Bitcoin Forum
November 24, 2020, 09:52:39 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 »
  Print  
Author Topic: M's Miner (Ant/SP) Monitor v5.2: alerts,auto/mass/scheduled reboot/mobile miner  (Read 208965 times)
bittalc1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
February 03, 2015, 06:55:24 PM
 #1081

Hey mdude, is it possible that you add in reboot menu option for ant s4, so lets say i have X count 2X and i want to reboot the unit automatically, that option is available but its not the same like when i press the button in miner config (save and apply). Can you implement save and apply ?

thanks

PS i think this is the command
/etc/init.d/cgminer.sh restart

Hello, so you're looking to restart cgminer, not reboot the whole unit?

That's been requested before.  It's on my to do list, but not sure when it'll happen.

M
yep restarting only cgminer. Great work anyways. Thanks in advance
1606254759
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606254759

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606254759
Reply with quote  #2

1606254759
Report to moderator
"You Asked For Change, We Gave You Coins" -- casascius
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1606254759
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606254759

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606254759
Reply with quote  #2

1606254759
Report to moderator
1606254759
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606254759

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606254759
Reply with quote  #2

1606254759
Report to moderator
takagari
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 1000


View Profile WWW
February 06, 2015, 05:52:44 PM
 #1082

Just installed this, testing it on two, but will have it running 12 ant S3 and 5 SP20.. So really want to make sure it works Smiley

Quote
2015-02-06 11:47:27 AM: Initiated Ant refresh
2015-02-06 11:47:28 AM: ERROR when querying S3:1.109 (step 1.4): Arithmetic operation resulted in an overflow.
2015-02-06 11:47:28 AM: ERROR when querying S3:1.109 (step 1.4): Arithmetic operation resulted in an overflow.

I know the ip is right, and passwords are still default.

Very nice ap, was looking all over for this, as soon as it's running I'll be sure to pay! Cheesy
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 07, 2015, 01:11:55 AM
 #1083

Just installed this, testing it on two, but will have it running 12 ant S3 and 5 SP20.. So really want to make sure it works Smiley

Quote
2015-02-06 11:47:27 AM: Initiated Ant refresh
2015-02-06 11:47:28 AM: ERROR when querying S3:1.109 (step 1.4): Arithmetic operation resulted in an overflow.
2015-02-06 11:47:28 AM: ERROR when querying S3:1.109 (step 1.4): Arithmetic operation resulted in an overflow.

I know the ip is right, and passwords are still default.

Very nice ap, was looking all over for this, as soon as it's running I'll be sure to pay! Cheesy

Step 1.4 is where it gets the temperatures and frequency of the Ant.  Can you PM me the "get miner info" output from that address (x.x.1.109) so that I can see what it's choking on?  I can't see how it's choking on the temperatures, so something odd is going on.

Thanks.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 08, 2015, 02:57:32 AM
Last edit: February 22, 2015, 12:38:55 AM by mdude77
 #1084

Here's a beta of v5.0.  It contains some minor fixes, and initial support for MobileMiner.  Big thanks to NWoolls for this, he did the heavy lifting.

Download link: MMinerMonitor50.zip

I'm new to MobileMiner.  It seems to be working properly to me.  However I no longer have much hardware available to me for testing this, so please report bugs here.  

NWools: please see my PM for comments on this.

M


I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
blindminer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 360
Merit: 120



View Profile
February 08, 2015, 02:41:24 PM
 #1085

thank u so much for update.
but i have problem with mobileminer:
Error occurred submitting MobileMiner stats: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

i'm not sure if this error is from me or the app but i haven't any issues when using other app for moblieminer monitoring like multiminer .

mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 08, 2015, 02:53:54 PM
 #1086

thank u so much for update.
but i have problem with mobileminer:
Error occurred submitting MobileMiner stats: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

i'm not sure if this error is from me or the app but i haven't any issues when using other app for moblieminer monitoring like multiminer .

I'm not sure what to suggest other than to double check your API key and email address?

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
Paraka
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile WWW
February 08, 2015, 02:58:45 PM
 #1087

how to mining onw computer?

thank you.
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 08, 2015, 03:10:31 PM
 #1088

how to mining onw computer?

thank you.

Hello, I don't understand your question.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 08, 2015, 03:24:25 PM
Last edit: February 22, 2015, 12:38:29 AM by mdude77
 #1089

Here's a new build of v5.0.  This contains a few minor fixes/enhancements pertaining to mobileminer.

Download link: MMinerMonitor50.zip

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 500


Where am I?


View Profile
February 09, 2015, 05:43:38 AM
 #1090

Anyone else having issues with this software?  I do scans and I have over 30 ants, it says it found 12 but only 5 show up in the list and are actually monitored.  See screen below.


BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 09, 2015, 12:22:53 PM
 #1091

Anyone else having issues with this software?  I do scans and I have over 30 ants, it says it found 12 but only 5 show up in the list and are actually monitored.  See screen below.

S3s with older firmware do not work.  Are they updated to the latest firmware?

If you add them manually do they work?

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
MCHouston
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 500


Where am I?


