theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
June 25, 2016, 07:16:18 AM |
|
εφοσον δεν εφτασε το χιλιαρικο, τσαμπα το μπρεξιτ κριμα για τους βρετανους
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
June 25, 2016, 09:03:20 AM |
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
June 25, 2016, 11:13:03 AM |
|
πολύ καλό! Λέω να επενδύσω σε κανά shitcoin όπως είναι της Νιγηρίας
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 26, 2016, 12:26:12 AM |
|
Τελικά δεν είχαμε την ραγδαία εκτόξευση της ισοτιμίας λόγο brexit η καλύτερα την είχαμε αλλά πρόσκαιρα. Νομίζω μετά τα γεγονότα του bitfinex έχει σπάσει τελείως το ανοδικό μοτίβο που είχαμε για πάνω από τρεις βδομάδες και πλέον είναι εμφανές ότι το bear market είναι ενεργό. Τώρα που θα πάει γενικά η κατάσταση είναι άγνωστο όπως πάντα . Η 11 Ιουλίου πάντως δεν είναι και πολύ μακρυά
|
|
|
|
chryspano
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
June 26, 2016, 01:17:05 AM |
|
Αν στις 11 Ιουλίου αναφέρεσαι στο halving... δε νομίζω να δούμε τίποτα αξιόλογο... Έχω την εντύπωση πως ο "πυρετός" για το halvening πρέπει να ξεκίνησε στην Α περίοδο στο γράφημα κάτω, το Β κατα τη γνώμη μου είναι ο χρόνος που(εκτός των άλλων γεγονότων) μερίδα των miners αποφάσισαν να "βοηθήσουν" λίγο την κατάσταση στο να ανέβει η τιμή(σταματώντας ίσως να πουλάνε) Βέβαια με την τρέλα που κυκλοφορεί ελεύθερη, τίποτα δεν είναι σίγουρο, η δική μου αυθαίρετη πρόβλεψη πάντως για το 2016 είναι απο $50 εως $5000 [EDIT]=> Με πιθανότερο σενάριο η τιμή να μείνει στάσιμη ή να πέσει πολύ προς τα κάτω. Τετραψήφια νούμερα είναι μια πολύ μικρή και αμυδρή πιθανότητα κατα τη γνώμη μου.
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
June 26, 2016, 03:12:31 PM |
|
Τελικά δεν είχαμε την ραγδαία εκτόξευση της ισοτιμίας λόγο brexit η καλύτερα την είχαμε αλλά πρόσκαιρα. Νομίζω μετά τα γεγονότα του bitfinex έχει σπάσει τελείως το ανοδικό μοτίβο που είχαμε για πάνω από τρεις βδομάδες και πλέον είναι εμφανές ότι το bear market είναι ενεργό. Τώρα που θα πάει γενικά η κατάσταση είναι άγνωστο όπως πάντα . Η 11 Ιουλίου πάντως δεν είναι και πολύ μακρυά χμ...άνοδος 100 δολαρίων περίπου και φρένο με διολίσθηση από εκεί και πέρα...όντως φαίνεται μάλλον bearish. παράξενο όμως την ιστορική συγκυρία που αχνοφαίνεται "κατάρρευση" του γνωστού stastus quo (λίρα και ευρώ π.χ.). κάτι δεν κολλάει!
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 27, 2016, 01:46:24 AM |
|
|
|
|
|
chryspano
Legendary
|
|
June 27, 2016, 12:19:13 PM |
|
Pics or it didn't happen... Επειδή το τι πραγματικά έγινε με το τι κατάλαβε ο τύπος ότι έγινε και το τι μας λέει ότι τελικά έγινε.... έχει μια διαφορά! Μπορεί να έχει και δίκιο, δε λέω... Αλλά ούτως ή άλλως.... αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να κάνει fake συναλλαγές... να γίνονται άραγε τέτοια πράγματα στις μέρες μας? Ειδικά λίγες ημέρες πριν τη "θρυλική" halving day μιας και to Brexit δεν "βοήθησε" και ιδιαίτερα....
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 27, 2016, 12:28:18 PM |
|
πάντως το πρόσφατο tweet από την bitfury ότι λίγο πριν το brexit τους προσέγγισε μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια για αγορά 25.000 btc δεν φαίνεται να είναι ψέμματα. Και ήταν μια OTC συναλλαγή.
|
|
|
|
zoro1
|
|
June 27, 2016, 12:32:41 PM |
|
.... μιας και to Brexit δεν "βοήθησε" και ιδιαίτερα....
ποιο βρεξιτ? ποια αμστελ? προκειται για τη μεγαλυτερη φαρσοκωμωδια του αιωνα! μονο και μονο για να "νικησει" εκεινος ο ξανθομπουμπουρας καπου τον "γητευτη των χοιρων"! και για να τζογαρουν οι γνωστοι αγνωστοι στη στερλινα και να χεστουν στο ταλαρο
|
|
|
|
chryspano
Legendary
|
|
June 27, 2016, 12:45:31 PM |
|
πάντως το πρόσφατο tweet από την bitfury ότι λίγο πριν το brexit τους προσέγγισε μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια για αγορά 25.000 btc δεν φαίνεται να είναι ψέμματα. Και ήταν μια OTC συναλλαγή.
Δεν αμφιβάλω, λογικό δείχνει, απλά ο τύπος στα προηγούμενα link μου έδωσε την εντύπωση ότι κάτι το τρομερά συγκλονιστικό συμβαίνει και..... BTC to the ΜΟΟΝ!!!!! ποιο βρεξιτ? ποια αμστελ? προκειται για τη μεγαλυτερη φαρσοκωμωδια του αιωνα! μονο και μονο για να "νικησει" εκεινος ο ξανθομπουμπουρας καπου τον "γητευτη των χοιρων"! και για να τζογαρουν οι γνωστοι αγνωστοι στη στερλινα και να χεστουν στο ταλαρο lol
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 27, 2016, 10:42:27 PM |
|
|
|
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
June 28, 2016, 05:33:38 PM |
|
α μπραβο! την υποπτευόμαστε καιρό τούτη την μέθοδο ΤΑ...
|
|
|
|
|
VC George
Sr. Member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
|
|
June 29, 2016, 03:15:47 AM |
|
Daniel Roberts is a writer at Yahoo Finance, focusing on technology and sports business. Before coming to Yahoo, he spent more than five years covering the same areas at Fortune Magazine.
Καλά όχι οτι έχει και καμιά ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα
|
|
|
|
agaga
|
|
June 29, 2016, 07:38:17 AM |
|
Μήπως το halving effect ήρθε πρόωρα λίγες μέρες πριν όταν και άγγιξε τα 696€? Θα δούμε λίγη δράση προς τα πάνω ή τσάμπα καίει η λάμπα?
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
June 29, 2016, 07:42:06 AM |
|
με ολα αυτα που συμβαινουν παγκοσμιως, ουδεις γνωριζει τι του ξημερωνει!
|
|
|
|
|