jasonal
|
|
June 12, 2017, 06:43:59 PM |
|
ben 1-2 hafta önce waves lite cilent ile chrome eklentisi olarak bir cüzdan kurdum ve ilgili seed dosyası falan elimde var ama şifremi unuttum. bugün cüzdanı açmak istedim ama şifre olmadığı için giriş yapamadım. bu şifreyi sıfırlama gibi bir durum var mı acaba? cüzdanıma nasıl erişebilirim?
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
June 12, 2017, 06:58:39 PM |
|
ben 1-2 hafta önce waves lite cilent ile chrome eklentisi olarak bir cüzdan kurdum ve ilgili seed dosyası falan elimde var ama şifremi unuttum. bugün cüzdanı açmak istedim ama şifre olmadığı için giriş yapamadım. bu şifreyi sıfırlama gibi bir durum var mı acaba? cüzdanıma nasıl erişebilirim?
import account tıkla, sonra seed leri gir devam et.
|
|
|
|
jasonal
|
|
June 12, 2017, 07:07:11 PM |
|
import account tıkla, sonra seed leri gir devam et. teşekkürler hocam. dediğiniz gibi yaptım ve sorun çözüldü.
|
|
|
|
btclife01
|
|
June 12, 2017, 07:54:26 PM |
|
Giriş için SEED keyleri lazım, şifre Cookie ile açık kalan sayfadaki güvenlik için. Yani şifre önemli değil, unutulduğunda veya değiştirilmek istendiğinde SEED key girilip yeni şifre üretilerek Cüzdana/DEX girilebilir.
|
|
|
|
DarkBioHazarD
Newbie
Activity: 46
Merit: 0
|
|
June 14, 2017, 02:19:59 PM |
|
web sitenizde anlattığınız üzere waveslerimi wavesgo mining havuzuna kiraya verdim ancak havuzun sahipleriyle herhangi bir iletişime geçmedim adreslerini kopyalayarak direk kiraladım. İşlem sorunsuz tamamlanmış oldu mu
|
|
|
|
taner32
|
|
June 14, 2017, 02:24:47 PM |
|
web sitenizde anlattığınız üzere waveslerimi wavesgo mining havuzuna kiraya verdim ancak havuzun sahipleriyle herhangi bir iletişime geçmedim adreslerini kopyalayarak direk kiraladım. İşlem sorunsuz tamamlanmış oldu mu sadece adresi kopyalamanız yeterli diye biliyor, diğer türlü zannetmiyorum insanların iletişime geçtiğine.
|
|
|
|
btclife01
|
|
June 14, 2017, 02:28:07 PM |
|
web sitenizde anlattığınız üzere waveslerimi wavesgo mining havuzuna kiraya verdim ancak havuzun sahipleriyle herhangi bir iletişime geçmedim adreslerini kopyalayarak direk kiraladım. İşlem sorunsuz tamamlanmış oldu mu Leasing yapmak istediğinizde yalnızca Leasing adresini girmeniz yeterlidir. Başkaca bir işlem yapmaya gerek yoktur, diğer işlemler otomatik olarak gerçekleşir.
|
|
|
|
Zz
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
|
|
June 14, 2017, 09:25:47 PM |
|
waves cüzdanında sadece waves mi lease edilebiliyor? primalbase in ico tanıtımlarında elinde PBT olanların bunu kiralayabileceği yazıyor ama waves cüzdanında böyle bir şey göremedim. Konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatabilir mi?
|
|
|
|
mtmitat
|
|
June 14, 2017, 10:26:47 PM |
|
Artık 20k altına inmiyor waves, yeni hedef bence 25k satoşhi civarı olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
ikm
|
|
June 14, 2017, 11:01:53 PM |
|
Artık 20k altına inmiyor waves, yeni hedef bence 25k satoşhi civarı olacaktır diye düşünüyorum.
evet bu seferki düşüşe çok direndi yükseliş trendine girdiğinde 25k atabilir kendi
|
|
|
|
ConspiracyCoin
|
|
June 15, 2017, 04:45:08 AM |
|
Artık tırmanma zamanı geldi diye düşünüyorum çok bile bekledi bu noktalarda tabi genel piyasadaki durumun etkisi yadsınamaz.
