Bitcoin Forum
December 05, 2016, 10:34:53 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 »
  Print  
Author Topic: [NEW POOL & MINER] - BitcoinPool.com - Jump In! ~NO FEES~ :)  (Read 96009 times)
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
March 29, 2011, 12:30:05 AM
 #601

can you consider adding support for Ufasoft's CPU Miner? your site says it supports it, but i'm getting "the operation timed out" errors.

It works. I'm running it on my laptop without issue.

If it's giving "the operation timed out", it's not an incompatibility issue. How are you starting it?

bitcoin-miner.exe -t 4 -u grue -p xxxxxxxx -o http://bitcoinpool.com:8334/ -a 10

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
1480934093
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480934093

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480934093
Reply with quote  #2

1480934093
Report to moderator
1480934093
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480934093

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480934093
Reply with quote  #2

1480934093
Report to moderator
1480934093
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480934093

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480934093
Reply with quote  #2

1480934093
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
geebus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 258



View Profile WWW
March 29, 2011, 02:46:11 AM
 #602

can you consider adding support for Ufasoft's CPU Miner? your site says it supports it, but i'm getting "the operation timed out" errors.

It works. I'm running it on my laptop without issue.

If it's giving "the operation timed out", it's not an incompatibility issue. How are you starting it?

bitcoin-miner.exe -t 4 -u grue -p xxxxxxxx -o http://bitcoinpool.com:8334/ -a 10

I'm using:
Code:
bitcoin-miner.exe -a 60 -t 4 -v -u USERNAME -p PASSWORD -o http://bitcoinpool.com:8334/

It's working without issue for me.

Can you ping the server? Have you tried using the IP instead of domain name?

Feel like donating to me? BTC Address: 14eUVSgBSzLpHXGAfbN9BojXTWvTb91SHJ
FairUser
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 261


View Profile WWW
March 29, 2011, 02:46:44 AM
 #603

can you consider adding support for Ufasoft's CPU Miner? your site says it supports it, but i'm getting "the operation timed out" errors.

It works. I'm running it on my laptop without issue.

If it's giving "the operation timed out", it's not an incompatibility issue. How are you starting it?

bitcoin-miner.exe -t 4 -u grue -p xxxxxxxx -o http://bitcoinpool.com:8334/ -a 10

Are you using grue or grue1 account?

Also, please increase the askrate to 60 (which is the highest it can go).
lafamiglia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
March 29, 2011, 10:55:25 AM
 #604

I get this in my guiminer.exe file
"Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 6, in <module>
  File "win32api.pyo", line 12, in <module>
  File "win32api.pyo", line 10, in __load
ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found."    Huh
geebus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 258



View Profile WWW
March 29, 2011, 12:25:27 PM
 #605

I get this in my guiminer.exe file
"Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 6, in <module>
  File "win32api.pyo", line 12, in <module>
  File "win32api.pyo", line 10, in __load
ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found."    Huh

Either your shortcut is not set to "start in" the same folder as guiminer.exe, or you're missing one of the required DLL files:

OpenCL.dll - Install AMD APP SDK or latest Catalyst drivers from AMD (http://ati.amd.com) to resolve.

msvcp90.dll - Install the Microsoft Visual C++ 2008 Runtime files (http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=a5c84275-3b97-4ab7-a40d-3802b2af5fc2&displaylang=en) to resolve.

boost_python_vc90-mt-1_44.dll - Install Boost v1.4.4 pre-compiled libraries, or get the DLL from downloading the GUI miner again.


Feel like donating to me? BTC Address: 14eUVSgBSzLpHXGAfbN9BojXTWvTb91SHJ
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
March 29, 2011, 03:53:11 PM
 #606


I'm using:
Code:
bitcoin-miner.exe -a 60 -t 4 -v -u USERNAME -p PASSWORD -o http://bitcoinpool.com:8334/

It's working without issue for me.

Can you ping the server? Have you tried using the IP instead of domain name?

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
xenon481
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
March 29, 2011, 04:07:51 PM
 #607

You could just do a "cd\" and then "cls" to get rid of your personal information instead of going through the trouble to spraypaint it out.

Tips Appreciated: 171TQ2wJg7bxj2q68VNibU75YZB22b7ZDr
m4rkiz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170


View Profile
March 29, 2011, 04:40:37 PM
 #608

or copy console output
urizane
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
March 29, 2011, 04:42:30 PM
 #609

...or just don't copy user info or blast it with a filled box since I can still tell what the user path was.  Actually, don't even bother hiding a user name such as that.  Somebody would guess it sooner or later.  The password is pretty well blasted, though.  Copying the console text as text was a good suggestion.
cdhowie
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile WWW
March 29, 2011, 05:23:02 PM
 #610


"Timed out" likely means that a firewall is dropping the SYN packet.  Are you at work?  Is outbound TCP port 8334 open?

