ikm
|
|
May 30, 2017, 08:50:54 AM |
|
arkadaşlar aranızda waves'lerini kiraya veren var mı? leasing için nereyi tercih ediyorsunuz ve haftalık yüzde kaç getirisi oluyor ortalama?
valla srkn arkadaşın açtığı başlık var orda açıklayıcı var sitesinin birindede ne kadaar waves yüzde kaç veridğini gösteren bir hesaplayıcıda var. ki öyle iyimiş diyecek bir getiride yok 100k falan olucak ki öyle yani 20 centten toplayanlar ancak iş görür bi kazanç sağlalar
|
|
|
|
denetci
|
|
May 30, 2017, 09:06:08 AM |
|
arkadaşlar aranızda waves'lerini kiraya veren var mı? leasing için nereyi tercih ediyorsunuz ve haftalık yüzde kaç getirisi oluyor ortalama?
valla srkn arkadaşın açtığı başlık var orda açıklayıcı var sitesinin birindede ne kadaar waves yüzde kaç veridğini gösteren bir hesaplayıcıda var. ki öyle iyimiş diyecek bir getiride yok 100k falan olucak ki öyle yani 20 centten toplayanlar ancak iş görür bi kazanç sağlalar 700-800 waves için uğraşmaya değmez o zaman, teşekkür ederim hocam
|
|
|
|
1melyun
|
|
May 30, 2017, 09:24:07 AM |
|
valla srkn arkadaşın açtığı başlık var orda açıklayıcı var sitesinin birindede ne kadaar waves yüzde kaç veridğini gösteren bir hesaplayıcıda var. ki öyle iyimiş diyecek bir getiride yok 100k falan olucak ki öyle yani 20 centten toplayanlar ancak iş görür bi kazanç sağlalar 700-800 waves için uğraşmaya değmez o zaman, teşekkür ederim hocam waves olarak az gelir fakat, mrt de geliyor. İleride çok iş görebilir. Bunun dışında full node kullanımını özendirebilirsiniz. Birde fiyatın yükselmesi için piyasadan waves çekilmiş olur. Her türlü leasing yararlı sizin için. Birde hiçbirşey değişmiyor aynı cüzdanda lease e tıklayın olsun bitsin kaybedek hiçbirşeyiniz yok.
|
|
|
|
denetci
|
|
May 30, 2017, 09:53:54 AM |
|
Haklısınız hocam, o yüzden verdim kiraya, bakalım ne gececek haftaya cuma elimize:)
|
|
|
|
polat90
|
|
May 30, 2017, 10:10:41 AM |
|
piyasaya çok geç girdim heralde uzun vade waves yüz güldürür mü almayı düşünüyorum, ltc ve waves portföyü yapıyorum birazda ripple 4-5 sene unutmayı düşünüyorum. şu anki fiyattan alınır mı yoksa bekleyelim mi düşmesini
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 30, 2017, 10:24:28 AM |
|
piyasaya çok geç girdim heralde uzun vade waves yüz güldürür mü almayı düşünüyorum, ltc ve waves portföyü yapıyorum birazda ripple 4-5 sene unutmayı düşünüyorum. şu anki fiyattan alınır mı yoksa bekleyelim mi düşmesini Bana göre btc bazında taban yaptı ama usd bazında ne olur bilinmez ama uzun vadeli bu fiyat bile çok ucuz gibi.
|
|
|
|
1melyun
|
|
May 30, 2017, 10:51:31 AM |
|
piyasaya çok geç girdim heralde uzun vade waves yüz güldürür mü almayı düşünüyorum, ltc ve waves portföyü yapıyorum birazda ripple 4-5 sene unutmayı düşünüyorum. şu anki fiyattan alınır mı yoksa bekleyelim mi düşmesini Bana göre btc bazında taban yaptı ama usd bazında ne olur bilinmez ama uzun vadeli bu fiyat bile çok ucuz gibi. Btc bazında çok istikrarlı ve ağır adımlarla gidiyor. Btc cinsinden kesinlikle ucuz olduğunu düşünüyorum waves'in fakat usd paritesi ile değerlendirdiğinizde bu senelik bu kadar yeter diyor insan. Çünkü bu geçtiğimiz birkaç ay kesinlikle anormal hareketler gördük. Ben genelde altcoinleri btc paritesi üzerinden değerlendiriyorum. Bu yüzden altcoin fiyatlarının çoğunda balon söz konusu. Ripple yavaş yavaş geri çekilecek diye düşünüyorum. Bekleseniz daha iyi olur. Zaten uzun vadeli düşünüyorsunuz.
