Lifekeeper
Member
Activity: 360
Merit: 24
|
|
October 15, 2018, 10:50:49 PM |
|
Aynen 1-2 saattir giremiyorum BTCTurke bende, sen iyisin yine cloudflare i gecip sayfayi acabilmissin ben cloudflareyi bile gecemedim hic...
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
October 16, 2018, 08:10:09 AM |
|
Btcturk atak mı yiyor şuanda?
Sayfa açılmıyor Cloudflare ekranı ekranda bekliyor 30-40 sn.. sonra açılıyor sayfa, başka coine geçmek isteyince tekrar cloudflare ekranı cıkıyor ve 40 sn bekliyor vs. Kaç dakikadır 403, 404 hatası veriyor.. Dikkat!
Edit: Yurt dışı piyasaları 50-70 USD arası yükseldi BTCTurk erişim sorunu sebebi ile 1 TL bile oynamadı. Sonra 50 USD geri düştü gloaller. BTcturk bu sefer 1 kuruş bile düşmedi. Saatler boyunca aynı emirler çakılı duruyor sonra hata veriyor. Sebebini merak ediyorum, sabah buradan cevap yazarsınız diye düşünüyorum.
Merhaba, bahsettiğiniz saatlerde bir saldırı gerçekleşmiş ve güvenlik ekibi ek güvenlik önlemlerini devreye almıştı. Tehdit tamamen ortadan kalkana kadar erişimde sıkıntılar yaşanmıştır.
|
|
|
|
halloweenn666
Member
Activity: 1011
Merit: 65
|
|
October 16, 2018, 08:48:14 AM |
|
Btcturk atak mı yiyor şuanda?
Sayfa açılmıyor Cloudflare ekranı ekranda bekliyor 30-40 sn.. sonra açılıyor sayfa, başka coine geçmek isteyince tekrar cloudflare ekranı cıkıyor ve 40 sn bekliyor vs. Kaç dakikadır 403, 404 hatası veriyor.. Dikkat!
Edit: Yurt dışı piyasaları 50-70 USD arası yükseldi BTCTurk erişim sorunu sebebi ile 1 TL bile oynamadı. Sonra 50 USD geri düştü gloaller. BTcturk bu sefer 1 kuruş bile düşmedi. Saatler boyunca aynı emirler çakılı duruyor sonra hata veriyor. Sebebini merak ediyorum, sabah buradan cevap yazarsınız diye düşünüyorum.
Merhaba, bahsettiğiniz saatlerde bir saldırı gerçekleşmiş ve güvenlik ekibi ek güvenlik önlemlerini devreye almıştı. Tehdit tamamen ortadan kalkana kadar erişimde sıkıntılar yaşanmıştır. Bu şeref yoksunu sülük ve kene gibi hayat suren hackerlar dan ne dir cektigimiz. Milletin parasına emeğine çökmek için yer arıyorlar.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
October 16, 2018, 09:26:21 AM |
|
Ios mobil uygulamanız güncellememiyor. Sabahtan beri takılı kaldı. bendemi sorun var sistemde mi? web sıkıntısız gözüküyor. Bilginiz olsun
|
|
|
|
|
Dammitt
|
|
October 16, 2018, 04:10:22 PM |
|
Bayadır kullanmıyorum diyebilirim çünkü trade falan uğraşmıyorum ama mobil platformunda sıkıntılar var bir kaç kez baktım.
|
|
|
|
forbidden
|
|
October 16, 2018, 06:57:09 PM |
|
mobilde para çekme ekranı ve eth yollama ekranı boş geliyor ios'ta bilginize, papara ve ltc çalışıyor ama yazdıklarım yok, uygulamada da sürekli bakiye güncellenemedi hatası gıcık ediyor.
|
|
|
|
emregungor
|
|
October 20, 2018, 04:03:21 PM |
|
Kişisel görüşümdür. Sayın Btcturk yetkilileri mümkünse Tether-USDT'yi borsadan kaldırmanızı rica ediyorum. TL ile işlem gören bir borsa olarak kalmalısınız, USDT güven problemlerinden dolayı yatırımcılarda tedirginlik var.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
October 22, 2018, 11:19:16 AM |
|
Kişisel görüşümdür. Sayın Btcturk yetkilileri mümkünse Tether-USDT'yi borsadan kaldırmanızı rica ediyorum. TL ile işlem gören bir borsa olarak kalmalısınız, USDT güven problemlerinden dolayı yatırımcılarda tedirginlik var.
