Bitcoin Forum
November 22, 2017, 01:38:35 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: CryptoSlax Linux Mining Distro  (Read 27078 times)
haggis
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 984


View Profile
March 12, 2014, 11:57:28 AM
 #101

Hi,

I tried to run Cryptoslax on my own today but have some trouble with segementation faults.

First, until now I run BAMT which is 32Bit and therefore only 2GB of my 8GB were available.

With Cryptoslax I hoped to be able to increase thread concurrency  from 24550 to 32765 which should be best for R9 290.

However, even with TC=24550 I get errors from cgminer-opencl and also with the self-compiled sgminer 4.0.0:
Code:
[11:55:13] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0                   
[11:55:13] Restarting the GPU from the menu will not fix this.                   
[11:55:13] Try restarting sgminer.                   
[11:55:13] Maximum buffer memory device 1 supports says 1073741824                   
[11:55:13] Your scrypt settings come to 1608908800                   
[11:55:13] Error -61: clCreateBuffer (padbuffer8), decrease TC or increase LG

This is my config:
Code:
"intensity" : "21,21,21",
"worksize" : "256,256,256",
"thread-concurrency" : "24550,24550,24550",
"gpu-engine" : "1075,1075,1020",
"gpu-memclock" : "1470,1375,1465",
"gpu-powertune" : "20,20,20",
"gpu-threads" : "1,1,1",
"lookup-gap" : "2,2,2",

Any ideas?

Join the Elastic revolution!  Elastic - The Decentralized Supercomputer
ELASTIC ANNOUNCEMENT THREAD | ELASTIC SLACK | ELASTIC FORUM
1511357915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511357915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511357915
Reply with quote  #2

1511357915
Report to moderator
1511357915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511357915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511357915
Reply with quote  #2

1511357915
Report to moderator
1511357915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511357915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511357915
Reply with quote  #2

1511357915
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511357915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511357915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511357915
Reply with quote  #2

1511357915
Report to moderator
1511357915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511357915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511357915
Reply with quote  #2

1511357915
Report to moderator
1511357915
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511357915

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511357915
Reply with quote  #2

1511357915
Report to moderator
divxrullz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
March 12, 2014, 02:11:14 PM
 #102

Hi,

I tried to run Cryptoslax on my own today but have some trouble with segementation faults.

First, until now I run BAMT which is 32Bit and therefore only 2GB of my 8GB were available.

With Cryptoslax I hoped to be able to increase thread concurrency  from 24550 to 32765 which should be best for R9 290.

However, even with TC=24550 I get errors from cgminer-opencl and also with the self-compiled sgminer 4.0.0:
Code:
[11:55:13] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0                   
[11:55:13] Restarting the GPU from the menu will not fix this.                   
[11:55:13] Try restarting sgminer.                   
[11:55:13] Maximum buffer memory device 1 supports says 1073741824                   
[11:55:13] Your scrypt settings come to 1608908800                   
[11:55:13] Error -61: clCreateBuffer (padbuffer8), decrease TC or increase LG

This is my config:
Code:
"intensity" : "21,21,21",
"worksize" : "256,256,256",
"thread-concurrency" : "24550,24550,24550",
"gpu-engine" : "1075,1075,1020",
"gpu-memclock" : "1470,1375,1465",
"gpu-powertune" : "20,20,20",
"gpu-threads" : "1,1,1",
"lookup-gap" : "2,2,2",

Any ideas?

Dude, go back to BAMT. Open Utilities => GParted  and create new partition with leftover space and enjoy Smiley
Demontager
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
March 12, 2014, 05:11:17 PM
 #103

Why if start vertminer GPU from terminal getting error that GPU not available ? But if i start from Slax menu it working and mining ?
I tried also run /opt/miners/vertminer/start-sessions.sh and /opt/miners/vertminer/start.sh -  same error.
How actually may I run vertminer in terminal and detach screen as in BAMT ?
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
March 12, 2014, 06:24:34 PM
 #104