View Profile
February 10, 2015, 12:57:23 PM
 #1092

Anyone else having issues with this software?  I do scans and I have over 30 ants, it says it found 12 but only 5 show up in the list and are actually monitored.  See screen below.

S3s with older firmware do not work.  Are they updated to the latest firmware?

If you add them manually do they work?

M

I will check the software version later today.  Thanks.

BTC 13WWomzkAoUsXtxANN9f1zRzKusgFWpngJ
LTC LKXYdqRzRC8WciNDtiRwCeb8tZtioZA2Ks
DOGE DMsTJidwkkv2nL7KwwkBbVPfjt3MhS4TZ9
rkinnin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 317
Merit: 250


View Profile
February 10, 2015, 05:20:58 PM
 #1093

M -

I am using v4.7.

I recently wanted to sort by "BestShare" but its not sorting properly....neither by ascending or descending.


Let me know if there is something I may be doing wrong, if you need a screen shot or if this is a known bug.

Thank you.

<robb>
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 10, 2015, 10:47:30 PM
 #1094

M -

I am using v4.7.

I recently wanted to sort by "BestShare" but its not sorting properly....neither by ascending or descending.


Let me know if there is something I may be doing wrong, if you need a screen shot or if this is a known bug.

Thank you.

<robb>


That's sort of indirectly intentional.  To format it a nice readable format with commas, it has to be a text value.  Apparently the default sorting mechanism (not my code) can't sort text values properly either.  If you want it to be sortable, I have to make it numeric, which means not as easy to read.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
DebitMe
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2254
Merit: 1008


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
February 10, 2015, 11:28:32 PM
 #1095

First off, love the software, very easy to monitor multiple ants, especially when they are on different pools and constantly switching.

Second, I am having some trouble changing pools on my ants.  I use westhash and want to set the password to something different, but when I type in what I want and click "change' nothing seems to happen and nothing changes in the S3.  Is there something else that needs to happen to let me change pool info?  I also tried just changing the username to see what would happen, but it didn't seem to update on the Ant.

Thanks in advance.

DebitMe



.
.BIG WINNER!.
[15.00000000 BTC]


▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████▀▀██████████
█████████░░░░█████████
██████████▄▄██████████
███████▀▀████▀▀███████
██████░░░░██░░░░██████
███████▄▄████▄▄███████
████▀▀████▀▀████▀▀████
███░░░░██░░░░██░░░░███
████▄▄████▄▄████▄▄████
██████████████████████

▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████▀▀█▀▀▀▀▀▀██▀▀████
█████░░░░░░░░░░░░░████
█████░░░░░░░░░░░░▄████
█████░░▄███▄░░░░██████
█████▄▄███▀░░░░▄██████
█████████░░░░░░███████
████████░░░░░░░███████
███████░░░░░░░░███████
███████▄▄▄▄▄▄▄▄███████

██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
███████████████▀▀▀▀▀▀▀
███████████▀▀▄▄█░░░░░█
█████████▀░░█████░░░░█
███████▀░░░░░████▀░░░▀
██████░░░░░░░░▀▄▄█████
█████░▄░░░░░▄██████▀▀█
████░████▄░███████░░░░
███░█████░█████████░░█
███░░░▀█░██████████░░█
███░░░░░░████▀▀██▀░░░░
███░░░░░░███░░░░░░░░░░

██░▄▄▄▄░████▄▄██▄░░░░
████████████▀▀▀▀▀▀▀██
█████████████░█▀▀▀█░███
██████████▀▀░█▀░░░▀█░▀▀
███████▀░▄▄█░█░░░░░█░█▄
████▀░▄▄████░▀█░░░█▀░██
███░▄████▀▀░▄░▀█░█▀░▄░▀
█▀░███▀▀▀░░███░▀█▀░███░
▀░███▀░░░░░████▄░▄████░
░███▀░░░░░░░█████████░░
░███░░░░░░░░░███████░░░
███▀░██░░░░░░▀░▄▄▄░▀░░░
███░██████▄▄░▄█████▄░▄▄

██░████████░███████░█
▄████████████████████▄
████████▀▀░░░▀▀███████
███▀▀░░░░░▄▄▄░░░░▀▀▀██
██░▀▀▄▄░░░▀▀▀░░░▄▄▀▀██
██░▄▄░░▀▀▄▄░▄▄▀▀░░░░██
██░▀▀░░░░░░█░░░░░██░██
██░░░▄▄░░░░█░██░░░░░██
██░░░▀▀░░░░█░░░░░░░░██
██░░░░░▄▄░░█░░░░░██░██
██▄░░░░▀▀░░█░██░░░░░██
█████▄▄░░░░█░░░░▄▄████
█████████▄▄█▄▄████████

▀████████████████████▀




Rainbot
Daily Quests
Faucet
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 10, 2015, 11:57:04 PM
 #1096

First off, love the software, very easy to monitor multiple ants, especially when they are on different pools and constantly switching.

Second, I am having some trouble changing pools on my ants.  I use westhash and want to set the password to something different, but when I type in what I want and click "change' nothing seems to happen and nothing changes in the S3.  Is there something else that needs to happen to let me change pool info?  I also tried just changing the username to see what would happen, but it didn't seem to update on the Ant.