bence kalsın, yatırımcı tedirginse yanında kapı gibi tl tahtası var, herzaman alternatif iidir. kim ne derse desin usdt deki hareketllilk tl den daha az bana göre. kısa dönemde çok sorun olacağını düşünmüyorum. tether kaldırmak yerine önce yeni bir stabil coin eklemeyi düşünebilirsiniz belki. ondan sonra tether kaldırma gündeme gelebilir. oda orta uzun vadede olmalı
|
|
|
|
emregungor
|
|
October 22, 2018, 11:23:49 AM |
|
bence kalsın, yatırımcı tedirginse yanında kapı gibi tl tahtası var, herzaman alternatif iidir. kim ne derse desin usdt deki hareketllilk tl den daha az bana göre. kısa dönemde çok sorun olacağını düşünmüyorum. tether kaldırmak yerine önce yeni bir stabil coin eklemeyi düşünebilirsiniz belki. ondan sonra tether kaldırma gündeme gelebilir. oda orta uzun vadede olmalı Yarın birgün usdt karşılığı yok oldu sıfırlandı o zaman ne olacak bitfinex'ten usdt'ler su gibi aktı ödeme yapmıyor diye, ne olduğu belli değil borsalar bu birime karşı önlem almakla yükümlüdür bence.
|
|
|
|
halloweenn666
Member
Activity: 1011
Merit: 65
|
|
October 22, 2018, 08:20:25 PM |
|
Kaç defa yazdık türk yatirimci bir fırsatı daha kaçırmak üzere yakında EOS patlayacak. Aylardır bir coini ekleyemediniz eminim bu coini eklediğiniz de iş işten çok geçmiş olacak sonra editlemek için buraya bırakıyorum bu notu.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
October 23, 2018, 08:40:34 AM |
|
bence kalsın, yatırımcı tedirginse yanında kapı gibi tl tahtası var, herzaman alternatif iidir. kim ne derse desin usdt deki hareketllilk tl den daha az bana göre. kısa dönemde çok sorun olacağını düşünmüyorum. tether kaldırmak yerine önce yeni bir stabil coin eklemeyi düşünebilirsiniz belki. ondan sonra tether kaldırma gündeme gelebilir. oda orta uzun vadede olmalı Yarın birgün usdt karşılığı yok oldu sıfırlandı o zaman ne olacak bitfinex'ten usdt'ler su gibi aktı ödeme yapmıyor diye, ne olduğu belli değil borsalar bu birime karşı önlem almakla yükümlüdür bence. hocam yapmayın etmeyin, herkesin riski kendine. aynı şeyi btc içinde konuşabilirz fiyatı sıfırlanırsa ne olacak diyebiliriz. borsa aracılık hizmeti sunuyor. böyle bir yükümlülüğü olduğu düşünmüyorum. borsa hesabımıza yatırdığımız fonları korumakla mükellef. usdt ile ilgili sıkıntılar herkesin malumu, bilmeyen yok, tüm riskleri alıp tercihini usdt den yana kullanan varsa kendi tercihidir bana göre.
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
October 23, 2018, 10:40:57 AM |
|
Tether ile ilgili soruların ana kaynağı, Tether'i üreten şirketin yeterince şeffaf olmadığının öne sürülmesinden kaynaklanıyor. Ancak Tether Limited'in (ya da ABD dışındakiler için Tether International Limited'in) internet sitesinde yer alan bilgiye göre piyasadaki Tether'in %100'ü USD ile garanti altına alınmıştır. Yani borsadan kaç Cent'ten alırsanız alın, Tether şirketinden 1:1 oranında Tether bozdurabilirsiniz. Tether'e inanmıyor ya da güvenmiyorsanız, hiç işlem yapmayın ama Tether'i kullanıyorsanız da Tether öldü, bitti, battı diyenlere kanıp panikle işlem yapmayın. Fırsatçılara müsade etmeyin. Bugün Tether kötü diyenler, yerine başka bir stabil kripto para öneriyor. Ama o da borsalarda 1$ altında ya da üstünde alınıp satılabiliyor. Fiyatı serbest piyasada belirlenebilen kripto para stabil değildir. Olsa olsa, fiyatı 1$'a yakın kripto para olur... Tether.to/faqs sayfasından: Tether Whitepaper'dan:
|
|
|
|
|
ingiltere
Legendary
Activity: 3164
Merit: 1537
BITCOIN
|
|
October 23, 2018, 02:11:49 PM |
|
Kaç kişiye ödül verilecek? Tüm soruları en kısa sürede bilen mi kazanacak? Başlangıçta kurallar yazsa daha iyi olurdu.
|
Professional gambling analyzer / Signature space for rent
|
|
|
Btcturk.com
|
|
October 23, 2018, 02:42:49 PM |
|
Kaç kişiye ödül verilecek? Tüm soruları en kısa sürede bilen mi kazanacak? Başlangıçta kurallar yazsa daha iyi olurdu.
