your units were shipped and are now on their way to you.
The units were shipped with Fedex. Please see attached shipping documents.
A lot of work was put into designing, building, and shipping these units. We believe you will enjoy them very much.
If you have any questions feel free to contact us at info@spondoolies-tech.com.
Best Regards,
Katya Penkar
Sales Operations Manager
Spondoolies-Tech LTD.
Tel.: +972(8)8606636
Fax : +972 (8)8643050
Mobile: +972(54)4882443
So if this email was true and the 15 SP20Es worked when Spondoolies-Tech shipped them then they are so fragile they degrade and die in transit.
Please explain why SP refuses to RMA or refund (1J3p2htyCPucmJ1pNaCamsmKdZBbLwhBy5) my two (2) DOA SP20Es and what to do about the SP20Es with the dead board "or something". Not to mention the 2.5 months of lost production from 2 SP20Es plus a few partially functioning SP20Es.
Order: SO1500241,  Your Order: 4364, Customer Number: 101113

Gadi, Why don't you or someone at SP answer me Huh
I have not received one answer to any of my questions or my numerous emails to your company. I provided the PO numbers so you know I'm the one that bought 15 SP20Es directly from SP and have been contacting you for months. It appears you've gone out of business.

Hi Miasma,

The last email correspondence with you that I could find in our system is dated March 31 where Barbara offered to RMA the units but you have not responded.
If you have other tickets open please share them either here or via PM.

I also understand that you were asked multiple times to contact the support team via Skype and were also offered for them to contact you. The tech support team is the only one who can diagnose the unit thoroughly. Were they able to get in touch with you?

Gadi

SpondooliesTech gives BitCoin a bad reputation. Had I paid you with a credit card and you shipped me the two DEAD SP20Es I would have disputed the charge and gotten my money back. But with BitCoin you got paid upfront and just thumb your nose at me. You've ignored me me for months and have never answered a single one of my reasonable questions. You pretend as if there's some way you can diagnose the two DEAD SP20Es via Skype. Why don't you stop lying and tell the truth Huh You do NOT stand behind your warranty. You lied to me and said you did a sucessful burn-in test before you shipped the 15 SP20Es and yet several of them failed to work out of the box. I had to spend hours reinstalling their firmware images. How does that constitute a sucessful burn-in Huh

Depending on what they do there is a lot they can tell via skype/teamviewer.   They can see how the miner reacts, and also they are able to tell you to open it without voiding warranty since they are watching.

I would say give them a chance on Skype, it's far better then paying shipping if they can get them possibly fixed from the Skype session.

Notlist3d, When are you going to repay the money you borrowed from me on BTCjam Huh

I bolded this part in blue , please pm me both notlist3d and Miasma   I want to know the truth about this statement.

thread is locked until this statement is proven true or false.

I opened this since notlist3d wants to speak about this accusation.

I mine alt coins with https://simplemining.net...
I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
1560751654
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560751654

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560751654
Reply with quote  #2

1560751654
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1560751654
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560751654

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560751654
Reply with quote  #2

1560751654
Report to moderator
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
May 14, 2015, 02:37:03 AM
 #1142

We take pride of the quality of our units and service yet even our units have their limit, just like any other electronic device.
Our customer service has RMA several units as I'm sure the forum members can verify, however we cannot cover damages that are caused by improper maintenance.
Our team will continue to work with you as best they can to help you out and will be happy to continue doing so in the future.
Regards, Gadi

Wow!!! What an unbelievable claim. I bought 15 SP20Es and I've been trying for over 2 months to get tech support. All I ever get is the run around from Barbara. I have no reason to believe that tech support even exists at Spondoolies-Tech. I wrote detailed emails explaining what I tried. Barbara keeps telling me I have to open a port and let you Skype me because I have 2 DOA SP20Es that have never booted into the user interface. Just what will letting you snoop around my PC tell you about a network device that cannot be recognized by my network Huh