Cryptoslax64 0.3.1-beta1 is available to download from http://www.cryptoslax.web.id

new :
 * sgminer (untested)
 * heavycoin cpu miner (for 1gh.com : tested)
 * cgminermonitor.com client
    as .sb module, simply download, place it into [FLASHDRIVE:]/slax/modules
    or on running slax, download with wget, and execute "slax activate /path/to/file.sb"
 * fix some gnu screen issues
 * better autostart system, simply chmod +x autostart-session.sh inside miner directory, to make it autorun after boot
 * added apache+php+mysql for local web serving, for futher development of rig monitoring and control
 * added google chrome browser

this is beta version, you know what it means, even on non-beta version i can't guarantee everything will work



███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
March 12, 2014, 10:19:18 PM
 #105

Hi,

I tried to run Cryptoslax on my own today but have some trouble with segementation faults.

First, until now I run BAMT which is 32Bit and therefore only 2GB of my 8GB were available.

With Cryptoslax I hoped to be able to increase thread concurrency  from 24550 to 32765 which should be best for R9 290.

However, even with TC=24550 I get errors from cgminer-opencl and also with the self-compiled sgminer 4.0.0:
Code:
[11:55:13] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0                   
[11:55:13] Restarting the GPU from the menu will not fix this.                   
[11:55:13] Try restarting sgminer.                   
[11:55:13] Maximum buffer memory device 1 supports says 1073741824                   
[11:55:13] Your scrypt settings come to 1608908800                   
[11:55:13] Error -61: clCreateBuffer (padbuffer8), decrease TC or increase LG

This is my config:
Code:
"intensity" : "21,21,21",
"worksize" : "256,256,256",
"thread-concurrency" : "24550,24550,24550",
"gpu-engine" : "1075,1075,1020",
"gpu-memclock" : "1470,1375,1465",
"gpu-powertune" : "20,20,20",
"gpu-threads" : "1,1,1",
"lookup-gap" : "2,2,2",

Any ideas?

TC is "GPU thread concurrency" i doubt it has anything to do with your system memory, TC mostly are number of GPU execution thread to be spawn to run on your GPU and use your GPU memory

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
Demontager
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
March 12, 2014, 11:23:37 PM
 #106

uray,
Thanks for recent update, autostart feature works great.
I got two questions:
1. How may i run vertminer (GPU) when connected via SSH ? Direct run just don't detects any GPU.
2. I saw that vertminer link points to /opt/miners/vertminer/start-session.sh, but it works only if run it inside X session not ssh, why so ?

Also it is good to add some gpumon/viewgpu stat as BAMT has, so it will be easy to parse miners state via terminal.
haggis
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 984


View Profile
March 12, 2014, 11:25:33 PM
 #107

Ok, TC is not related to system memory. What else could cause the memory errors at an average TC?

edit: Thx uray for all your efforts. I tried the latest version which is now working with every TC as long as it is not too low.
However, I can configure my cards with various gpu clock, memclock, TC and they ALWAYS get a max of 750kh. It even seems like the config has no impact on the speed as it doesn't matter if I clock something 100mhz higher or lower. The .conf file is loaded right as all my pools are available.

Very odd. Tried also with sgminer and cgminer-kalroth - but same behavior.

Btw: replace last line of start.sh in the sgminer-folder with "./sgminer -c mining.conf".

Join the Elastic revolution!  Elastic - The Decentralized Supercomputer
ELASTIC ANNOUNCEMENT THREAD | ELASTIC SLACK | ELASTIC FORUM
outsider
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
March 13, 2014, 02:19:51 AM
 #108

Uray,
Thank you for the 0.3-beta1 update!
Did you change any drivers in the OS? Kernel update?

I was unable to run 0.3 on my AMD system to any usable form (even with the IOMMU enabled) but the beta1 solved everything. Booted right up!
I've been wanting to try CryptoSlax for a while; not I can.

adrian
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
March 13, 2014, 10:29:43 AM
 #109

uray,
Thanks for recent update, autostart feature works great.
I got two questions:
1. How may i run vertminer (GPU) when connected via SSH ? Direct run just don't detects any GPU.
2. I saw that vertminer link points to /opt/miners/vertminer/start-session.sh, but it works only if run it inside X session not ssh, why so ?

