Bitcoin Forum
August 14, 2018, 11:58:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 ... 418 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [PASC] PascalCoin, true deletable blockchain - V3 Hardfork on block 210000  (Read 609578 times)
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile
October 24, 2016, 12:31:50 AM
 #1541


my windows 7 x64 looks like that, themes disabled too but the wallpaper is just solid black.

your miner name is "pascalcoin" that's 10 characters... you should rename miner using 8 characters like "pascalco", in your wallet too rename the miner name to 8 characters and always mine with this key (8 characters too) when you create a key use the "secp256k1"
I did everything you wrote but a miner and does not start

In your PascalCoin wallet,when you open Project -> Operations, what is the miner name in the box?
pascalco

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1717
Merit: 1001



View Profile WWW
October 24, 2016, 12:33:04 AM
 #1542


my windows 7 x64 looks like that, themes disabled too but the wallpaper is just solid black.

your miner name is "pascalcoin" that's 10 characters... you should rename miner using 8 characters like "pascalco", in your wallet too rename the miner name to 8 characters and always mine with this key (8 characters too) when you create a key use the "secp256k1"
I did everything you wrote but a miner and does not start

In your PascalCoin wallet,when you open Project -> Operations, what is the miner name in the box?
pascalco

What directory is your PascalProxyv2.jar file in, and do you run it by double-clicking on it?

VeriBlock: Securing The World's Blockchains Using Bitcoin
https://veriblock.org
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile
October 24, 2016, 12:36:33 AM
 #1543


my windows 7 x64 looks like that, themes disabled too but the wallpaper is just solid black.

your miner name is "pascalcoin" that's 10 characters... you should rename miner using 8 characters like "pascalco", in your wallet too rename the miner name to 8 characters and always mine with this key (8 characters too) when you create a key use the "secp256k1"
I did everything you wrote but a miner and does not start


In your PascalCoin wallet,when you open Project -> Operations, what is the miner name in the box?
pascalco

What directory is your PascalProxyv2.jar file in, and do you run it by double-clicking on it?
C:\PascalCoin_OpenCL_ProxyMiner_v1

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
thedreamer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1002

Go Big or Go Home.....


View Profile
October 24, 2016, 12:38:15 AM
 #1544

You have to put everything in your original PascalCoin installed folder (where your wallet is in).
BY default that is : C:\Program Files (x86)\Pascal Coin

Go Big or Go Home.
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile
October 24, 2016, 12:40:08 AM
 #1545

You have to put everything in your original PascalCoin installed folder (where your wallet is in).
BY default that is : C:\Program Files (x86)\Pascal Coin

I just moved all the files

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
Neosaan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 100


View Profile
October 24, 2016, 12:45:25 AM
 #1546

I write key wallet key secp256k1
  miner's name write Neosaaan.
With these settings envidia working miner. For AMD, not work
What I did not do well for AMD?
Aetsen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile
October 24, 2016, 12:48:27 AM
 #1547

Pretty sure what happened was an attack on Pascal, but maybe not who knows. They threw huge hash on. Running the hash up to 100,000 MHs and made the difficulty really high then left. I've seen this before with other coins as people seem to do it in attempts to try and stop coins they don't like. Likely some zcash kiddie that's mad Pascal has been out for about 3 months already and doing more than zcash or other coins. Plus Pascal already has working GPU miners thanks to Vorksholk. I'll just be glad when the difficulty falls so we can all get blocks again.

adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1072



View Profile
October 24, 2016, 12:52:24 AM
 #1548

Pretty sure what happened was an attack on Pascal, but maybe not who knows. They threw huge hash on. Running the hash up to 100,000 MHs and made the difficulty really high then left. I've seen this before with other coins as people seem to do it in attempts to try and stop coins they don't like. Likely some zcash kiddie that's mad Pascal has been out for about 3 months already and doing more than zcash or other coins. Plus Pascal already has working GPU miners thanks to Vorksholk. I'll just be glad when the difficulty falls so we can all get blocks again.

Its not an attack its the way difficulty works. It ramps up slowly and then takes a while to level off if the miners leave. Alot of miners like me left when it hit 100GH/s since there is no exchange and no value yet for this coin.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile
October 24, 2016, 12:54:52 AM
 #1549

sorry but me don't work http://images.vfl.ru/ii/1477271061/33d34a19/14640807.jpg  Undecided Cry

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
Aetsen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile
October 24, 2016, 01:12:05 AM
 #1550


In the Proxy jar file you put you wanted to use 0 GPUs...

