Bitcoin Forum
June 23, 2017, 07:33:48 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 »
  Print  
Author Topic: EWBF's CUDA Zcash miner  (Read 878747 times)
Bulletdodger
Member
**
Offline Offline

Activity: 106


View Profile
June 18, 2017, 06:30:50 PM
 #3401



I already have a windows script which runs the miner after each restart (start -> run -> "shell:startup" and ALT + drag and drop apps you want to start with windows), but this is not a solution of the problem. We need a simple script which will reset the program (bat file), when sols go to 0, not reset the whole computer etc.

Lets keep things simple, this is the only thing this great miner is lacking.

1498246428
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498246428

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498246428
Reply with quote  #2

1498246428
Report to moderator
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1498246428
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498246428

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498246428
Reply with quote  #2

1498246428
Report to moderator
Mullaccc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 18, 2017, 06:43:20 PM
 #3402

Hi guys first post! Been using this miner for a few days on a single GTX 1070.

Looking at make the jump to 6 x GTX 1070 cards but I have a query around pcie cables. The best value cards I can get are the MSI gaming x but they require a pcie 8 and 6 cable which would require 12 pcie connections in the PSU. All of the 1200W PSU's only have 6 pcie connections.

Would I be able to use a Y-splitter similar to the one shown below to connect a single 8 pin to a dual 6 + 8 pin? The cards underclocked to 65% of TDP draw less than 150W which would be the limit of a single 8 pin pcie.

http://i.imgur.com/3dqA8rm.jpg

The only alternative I can think of is to go dual PSU route for a total of 12 connections.
sverox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
June 18, 2017, 07:22:39 PM
 #3403

Hello, first post!

My batch for watch and restart miner.exe
Best works with ready to use miner.cfg and set eexit 1.
It query every 60 seconds process miner.exe and start it if not found running.

Usage:
Just paste below to new .txt file
Edit to your miner directory path
Save as miner_start.bat
and put to your Windows startup folder (or can run it manually).

Code:
@echo off
SETLOCAL EnableExtensions

set EXE=miner.exe
set varSeconds=60

set zecServer=zec-eu1.nanopool.org
set tAddress=_SET_YOUR_tADDRESS

set wrkrName=worker1
set wrkrEml=email_email@gmail.com

REM No need touch these

set varLops=0
set varSkip=0
set varRuns=0

:aIsProcessRunning
@echo Miner Auto Start/Restart
@echo Loop-No - %varLops%
@echo Skipped - %varSkip%
@echo Re-Runs - %varRuns%

TIMEOUT /T %varSeconds%
FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto aProcessFound

goto aProcessNotFound

:aProcessFound
@echo %EXE% is Running...
@echo %EXE% skipping Start...
set /a varSkip=%varSkip%+1

@goto aLoopEND

:aProcessNotFound
@echo %EXE% is NOT Running...
@echo %EXE% attempt Start...
set /a varRuns=%varRuns%+1

REM For command line usage
REM start /i /d "c:\__zec\Zec Miner 0.3.4b\0.3.4b\" miner.exe --server %zecServer% --user %tAddress%.%wrkrName%/%wrkrEml% --pass z --port 6666 --pec --api 0.0.0.0:42000

REM For miner.cfg usage
start /i /d "c:\__zec\Zec Miner 0.3.4b\0.3.4b\" miner.exe

@goto aLoopEND

:aLoopEND
@echo Finished Loop...
@cls
set /a varLops=%varLops%+1

@goto aIsProcessRunning

:aExit
@pause


This is untested script for  0 Sol/s state
Requirement is miner.cfg with log          2
Script check generated .log and if find 0 Sol/s it kill task miner.exe
and restart it. It also deletes last created miner.log file.