|
|
|
|
Alyattes
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
June 15, 2017, 06:28:16 AM |
|
Waves'in sıçrama yapamamasının tek nedeni şu an piyasadaki kötü durumdur. Buna rağmen değerini koruyor olması, iyi bir beklenti.
|
|
|
|
mirallas
|
|
June 15, 2017, 07:40:10 AM |
|
Stratis de piyasanın durumuna rağmen 0,0026 dan 0,0035 kere geldi ve soluklanıyor. Waves ekibinden olumlu bir haber, bir geliştirme gelmediği sürece fiyat burda kalır. Çünkü çok az borsada işlem görüyor amaçları da şuan için kendi borsalarını oluşturabilmek, güncelleme gelmediği sürece bu fiyatın üstünü beklemeyin. Sabrı olan alsın unutsun
|
|
|
|
denetci
|
|
June 15, 2017, 08:19:39 AM |
|
altcoinler için sıkıntılı olan bir süreci btc bazında değer kaybetmeden devam ettiriyor waves. bence şu ortamda başarı olarak görülebilir.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
June 15, 2017, 09:17:13 AM |
|
Bitcoin fiyatı düşüşe geçtikten sonra elimdeki waves'leri satarak biraz kar yaparak çoğaltmayı düşünüyordum. Bitcoin fiyatı yeniden hızlı bir şekilde toparlamaya başladı, waves fiyatı şuan biraz yükseldi. Ne olursa olsun bozmayacağım ya batacağım ya çıkacağım ikisinin ortası yok benim için. Daha önce ico fiyatlarında sattıktan sonra hızlıca yükselişe geçmişti daha sonra alım fırsatı bulamamıştım aynı fırsatı tekrar kaçırmak istemiyorum. Panik satışlarından uzak durun, 3. dünya savaşı çıkmadığı sürece inşallah hepimiz kazanacağız.
|
|
|
|
btclife01
|
|
June 15, 2017, 01:22:12 PM |
|
Bitcoin fiyatı düşüşe geçtikten sonra elimdeki waves'leri satarak biraz kar yaparak çoğaltmayı düşünüyordum. Bitcoin fiyatı yeniden hızlı bir şekilde toparlamaya başladı, waves fiyatı şuan biraz yükseldi. Ne olursa olsun bozmayacağım ya batacağım ya çıkacağım ikisinin ortası yok benim için. Daha önce ico fiyatlarında sattıktan sonra hızlıca yükselişe geçmişti daha sonra alım fırsatı bulamamıştım aynı fırsatı tekrar kaçırmak istemiyorum. Panik satışlarından uzak durun, 3. dünya savaşı çıkmadığı sürece inşallah hepimiz kazanacağız.
My Blog tarzında bir paylaşım olmuş. Fakat bu işte bir kaç yıl geçirmiş hemen herkesin söylediği bir söz var, sabır!
|
|
|
|
emrek
|
|
June 18, 2017, 08:55:19 PM |
|
Waves hakkında güzel bir site. Keşke kiraya verilen wavesler için, kim ne kadar waves,mrt,wgo veriyor şeklinde bir tablo olsaydı da hepsini tek seferde görebilseydik.
|
|
|
|
onesalt
|
|
June 18, 2017, 09:14:11 PM |
|
Bu waves ekibinin dağıttığı tokenler için sadece cüzdan da tutmak ile kiraya vermek arasında ne fark var? kiraya verince daha mı fazla geliyor uzun vadeli tutuyorum ama öyle tutuyorum sadece yanlış mı yapıyorum acaba.
|
|
|
|
|
neite99
|
|
June 19, 2017, 07:19:39 AM |
|
waves polo borsasında neden yok acaba sebebini bilen var mı ?
Bir çok kez konusu geçti burada, poloniex para istedi Sasha reyiz de bak dalgana deyip geçti.
|
|
|
|
|