Bitcoin Forum
April 20, 2019, 07:37:10 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1255367 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
maardein
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


View Profile
March 24, 2014, 06:13:45 PM
 #321

I'm in the Netherlands. It happens on both firefox and chrome, and on my phone via 3G as well.

Quote
Server not found

Firefox can't find the server at www.spondoolies-tech.com.

    Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of www.example.com
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

Who is your ISP? (you are welcome to PM me with that as well)

Thanks.

My ISP is UPC (Dutch cable company).

BTC: 1788UegKXGXXicfPcbZ1bmSUJ99ZWRCF7p
LTC: LZ2rCcoxK4X8wRRynqdxoimd4d3TDNk7Lk
PMP: PApSSdorQds5tQysymwDXPAN3viJLFTUs8
1555745830
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555745830

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555745830
Reply with quote  #2

1555745830
Report to moderator
1555745830
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555745830

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555745830
Reply with quote  #2

1555745830
Report to moderator
Crypto Casino Since 2014
Level Up & Get Even More Rewards!
Daily Treasure Chest
& Much More
Roll Hunt
Rakeback
Blackjack
Jackpot
Dice
Slots
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555745830
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555745830

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555745830
Reply with quote  #2

1555745830
Report to moderator
1555745830
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555745830

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555745830
Reply with quote  #2

1555745830
Report to moderator
SyRenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500


View Profile
March 24, 2014, 06:59:13 PM
 #322

Hi Spondoolies, can you create a customer account page so we can keep track of out orders?
We're using Shopify e-commerce platform, we'll check if it's possible.
You can always drop as email to info@spondoolies-tech.com and we'll reply promptly.

We found it's possible, will enable it soon.


My ISP is UPC (Dutch cable company).

Thanks, checking with Shopify.
SyRenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500


View Profile
March 24, 2014, 07:02:44 PM
 #323

Our technical blog is live!

Includes ongoing updates and release notes for the new firmware versions:
http://www.spondoolies-tech.com/blogs/technical-blog
Syke
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2940
Merit: 1028


View Profile
March 24, 2014, 07:58:49 PM
 #324

It's appreciated to see a vendor making an effort - good job: 3.5 / 5

They are off to a decent start. Let's see if they can follow through and deliver on time. They can't beat Bitmain's prices, so they really need to deliver on time. Any delay will be catastrophic to profitability.

Buy & Hold
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1078


dogiecoin.com


View Profile WWW
March 24, 2014, 09:45:02 PM
 #325

  • a bigger PSU,
A 1KW 1U PSU is already rather insane, 1.2KW is the max they can go up to but its a long wait.

RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


View Profile
March 24, 2014, 10:18:52 PM
 #326

  • a bigger PSU,
A 1KW 1U PSU is already rather insane, 1.2KW is the max they can go up to but its a long wait.

I have no problem in buying one later from them or by myself. It's the only component which you can replace it right away if something fails and considering that you want as much as downtime as you can get i don't think you can go wrong with that.

H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1078


dogiecoin.com


View Profile WWW
March 24, 2014, 10:45:27 PM
 #327

and considering that you want as much as downtime as you can get i don't think you can go wrong with that.
Be careful what you wish for Cheesy

seriouscoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
March 24, 2014, 11:16:17 PM
 #328

and considering that you want as much as downtime as you can get i don't think you can go wrong with that.
Be careful what you wish for Cheesy

I think i can help him Smiley just send them to me
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1000



View Profile
March 25, 2014, 02:31:03 AM
 #329

  • a bigger PSU,
A 1KW 1U PSU is already rather insane, 1.2KW is the max they can go up to but its a long wait.

There are a few 12v fixed or adjustable voltage 1600 and 2500 W 1U PSUs.

Sunpower even makes a 3600 W 1U horrifyingly enough (RKP-6K1U-12).

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1078


dogiecoin.com


View Profile WWW
March 25, 2014, 05:22:07 AM
 #330

  • a bigger PSU,
A 1KW 1U PSU is already rather insane, 1.2KW is the max they can go up to but its a long wait.

There are a few 12v fixed or adjustable voltage 1600 and 2500 W 1U PSUs.

Sunpower even makes a 3600 W 1U horrifyingly enough (RKP-6K1U-12).

