dadas15
|
|
June 27, 2014, 03:40:57 PM |
|
çağatay oturup bizle konuşsa ikna etse gideriz aslında bence TR çapında iyi iş yapan 2-3 trader bile orda dolansa işler açılır. LTC nin olup olmaması bile çok önemli değilki Doge önemli olsun altcoinler 1-2 ay parlayıp sönebiliyor.BTC trading altyapısını güçlendirse gerisi gelir. Bakınız btctürk piyasa yapıcı emir gibi yöntem kullandı yeri geldi kendi alıp sattı marketi canlı tuttu. Belli aylık hacmi olandan komisyon almamak yada benzeri belki kişiye özel yöntemlerle adam toplamalı gerekirse kendi alıp satmalı. Canlansın biraz bizi btctürke mahkum etmesin btcturk un nesi varki normalde her iki piyasayıda kullanan birisiyim, genelde LTC ile sıkı olduğum için koinim daha ağır basar ama btcturk un de hakkını yememek lazım, TR piyasasında oldukça emeği var.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
July 05, 2014, 03:43:48 PM |
|
koinime tl yatırınca şirket hesabına para gönderilmiş oluyor. şirket vergilendirme zorunluluğu karşısında bunu ne olarak gösteriyor. fatura kesmiyor mu bu gelen paraya? giden paraları da aynı şekilde çıkış faturası düzenlemiyor mu? yatırdığımız paralar için fatura istesek firma bize verebilir mi?
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
July 08, 2014, 08:39:17 AM |
|
koinime tl yatırınca şirket hesabına para gönderilmiş oluyor. şirket vergilendirme zorunluluğu karşısında bunu ne olarak gösteriyor. fatura kesmiyor mu bu gelen paraya? giden paraları da aynı şekilde çıkış faturası düzenlemiyor mu? yatırdığımız paralar için fatura istesek firma bize verebilir mi?
Bu sorunun cevabını ben de bekliyorum.
|
|
|
|
dadas15
|
|
July 08, 2014, 02:56:04 PM |
|
LTC/BTC paritesi nedense pek rağbet görmedi, normalde bu parite açıldığında herkes sevinmişti ama şimdilik orada in cin top oynuyor, sadece bir emir var.
|
|
|
|
intotherain
|
|
July 08, 2014, 07:29:23 PM |
|
yatırılan/çekilen paraya fatura olmaz. fatura bir mal ya da hizmetin alışında satışında kiraya verilmesinde kesilir. siz bankaya para yatırdığınızda bankadan fatura istiyor musunuz? ancak firma alış satış işlemi üzerinden kesmiş olduğu komisyonu bir hizmet bedeli olarak faturalandırması ve kdv'sini de bağlı bulunduğu vergi dairesine yatırması gerekir. Ayrıca gelir vergisi'ne de tabi olurlar.( şirket ise kurumlar vergisi )
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
July 08, 2014, 09:30:50 PM |
|
yatırılan/çekilen paraya fatura olmaz. fatura bir mal ya da hizmetin alışında satışında kiraya verilmesinde kesilir. siz bankaya para yatırdığınızda bankadan fatura istiyor musunuz? ancak firma alış satış işlemi üzerinden kesmiş olduğu komisyonu bir hizmet bedeli olarak faturalandırması ve kdv'sini de bağlı bulunduğu vergi dairesine yatırması gerekir. Ayrıca gelir vergisi'ne de tabi olurlar.( şirket ise kurumlar vergisi )
Mevzuatta banka diye bir şey olduğu için fatura isteme gereği duymuyoruz. Çünkü bankanın kanunen bu şekilde para kabul etme yetkisi var. Mevzuatta kripto para takas sitesi diye bir şey olmadığına göre standart ttk hükümlerine tabi olması gerekli. Sonuçta kanun kimin nasıl para kabul etmesi gerektiği konusunu açıklamış. BTCTurk'u ne yapıyor bilemeyeceğim keza TC kanunlarına tabi değil bildiğim kadarıyla. Ama koinim TC kanunlarına tabi bir şirket. En doğru açıklamayı şirket kendisi yapacaktır.