|
|
|
|
Turkoin
|
|
May 30, 2017, 11:32:44 AM |
|
piyasaya çok geç girdim heralde uzun vade waves yüz güldürür mü almayı düşünüyorum, ltc ve waves portföyü yapıyorum birazda ripple 4-5 sene unutmayı düşünüyorum. şu anki fiyattan alınır mı yoksa bekleyelim mi düşmesini Bana göre btc bazında taban yaptı ama usd bazında ne olur bilinmez ama uzun vadeli bu fiyat bile çok ucuz gibi. Btc bazında çok istikrarlı ve ağır adımlarla gidiyor. Btc cinsinden kesinlikle ucuz olduğunu düşünüyorum waves'in fakat usd paritesi ile değerlendirdiğinizde bu senelik bu kadar yeter diyor insan. Çünkü bu geçtiğimiz birkaç ay kesinlikle anormal hareketler gördük. Ben genelde altcoinleri btc paritesi üzerinden değerlendiriyorum. Bu yüzden altcoin fiyatlarının çoğunda balon söz konusu. Ripple yavaş yavaş geri çekilecek diye düşünüyorum. Bekleseniz daha iyi olur. Zaten uzun vadeli düşünüyorsunuz. aynen hocam coinleri trade yaparken bitcoin değeri önemli. onu bilmek daha mantıklı yatırımları da ona göre yapmak gerekir. uzun vade düşünüyorsanız biraz daha bekleyebilirsiniz. kolay gelsin. coininiz bol olsun.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
May 30, 2017, 11:56:10 AM |
|
waves maliyetleriniz nasıl?
Türkçe forumda konusu açıldığında 50 cent civarında idi waves. zaman içinde duyuldukça insanlar yatırım yaptıkça fiyat 3 $ a ulaştı. an itibari ile 2.63 $ ye düşmüş durumda ama bitcoin olarak baktığımızda 0.00114053 BTC
bountyden alınmış 300 kadar waves var elimde. hiç ilgilenmemiştim. bana maliyeti 1 $ ın altındadır. sizce bu seviyelerden alım yaparak maliyet yükseltme pahasına miktar artırmak mantıklı mı?
|
|
|
|
ikm
|
|
May 30, 2017, 12:12:55 PM |
|
Türkçe forumda konusu açıldığında 50 cent civarında idi waves. zaman içinde duyuldukça insanlar yatırım yaptıkça fiyat 3 $ a ulaştı. an itibari ile 2.63 $ ye düşmüş durumda ama bitcoin olarak baktığımızda 0.00114053 BTC
bountyden alınmış 300 kadar waves var elimde. hiç ilgilenmemiştim. bana maliyeti 1 $ ın altındadır. sizce bu seviyelerden alım yaparak maliyet yükseltme pahasına miktar artırmak mantıklı mı?
hocam benden çok eskisiniz size tavsiye vermek mantıklı gelmiyor ama maliyeti yükseltmiş aslında olmuyorsunuz elinde hem 1 dolardan hemde 2,64 ten waves oluyor. ki bana göre yılsonu oldukça tatmin edici seviyelere gelibilme potansiyeli mevcut .
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
May 30, 2017, 12:26:32 PM |
|
hocam benden çok eskisiniz size tavsiye vermek mantıklı gelmiyor ama maliyeti yükseltmiş aslında olmuyorsunuz elinde hem 1 dolardan hemde 2,64 ten waves oluyor. ki bana göre yılsonu oldukça tatmin edici seviyelere gelibilme potansiyeli mevcut . onu bende biliyorum ama kararsız kaldım. alım satım fırsatları için kenarda tuttuğum bir miktar btc var. bunun la alım-satım yapıp kar ettikçe karım ile mi alayım yoksa bu seviyelerden direk bitcoin'i waves e çevirip uzun bir yaz tatiline mi çıksam diye düşünüyorum.
|
|
|
|
valley365
|
|
May 30, 2017, 12:59:10 PM |
|
hocam benden çok eskisiniz size tavsiye vermek mantıklı gelmiyor ama maliyeti yükseltmiş aslında olmuyorsunuz elinde hem 1 dolardan hemde 2,64 ten waves oluyor. ki bana göre yılsonu oldukça tatmin edici seviyelere gelibilme potansiyeli mevcut . onu bende biliyorum ama kararsız kaldım. alım satım fırsatları için kenarda tuttuğum bir miktar btc var. bunun la alım-satım yapıp kar ettikçe karım ile mi alayım yoksa bu seviyelerden direk bitcoin'i waves e çevirip uzun bir yaz tatiline mi çıksam diye düşünüyorum. Ben 'yoksa'' dan sonra gelen seçeneği tercih ettim. Gözüm de hiç arkada değil. Leasing e bırakıp unuttum. Oradan gelecek olan da gözümde değil ama böyle bir fırsat varken yatmasın dedim. Elimden geldiği kadarıyla da üzerine eklerim sürekli. 1-2 sene sonra yüzümüzü güldürecek rakamları görecektir.