Code:
@echo off
SETLOCAL EnableExtensions

set MINERPATH=C:\__zec\Zec Miner 0.3.4b\0.3.4b
set EXE=miner.exe
set varSeconds=60

set zecServer=zec-eu1.nanopool.org
set tAddress=t1PJy99AdQcq1HBENFZqJBSLSJSXoPSVTVd

set wrkrName=worker1
set wrkrEml=email_email@gmail.com

REM No need touch these

set varLops=0
set varSkip=0
set varRuns=0
set varForc=0

:aIsProcessRunning
@echo Miner Auto Start/Restart
@echo Loop-No - %varLops%
@echo Skipped - %varSkip%
@echo Re-Runs - %varRuns%
@echo Restart - %varForc%

TIMEOUT /T %varSeconds%
FOR /F %%x IN ('tasklist /NH /FI "IMAGENAME eq %EXE%"') DO IF %%x == %EXE% goto aProcessFound

goto aProcessNotFound

:aProcessFound
@echo %EXE% is Running...
@echo %EXE% skipping Start...
set /a varSkip=%varSkip%+1

REM Check for : 0 Sol/s state
findstr /c:": 0 Sol/s" "%MINERPATH%\miner.log"
if errorlevel 1 (
    echo 0 Sol/s state String NOT found...
) else (
    echo 0 Sol/s state String found
REM KILL Task miner.exe
set /a varForc=%varForc%+1
taskkill /f /im miner.exe
TIMEOUT /T 10
del "%MINERPATH%\miner.log"
)

@goto aLoopEND

:aProcessNotFound
@echo %EXE% is NOT Running...
@echo %EXE% attempt Start...
set /a varRuns=%varRuns%+1

REM For command line usage
REM start /i /d "%MINERPATH%\" miner.exe --server %zecServer% --user %tAddress%.%wrkrName%/%wrkrEml% --pass z --port 6666 --pec --api 0.0.0.0:42000

REM For miner.cfg usage
start /i /d "%MINERPATH%\" miner.exe

@goto aLoopEND

:aLoopEND
@echo Finished Loop...
@cls
set /a varLops=%varLops%+1

@goto aIsProcessRunning

:aExit
@pause


BTC : 19zQqCAMCTYX4qrN987iMkb3VkvM2vs7up
The_Immortal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 18, 2017, 09:38:35 PM
 #3404

Well guys I'm using the miner on zcash.flypool.org but now there is some problem with detecting the quantity of active workers on their side.

Currently I have 4 active workers that are working during 2 hours. Their statistics shows only 2 (and maximum 3 workers) workers past 2 hours.

So I need to understand is it the problem on the pool side or the miner side?

I've already created a ticket on the pool with the same question so while I'm waiting for thier answer could you gimme some info about this please?


Thank you!


UPD: so the problem was on the miner side. Look at my log please:
Code:
INFO 23:31:15: GPU0 Accepted share 61ms [A:14877, R:33]
Temp: GPU0: 63C
GPU0: 469 Sol/s
Total speed: 469 Sol/s
INFO: Detected new work: d6f756bfa4244e81b1e0
INFO 23:31:58: GPU0 DevFee Accepted share
----------------- here the miner was frozen !!! --------------
Temp: ERROR: Lost connection with the server.
GPU0: 63C
GPU0: 461 Sol/s
Total speed: 461 Sol/s
INFO: Attempt to restore connection.
INFO: Connection restored, pool: eu1-zcash.flypool.org:3333.
INFO: Target: 00083126e978d4fd...
INFO: Detected new work: cab121f85048f337c839
INFO 00:54:48: GPU0 Accepted share 66ms [A:14878, R:33]

So as you can see after accepting DevFee share(23:31) the miner just paused! I've not notified this till 00:54 and I've to put Ctrl + C to continue the mining process. EWBF, I guess you've to fix it.

Thank you!

