liteon
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
I'm a Firestarter!
|
|
August 05, 2014, 07:07:26 AM |
|
jbg zato stellar sve vise jaca ! 7000 stellara prodas za 0.04 BTCNisam nikad minirao stellar ... ide sa cpu?
|
Selling NordVPN account with premium sub - expires 2021! PM me to buy.
|
|
|
azguard
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1001
Crypto-News.net: News from Crypto World
|
|
August 05, 2014, 07:09:05 AM |
|
Na kom marketu se prodaje stellar jel ga ima na bittrex-u ili na nekom drugom.
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
| .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ .....█ | | █ █ █ █ █ █ |
|
|
|
Aleksandar01
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
August 05, 2014, 08:51:54 AM |
|
opalio sam follow ali ako osetis opet ovako molim te pm!!zelim da investiram sto vise u nove coinse!! cak ako dobijem nesto veliko casticu te! Ne treba da castis, skupljaj BTC samo. Hold sto vise mozes. Eh sad. Ne mogu da vas PM sve, jer ima previse ljudi. Samo cu pustiti poruku ovde. Zato pratite Serbian section. Obavestite jos nasih ljudi. Da znaju da se moze zaraditi dobro sa BTC ako ih zanima. Pozdrav! Zainteresovalao me bitcoin pa sam bas hteo da vidim da li je i kod nas toliko popularan i prijatno se iznadio... Hteo sam neke dalje upute nasao sam neku stranicu koja daje 10$u bitcointima pa sam mislio da tako pocnem, hteo sam da pitam za neki savet dalje upute ako je neko voljan da mi pomogne.. Hvala unapredd
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
August 05, 2014, 09:29:19 AM |
|
Ja msm da ga ima samo na justcoin.com .
|
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
August 05, 2014, 09:38:13 AM |
|
opalio sam follow ali ako osetis opet ovako molim te pm!!zelim da investiram sto vise u nove coinse!! cak ako dobijem nesto veliko casticu te! Ne treba da castis, skupljaj BTC samo. Hold sto vise mozes. Eh sad. Ne mogu da vas PM sve, jer ima previse ljudi. Samo cu pustiti poruku ovde. Zato pratite Serbian section. Obavestite jos nasih ljudi. Da znaju da se moze zaraditi dobro sa BTC ako ih zanima. Pozdrav! Zainteresovalao me bitcoin pa sam bas hteo da vidim da li je i kod nas toliko popularan i prijatno se iznadio... Hteo sam neke dalje upute nasao sam neku stranicu koja daje 10$u bitcointima pa sam mislio da tako pocnem, hteo sam da pitam za neki savet dalje upute ako je neko voljan da mi pomogne.. Hvala unapredd Za pocetak, vijaj faucets, forume gde ima giveaways ( www.thisweekscoin.com/forum -npr). Budi aktivan na forumu, prijavi se na neki signature campaign. Predlozio bih ti primedice signature campaign, Stunna dobro placa i na vreme.
|
Hey, smexy. Don't waste your time. Time's precious.
|
|
|
Joca97
Legendary
Activity: 3794
Merit: 1030
The Best Tipster on the Forum!!
|
|
August 05, 2014, 11:07:55 AM |
|
Ja msm da ga ima samo na justcoin.com . za sada ima samo justcoin ali opet su cene velike
|
Best betting Tipster on the forum by far!! Join my telegram channel for free https://t.me/joca97freepicks and checkout the free predictions daily!!
|
|
|
KeyserSozeMC
|
|
August 05, 2014, 11:23:39 AM |
|
|
Hey, smexy. Don't waste your time. Time's precious.
|
|
|
Febo
Legendary
Activity: 2730
Merit: 1288
|
|
August 05, 2014, 12:21:30 PM |
|
Ode XMR u 3 pm... ne ide nikamo ima jaku inflaciju. nije to coin za brzi profit nego za držati 2 godine. XMR če biti jeftin još barem jednu godinu, u to vrijeme če ga masa ljudi adoptati. i u to vrijeme če i biti napravljen kako treba. ovdje devovi niso mogli samo copy/paste kako 99% drugih.
|
|
|
|
MICRO
Legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
|
|
August 05, 2014, 12:24:42 PM |
|
Ode XMR u 3 pm... ne ide nikamo ima jaku inflaciju. nije to coin za brzi profit nego za držati 2 godine. XMR če biti jeftin još barem jednu godinu, u to vrijeme če ga masa ljudi adoptati. i u to vrijeme če i biti napravljen kako treba. ovdje devovi niso mogli samo copy/paste kako 99% drugih. hahaha shit coin koji ce za 2 godine da vredi vise nego sada. Odlican vic.
