📊 ІМПЕРСЬКИЙ АВТОТРЕЙДІНГ 📊умови:
- немає ніякого мінімального депозиту.
- максимальний депозит на одного користувача зараз становить $ 10 тис.
- оплата сервісу становить 30% від прибутку.
- для користування даною послугою не потрібно купувати бота.
- дізнатися більше можна на офіційному телеграм каналі сервісу:
https://t.me/cardi_newsЯк почати використовувати автотрейдінговий сервіс:
1 Ви вносите бажану суму BTC на мій рахунок. Базова валюта може бути обрана вами, або ви можете залишити вибір на мій розсуд.
2 моя система * в моєму хмарному сервісу ** торгує на моєму акаунті або акаунтах ***, виручка за вашим операціях зараховується в вашу статистику.
3 Кожен користувач регулярно отримує індивідуальний докладний звіт в телеграм в особистому повідомленні о приросту рахунку, фактичних угодах, прогнозах окупності інвестицій та інше.
Крім того, після анонімізації даних, всі ці результати стають повністю прозорими для громадськості за посиланням
https://t.me/cardi_news для ознайомлення з результатами наших торгів. За нашою спиною кілька успішних місяців торгівлі.
4 Будь-який користувач може в будь-який час запросити зняття будь-якої суми коштів аж до початкового депозиту + 70% від його / її прибутку.
30% прибутку - це моя плата за послугу.
приклад:
Якщо розмір рахунку Імперії 1000 $, ваш депозит був 500 $, а прибуток на рахунку становить 200 $, то ви можете зняти свій прибуток в розмірі: 70% * ($ 200 * ($ 500 / $ 1000)) = $ 70
$ 30 - я отримаю за оплату сервісу, і 500 $ будуть вкладені повторно.
Також, при депозиті криптовалюти на суму більше $ 5000, або якщо сума вашого доходу + початкового депозиту перевищують цю величину, я гарантую повне відшкодування всіх можливих збитків за рахунок мого власного страхового фонду, що постійно збільшується, який на даний момент складає $ 15000, і не використовується в торгівлі.
важливі примітки
* Моя система зветься "Імперський Арсенал" *
Імперський арсенал - це колекція ботів.
наприклад:
- HaasOnline Trading Server
- Gunbot Ultimate
- bitRage
- and a lot more.
Моя керуюча програма вибирає з цієї колекції:
- який саме бот запускати
- коли їх запускати і зупиняти
- і які налаштування використовувати.
Моя керуюча програма зветься "Cardi Ai".
** Мій хмарний сервіс складається з декількох серверів в різних точках земної кулі з часом доступу до найбільшим бірж <1мс
*** Керуюча програма вибирає і підтримує актуальним набір використовуваних бірж, наприклад:
- Binance і Bittrex зазвичай присутні в цьому наборі, але якщо на Binance плануються технічні роботи, кошти можуть бути тимчасово переведені з Binance в Bittrex на час їх проведення.
- один і той же дохід може бути отриманий з кількох бірж з метою зниження ризику.
- ...і т.п.
контакт: @imperialcodex (телеграм)