|
|
|
|
dadas15
|
|
July 09, 2014, 08:24:44 AM |
|
arkadaşlar neden bu kadar fatura işine takılıyorsunuz. alan-satan memnun, eşşeğin aklına karpuz kapuğu getirmetin bence
|
|
|
|
koinimcom
Newbie
Activity: 36
Merit: 0
|
|
July 09, 2014, 05:08:31 PM |
|
Faturalar sadece komisyondan alınan tutar üzerinden hizmet bedeli olarak kesilip vergilendiriliyor. Faturalar aylık olarak kesiliyor. Fatura talep ederseniz iletişime geçebilirsiniz.
|
|
|
|
coaex
|
|
July 13, 2014, 07:55:34 AM |
|
sevgili koinim ekibi,
piyasa, hacim konusunda sıkıntılarınız olduğunu gözlemliyor. sanırım bunu aşmanın bir yolu, btcturk ile (piyasa yapıcı 0 komisyon ile beraber) birebir aynı komisyon şemasını belirlemek olacaktır. bunu neden bu şekilde tercih etmiyorsunuz bilemiyorum ama tahmin ediyorum. sanırım işlem miktarının yüksek olmasından ve personel ihtiyacına girmekten imtina ediyorsunuz. şu 0.50 TL komisyon da gerçekten can sıkıcı bir konu, onun yüzünden de hacminiz düşük kalıyor olabilir. lütfen dikkate alınız. piyasa yapıcı 0 komisyon yaygınlaştırılabilir. netice itibariyle mutlaka 1 taraftan komisyon alınabiliyor. böylece esnek ve arbitraja da müsait bir piyasamız olacaktır. ha arbitrajın 100% savunucusu değilim ama hacmin artmasına katkıda bulunabilecek her türlü fikri de destekliyorum.
saygılar, coaex precious metals
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
August 20, 2014, 09:10:59 AM |
|
Merhaba ödeme hızı ne durumda şu sıralar koinimde acaba ?
|
|
|
|
oscarftw
|
|
August 20, 2014, 09:50:32 AM |
|
Hafta sonu anlasmali bankalar ile talep edilirse odeme gerceklestirilir diye eski sozluk dahil her yerde reklam yapmislar. Cumartesi sabah verdigim para cekme talebim onlarin belirttigi banka uzerinden bunun altini ciziyorum, aksam 9 10 gibi gerceklesti yine cumartesi gece verdigim para cekme talebim ise pazar gunu hala gece gerceklesmedigi icin iptal edip yatirdigim btc yi geri cektim. Kesinlikle ne skype uzerinden ne de email uzerinden destekleri var. BTC turk ile kiyaslanamayacak kadar amatorler. Islem yapmadan once iki kere dusunun. Ufak miktarlarda sorun yok 1/2 btc peki 15/20BTC lik islem yapmaya kalktiginiz zaman ne olacak? Siz siz olun iki kere dusunun.
|
|
|
|
dadas15
|
|
August 20, 2014, 10:00:21 AM |
|
Hafta sonu anlasmali bankalar ile talep edilirse odeme gerceklestirilir diye eski sozluk dahil her yerde reklam yapmislar. Cumartesi sabah verdigim para cekme talebim onlarin belirttigi banka uzerinden bunun altini ciziyorum, aksam 9 10 gibi gerceklesti yine cumartesi gece verdigim para cekme talebim ise pazar gunu hala gece gerceklesmedigi icin iptal edip yatirdigim btc yi geri cektim. Kesinlikle ne skype uzerinden ne de email uzerinden destekleri var. BTC turk ile kiyaslanamayacak kadar amatorler. Islem yapmadan once iki kere dusunun. Ufak miktarlarda sorun yok 1/2 btc peki 15/20BTC lik islem yapmaya kalktiginiz zaman ne olacak? Siz siz olun iki kere dusunun. genelde destekleri iyidir, benim şimdiye kadar attığım tüm mailerde yaklaşık ilk yarım saatte döndüler. mesai saatlari içerisinde genelde parayıda ilk yarım saatte yatırırlar
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
August 20, 2014, 10:08:31 AM Last edit: August 20, 2014, 10:45:43 AM by deblue |
|
Dün 16:48 de ve gece 4 civarı ödeme talep ettim daha onaylanmadılar da, eskiden kullanmıştım hızlı yatırıyorlardı.