When the 15 SP20Es arrived 6 of them would not hash. I found a cryptic FAQ called "MY UNIT IS NOT RESPONDING AFTER A FIRMWARE UPGRADE. HOW DO I RECOVER IT?" Even though these 6 SP20Es had never booted into their user interface and were not recognized by my network I gave it a try any way. I had to go to 3 shops to find this microSDcard with reader in the photography section and bought it for $19. I installed the image and managed to get 4 of the SP20Es running, although not fully. E.g., some are missing a board "or something" as the ASIC Stats report says:
Code:
2.6.14
Uptime:73146 | FPGA ver:100 | BIST in 19
-----BOARD-0-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(247w/247w)[247 247 247] (->247w[247 247 247]) (lim=270) 0c 389GH cooling:0/0xe0
-----BOARD-1-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(5w/5w)[5 5 5] (->5w[5 5 5]) (lim=270) 0c 0GH cooling:0/0xe0
-----BOARD-2-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(261w/261w)[261 261 261] (->261w[261 261 261]) (lim=270) 0c 401GH cooling:0/0xe0
-----BOARD-3-----
PSU[UNKNOWN]: 0->(195w/195w)[195 195 195] (->195w[195 195 195]) (lim=270) 0c 351GH cooling:0/0xe0
LOOP[0] ON TO:0 (w:6544)
 0: DC2DC/1/:[vlt1:712 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 99W 139A  64c] ASIC:[ 85c (125c) 1010hz(BL:1010) 3263 (E:193) F:0 L:0]
 1: DC2DC/1/:[vlt1:716 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 100W 139A  74c] ASIC:[ 85c (125c) 1010hz(BL:1010) 3281 (E:193) F:0 L:0]
LOOP[1] OFF TO:0 (test serial failed or something)
2: disabled (serial problem)
3: disabled (serial problem)
LOOP[2] ON TO:0 (w:6733)
 4: DC2DC/1/:[vlt1:710 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 106W 148A  71c] ASIC:[115c (125c) 1040hz(BL:1040) 3325 (E:193) F:0 L:0]
 5: DC2DC/1/:[vlt1:714 vlt2:719(DCl:794 Tl:794 Ul:719) 104W 146A  89c] ASIC:[120c (125c) 1040hz(BL:1040) 3408 (E:193) F:0 L:0]
LOOP[3] ON TO:0 (w:5733)
 6: DC2DC/1/:[vlt1:667 vlt2:674(DCl:794 Tl:674 Ul:719) 86W 128A  84c] ASIC:[120c (125c) 960hz(BL: 960) 3018 (E:193) F:0 L:0]
 7: DC2DC/1/:[vlt1:640 vlt2:642(DCl:794 Tl:642 Ul:719) 69W 109A  82c] ASIC:[120c (125c) 860hz(BL: 860) 2715 (E:193) F:1 L:0]

[H:HW:1142Gh (500),DC-W:568,L:0,A:6,MMtmp:0 TMP:(31/31)=>=>=>(41/41 , 68/68)]
Pushed 10 jobs , in HW queue 4 jobs (sw:1, hw:1)!
min:1 wins:19010[this/last min:14/10] bist-fail:256, hw-err:0
leading-zeroes:42 idle promils[s/m]:0/0, rate:699gh/s asic-count:204 (wins:6+8)
wall watts:777
Fan:90, conseq:200
AC2DC BAD: 0 0
R/NR: 1098/0
RTF asics: 0
FET: 0:5 1:5
 2 restarted      0 reset          0 reset2         0 fake_wins
 0 stuck_bist     0 low_power      0 stuck_pll      0 runtime_dsble
 0 purge_queue    0 read_timeouts  0 dc2dc_i2c       0 read_tmout2    0 read_crptn
 0 purge_queue3   0 bad_idle
 0 err_murata
Adapter queues: rsp=1, req=24

After paying for my order I received this email:
Code:
After a successful burn-in test, we are happy to announce that your units were shipped and are now on their way to you.
The units were shipped with Fedex. Please see attached shipping documents.
A lot of work was put into designing, building, and shipping these units. We believe you will enjoy them very much.
If you have any questions feel free to contact us at info@spondoolies-tech.com.
Best Regards,
Katya Penkar
Sales Operations Manager
Spondoolies-Tech LTD.
Tel.: +972(8)8606636
Fax : +972 (8)8643050
Mobile: +972(54)4882443
So if this email was true and the 15 SP20Es worked when Spondoolies-Tech shipped them then they are so fragile they degrade and die in transit.
Please explain why SP refuses to RMA or refund (1J3p2htyCPucmJ1pNaCamsmKdZBbLwhBy5) my two (2) DOA SP20Es and what to do about the SP20Es with the dead board "or something". Not to mention the 2.5 months of lost production from 2 SP20Es plus a few partially functioning SP20Es.
Order: SO1500241,  Your Order: 4364, Customer Number: 101113

Gadi, Why don't you or someone at SP answer me Huh
I have not received one answer to any of my questions or my numerous emails to your company. I provided the PO numbers so you know I'm the one that bought 15 SP20Es directly from SP and have been contacting you for months. It appears you've gone out of business.