|
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
May 30, 2017, 04:22:19 PM |
|
Patlasin... yeter ki yukari yonlu olsun. Dogrusu btc nin seyri de çok onemli. Btc çakilirsa o zaman btc bazinda firlar ama asil olay dolar bazinda degerinin artmasi. Kasim aralik gibi eger btc de anormal davranislar olmazsa waves in 10 dolari zorlayacagini düşünüyorum... ytd.
|
|
|
|
emrek
|
|
May 30, 2017, 04:42:09 PM |
|
İco nun ilk günlerinde katılanların maliyeti 0,2$ veya 0,00036 Btc diye hatırlıyorum. İconun ilerleyen günlerinde katılanların maliyeti biraz daha fazla. Dao da olduğu gibi hackerin biri yazılımda açık bulmazsa, uzun vadede kazandıracağını umut ediyoruz.
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 30, 2017, 04:56:57 PM |
|
İco nun ilk günlerinde katılanların maliyeti 0,2$ veya 0,00036 Btc diye hatırlıyorum. İconun ilerleyen günlerinde katılanların maliyeti biraz daha fazla. Dao da olduğu gibi hackerin biri yazılımda açık bulmazsa, uzun vadede kazandıracağını umut ediyoruz. Uzun vadede yatırım yapılabilir altcoinlerden birisi waves. Ama bir ethereum olabilmesi lazım öncesinde. Tam düğüm hala gelmedi diye hatırlıyorum. Tam düğüm gelsin o zaman asıl patlamayı yapacak.
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
May 30, 2017, 05:07:59 PM |
|
İco nun ilk günlerinde katılanların maliyeti 0,2$ veya 0,00036 Btc diye hatırlıyorum. İconun ilerleyen günlerinde katılanların maliyeti biraz daha fazla. Dao da olduğu gibi hackerin biri yazılımda açık bulmazsa, uzun vadede kazandıracağını umut ediyoruz. Uzun vadede yatırım yapılabilir altcoinlerden birisi waves. Ama bir ethereum olabilmesi lazım öncesinde. Tam düğüm hala gelmedi diye hatırlıyorum. Tam düğüm gelsin o zaman asıl patlamayı yapacak. fazla takip etmiyorsunuz heralde fullnode çıkalı baya oluyor
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 30, 2017, 05:16:39 PM |
|
İco nun ilk günlerinde katılanların maliyeti 0,2$ veya 0,00036 Btc diye hatırlıyorum. İconun ilerleyen günlerinde katılanların maliyeti biraz daha fazla. Dao da olduğu gibi hackerin biri yazılımda açık bulmazsa, uzun vadede kazandıracağını umut ediyoruz. Uzun vadede yatırım yapılabilir altcoinlerden birisi waves. Ama bir ethereum olabilmesi lazım öncesinde. Tam düğüm hala gelmedi diye hatırlıyorum. Tam düğüm gelsin o zaman asıl patlamayı yapacak. fazla takip etmiyorsunuz heralde fullnode çıkalı baya oluyor Tam düğüm'den kastım headless core değil. Bitcoin Core gibi tam doğrulama yapan bir cüzdan sağlıyor mu wavesplatform? Eğer ben tüm işlemleri sakladığım düğümde işlem yapamayacaksam, niçin kurayım indireyim o kadar datayı? Bir çoğumuz cüzdan olarak Bitcoin Core kullanıyor çünkü liteweight client'lara güvenmiyor. Waves'in tam düğüm cüzdanı hala yok bildiğim kadarıyla (Varsa da sitesinde yok, hala chrome eklentisi var cüzdan olarak...)
|
|
|
|
Lydian
|
|
May 30, 2017, 08:06:28 PM |
|
4000 WAVES leasing bir hafta dolmadan - 0.00990190 WAVAES - 28.46938528 WavesGo - 12.40 Miner Reward getirdi. Cok fazla bel baglanacak bir konu degil yani...
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
May 30, 2017, 08:41:55 PM |
|
waves node larda conf dosyasinin encrypted olarak tutulmadigini, kilitlenemedigini gordugumden bir zaafi bulundugu kanaatindeyim. benzer sekilde chrome app ya da waveswallet.io sitesinde seedleri bir kez girdiyseniz bilgisayarda bu seedlerin nerede nasil tutuldugunu incelemek lazim.
vakti zamaninda bircok phising sitede cookie hack tarzi islemlerle hesaplar patlatilmisti. benzer bir durumun waves de yasanmayacaginin garantisi yok. bu yuzden cok guvenilir bir sistemi oldugu soylenemez kanaatimce. web wallet ya da chrome app icin 2FA getirilmeli en azindan.
|
|
|
|
|