Thanks in advance.

Hi, S3s default to having API update access blocked.  When I had S3s on hand, I tried numerous times, and asking in different places, how to enable API update access.  And I didn't get anywhere at all.  I still don't know how to do it, or if it's possible.  Plus, keep in mind the update (if it would work) is temporary only.  If you want a permanent update, I think there's another program out there that will do that (Spice's miner?)

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
DebitMe
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2254
Merit: 1008


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
February 11, 2015, 12:42:16 AM
 #1097

First off, love the software, very easy to monitor multiple ants, especially when they are on different pools and constantly switching.

Second, I am having some trouble changing pools on my ants.  I use westhash and want to set the password to something different, but when I type in what I want and click "change' nothing seems to happen and nothing changes in the S3.  Is there something else that needs to happen to let me change pool info?  I also tried just changing the username to see what would happen, but it didn't seem to update on the Ant.

Thanks in advance.

Hi, S3s default to having API update access blocked.  When I had S3s on hand, I tried numerous times, and asking in different places, how to enable API update access.  And I didn't get anywhere at all.  I still don't know how to do it, or if it's possible.  Plus, keep in mind the update (if it would work) is temporary only.  If you want a permanent update, I think there's another program out there that will do that (Spice's miner?)

M

I see, that's unfortunate, but thanks for the response Smiley



.
.BIG WINNER!.
[15.00000000 BTC]


▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████▀▀██████████
█████████░░░░█████████
██████████▄▄██████████
███████▀▀████▀▀███████
██████░░░░██░░░░██████
███████▄▄████▄▄███████
████▀▀████▀▀████▀▀████
███░░░░██░░░░██░░░░███
████▄▄████▄▄████▄▄████
██████████████████████

▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████▀▀█▀▀▀▀▀▀██▀▀████
█████░░░░░░░░░░░░░████
█████░░░░░░░░░░░░▄████
█████░░▄███▄░░░░██████
█████▄▄███▀░░░░▄██████
█████████░░░░░░███████
████████░░░░░░░███████
███████░░░░░░░░███████
███████▄▄▄▄▄▄▄▄███████

██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
███████████████▀▀▀▀▀▀▀
███████████▀▀▄▄█░░░░░█
█████████▀░░█████░░░░█
███████▀░░░░░████▀░░░▀
██████░░░░░░░░▀▄▄█████
█████░▄░░░░░▄██████▀▀█
████░████▄░███████░░░░
███░█████░█████████░░█
███░░░▀█░██████████░░█
███░░░░░░████▀▀██▀░░░░
███░░░░░░███░░░░░░░░░░

██░▄▄▄▄░████▄▄██▄░░░░
████████████▀▀▀▀▀▀▀██
█████████████░█▀▀▀█░███
██████████▀▀░█▀░░░▀█░▀▀
███████▀░▄▄█░█░░░░░█░█▄
████▀░▄▄████░▀█░░░█▀░██
███░▄████▀▀░▄░▀█░█▀░▄░▀
█▀░███▀▀▀░░███░▀█▀░███░
▀░███▀░░░░░████▄░▄████░
░███▀░░░░░░░█████████░░
░███░░░░░░░░░███████░░░
███▀░██░░░░░░▀░▄▄▄░▀░░░
███░██████▄▄░▄█████▄░▄▄

██░████████░███████░█
▄████████████████████▄
████████▀▀░░░▀▀███████
███▀▀░░░░░▄▄▄░░░░▀▀▀██
██░▀▀▄▄░░░▀▀▀░░░▄▄▀▀██
██░▄▄░░▀▀▄▄░▄▄▀▀░░░░██
██░▀▀░░░░░░█░░░░░██░██
██░░░▄▄░░░░█░██░░░░░██
██░░░▀▀░░░░█░░░░░░░░██
██░░░░░▄▄░░█░░░░░██░██
██▄░░░░▀▀░░█░██░░░░░██
█████▄▄░░░░█░░░░▄▄████
█████████▄▄█▄▄████████

▀████████████████████▀




Rainbot
Daily Quests
Faucet
PlanetCrypto
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 464
Merit: 250



View Profile
February 13, 2015, 05:01:08 PM
 #1098

M

FYI, Last couple of days mdude.org has been "Under Construction".

Maybe I missed something in the thread about changing hosting.

Inquiring minds wanna' know.

Thanks for all you do.

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses 100% original codebase
  Superfast with 30 seconds instant finality
  Tested 5000 tx per block on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 14, 2015, 03:12:06 AM
 #1099

M

FYI, Last couple of days mdude.org has been "Under Construction".

Maybe I missed something in the thread about changing hosting.

Inquiring minds wanna' know.

Thanks for all you do.

Actually it's always said that. Smiley I don't use it for anything except file distribution.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
February 15, 2015, 12:08:37 PM
Last edit: February 22, 2015, 12:38:00 AM by mdude77
 #1100

Here's a new build of v5.0.  This fixes the problem with mobileminer not getting stats when you are remotely monitoring Spondoolie hardware.

Download link: MMinerMonitor50.zip

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
Pages: « 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!