Hi Miasma,

The last email correspondence with you that I could find in our system is dated March 31 where Barbara offered to RMA the units but you have not responded.
If you have other tickets open please share them either here or via PM.

I also understand that you were asked multiple times to contact the support team via Skype and were also offered for them to contact you. The tech support team is the only one who can diagnose the unit thoroughly. Were they able to get in touch with you?

Gadi

SpondooliesTech gives BitCoin a bad reputation. Had I paid you with a credit card and you shipped me the two DEAD SP20Es I would have disputed the charge and gotten my money back. But with BitCoin you got paid upfront and just thumb your nose at me. You've ignored me me for months and have never answered a single one of my reasonable questions. You pretend as if there's some way you can diagnose the two DEAD SP20Es via Skype. Why don't you stop lying and tell the truth Huh You do NOT stand behind your warranty. You lied to me and said you did a sucessful burn-in test before you shipped the 15 SP20Es and yet several of them failed to work out of the box. I had to spend hours reinstalling their firmware images. How does that constitute a sucessful burn-in Huh

Depending on what they do there is a lot they can tell via skype/teamviewer.   They can see how the miner reacts, and also they are able to tell you to open it without voiding warranty since they are watching.

I would say give them a chance on Skype, it's far better then paying shipping if they can get them possibly fixed from the Skype session.

Notlist3d, When are you going to repay the money you borrowed from me on BTCjam Huh

I bolded this part in blue , please pm me both notlist3d and Miasma   I want to know the truth about this statement.

thread is locked until this statement is proven true or false.

I opened this since notlist3d wants to speak about this accusation.

It appears someone used my username of “Notlist3d” at BTCJam.  I am not a member and do not loan or take loans through BTCJam so I was unaware.  After looking at it appears the user on BTCJam that is using my username is - https://btcjam.com/users/43568

I am in no way associated with this account.  As I have mentioned multiple times I am on a farm in the US.  That user mentions from being from Norway.  Also not a picture of me. 

I have never asked for a loan at any point on here or other sites.  If anyone here was affected by the BTCJam user I suggest following up with BTCJam.   

In the future if anyone sees a “Notlist3d” and think it is me. Feel free to PM me. I also have a BTC address staked in meta that I can sign with.    If you ever need to verify if a “Notlist3d” is me I can do either one of those.  I cannot stop others from using my name at other sites, but I can do those two things to help.
 
I want to thank philipma1957 for pointing out the accusation.  And giving me time to look into it.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492
Merit: 1750


Avalon 841 rocks


View Profile
May 14, 2015, 02:58:05 AM
 #1143

I am leaving the thread open.  I don't delete much from any thread I moderate.

 Most often I am deleting  people that curse and are particularly insulting.

A while back This thread has attracted attention from Miasma.  He appears to have an issue with sp-tech.  I let the posts go back and forth for a while hoping to have it resolve on its own.

As it does appear sp-tech did sell gear to him.  It also appears that 1 piece of gear has a issue.  So I let it go on and on and on.  My mistake.

Now that Miasma   has accused a regular member I had to step in.

Look up notlist3d he has been here a while and not caused a problem…..   He lives in the midwest not in Norway.

I myself have a copy villain  on this site.   I will need to say please don't accuse a person in this thread.  Other then me as it is my thread.   So far Miasma has not sent a pm to me explaining why he

called out notlist3d

myself on the left as I am a lefty.  my evil twin on the right. Notice my avatar is a cake .  Most important notice I have 1004 activity level.. Evil twin has 0



I mine alt coins with https://simplemining.net...
I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
Bicknellski
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
May 14, 2015, 03:36:50 PM
 #1144

That sucks guys.

Jerks.

Be adding some neg trust to those names.

Dogie trust abuse, spam, bullying, conspiracy posts & insults to forum members. Ask the mods or admins to move Dogie's spam or off topic stalking posts to the link above.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492
Merit: 1750


Avalon 841 rocks


View Profile
May 14, 2015, 06:55:25 PM
 #1145

That sucks guys.

Jerks.

Be adding some neg trust to those names.

yeah a lot of people use this thread for help.  With my summer rates kicking in I don't have much gear but I wanted to keep the thread open for people to use it.


I decided to keep it open and watch it more carefully  for abuse or apparent abuse from forum members.