Tips are always welcome and can be sent to 1CZ8QgBWZSV3nLLqRk2BD3B4qDbpWAEDCZ

Thanks to ye, we have the final piece.

PGP key fingerprint: 2B7A B280 8B12 21CC 260A  DF65 6FCE 505A CF83 38F5

SerajewelKS @ #bitcoin-otc
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
March 29, 2011, 08:51:18 PM
 #611


"Timed out" likely means that a firewall is dropping the SYN packet.  Are you at work?  Is outbound TCP port 8334 open?
all other pools work, so i guess that's not a problem

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
xenon481
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
March 29, 2011, 09:09:31 PM
 #612

Try:

Code:
telnet 173.50.236.43 8334

If it successfully connects, you will get a blank cmd screen with a blinking cursor. Press ctrl-] to end the session and then type "quit" to get back to the command prompt.

If it doesn't connect, then there is something blocking that port between you and bitcoinpool.

Tips Appreciated: 171TQ2wJg7bxj2q68VNibU75YZB22b7ZDr
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
March 29, 2011, 09:11:09 PM
 #613

Try:

Code:
telnet 173.50.236.43 8334


If it successfully connects, you will get a blank cmd screen with a blinking cursor. Press ctrl-] to end the session and then type "quit" to get back to the command prompt.

If it doesn't connect, then there is something blocking that port between you and bitcoinpool.
telnet seems to work for me. :/

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
cdhowie
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile WWW
March 29, 2011, 09:12:47 PM
 #614

all other pools work, so i guess that's not a problem
telnet seems to work for me. :/
Hmm, maybe you should try capturing the traffic with Wireshark and see if there's something going on that's not immediately obvious.

Tips are always welcome and can be sent to 1CZ8QgBWZSV3nLLqRk2BD3B4qDbpWAEDCZ

Thanks to ye, we have the final piece.

PGP key fingerprint: 2B7A B280 8B12 21CC 260A  DF65 6FCE 505A CF83 38F5

SerajewelKS @ #bitcoin-otc
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
March 29, 2011, 09:14:38 PM
 #615

all other pools work, so i guess that's not a problem
telnet seems to work for me. :/
Hmm, maybe you should try capturing the traffic with Wireshark and see if there's something going on that's not immediately obvious.
poclbm works fine, so it's definitely an application problem

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
cdhowie
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile WWW
March 29, 2011, 09:17:17 PM
 #616

Hmm, maybe you should try capturing the traffic with Wireshark and see if there's something going on that's not immediately obvious.
poclbm works fine, so it's definitely an application problem
Nevertheless, capturing the traffic might be enlightening.  You could even compare the traffic with what poclbm generates.  This could be useful information for a bug report.

Tips are always welcome and can be sent to 1CZ8QgBWZSV3nLLqRk2BD3B4qDbpWAEDCZ

Thanks to ye, we have the final piece.

PGP key fingerprint: 2B7A B280 8B12 21CC 260A  DF65 6FCE 505A CF83 38F5

SerajewelKS @ #bitcoin-otc
xenon481
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
March 29, 2011, 09:26:39 PM
 #617

all other pools work, so i guess that's not a problem
telnet seems to work for me. :/
Hmm, maybe you should try capturing the traffic with Wireshark and see if there's something going on that's not immediately obvious.
poclbm works fine, so it's definitely an application problem

Ufasoft's SSE2 miner uses IE HTTP calls and so uses whatever proxy/connection information you have setup for IE.

I found the below thread which points this specific 80072ee2 error to things that cause communications issues which could include overloaded network cards due to high/shared traffic.

http://forums.techarena.in/windows-update/254741.htm

Tips Appreciated: 171TQ2wJg7bxj2q68VNibU75YZB22b7ZDr
geebus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 258



View Profile WWW
March 29, 2011, 10:13:16 PM
 #618

Honestly, I'm not too sure what to tell you. It's working perfectly fine for me on 4 different PCs, so I know it isn't a pool issue. It must be an issue with your connection specifically.


Feel like donating to me? BTC Address: 14eUVSgBSzLpHXGAfbN9BojXTWvTb91SHJ
CryptikEnigma
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
March 29, 2011, 10:37:22 PM
 #619

Current Round:     01d 07h 55m 27s

This round is taking FOREVER lol
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
March 29, 2011, 10:53:11 PM
 #620

Current Round:     01d 07h 55m 27s

This round is taking FOREVER lol

yup, happy im not in it

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!