Neosaan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 100


View Profile
October 24, 2016, 01:20:49 AM
 #1551



Miner starts and closes in 10 seconds.
What am I doing wrong?
With the same settings envidia work
lobstermd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
October 24, 2016, 01:43:19 AM
 #1552

http://s017.radikal.ru/i437/1610/56/a4efe3dd6a51t.jpg

Miner starts and closes in 10 seconds.
What am I doing wrong?
With the same settings envidia work


Read... I stated earlier that you need to set it to run as admin and windows 7 comparability.
thedreamer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1002

Go Big or Go Home.....


View Profile
October 24, 2016, 01:49:21 AM
 #1553



Miner starts and closes in 10 seconds.
What am I doing wrong?
With the same settings envidia work


First step, is please stop using those crappy photo sharing russian sites that are 90% malware and virus infested.
Once you post it on a legit site we can look at it.

Go Big or Go Home.
4K-kun
Member
**
Offline Offline

Activity: 102
Merit: 10

WINSTARS - We are changing the face of gambling


View Profile
October 24, 2016, 05:09:30 AM
 #1554

I never would have thought that you can do cryptocurrency with Pascal.

Good luck with project, dev!

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
WINSTARS -   We are changing the face of gamblingWHITEPAPERANN THREADTELEGRAMFACEBOOK ● Twitter
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
anorganix
Copper Member
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 258



View Profile
October 24, 2016, 06:19:24 AM
 #1555

Failed to start kernel: -54.
Nvidia version of the proxy/miner is working just fine on a different PC.

Any ideas? Huh

LUX æterna
t2yax
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


Arianee:Smart-link Connecting Owners,Assets,Brands


View Profile
October 24, 2016, 02:17:49 PM
 #1556

hey vorksholk your latest cuda miner for this coin doesn't work for me,

its cuda 2.1 version as my card is cuda 2.1

here is the ss

http://prntscr.com/cybeiy

wallet works.. but miner doesn't

arianee
• • • ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Smart-link Connecting Owners, Assets And Brands
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ • • •
Discord
Telegram ⊐●⊏ Reddit
Twitter ⊐●⊏ Instagram
Medium ⊐●⊏ Linkedin
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 504



View Profile
October 24, 2016, 02:55:39 PM
 #1557

Network hashrate is down so I decided to fire off the AMD miner today and watch it closer.

Why is it duplicating some of these nonces on the same GPU and submitting them twice?

aigeezer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1430
Merit: 1010


Cryptanalyst castrated by his government, 1952


View Profile
October 24, 2016, 02:59:14 PM
 #1558

Network hashrate is down so I decided to fire off the AMD miner today and watch it closer.

Why is it duplicating some of these nonces on the same GPU and submitting them twice?



The readme file with Vorksholk's miner suggests: "If you notice your miner finding several of the same nonce, try lowering the intensity and/or cyclesize (because you're sending so much work to the GPU that it can't get a timestamp often enough, so it exhausts the 4-ish billion possible nonces (~4 GH), and starte repeating work)."

 
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1003


View Profile
October 24, 2016, 05:13:22 PM
 #1559

Network hashrate is down so I decided to fire off the AMD miner today and watch it closer.

Why is it duplicating some of these nonces on the same GPU and submitting them twice?



The readme file with Vorksholk's miner suggests: "If you notice your miner finding several of the same nonce, try lowering the intensity and/or cyclesize (because you're sending so much work to the GPU that it can't get a timestamp often enough, so it exhausts the 4-ish billion possible nonces (~4 GH), and starte repeating work)."

 


i missed that part ... reduced (from default) my intensity to 22 and cycles to 45 ... seems "same nonce's" are gone .
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 504



View Profile
October 25, 2016, 01:57:56 AM
 #1560

Network hashrate is down so I decided to fire off the AMD miner today and watch it closer.

Why is it duplicating some of these nonces on the same GPU and submitting them twice?



The readme file with Vorksholk's miner suggests: "If you notice your miner finding several of the same nonce, try lowering the intensity and/or cyclesize (because you're sending so much work to the GPU that it can't get a timestamp often enough, so it exhausts the 4-ish billion possible nonces (~4 GH), and starte repeating work)."

 


i missed that part ... reduced (from default) my intensity to 22 and cycles to 45 ... seems "same nonce's" are gone .

Thanks for this, I guess we need to start putting best intensity and cycles to GPU types to get best results.

I was using 23 and 50 as referenced in the example, will try 22 and 45
Pages: « 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 ... 418 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!