Tako je. Dobijes podrsku na nasem jeziku i sta god ti treba ili fizicki ili mozda i pomoc za sam miner.
Imaces mogucnost da sam uradis remote restart uz pomoc najkvalitetnijih ServerTech PDU-ova.
Dobijes pristup preko WEB-a na jednu IP adresu i tu zapravo mozes da uradis restart za svoj RIG.
Takodje nudimo i KVM pristup. To je opet preko WEB-a preko odredjene IP adrese uz username i sifru mozes da pristupis svom racunaru.
To znaci da na PDU mozes da recimo uradis reboot a da na KVM pristupu vidis sve dok se racunar bootuje. Sto prakticno znaci mozes da udjes u BIOS remote.
Naravno ako bilo kakva fizicka pomoc zatreba onda to moze preko vibera.
Jednog dana ako hoces masinu u Srbiju mozemo da je posaljemo preko USPS-a ili da je prodas na ebay.
Pored svega toga dobijes adresu sa tvojim imenom i prezimenom na nasoj adresi u Nevadi tako da mozes da narucujes delove direktno na svoje ime na tu adresu. Pored toga mozemo i postu da ti prosledjujemo ako ima nesto za tebe.
Znaci 6 GPU RIG sa neogranicenom potrosnjom struje, internet pristupom, podrska, KVM i PDU pristup i nasa polica sve to za $100 mesecno.
Mi ti sklopimo RIG i samo ti damo pristup preko KVM-a i PDU-a. Instaliramo ti Windows 10 i Teamviewer za prvi put a ti posle sam 'odrzavas'.