I mine alt coins with https://simplemining.net...
I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
brunokc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 25, 2015, 04:01:22 PM
 #1146

Hello

I just bought one more SP20 used (No. 3), but I can not come in contact with it.
I have taken psu and network cable from one of the other that works. but it does not appear on myminer.io.

 fan running as it should, but after a few minutes flashes the green LED green.

PSU = 2x CX750

/Bruno
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
May 25, 2015, 04:04:43 PM
 #1147

Hello

I just bought one more SP20 used (No. 3), but I can not come in contact with it.
I have taken psu and network cable from one of the other that works. but it does not appear on myminer.io.

 fan running as it should, but after a few minutes flashes the green LED green.

PSU = 2x CX750

/Bruno

Have you looked on your router at connected devices?  See if you can find it there.   If you can that is another way to find it.

If that does not work and you truly cannot find IP.  There is a sd card image to reset.
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974
Merit: 1219



View Profile
May 25, 2015, 04:13:01 PM
 #1148

Hello

I just bought one more SP20 used (No. 3), but I can not come in contact with it.
I have taken psu and network cable from one of the other that works. but it does not appear on myminer.io.

 fan running as it should, but after a few minutes flashes the green LED green.

PSU = 2x CX750

/Bruno

Have you looked on your router at connected devices?  See if you can find it there.   If you can that is another way to find it.

If that does not work and you truly cannot find IP.  There is a sd card image to reset.

1. did you try advanced ip scanner 9for PC) or iNET (mac)?
2. give it more time. one of my SP20 took at least 5 min to situate itself on the network.
3. who knows, maybe it is something with myminer.io, but I doubt it.
brunokc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 25, 2015, 04:19:10 PM
Last edit: May 25, 2015, 06:24:02 PM by brunokc
 #1149

I tried Angry IP Scanner 3, and does not appear on the network as the two others do.

so I suppose I just try to reset it with a sd card.

*********************** Reset worked**************************
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
May 25, 2015, 06:37:03 PM
 #1150

I tried Angry IP Scanner 3, and does not appear on the network as the two others do.

so I suppose I just try to reset it with a sd card.

*********************** Reset worked**************************

Glad the reset worked.    That is the nice thing about having sd card option on reset's.  Really wish all miners had the sd slot on controllers.
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
May 25, 2015, 09:15:43 PM
 #1151

That is the nice thing about having sd card option on reset's.  Really wish all miners had the sd slot on controllers.

Yep, the SD card slot has saved me a few times with various Sponds miners over the months ... shame it looks like we won't any more to play with in the future, but the SP20s I have (being so configurable) still mine away ... albeit small beer money earnings right now.

philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492
Merit: 1750


Avalon 841 rocks


View Profile
May 25, 2015, 11:37:48 PM
 #1152

That is the nice thing about having sd card option on reset's.  Really wish all miners had the sd slot on controllers.

Yep, the SD card slot has saved me a few times with various Sponds miners over the months ... shame it looks like we won't any more to play with in the future, but the SP20s I have (being so configurable) still mine away ... albeit small beer money earnings right now.



Yeah I had 11 or 12 of them.  but with summer power jump to 16.9 cents and another 1.1 cents to cool the gear I had to sell them off.

I mine alt coins with https://simplemining.net...
I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
May 25, 2015, 11:54:09 PM
 #1153

That is the nice thing about having sd card option on reset's.  Really wish all miners had the sd slot on controllers.

Yep, the SD card slot has saved me a few times with various Sponds miners over the months ... shame it looks like we won't any more to play with in the future, but the SP20s I have (being so configurable) still mine away ... albeit small beer money earnings right now.



Yeah I had 11 or 12 of them.  but with summer power jump to 16.9 cents and another 1.1 cents to cool the gear I had to sell them off.

Summer is not fun.  I have hit the cooling myself I need to calculate it all once I am happy. 

It's been great as I got more time out of gear then I expected.   Difficulty did not jump as much as I thought it would.  But summer mining has been a challenge even at .095 cents + cooling.  The initial cost of the fan's etc makes it a decent investment.   

Winter for me was pretty much set and forget.  With summer I have to watch a little closer, reminds me a little more of GPU day's of babysitting.  Still no where the time I spent resetting GPU's and fixing those problems.   But not set and forget like my winter was.
alh
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1011


View Profile
May 26, 2015, 10:43:10 PM
 #1154

I too am going to "manage for power" my single SP20. I am at about 540W (measured), that yields about 1080-1095GH. I expect to reduce that down further to less than 500W here in the next 2-3 weeks. I think I may be able to go as low as 450W and still keep it reliable and steady. Right now it's in the lowest level of my house (i.e. the basement), and the noise is completely unobtrusive now (fan at 30).