Sorulara en kısa sürede cevap veren 25 kişiye ödül verilecek. Uyarınız için teşekkür ederiz. Yarışma kuralları Twitter hesabımızda paylaşılmıştı. Bir sonraki yarışmada, forumda paylaşırken daha detaylı bilgi vereceğiz.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
October 24, 2018, 07:39:45 AM |
|
bence kalsın, yatırımcı tedirginse yanında kapı gibi tl tahtası var, herzaman alternatif iidir. kim ne derse desin usdt deki hareketllilk tl den daha az bana göre. kısa dönemde çok sorun olacağını düşünmüyorum. tether kaldırmak yerine önce yeni bir stabil coin eklemeyi düşünebilirsiniz belki. ondan sonra tether kaldırma gündeme gelebilir. oda orta uzun vadede olmalı Yarın birgün usdt karşılığı yok oldu sıfırlandı o zaman ne olacak bitfinex'ten usdt'ler su gibi aktı ödeme yapmıyor diye, ne olduğu belli değil borsalar bu birime karşı önlem almakla yükümlüdür bence. Yarın btc 1 dolarda olabilir. bununda garantisi yok. suan tethere alternatif olan coinlerde 70 cente inebilir bununda garantisi yok. tamamen spekule edilebilecek bir platformda hersey olabilir.
|
|
|
|
tezcatcatl
|
|
October 24, 2018, 11:03:32 AM |
|
Merhaba, Cogu borsada "My" Order History gibi bir bolum var, bu bolumde actiginiz emirleri, tamami gerceklestiyse ya da bir bolumu gerceklestiyse ne kadari geceklestigi, kac TL'lik kisminin gerceklestigi, bu islem icin ne kadar fee odendigi vesaire detayli olarak gorulebiliyor. Ornegin Kraken'a bakalim.
Execution Volume Executed 1.11824802 Avg. Price €5,633.1 Fee €5.0 Cost €6,299.2
1.11824802 BTClik bir islem yapmisim, fiyat 5633.1 EUR. (avg demesinin sebebi eger market order yaparsaniz yapilan tum islemlerin ortalamasini aliyor) 5 eur fee odemisim, 6299.2 eur da BTC icin odemisim yani cebimden toplam 5304.2 EUR cikmis. Eger BTC satiyor olsaydim da 5299.2 EUR BTC icin almis, 5 eur fee olarak odemis oluyordum. Yani cebime 5294.2 eur gelmis oluyordu.
Boyle bir sayfa bence cok faydali olur BTCTurk traderlari icin. Ki zaten sanirim yapmilmaya calisilmis fakat su anda bombos gorunuyor. Gerceklesen Emirler tabi.
Bu kisimi kullanima acarsaniz cok yardimi dokunacak cogu tradera. Lakin su anda actigimiz emirlerin hikmetini geriye bakarak goremiyoruz. (En azindan kendim icin konusayim, belki baska bir yolu vardir, varsa da ogrenmis olurum en azindan.)
|
|
|
|
Btcturk.com
|
|
October 24, 2018, 12:39:19 PM |
|
Merhaba, Cogu borsada "My" Order History gibi bir bolum var, bu bolumde actiginiz emirleri, tamami gerceklestiyse ya da bir bolumu gerceklestiyse ne kadari geceklestigi, kac TL'lik kisminin gerceklestigi, bu islem icin ne kadar fee odendigi vesaire detayli olarak gorulebiliyor. Ornegin Kraken'a bakalim.
