seljo
Legendary
Activity: 1179
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 09:19:34 AM |
|
koliko love se vrti ovde svaki dan i niko kavu platit. pa jel to sramota.
ajde organiziraj .. ja sam ZA iako mi je raspored pretrpan... za Bitcoin uvijek imam vremena Za kolko možete bit i di?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 09:22:18 AM |
|
ajde organiziraj .. ja sam ZA iako mi je raspored pretrpan... za Bitcoin uvijek imam vremena Za kolko možete bit i di? napisete uru koju god hocete i ja sam tamo p.s. imat cu glas koncila ispod ruke, za prepoznavanje Ja mogu u idućih uru, dvi posli iden na Brač u masline nema me cili vikend.
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
fx1Trader
|
|
November 15, 2013, 09:25:37 AM |
|
moze... amo odma meni pase i prije 11..
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 09:27:56 AM |
|
eto ja krecem i saljem vam broj moba na message Di ćemo u Cukarina na Gripe?
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 09:28:54 AM |
|
eto ja krecem i saljem vam broj moba na message Di ćemo u Cukarina na Gripe? Žbirac lipše je sunce, more i to...
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 09:31:35 AM |
|
eto ja krecem i saljem vam broj moba na message Di ćemo u Cukarina na Gripe? Žbirac lipše je sunce, more i to... aj onda u zbirca da ti je blize trajekt Eeeee Žbirac!
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
fx1Trader
|
|
November 15, 2013, 09:34:12 AM |
|
amo ca ...brzo !
|
|
|
|
seljo
Legendary
Hodling since 2011.®
|
|
November 15, 2013, 12:34:36 PM |
|
Sa velikog sastanka u Žbirca!
|
Hodling since 2011.®
|
|
|
rampalija
|
|
November 15, 2013, 11:13:11 PM |
|
Ok postat cu ovih dana, a struju skladistim u baterije velikih kapaciteta. Veoma je skupa investicija bila, imala je namjenu da zamjenim skroz el. energiju koju kupujem od elektroprivrede i da ostatak njima prodam u njihovu mrežu. Stoga svoju namjenu je ispunila. Ostatak koji sam prodavao se smanjio jer imam minere a samo mali dio mi viška ostaje.
Kao što znap, što se tiče energije obnovljivih izvora, dosta je isplativa ali samo na duži vremenski period
financijski gledano tebi struja ipak nije besplatna, s obzirom da je mozes prodat HEPu i to mislim skuplje nego sto oni prodaju struju ( nisam siguran u ovo zadnje ) ... al svejedno za ljubitelje tehnologije to sigurno izgleda odlicno jedva cekam slike .. Nisam iz Hrvatske Uostalom kako nemozes prodati skuplje struju ako si uhvatio val poticaja koji su se djelili za one koji žele da otvore elektrane. Jer svaka država ima normu koju mora ispuniti za obnovljive izvore energije. Neznam kako je kod vas, ali kod nas na svakom računu od EP dobiješ određen iznos koji plaćaš kao naknadu za obnovljive izvore
|
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 16, 2013, 04:18:57 PM |
|
Ponesite i meni koju kilu maslina
|
|
|
|
dadaas
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 250
Super Smash Bros. Ultimate Available Now!
|
|
November 17, 2013, 12:57:33 PM |
|
Bok ljudi, ja sam novi ovdje. Zanima me imate li kakave savjet za mene? Kako dolazite do Bitcoinova? Ja sam napravio jednu stranicu na kojoj sam skupio sve faucet stranice i samo se treba kliknut next za iduću. No, neću je tu reklamirat, imam otvornu temu na newbies podforumu. Stvarno bih volio da mi date neki dobar savjet kako bih nešto i zaradio
|
|
|
|
al.matic
Newbie
Activity: 57
Merit: 0
|
|
November 17, 2013, 02:02:59 PM |
|
Bok ljudi, ja sam novi ovdje. Zanima me imate li kakave savjet za mene? Kako dolazite do Bitcoinova? Ja sam napravio jednu stranicu na kojoj sam skupio sve faucet stranice i samo se treba kliknut next za iduću. No, neću je tu reklamirat, imam otvornu temu na newbies podforumu. Stvarno bih volio da mi date neki dobar savjet kako bih nešto i zaradio Ništa nećeš zaraditi od tih česmi, samo gubiš vrijeme.