This is a new experiment for me as I didn't have this much hashrate, or power draw, last summer.

I'll be waiting for that fabled 21e6 "power meter" that produces 200GH at 10W.....  Smiley
Duce
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 175
Merit: 100


View Profile
May 27, 2015, 03:16:00 PM
 #1155

I too am going to "manage for power" my single SP20. I am at about 540W (measured), that yields about 1080-1095GH. I expect to reduce that down further to less than 500W here in the next 2-3 weeks. I think I may be able to go as low as 450W and still keep it reliable and steady. Right now it's in the lowest level of my house (i.e. the basement), and the noise is completely unobtrusive now (fan at 30).

This is a new experiment for me as I didn't have this much hashrate, or power draw, last summer.

I'll be waiting for that fabled 21e6 "power meter" that produces 200GH at 10W.....  Smiley

I run mine right where you are at but I run the fan in Auto. This has the fan speed at 6 after the initial run up of about 5 min. My ambient temp is ~75-80F in the space these are located and they run below 60C recorded from the exhaust temp. I can't remember the chip temps right now but can provide later if you would like to know.
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974
Merit: 1219



View Profile
May 27, 2015, 05:16:21 PM
 #1156

I too am going to "manage for power" my single SP20. I am at about 540W (measured), that yields about 1080-1095GH. I expect to reduce that down further to less than 500W here in the next 2-3 weeks. I think I may be able to go as low as 450W and still keep it reliable and steady. Right now it's in the lowest level of my house (i.e. the basement), and the noise is completely unobtrusive now (fan at 30).

This is a new experiment for me as I didn't have this much hashrate, or power draw, last summer.

I'll be waiting for that fabled 21e6 "power meter" that produces 200GH at 10W.....  Smiley

I run mine right where you are at but I run the fan in Auto. This has the fan speed at 6 after the initial run up of about 5 min. My ambient temp is ~75-80F in the space these are located and they run below 60C recorded from the exhaust temp. I can't remember the chip temps right now but can provide later if you would like to know.

somehow my sp20 works better just at fan 10 instead of auto. on auto it keeps fluctuating in fan speed, hence difference in noise, which could be irritating. when you set at low fixed, like 10, noise is steady and your brain basically subtracts it after a while and it feels like no noise at all.
cyc1990
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
June 02, 2015, 06:01:16 PM
 #1157

Hi guy i need help fro sp 20

my sp 20 after i turn on the light G n Y is no light...and cant hashing n cant connect ...
so how can i fix this?
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
June 02, 2015, 10:02:21 PM
 #1158

Hi guy i need help fro sp 20

my sp 20 after i turn on the light G n Y is no light...and cant hashing n cant connect ...
so how can i fix this?

I had to look up to check no green light is "SP20 Jackson is not working or is not connected to a pool".   What PSU are you using with it?   Are you running high or underclocked? Also have you tried multiple pools?   

The anwser to those will hopefully help narrow down what problem is.
cyc1990
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
June 03, 2015, 08:02:31 AM
 #1159

Hi guy i need help fro sp 20

my sp 20 after i turn on the light G n Y is no light...and cant hashing n cant connect ...
so how can i fix this?

I had to look up to check no green light is "SP20 Jackson is not working or is not connected to a pool".   What PSU are you using with it?   Are you running high or underclocked? Also have you tried multiple pools?   

The anwser to those will hopefully help narrow down what problem is.

i think is not working ....cant connect to miner status(ip)..
dell power edge 750 watt x 2
all is default...
i hv put 3 pool..
this sp20 i use around 5 month...
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
June 03, 2015, 07:17:52 PM
 #1160

Hi guy i need help fro sp 20

my sp 20 after i turn on the light G n Y is no light...and cant hashing n cant connect ...
so how can i fix this?

I had to look up to check no green light is "SP20 Jackson is not working or is not connected to a pool".   What PSU are you using with it?   Are you running high or underclocked? Also have you tried multiple pools?   

The anwser to those will hopefully help narrow down what problem is.

i think is not working ....cant connect to miner status(ip)..
dell power edge 750 watt x 2
all is default...
i hv put 3 pool..
this sp20 i use around 5 month...

It might work but the using of two different PSU's is not really recommended.  Did it just stop working?  Was there any changes?
Pages: « 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!