(bilgilendirme) iki ödeme 13,41 civarı geldi.
|
|
|
|
bitcoinmining
|
|
August 29, 2014, 01:10:27 PM |
|
bitcoin almak için ufak miktar işbankası hesblarına para yatırdım hala hesabıma eklenecek gerçekten iyice sıkmaya başladılar yok böyle saçmalık
|
|
|
|
bitcoinmining
|
|
August 29, 2014, 01:41:56 PM |
|
hesaba eklendiaz önce saolsunlar
|
|
|
|
aliser
|
|
August 29, 2014, 06:30:31 PM |
|
ben de şimdiye kadar koinimde hiç sorun yaşamadım hep zamanında işlem yapıyorlar benim için 1 numaralar.
|
|
|
|
oscarftw
|
|
August 29, 2014, 09:01:45 PM |
|
ben de şimdiye kadar koinimde hiç sorun yaşamadım hep zamanında işlem yapıyorlar benim için 1 numaralar.
Hafta sonu anlasmali bankalar ile talep edilirse odeme gerceklestirilir diye eski sozluk dahil her yerde reklam yapmislar. Cumartesi sabah verdigim para cekme talebim onlarin belirttigi banka uzerinden bunun altini ciziyorum, aksam 9 10 gibi gerceklesti yine cumartesi gece verdigim para cekme talebim ise pazar gunu hala gece gerceklesmedigi icin iptal edip yatirdigim btc yi geri cektim. Kesinlikle ne skype uzerinden ne de email uzerinden destekleri var. BTC turk ile kiyaslanamayacak kadar amatorler. Islem yapmadan once iki kere dusunun. Ufak miktarlarda sorun yok 1/2 btc peki 15/20BTC lik islem yapmaya kalktiginiz zaman ne olacak? Siz siz olun iki kere dusunun. 3 kere islem yapmaya calistim 2sini mecburen beklemek zorunda kaldim. 3. islemi iptal ettim. Kesinlikle cok yavas ve soyledikleri gibi degiller.
|
|
|
|
aliser
|
|
August 29, 2014, 09:42:13 PM |
|
Hafta sonu anlasmali bankalar ile talep edilirse odeme gerceklestirilir diye eski sozluk dahil her yerde reklam yapmislar. Cumartesi sabah verdigim para cekme talebim onlarin belirttigi banka uzerinden bunun altini ciziyorum, aksam 9 10 gibi gerceklesti yine cumartesi gece verdigim para cekme talebim ise pazar gunu hala gece gerceklesmedigi icin iptal edip yatirdigim btc yi geri cektim. Kesinlikle ne skype uzerinden ne de email uzerinden destekleri var. BTC turk ile kiyaslanamayacak kadar amatorler. Islem yapmadan once iki kere dusunun. Ufak miktarlarda sorun yok 1/2 btc peki 15/20BTC lik islem yapmaya kalktiginiz zaman ne olacak? Siz siz olun iki kere dusunun. 3 kere islem yapmaya calistim 2sini mecburen beklemek zorunda kaldim. 3. islemi iptal ettim. Kesinlikle cok yavas ve soyledikleri gibi degiller. Bildiğim kadarıyla btcturk de haftasonu banka transfer işlemleri yapmıyor haksızlık yapmayın.
|
|
|
|
canary
|
|
September 01, 2014, 03:04:49 PM |
|
Koinim hacimsizlikten ölecek LTC'nin 3 gündür 0 olması hadi doğal diyelim önceden alanlar düşükten satmak istemiyor; ama BTC için 3-4 gündür 2-3 BTC'lerdeki 24 saatlik hacime diyebilecek çok fazla bişey yok herhalde tüm kullanıcılar yurtdışı bürolara kaçsın diye bekliyorlar
|
|
|
|
DeepCoin
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
|
|
September 02, 2014, 05:32:35 AM |
|
Sayet kullanicilar tercih etmiyorsa koinim ne yapabilir ki ?
|
|
|
|
|