P.S. The same problem was on all my workers.
MikeSmith
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 18, 2017, 10:28:38 PM
 #3405



I already have a windows script which runs the miner after each restart (start -> run -> "shell:startup" and ALT + drag and drop apps you want to start with windows), but this is not a solution of the problem. We need a simple script which will reset the program (bat file), when sols go to 0, not reset the whole computer etc.

Lets keep things simple, this is the only thing this great miner is lacking.



I agree. Also it would be nice to have an option of running reboot.bat file when the miner exits, so that we can restart Windows just in case. Such option is available in Claymore.
ayke99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
June 18, 2017, 11:34:18 PM
 #3406

SOMEBODY PLEASE write the correct script/code for miner reset when a GPU hangs, 'thread exit code 46 - or whichever".

It happens to me during the night and I lose hours of mining because of that,
I tried all suggestions from this topic, but nothing worked.

And send me your btc address, I'll give out a reward to successful solution.

So... about that script? EWBF?
Anybody?

It should be fairly simple to write a miner reset code when sols drop to zero,
I'm not a dev, but it's no nuclear science, right guys?





Put this in the .bat file:
:loop
miner --eexit 1 --server eu1-zcash.flypool.org --port 3333 --user t1QmwNgVc6VrhTuGgL9so7jeVz1BYcN3dPz --pass x
goto loop
--eexit 1  - exit when gpu cannot be restarted.

Problem is that gpus are restarted and keep working with 0 sols, so program doesn't ever terminate with this command unless we manually reopen it.

EXACTLY!
I tried all settings written here, and they don't work.
The miner just hangs there infinitely, trying to work with 0 sols.

Can't there be a script which resets the whole program?

And what about a script who restart the pc, and another script who start each time when the pc restart.
I think that it is possible and you only will lose around 2 minits of mining.

sorry for my english.
i use this , maybe it works for you or low you clock  Smiley
:restart
Timeout /t 10


miner.exe --server eu1-zcash.flypool.org --port 3333 --user xxx   --pass x --solver 0   --eexit 3   
 
goto :restart

gives time to  sistem to finish the prev job
The_Immortal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 19, 2017, 12:08:44 AM
 #3407

Guys, could you please explain me please does the option --fee 0 actually decrease the performance for somehow? I've tried it (because of that problem) but I see the same hash rate as it was before (without this option)  Huh Huh Huh

BTW some has already asked about this but he never got any answer.
fatsailor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
June 19, 2017, 12:51:25 AM
 #3408

SOMEBODY PLEASE write the correct script/code for miner reset when a GPU hangs, 'thread exit code 46 - or whichever".

It happens to me during the night and I lose hours of mining because of that,
I tried all suggestions from this topic, but nothing worked.

And send me your btc address, I'll give out a reward to successful solution.

So... about that script? EWBF?
Anybody?

It should be fairly simple to write a miner reset code when sols drop to zero,
I'm not a dev, but it's no nuclear science, right guys?



Put this in the .bat file:
:loop
miner --eexit 1 --server eu1-zcash.flypool.org --port 3333 --user t1QmwNgVc6VrhTuGgL9so7jeVz1BYcN3dPz --pass x
goto loop
--eexit 1  - exit when gpu cannot be restarted.

Problem is that gpus are restarted and keep working with 0 sols, so program doesn't ever terminate with this command unless we manually reopen it.

Check your USB cables. I had this very same problem, and I replaced the cables to my risers with known good cables. I've not had a problem since (knocking on wood).
Nalut
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
June 19, 2017, 04:18:58 AM
 #3409

Started mining with This miner today, reporting my speed GTX 1080 TI FTW3

680~710 Sol/s

the card is quite and is just doing great, second card box was damaged need to replace the other TI unfortunately.

Thank you Ewbf

Edit :

Getting this error few hours ago, what should i do ? no OC stock settings :



any help please ?

You better read this thread before mining! All info are in here... Your gpu has stopped working. Lower power to at least 85% set fan to manual at about 80 percent.