Also it is good to add some gpumon/viewgpu stat as BAMT has, so it will be easy to parse miners state via terminal.


somehow you need to run vertminer on terminal that is started inside X session, otherwhise it wont detect GPU or no GPU temperature info available, on 3.1.1 beta there are terminal session that auto executed inside X session, you can attach to this terminal and start your miner, try "screen -x xterminal" or something

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
March 13, 2014, 10:30:32 AM
 #110

Uray,
Thank you for the 0.3-beta1 update!
Did you change any drivers in the OS? Kernel update?

I was unable to run 0.3 on my AMD system to any usable form (even with the IOMMU enabled) but the beta1 solved everything. Booted right up!
I've been wanting to try CryptoSlax for a while; not I can.

adrian

no, no change in drivers and linux kernel

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
uray
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
March 13, 2014, 10:36:02 AM
 #111

Ok, TC is not related to system memory. What else could cause the memory errors at an average TC?

edit: Thx uray for all your efforts. I tried the latest version which is now working with every TC as long as it is not too low.
However, I can configure my cards with various gpu clock, memclock, TC and they ALWAYS get a max of 750kh. It even seems like the config has no impact on the speed as it doesn't matter if I clock something 100mhz higher or lower. The .conf file is loaded right as all my pools are available.

Very odd. Tried also with sgminer and cgminer-kalroth - but same behavior.

Btw: replace last line of start.sh in the sgminer-folder with "./sgminer -c mining.conf".

oh yeah you are right, that start.sh should be :

/opt/miners/sgminer/sgminer -c /opt/miners/sgminer/mining.conf

as for TC, i never optimize it on TC because i always use gpu-threads = 2, what GPU are you using?
some bios on card will auto downclock on higher temp, what is your temperature reading?

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
outsider
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
March 13, 2014, 11:41:22 AM
 #112

Uray,
Thank you for the 0.3-beta1 update!
Did you change any drivers in the OS? Kernel update?

I was unable to run 0.3 on my AMD system to any usable form (even with the IOMMU enabled) but the beta1 solved everything. Booted right up!
I've been wanting to try CryptoSlax for a while; not I can.

adrian

no, no change in drivers and linux kernel
I think I know what the change was.
I removed one GPU from the test rig I was using. So with 2 GPUs I can be up and running just fine, but with 3 GPUs I get a kernel panic upon boot.
How many GPUs are you testing CryptoSlax with?
Demontager
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
March 13, 2014, 12:56:43 PM
 #113

Quote
somehow you need to run vertminer on terminal that is started inside X session, otherwhise it wont detect GPU or no GPU temperature info available, on 3.1.1 beta there are terminal session that auto executed inside X session, you can attach to this terminal and start your miner, try "screen -x xterminal" or something

Thanks, it works as you said
Code:
screen -x 3240.vertminer
But i also need a way to start and restart vertminer via terminal, is it possible ?
Doing this in normal way - I go login in VNC X session, then press Q on running vertminer terminal, then click on vertminer icon. Too lot actions.

UPD.
I got it how to run simple app on Xscreen, for example
Code:
ssh -X root@192.168.1.101 DISPLAY=:0 xterm
So it will start xterm on xServer, but if i try to run vertminer
Code:
ssh -X root@192.168.1.101 DISPLAY=:0 /opt/miners/vertminer/start-session.sh
root@192.168.1.101's password:
X11 forwarding request failed on channel 0
Must be connected to a terminal.
No screen session found.