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
August 05, 2014, 12:24:53 PM |
|
GraniteCoin sta ko zna o njemu i na kojima berzama ga ima vidim da je bittrexu ugasen vec danima.
Ima neko neki info o njemu?
|
▄▄▄██████▄▄▄ ▄██████████████████▄ ▄████████████████████████▄ ▄▄ ▄████████████████████████████▄ ███████████████████████████████████▄ ▀▀█████████████████████████████████▄ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ██████████████████████████████████ ▀████████████████████████████████▀ ▀██████████████████████████████▀ ▀▀██████████████████████████▀ ▀██████████████████████▀ ▀▀▀████████████▀▀▀ | .
|
|
|
Febo
Legendary
Activity: 2730
Merit: 1288
|
|
August 05, 2014, 12:32:36 PM |
|
GraniteCoin sta ko zna o njemu i na kojima berzama ga ima vidim da je bittrexu ugasen vec danima.
Ima neko neki info o njemu?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=718939.0izgleda da nema borze.
|
|
|
|
wuxo
Newbie
Activity: 5
|
|
August 05, 2014, 03:15:45 PM |
|
nakon što je captcoin progovorio kineski, uskoro bi mogao i srpski poslao sam adminu prevod
|
|
|
|
liteon
Legendary
I'm a Firestarter!
|
|
August 05, 2014, 04:15:53 PM |
|
hahaha shit coin koji ce za 2 godine da vredi vise nego sada. Odlican vic. Pa pazi, mozda i hoce. S' obzirom da se ocekuje abnormalan rast Bitcoin-a, a ostali prate, moguce je. Jedino sto niko ne zna ni kad ni koliko ce biti taj skok.
|
|
|
|
|
|
liteon
Legendary
I'm a Firestarter!
|
|
August 06, 2014, 10:51:30 AM |
|
Cirkus! Pa to su oni sto su uradili pump-n-dump vec jednom. Ne bih bas verovao u ovaj coin. Kako god, good luck.
|
|
|
|
Joca97
Legendary
Activity: 3794
Merit: 1030
The Best Tipster on the Forum!!
|
|
August 06, 2014, 02:01:25 PM |
|
Cirkus! Pa to su oni sto su uradili pump-n-dump vec jednom. Ne bih bas verovao u ovaj coin. Kako god, good luck. videcemo sta ce da bude ) mozda bas skoci
|
Best betting Tipster on the forum by far!! Join my telegram channel for free https://t.me/joca97freepicks and checkout the free predictions daily!!
|
|
|
kalamanda
Newbie
Activity: 7
|
|
August 06, 2014, 07:24:15 PM |
|
Pozdrav svim clanovima, novi sam na ovom forumu tako da bih volio da mi neko pojasni oko ovih signature campaign . Hvala
|
|
|
|
azguard
Legendary
|
|
August 06, 2014, 08:34:48 PM |
|
Pozdrav svim clanovima, novi sam na ovom forumu tako da bih volio da mi neko pojasni oko ovih signature campaign . Hvala
dobrodosao imas link ovde i pogledaj trazi svoj rank i prijavise dobijas po postu. https://bitcointalk.org/index.php?topic=615953.new;topicseen#newmalo procitaj i to ti je to
|
|
|
|
liteon
Legendary
I'm a Firestarter!
|
|
August 08, 2014, 10:04:22 AM |
|
prijavite se za besplatne coine ako neko zeli. pogledajte moj signature, procitajte detajno o tome i srecno...
Interesantno, ali ne verujem da ce biti brzo, tako da bih preskocio. Ako mu je pow 3 meseca, nema teorije da se promeni u 7 dana i slicno. Good luck!
|
|
|
|
|