You should also get more sols... Even my 1070 get 490 sols
Not much changed, still getting like 650~730

Problem is at some point miner giving the above mentioned error and gives 0 sol for the rest of the day.

But once u restart the miner it's back again.
kopija
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 202


View Profile
June 19, 2017, 04:24:24 AM
 #3410

Hi guys first post! Been using this miner for a few days on a single GTX 1070.

Looking at make the jump to 6 x GTX 1070 cards but I have a query around pcie cables. The best value cards I can get are the MSI gaming x but they require a pcie 8 and 6 cable which would require 12 pcie connections in the PSU. All of the 1200W PSU's only have 6 pcie connections.

Would I be able to use a Y-splitter similar to the one shown below to connect a single 8 pin to a dual 6 + 8 pin? The cards underclocked to 65% of TDP draw less than 150W which would be the limit of a single 8 pin pcie.



The only alternative I can think of is to go dual PSU route for a total of 12 connections.

No need for dual psu with 1200W psu.
Just get those cables and do not forget to lower tdp  before starting the miners Smiley

we are nothing but a smart contracts on a cosmic blockchain
Bulletdodger
Member
**
Offline Offline

Activity: 106


View Profile
June 19, 2017, 08:29:28 AM
 #3411

SOMEBODY PLEASE write the correct script/code for miner reset when a GPU hangs, 'thread exit code 46 - or whichever".

It happens to me during the night and I lose hours of mining because of that,
I tried all suggestions from this topic, but nothing worked.

And send me your btc address, I'll give out a reward to successful solution.

So... about that script? EWBF?
Anybody?

It should be fairly simple to write a miner reset code when sols drop to zero,
I'm not a dev, but it's no nuclear science, right guys?



Put this in the .bat file:
:loop
miner --eexit 1 --server eu1-zcash.flypool.org --port 3333 --user t1QmwNgVc6VrhTuGgL9so7jeVz1BYcN3dPz --pass x
goto loop
--eexit 1  - exit when gpu cannot be restarted.

Problem is that gpus are restarted and keep working with 0 sols, so program doesn't ever terminate with this command unless we manually reopen it.

Check your USB cables. I had this very same problem, and I replaced the cables to my risers with known good cables. I've not had a problem since (knocking on wood).

Thanks for the answer, but I have 5 different rigs, with 5 different risers and it happened on all of them at one time or another,
so it is not cable related.

My clock is really not that high, I'm getting around 440-450 per card (1070). +180 core, +400 memory, I've seen people going +250 core and +700 memory...
It does happen rarely, but still it happens in the early morning hours usually, which is annoying.
I tried with different versions of that code, will try again.
sverox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
June 19, 2017, 08:46:12 AM
 #3412

@Bulletdodger

Use my 2nd script above post. Now tested. Works 100% and failsafe.



BTC : 19zQqCAMCTYX4qrN987iMkb3VkvM2vs7up
Bulletdodger
Member
**
Offline Offline

Activity: 106


View Profile
June 19, 2017, 09:18:03 AM
 #3413

@Bulletdodger

Use my 2nd script above post. Now tested. Works 100% and failsafe.



Thanks! Will try, send me your ZEC address for some reward. Smiley
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204


ICO? Not even once.


View Profile
June 19, 2017, 11:10:34 AM
 #3414

Feature request: pool reconnecting.

A lot of the time the initial connection to a pool fails and the miner exits with Stratum subscribe timeout. It would be nice if we could have an argument which allows for reconnections.

Similar feature from ccminer:

 -r, --retries=N       number of times to retry if a network call fails
                         (default: retry indefinitely)
 -R, --retry-pause=N   time to pause between retries, in seconds (default: 30)
ZarKing
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 19, 2017, 11:39:06 AM
 #3415

Having some problems with the nicehash bat. Getting a "stratum subscribe timed out" Error and having trouble resolving this
Any help ?
twente-mining
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58


View Profile
June 19, 2017, 12:26:34 PM
 #3416

I must be a noob, lol, because i am trying really hard to get that web statistics running for al my 1080ti rigs, but i only seem to get stats from one rig.

