liteon
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
I'm a Firestarter!
|
|
June 20, 2014, 11:49:30 AM |
|
Treba sad to preko ljeta i hladit, nadam se da znate.
Inace, prijatelj mi je vlasnik Eligius poola, wizkid. On je sebi napravio grijanje za dnevni boravak od svih uredaja s kojima majna. Zato je x11 coini najbolji manje vuku struje i manje se greju najisplativi su za leto bar po meni. Ja ne kopam ali sam se malo informisao i svi koji kod mene majnaju idu na te pa sta bude najbolje po pitanju struja prema coin. Ne samo zbog struje i grijanja, vec i zbog cista isplativosti. Pogledaj koliko DRK-a mozes iskopat dnevno , a koliko LTC-a i onad usporedi cijenu LTC-a i DRK-a...sve je vrlo jasno. Onaj tko nemora kopati SCRYPT nema sta kopati LTC. Ako mozes kopati X11, kopas X11 bez pitanja i diskusije. Uporedi bas. Ja sam racunao LTC, FTC i DRK. Sve mu dodje na isto +/- 5% Jedino taj Monero nisam probo, al ne verujem da je tolika ralika, sumnjam. Pa proracunao je to neko i podesio. Ne verujem da ima stogod za kopanje na recimo 1MH/s a da daje vise od dolara na dan.
|
Selling NordVPN account with premium sub - expires 2021! PM me to buy.
|
|
|
coa032
|
|
June 20, 2014, 11:51:59 AM |
|
Inace, prijatelj mi je vlasnik Eligius poola, wizkid. On je sebi napravio grijanje za dnevni boravak od svih uredaja s kojima majna. Zato je x11 coini najbolji manje vuku struje i manje se greju najisplativi su za leto bar po meni. Ja ne kopam ali sam se malo informisao i svi koji kod mene majnaju idu na te pa sta bude najbolje po pitanju struja prema coin. Ne samo zbog struje i grijanja, vec i zbog cista isplativosti. Pogledaj koliko DRK-a mozes iskopat dnevno , a koliko LTC-a i onad usporedi cijenu LTC-a i DRK-a...sve je vrlo jasno. Onaj tko nemora kopati SCRYPT nema sta kopati LTC. Ako mozes kopati X11, kopas X11 bez pitanja i diskusije. Uporedi bas. Ja sam racunao LTC, FTC i DRK. Sve mu dodje na isto +/- 5% Jedino taj Monero nisam probo, al ne verujem da je tolika ralika, sumnjam. Pa proracunao je to neko i podesio. Ne verujem da ima stogod za kopanje na recimo 1MH/s a da daje vise od dolara na dan. Monero je prvobitno napravljen za cpu...xeoni i i7 dosta izvlace na njemu,siguran sam da se vise zaradi nego direkt kopanje ltc
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
Activity: 1260
Merit: 1029
|
|
June 20, 2014, 11:55:52 AM |
|
Inace, prijatelj mi je vlasnik Eligius poola, wizkid. On je sebi napravio grijanje za dnevni boravak od svih uredaja s kojima majna. Zato je x11 coini najbolji manje vuku struje i manje se greju najisplativi su za leto bar po meni. Ja ne kopam ali sam se malo informisao i svi koji kod mene majnaju idu na te pa sta bude najbolje po pitanju struja prema coin. Ne samo zbog struje i grijanja, vec i zbog cista isplativosti. Pogledaj koliko DRK-a mozes iskopat dnevno , a koliko LTC-a i onad usporedi cijenu LTC-a i DRK-a...sve je vrlo jasno. Onaj tko nemora kopati SCRYPT nema sta kopati LTC. Ako mozes kopati X11, kopas X11 bez pitanja i diskusije. Uporedi bas. Ja sam racunao LTC, FTC i DRK. Sve mu dodje na isto +/- 5% Jedino taj Monero nisam probo, al ne verujem da je tolika ralika, sumnjam. Pa proracunao je to neko i podesio. Ne verujem da ima stogod za kopanje na recimo 1MH/s a da daje vise od dolara na dan. Zaboravljas da 1 MH/s nije jednak 1 MH/s na x11. Na x11 ces imati oko 5-6 MH/s. Isplativost kopanja X11 na cpu-ovima / grafickim karticama je DALEKO veca od isplativosti kopanja LTC-a. LTC nije isplativ kopati vec JAKO dugo vremena. Ja kopam sa GPU-om od pocetka godine i kopao sam LTC samo kad je CEX.IO davao bonus na kopanje prvih par dana...i to je bilo to. Sve ostalo sam kopao ili neki drugi SCRYPT koji bi bio i DUPLO isplativiji od LTC-a, ili X1, nSCRYPT itd. Sa svoje dvije x280 na SCRYPTU vozim recimo 1500khs dok na X11 vozim 6400 - 6600 khs. I onda kad k tome dodas da X11 trosi skoro pa duplo manje struje, zarada je PUNO veca.