Execution Volume Executed 1.11824802 Avg. Price €5,633.1 Fee €5.0 Cost €6,299.2
1.11824802 BTClik bir islem yapmisim, fiyat 5633.1 EUR. (avg demesinin sebebi eger market order yaparsaniz yapilan tum islemlerin ortalamasini aliyor) 5 eur fee odemisim, 6299.2 eur da BTC icin odemisim yani cebimden toplam 5304.2 EUR cikmis. Eger BTC satiyor olsaydim da 5299.2 EUR BTC icin almis, 5 eur fee olarak odemis oluyordum. Yani cebime 5294.2 eur gelmis oluyordu.
Boyle bir sayfa bence cok faydali olur BTCTurk traderlari icin. Ki zaten sanirim yapmilmaya calisilmis fakat su anda bombos gorunuyor. Gerceklesen Emirler tabi.
Bu kisimi kullanima acarsaniz cok yardimi dokunacak cogu tradera. Lakin su anda actigimiz emirlerin hikmetini geriye bakarak goremiyoruz. (En azindan kendim icin konusayim, belki baska bir yolu vardir, varsa da ogrenmis olurum en azindan.)
Merhaba, hesap hareketlerini Hesap > Hesap Hareketleri menüsünden ( https://www.btcturk.com/History ) takip edebilirsiniz. Hesap Hareketleri sayfasından hangi kripto parayı ne zaman aldığınızı, ne zaman sattığınızı görebilirsiniz. Ayrıca, verileri Excel formatında dışarı aktarabilirsiniz. İşlem yaptığınız işlem çiftinde (BTC/TRY, ETH/TRY vb.) Emir Defteri'nin altında kalan Alış Satış Sonuçları sekmesinden Son 24 saat, Son 7 gün ve Son 30 günlük hareketlerinize ait toplam alış, toplam satış, alış ve satış ortalama fiyatları ile ödediğiniz toplam komisyon miktarlarını görebilirsiniz. Gerçekleşen Emirler sekmesinde veri görülmemesiyle ilgili bir sorun olup olmadığını teknik ekipteki arkadaşlarımıza ilettik. Konu hakkında cevap aldığımızda tekrar bilgi vereceğiz.
|
|
|
|
tezcatcatl
|
|
October 24, 2018, 01:37:48 PM |
|
Merhaba, Alis Satis Sonuclari sayfasi dediginiz gibi 24 saat, 7 gun, 30 gun seklinde genel bir tablo ciziyor. Bu cok guzel bir ozellik fakat benim bahsettigim biraz daha farkli birsey.
Hesap Hareketleri sayfasi ise detayli bilgi veriyor, evet bu da faydali fakat soyle ornekleyeyim kendi yaptigim islemlerden ne demek istedigimi anlatmak icin. Asagida Hesap Hareketleri sayfamdan bugun yaptigim 1 order var.
24/10/2018 13:11:43 Satış 37.120,00TRY -0.0377791 BTC 1.402,36 TRY -1,13 TRY 56.988,73 TRY 24/10/2018 13:06:42 Satış 37.120,00TRY -0.00067147 BTC 24,92 TRY -0,02 TRY 55.587,49 TRY 24/10/2018 13:05:36 Satış 37.120,00TRY -0.31999032 BTC 11.878,04 TRY -9,51 TRY 55.562,59 TRY 24/10/2018 13:05:34 Satış 37.120,00TRY -0.39250214 BTC 14.569,67 TRY -11,66 TRY 43.694,05 TRY
37120TL fiyatindan bir satis islemi gerceklestirmisim. 4 farkli transaction ile tamamlanmis. Toplamda 0,75094303 BTC satmisim, fakat bu sayiyi bulmak icin 4 transactiondaki 0,xxxxxxxx seklindeki rakamlari hesap makinesinde manuel olarak ust uste koyup toplamam gerekti.
Fakat kraken'da bunu tek bir order olarak tek satirda, toplamda 1.13 + 0.02 + 9.51 + 11.66 TRY yani 22,32TRY fee odedigim, 0,75094303 BTC sattigim ve 1402,36 + 24,92 + 11878,04 + 14569,67 TRY yani 27874,99 TRY lik bir satis yaptigimi gosteren bir TAB var. (Isim vermeyeyim, birkac Turk borsasinda da var bu ozellik.)
Bu sayede tek bakista 27874,99 TRY gelirimin uzerinden 22,32TRY fee verdigimi ve toplamda 0,75094303 BTC sattigimi hesap makinesi kullanmadan gorebiliyorum. Arbitraj yaptiginizi dusunun mesela, bu 0,75094303 rakamina hizli bir sekilde ulasmak biz traderlar icin cok onemli.
|
|
|
|
|