BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
May 26, 2017, 07:24:23 AM |
|
Geçen yıl bu günlerde piyasaya çıksada ico daki paraları btc ye çevirsem derdindeyim. son 1 ayda geldiği durumu görünce kalbim sıkışıyor. Düşse de alsam derdindeyim.
|
|
|
|
taner32
|
|
May 26, 2017, 09:38:26 AM |
|
WAVES lite client altında portfolio kısmında bazı tokenlar var.
Miner reward ripto box waves go waves lease cigarette coin
bunlar tam olarak nedir? miner reward - madenci ödülü anladımda, diğerleri nedir ne değildir, ileri de işe yarar mı?
|
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
May 26, 2017, 10:08:58 AM |
|
Bu domain senin miydi, ben bir kaç kez dosya indirdim sasha nın sanıyordum.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
May 26, 2017, 10:11:40 AM |
|
İlk baştaki kendilerinin sitesi, waves için bilgi almak isteyenler için paylaştım.
Onun altındaki iki site bana ait.
wavesplatform.net wavesexplorer.net
|
|
|
|
srknbyr
|
|
May 26, 2017, 10:46:30 AM |
|
WAVES lite client altında portfolio kısmında bazı tokenlar var.
Miner reward ripto box waves go waves lease cigarette coin
bunlar tam olarak nedir? miner reward - madenci ödülü anladımda, diğerleri nedir ne değildir, ileri de işe yarar mı?
Bunlarla ilgili bir blog yazıyorum oradan ulaşabilirsiniz.. www.wavesturkiye.comWavesGo ve Ripto Bux ile ilgili henüz bir şey yazmadım, diğerleri çöp
|
.▄███████████████████████▄ ███████████████████████████ ██████▌▄ ▀▀▀█████████ █████████▄ ▀██████ ██████████▄ ▀█████ ███████████ █████ ███████████ █████ ███████████ ▄██▄ █████ ███████████▄▄▄▄█████ ▄█████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ███████████████████████████ ▀███████████████████████▀ | .digilira. | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
denetci
|
|
May 26, 2017, 01:03:01 PM |
|
waves alabilmek için bittrexe üye oldum ve bugun 100 adet deneme amaçlı waves aldım.
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
May 26, 2017, 01:04:54 PM |
|
Bugün cüzdanımı açtığımda Ripto Bux isminde cüzdanımda vardı. Bunu kim gönderiyor? Cüzdanımdaki wavesleri kiraya falanda vermedim
|
|
|
|
herromerro
|
|
May 26, 2017, 01:16:46 PM |
|
waves alabilmek için bittrexe üye oldum ve bugun 100 adet deneme amaçlı waves aldım.
Hayırlı olsun! Bugün cüzdanımı açtığımda Ripto Bux isminde cüzdanımda vardı. Bunu kim gönderiyor? Cüzdanımdaki wavesleri kiraya falanda vermedim
Ripto Bux'ın kendisi gönderdi bugün. Daha önce de göndermişlerdi. Çöp asset değil. İsterseniz Waves DEX'te satabilirsiniz, alıcısı var Hayırlı forumlar!
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
May 26, 2017, 01:20:19 PM |
|
Hayırlı olsun! Bugün cüzdanımı açtığımda Ripto Bux isminde cüzdanımda vardı. Bunu kim gönderiyor? Cüzdanımdaki wavesleri kiraya falanda vermedim
Ripto Bux'ın kendisi gönderdi bugün. Daha önce de göndermişlerdi. Çöp asset değil. İsterseniz Waves DEX'te satabilirsiniz, alıcısı var Hayırlı forumlar! Çok sağolsun
|
|
|
|
gorkem
|
|
May 26, 2017, 01:25:52 PM |
|
wawes dex ındırdıgmız cuzdan degıl mı ya ? oysa orda vaska coınlerı ben neden goremıyorum ? wawes o degılse wawex dex adresını yazar mısınız ?
|
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 03:57:40 PM |
|
ripto bux dagıtımı mı yapıldı. bı dunya rıpto bux gelmıs
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
May 26, 2017, 04:23:19 PM |
|
ripto bux dagıtımı mı yapıldı. bı dunya rıpto bux gelmıs Sanirim gondermisler herkese. Bu arada btc dususunden etkilenmemek icin waveslerimin yarisini sattim. Digerleriyle yola devam..
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 04:34:02 PM |
|
ripto bux dagıtımı mı yapıldı. bı dunya rıpto bux gelmıs Sanirim gondermisler herkese. Bu arada btc dususunden etkilenmemek icin waveslerimin yarisini sattim. Digerleriyle yola devam.. daha dusukten aldıysan guzel. almadıysan neden sattın waves satılır mı yaw daha 100 dolar olcak o
|
|
|
|
gorkem
|
|
May 26, 2017, 04:44:08 PM |
|
bu gelen sıkten boktan coınlerı nerden satıyorsunuz kı ya
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
May 26, 2017, 06:11:19 PM |
|
ripto bux dagıtımı mı yapıldı. bı dunya rıpto bux gelmıs Sanirim gondermisler herkese. Bu arada btc dususunden etkilenmemek icin waveslerimin yarisini sattim. Digerleriyle yola devam.. daha dusukten aldıysan guzel. almadıysan neden sattın waves satılır mı yaw daha 100 dolar olcak o öyle büyük bir waves birikimim yok. bunu daha öncede demiştim. 33 cent maliyetli icodan aldığım 3500 waves ve imzadan gelen 580 waves vardı. 580 waves şaka maka 0.5 btc ettiki 9900 tl btc kurundan sattım. Bereket versin. 1700 waves i dex üzerinden satıp onuda o sekılde tl ye cevirdim. 1800 waves'im kaldı. Dursun bir kenarda 10 dolar edince onu da satarız:) bu gelen sıkten boktan coınlerı nerden satıyorsunuz kı ya Mercury ve wct gibi bazı coinler hem dex den satabılırsın hemde Tidex den . Ben ıkısıne de bakıyorum bir fiyat karşılaştırması yapıp hangisi daha işime geliyorsa orda satıp keyfime bakıyorum.
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
May 26, 2017, 06:16:04 PM |
|
Tavsiyem wct'yi satmayın hiçbir zaman. Sadece 9. aya kadar wct dağıtılacak. Bundan sonra dağıtılmayacak. İleride wct'nin waves'ten fiyat olarak daha değerli olacağını düşünüyorum
|
|
|
|
xsentus
Legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
|
|
May 26, 2017, 06:51:35 PM |
|
Tavsiyem wct'yi satmayın hiçbir zaman. Sadece 9. aya kadar wct dağıtılacak. Bundan sonra dağıtılmayacak. İleride wct'nin waves'ten fiyat olarak daha değerli olacağını düşünüyorum
sasha'ın bir tweet'i var zaten geçen gün wct yakında iyi birşey olacak diye. Zaten kısa vadeli bile hemen alınabilir.
|
|
|
|
orhi02
Newbie
Activity: 40
Merit: 0
|
|
May 26, 2017, 07:14:04 PM |
|
Arkadaslar bu WTC neye gore dagitiliyor ?
|
|
|
|
|