|
|
|
|
Febo
Legendary
Activity: 2730
Merit: 1288
|
|
June 20, 2014, 12:20:25 PM |
|
Inace, prijatelj mi je vlasnik Eligius poola, wizkid. On je sebi napravio grijanje za dnevni boravak od svih uredaja s kojima majna. Zato je x11 coini najbolji manje vuku struje i manje se greju najisplativi su za leto bar po meni. Ja ne kopam ali sam se malo informisao i svi koji kod mene majnaju idu na te pa sta bude najbolje po pitanju struja prema coin. Ne samo zbog struje i grijanja, vec i zbog cista isplativosti. Pogledaj koliko DRK-a mozes iskopat dnevno , a koliko LTC-a i onad usporedi cijenu LTC-a i DRK-a...sve je vrlo jasno. Onaj tko nemora kopati SCRYPT nema sta kopati LTC. Ako mozes kopati X11, kopas X11 bez pitanja i diskusije. Uporedi bas. Ja sam racunao LTC, FTC i DRK. Sve mu dodje na isto +/- 5% Jedino taj Monero nisam probo, al ne verujem da je tolika ralika, sumnjam. Pa proracunao je to neko i podesio. Ne verujem da ima stogod za kopanje na recimo 1MH/s a da daje vise od dolara na dan. Monero ide u ponedeljak na Mintpal, explodirat če. Ja imam i5 napravi oko 50-200 h/s i nakomap oko 0.3 XMR na dan. To to je sada 1 euro I šta ja znam CPU kopanje ne troši baš struje. Ako neko koji nikada nije kopao oče pokušati, ovo e link gdje sam ja počeo. To je prvi put da sam počeo. Prije 25 dana. https://bitcointalk.org/index.php?topic=613072.0
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
June 20, 2014, 01:47:18 PM |
|
Ma samo btc i nista drugo. . Em pomazemo razvoju i decentralizaciji em ucimo o njemu. Nekako ja i ako znam da nema zaradi i dalje najvise zelim da se ukljucim u kopanje btc.
|
|
|
|
liteon
Legendary
I'm a Firestarter!
|
|
June 20, 2014, 04:28:48 PM |
|
Monero ide u ponedeljak na Mintpal, explodirat če. Ja imam i5 napravi oko 50-200 h/s i nakomap oko 0.3 XMR na dan. To to je sada 1 euro I šta ja znam CPU kopanje ne troši baš struje. Ako neko koji nikada nije kopao oče pokušati, ovo e link gdje sam ja počeo. To je prvi put da sam počeo. Prije 25 dana. https://bitcointalk.org/index.php?topic=613072.0Ok. Kazi mi u koje CPU se svrstava i5 - kako ga definises kad miniras (Mid ili High)? Hocu da probam, pa bih da postavim ispravno sve instrukcije u mineru.
|
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
|
June 20, 2014, 07:19:53 PM |
|
Quote from: Febo on Today at 12:20:25 PM Monero ide u ponedeljak na Mintpal, explodirat če. Ja imam i5 napravi oko 50-200 h/s i nakomap oko 0.3 XMR na dan. To to je sada 1 euro Tongue I šta ja znam CPU kopanje ne troši baš struje. Ako neko koji nikada nije kopao oče pokušati, ovo e link gdje sam ja počeo. To je prvi put da sam počeo. Prije 25 dana. https://bitcointalk.org/index.php?topic=613072.0Ok. Kazi mi u koje CPU se svrstava i5 - kako ga definises kad miniras (Mid ili High)? Hocu da probam, pa bih da postavim ispravno sve instrukcije u mineru. procesljaj malo arhivu na forumu pod mining tako imas detaljnih objasnjenja za sve tipove procera i grafickih malo bovuljaj i citaj naci ces sve sto ti treba
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
Febo
Legendary
|
|
June 20, 2014, 10:23:46 PM |
|
Monero ide u ponedeljak na Mintpal, explodirat če. Ja imam i5 napravi oko 50-200 h/s i nakomap oko 0.3 XMR na dan. To to je sada 1 euro I šta ja znam CPU kopanje ne troši baš struje. Ako neko koji nikada nije kopao oče pokušati, ovo e link gdje sam ja počeo. To je prvi put da sam počeo. Prije 25 dana. https://bitcointalk.org/index.php?topic=613072.0Ok. Kazi mi u koje CPU se svrstava i5 - kako ga definises kad miniras (Mid ili High)? Hocu da probam, pa bih da postavim ispravno sve instrukcije u mineru. trebaš to raditi u poolu ili nečeš nista nakopati. ili možda za 1 godinu. pročitaj onaj link. i prati. ako sam ja skužio, svako može. onaj koji je napisao ima francuski pool koji nije daleko i je OK. a možeš kasniej odabrati neki drugi.