|
|
|
|
dadaas
Sr. Member
Activity: 490
Merit: 250
Super Smash Bros. Ultimate Available Now!
|
|
November 17, 2013, 02:52:07 PM |
|
Bok ljudi, ja sam novi ovdje. Zanima me imate li kakave savjet za mene? Kako dolazite do Bitcoinova? Ja sam napravio jednu stranicu na kojoj sam skupio sve faucet stranice i samo se treba kliknut next za iduću. No, neću je tu reklamirat, imam otvornu temu na newbies podforumu. Stvarno bih volio da mi date neki dobar savjet kako bih nešto i zaradio Ništa nećeš zaraditi od tih česmi, samo gubiš vrijeme. A kako da zaradim neke Bitcoinove?
|
|
|
|
dadach
|
|
November 17, 2013, 05:00:48 PM |
|
ajde organiziraj .. ja sam ZA iako mi je raspored pretrpan... za Bitcoin uvijek imam vremena ma za sto ti je pretrpan? pa jer nemate bar svaki po milionce dolara
|
To DA Moon!!! donations accepted >.< 38nvHaNqF5nv4ifhUyq9CChnBmRs2DSv4r
|
|
|
rampalija
|
|
November 17, 2013, 05:36:14 PM |
|
ajde organiziraj .. ja sam ZA iako mi je raspored pretrpan... za Bitcoin uvijek imam vremena ma za sto ti je pretrpan? pa jer nemate bar svaki po milionce dolara daj bolan kako neces zaraditi pa pogledaj samo zadnjih 10 dana koliko se moze zaraditi za dan ako ulozis u jedan ASIC od 500gHs. Ne prodaji momku suplju pricu. Ja sam krenuo prije mjesec dana sa GPU-ovima i vjerovao ili ne vec su mi se ROI sve do jedne. Jest da sam imao srece sto je CGB jurec skocio 150% i sto je svaki vrijedio dolar i nesto I STO SAM PRODAO SVE!
|
|
|
|
al.matic
Newbie
Activity: 57
|
|
November 17, 2013, 07:27:14 PM |
|
Bok ljudi, ja sam novi ovdje. Zanima me imate li kakave savjet za mene? Kako dolazite do Bitcoinova? Ja sam napravio jednu stranicu na kojoj sam skupio sve faucet stranice i samo se treba kliknut next za iduću. No, neću je tu reklamirat, imam otvornu temu na newbies podforumu. Stvarno bih volio da mi date neki dobar savjet kako bih nešto i zaradio Ništa nećeš zaraditi od tih česmi, samo gubiš vrijeme. A kako da zaradim neke Bitcoinove? Pa prodaj nekome nešto za bitcoine... ili učini nekome neku uslugu. Ili ih kupi za kune.
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 17, 2013, 10:35:07 PM |
|
ma nek ih kupi za kune i vozdrica
|
|
|
|
mariofejker16
Newbie
Activity: 1
|
|
November 18, 2013, 12:05:10 PM |
|
Pozdrav svima!
Želio bih krenuti u kopanje bitcoina i spreman sam uložiti novca ako se to zbilja isplati, gledam već par dana i zbilja ako se isplati uložio bi, vidim da mnogo vrijede, čak sam neki dan kupio pola bitcoina i već sam u plusu nekih 300 kuna.
Želio bih iskrene priče i iskustva, ako se ne isplati da ne ulazim u taj biznis.
|
|
|
|
rampalija
|
|
November 18, 2013, 12:33:23 PM |
|
Pozdrav svima!
Želio bih krenuti u kopanje bitcoina i spreman sam uložiti novca ako se to zbilja isplati, gledam već par dana i zbilja ako se isplati uložio bi, vidim da mnogo vrijede, čak sam neki dan kupio pola bitcoina i već sam u plusu nekih 300 kuna.
Želio bih iskrene priče i iskustva, ako se ne isplati da ne ulazim u taj biznis.
Ako ces uci u BTC posao, po meni je najbolje da kupis BITCOINA koliko si mislio uloziti u mining opremu. Ali je problem sto nitko nezna dokle ce ici cijena i kad ce pasti i dali ce pasti. Mozes samo kratkorocno biti u minusu, npr ako kupis danas a sutra bude manja cijena za 100$. Popravit ce se ona to je sigruno samo treba cekati
|
|
|
|
|