What am i missing here.

Can somebody share how you set that up for every rig so i can use 1 computer to show my stats from all the rigs ?

thnx in advance

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
editplus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6

BTC: 17F76BTUNj2y6UokQHzEmPRGUwKHRcRbYc


View Profile
June 19, 2017, 01:28:57 PM
 #3417

Anyone compared Version 0.3.4b with previous Version 0.3.3b? I noticed the cards are hotter under the same settings. I didn't plug wall meter, so don't know if the power consumption increased or not.

ZEC: t1Q8yPg27Yz14MUBSk1uYRzTvK719C59qgg
fatsailor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
June 19, 2017, 03:04:14 PM
 #3418

SOMEBODY PLEASE write the correct script/code for miner reset when a GPU hangs, 'thread exit code 46 - or whichever".

It happens to me during the night and I lose hours of mining because of that,
I tried all suggestions from this topic, but nothing worked.

And send me your btc address, I'll give out a reward to successful solution.

So... about that script? EWBF?
Anybody?

It should be fairly simple to write a miner reset code when sols drop to zero,
I'm not a dev, but it's no nuclear science, right guys?



Put this in the .bat file:
:loop
miner --eexit 1 --server eu1-zcash.flypool.org --port 3333 --user t1QmwNgVc6VrhTuGgL9so7jeVz1BYcN3dPz --pass x
goto loop
--eexit 1  - exit when gpu cannot be restarted.

Problem is that gpus are restarted and keep working with 0 sols, so program doesn't ever terminate with this command unless we manually reopen it.

Check your USB cables. I had this very same problem, and I replaced the cables to my risers with known good cables. I've not had a problem since (knocking on wood).

Thanks for the answer, but I have 5 different rigs, with 5 different risers and it happened on all of them at one time or another,
so it is not cable related.

My clock is really not that high, I'm getting around 440-450 per card (1070). +180 core, +400 memory, I've seen people going +250 core and +700 memory...
It does happen rarely, but still it happens in the early morning hours usually, which is annoying.
I tried with different versions of that code, will try again.

I fought this problem for weeks. I finally took the machine out of the rack, and replaced all of the USB cables. So far so good - it's been running now for 72hrs without a problem. The longest I've ever had it run without that error.

I found while I was diagnosing the problem that it was only two cards that would cause the errors. I used 'nvidia-smi -q | grep UUID' (I'm running on Ubuntu) to ID the cards, and those are the ones I switched the cables. YMMV
QuintLeo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


View Profile
June 19, 2017, 03:07:44 PM
 #3419


Better buy 1070 if you can get two for the price of one. I've get with 110w 425sols or with 150w 480 sols... So, with 110w and425 sols you get more sols with the same power consumption.

Good opinion could also be a 1060 with 3gb, I get 300sols at 100w.

 1070 pricing is on the rise too now, and availaibility getting spotty.
 Oddly enough, haven't seen any move on 1080 pricing, implying that it's ETH miners scooping up the 1070s in place of the gouge-priced AMD RX 470/570/480/580 cards they used to prefer (the 1080 isn't all that good at ETH mining due to the latency issues with GDDR 5x vs GDDR 5).

sublimus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163


View Profile
June 19, 2017, 03:23:38 PM
 #3420

Currently mining with 4 Gtx 1080's.

How do I use more than 3? Whenever I plug in the 4th one it randomly chooses one to not work.

I have a 1500 Watt power supply and a z97x motherboard, running on windows 8.1

I'm guessing it's a windows 8.1 issue?

I bet you have a MSI mobo so you will have to flash update the bios and do the necessary configs.
- enable peg0 and and peg1
- enable memory over 4G
- setup latency to 64 bits
Pages: « 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!