Its not true 1U though as its full depth, still nightmareish: http://www.sunpower-uk.com/public/ranges/pdfs%5Cr1662%5Cr1662_1.pdf

seriouscoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
March 25, 2014, 05:33:19 AM
 #331

I'm interested to know the progress.... are we on track with the shipment target?
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
March 25, 2014, 06:41:58 AM
 #332

I'm interested to know the progress.... are we on track with the shipment target?
On track for shipment this week

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
March 25, 2014, 07:04:25 AM
 #333

Only 6 April + August bundles left
Next: May (Early batch) + August

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
March 25, 2014, 08:02:14 AM
 #334

Question to the community:
For SP30 it's too late (we're too deep into the design) but for future miners, is LCD with Hashrate / Temperature / IP / other status desirable ?
If so, what data to display ?

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
jimmothy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500



View Profile
March 25, 2014, 08:06:52 AM
 #335

Question to the community:
For SP30 it's too late (we're too deep into the design) but for future miners, is LCD with Hashrate / Temperature / IP / other status desirable ?
If so, what data to display ?

Would it drop efficiency?

If not then things to display would be everything in cgminer + temps
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1031



View Profile
March 25, 2014, 08:09:35 AM
 #336

Question to the community:
For SP30 it's too late (we're too deep into the design) but for future miners, is LCD with Hashrate / Temperature / IP / other status desirable ?
If so, what data to display ?

Hashrate/%HW/%Rejects
Temperature of each board
psu temp/load
IP/internet status up/down

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
:: Selling - 10 Bitmain S9i (10 x 14TH) inc PSU ::
seriouscoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
March 25, 2014, 10:42:39 AM
 #337

Question to the community:
For SP30 it's too late (we're too deep into the design) but for future miners, is LCD with Hashrate / Temperature / IP / other status desirable ?
If so, what data to display ?

No it isnt.....

Most miners dont stare at their miners. They're usually in a room or hosting facility where the webpanel control is being used 100% of the time.

I think LCD is just a gimmick.... waste of time and labour to build.


Please focus on 3 things:
1) price (as its a full on race compared to other vendors)
2) efficiency & cooling & design form factor (you're on a right track, altho i prefer abit better in cooling)
3) FW and management software


maardein
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


View Profile
March 25, 2014, 10:48:35 AM
 #338

Question to the community:
For SP30 it's too late (we're too deep into the design) but for future miners, is LCD with Hashrate / Temperature / IP / other status desirable ?
If so, what data to display ?

I think LCD is not necessary, as long as data from webinterface is traceable to a specific miner (I don't think people will really use it, it's more a gimmick). What could be good though, is a bright red flashing led for when the miner is not performing as it should. This way you have a warning sign even when you just walk by the miners. Like many servers have for things like HDD failure.

BTC: 1788UegKXGXXicfPcbZ1bmSUJ99ZWRCF7p
LTC: LZ2rCcoxK4X8wRRynqdxoimd4d3TDNk7Lk
PMP: PApSSdorQds5tQysymwDXPAN3viJLFTUs8
SyRenity
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500


View Profile
March 25, 2014, 12:21:34 PM
 #339

My ISP is UPC (Dutch cable company).

This member issue appears to be resolved, if anyone else unable to reach http://spminer.io, you are most welcome to PM me with your ISP details.
RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


View Profile
March 25, 2014, 01:58:47 PM
 #340

Question to the community:
For SP30 it's too late (we're too deep into the design) but for future miners, is LCD with Hashrate / Temperature / IP / other status desirable ?
If so, what data to display ?

As seriouscoin said:
Quote
Please focus on 3 things:
1) price (as its a full on race compared to other vendors)
2) efficiency & cooling & design form factor (you're on a right track, altho i prefer abit better in cooling)
3) FW and management software

Only after you are very very satisfied with those 3 then you can start thinking about the LCD even if i think that a LED version is easier and much cheaper than the LCD. When considering a LCD first you need to not burden the miner in any way. And for stats i find that Hashrate / Temperature / IP are enough for me.(i assume you will see 0 hashrate if internet is down so we got that covered there and for temperature maybe 2-5 points of measure are better than just a single temperature).

H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!