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
June 21, 2014, 08:57:52 PM |
|
Monero ide u ponedeljak na Mintpal, explodirat če.
Jel ovo potvrdjena informacija? Stavio sam svoje grafick ena to...izvlacim iz njih 850 h/s
|
|
|
|
liteon
Legendary
I'm a Firestarter!
|
|
June 22, 2014, 07:16:52 AM |
|
Jel ovo potvrdjena informacija? Stavio sam svoje grafick ena to...izvlacim iz njih 850 h/s
I da nije, cena jednog je 5 dolara sa 850 bi trebalo da imas 6 dolara dnevno
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
June 22, 2014, 07:46:40 AM |
|
Ma ne zalim se za sada...samo rzmisljam dal da odmah prodajem sve ili da uscuvam nesto do izlaska na burzu.
|
|
|
|
liteon
Legendary
I'm a Firestarter!
|
|
June 22, 2014, 07:54:28 AM |
|
Ma ne zalim se za sada...samo rzmisljam dal da odmah prodajem sve ili da uscuvam nesto do izlaska na burzu.
Izlazak na bezru moze samo da mu donese skok cene... a nemas ti sad 10000 pa da se plasis za to... gledaj na to ovako:"ko ga j_ee, kako bude"
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
June 23, 2014, 05:13:13 AM |
|
Quote from: Febo on June 20, 2014, 12:20:25 PM Monero ide u ponedeljak na Mintpal, explodirat če.
Jel ovo potvrdjena informacija? Stavio sam svoje grafick ena to...izvlacim iz njih 850 h/s Ovo isto vazi i ako izlazi neki novi coin, moze da eksplodira to si u pravu a moze i da rokne skoro na nulu sto se isto desava. Ako mislis da je pametno ti uradi u vecini slucaja bude bas obrnuto
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
June 23, 2014, 08:28:05 AM |
|
Izgleda da sam ovaj puta dobro odabrao...prodajem sto izmajnam...cijena lagano klizi prema dole...
|
|
|
|
Febo
Legendary
|
|
June 23, 2014, 10:34:21 AM |
|
Izgleda da sam ovaj puta dobro odabrao...prodajem sto izmajnam...cijena lagano klizi prema dole...
OK, ja cu za par godina staviti u moj signature, Holding Monero since 2014
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
June 23, 2014, 12:45:16 PM |
|
OK, ja cu za par godina staviti u moj signature, Holding Monero since 2014 Za par godina taj coin kao ni vecina ostalih nece ni da postoji .
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
June 24, 2014, 05:16:49 AM |
|
Quote from: Febo on June 23, 2014, 10:34:21 AM Quote from: ljudotina on June 23, 2014, 08:28:05 AM Izgleda da sam ovaj puta dobro odabrao...prodajem sto izmajnam...cijena lagano klizi prema dole...
OK, ja cu za par godina staviti u moj signature, Holding Monero since 2014 Tongue
Za par godina taj coin kao ni vecina ostalih nece ni da postoji Cheesy . E moj prijatelju nece to ni par meseci josh izdrazati ali nema veze. Vazno je da ti holdujes monero i to je to.
|
|
|
|
ljudotina
Legendary
|
|
June 24, 2014, 07:37:59 AM |
|
Holding Dogcoin since 2014 Sto je istina...taj jedan koji imam ne ispustam iz ruke!
|
|
|
|
mladen00
Legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
|
|
June 24, 2014, 09:13:40 AM |
|
Holding Dogcoin since 2014 Sto je istina...taj jedan koji imam ne ispustam iz ruke! ja sam ih imao preko 100 sad više nemam, hehe
|
IOTA
|
|
|
dmeter
|
|
June 24, 2014, 09:32:57 AM |
|
Holding Dogcoin since 2014 Sto je istina...taj jedan koji imam ne ispustam iz ruke! ja sam ih imao preko 100 sad više nemam, hehe ja sam isto ima oko 6 miljona
|
|
|
|
|