UPD2.
I manage to get vertminer and cgminer started from terminal by modifying startup file
Code:
#!/bin/sh
export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
export GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
cd /opt/miners/vertminer
screen -d -m -S vertminer /opt/miners/vertminer/vertminer -c /opt/miners/vertminer/mining.conf

But here is one caveat, vertminer/cgminer started in such way don't show GPUs temps and fan speed.
Code:
[P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
 GPU 0:                | 117.3K/196.6Kh/s | A:1152 R: 0 HW:1 WU:214.4/m I:18
 GPU 1:                | 115.3K/196.6Kh/s | A:1152 R:64 HW:0 WU:204.3/m I:18

haggis
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 984


View Profile
March 13, 2014, 09:59:57 PM
 #114

Ok, TC is not related to system memory. What else could cause the memory errors at an average TC?

edit: Thx uray for all your efforts. I tried the latest version which is now working with every TC as long as it is not too low.
However, I can configure my cards with various gpu clock, memclock, TC and they ALWAYS get a max of 750kh. It even seems like the config has no impact on the speed as it doesn't matter if I clock something 100mhz higher or lower. The .conf file is loaded right as all my pools are available.

Very odd. Tried also with sgminer and cgminer-kalroth - but same behavior.

Btw: replace last line of start.sh in the sgminer-folder with "./sgminer -c mining.conf".

oh yeah you are right, that start.sh should be :

/opt/miners/sgminer/sgminer -c /opt/miners/sgminer/mining.conf

as for TC, i never optimize it on TC because i always use gpu-threads = 2, what GPU are you using?
some bios on card will auto downclock on higher temp, what is your temperature reading?
Looks as if you need some employees for support Wink

I have R9 290s which are always working with only 1 gpu-thread (never saw someone with another setting on this card) and they never go above 60°C thanks to watercooling. But as we are speaking about temperature right now - this information never showed up with this distro because the miners are here working only with --no-adl parameter.

Join the Elastic revolution!  Elastic - The Decentralized Supercomputer
ELASTIC ANNOUNCEMENT THREAD | ELASTIC SLACK | ELASTIC FORUM
urubu
Member
**
Offline Offline

Activity: 87


View Profile
March 14, 2014, 03:58:02 AM
 #115

Ok, TC is not related to system memory. What else could cause the memory errors at an average TC?

edit: Thx uray for all your efforts. I tried the latest version which is now working with every TC as long as it is not too low.
However, I can configure my cards with various gpu clock, memclock, TC and they ALWAYS get a max of 750kh. It even seems like the config has no impact on the speed as it doesn't matter if I clock something 100mhz higher or lower. The .conf file is loaded right as all my pools are available.

Very odd. Tried also with sgminer and cgminer-kalroth - but same behavior.

Btw: replace last line of start.sh in the sgminer-folder with "./sgminer -c mining.conf".

Did you happen to save your conf while in the cgminer window (s,w)?  if you save through the cgminer client, it saves cgminer.conf in the root/.cgminer folder or something like that.  That always overrides the mining.conf in the /opt/miner/cgminer folder.


I have my own problem though,  why can't I connect with vnc? I get an error that the connection was actively refused.
Zoella
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
March 14, 2014, 02:30:22 PM
 #116

uray,

Any chance of getting s skein miner on the next version?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=483515.0

oktay50000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
March 15, 2014, 10:21:41 PM
 #117

when i set pool setting and restart it will mine automatically after restart??
or i should start miner manully??

BTC : 3JektwfirrBETxNkHD1SVyxWQLBoU7gSF4                                    bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=behnush

5% back just register and invest send me user name and bitconnect wallet i will send 5% back
urubu
Member
**
Offline Offline

Activity: 87


View Profile
March 16, 2014, 03:32:04 AM
 #118

You can set it to autostart by
running "chmod +x autostart-session.sh" while in the miner's directory. 
Like this:

cd opt/miners/sgminer
chmod +x autostart-session.sh
oktay50000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
March 16, 2014, 10:28:31 AM
 #119

and after that it will auto start after everyrestart?

BTC : 3JektwfirrBETxNkHD1SVyxWQLBoU7gSF4                                    bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=behnush

5% back just register and invest send me user name and bitconnect wallet i will send 5% back
ugurbost
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
March 16, 2014, 10:24:39 PM
 #120

I'm trying to run a rig proxy from leaserig.net but it says "No such file or directory" even though the file exists. According to its developer it needs libc-dev-i386 for ubuntu. I tried to upgrade glibc on slax but no chance Sad

Anyone can help me to run it?
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!