xux99
|
|
June 12, 2017, 12:40:00 PM |
|
Εδώ υπάρχουν τα συγκριτικά στατιστικά για Ethereum και Bitcoin. Απ' ότι φαίνεται η ανατροπή είναι θέμα εβδομάδων.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
June 12, 2017, 12:59:38 PM |
|
μερικοί ξεχνάνε ότι το ethereum είναι όχι μόνο πληθωριστικό αλλά και για να κρατήσει αυτό το επίπεδο τιμών σε σχέση με τα νομίσματα που μπαίνουν κάθε μέρα στο σύστημα θέλει πολλές δεκάδες εκατομμύρια την μέρα. Με λίγα λόγια μην πέφτετε κορόιδα του κάθε απατεώνα.
|
|
|
|
chryspano
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
June 12, 2017, 01:20:45 PM |
|
Πλησιάζει η μάχη των Λεύκτρων για το btc.... The end is near...
|
|
|
|
giorgio77
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
|
June 12, 2017, 08:40:49 PM |
|
μερικοί ξεχνάνε ότι το ethereum είναι όχι μόνο πληθωριστικό αλλά και για να κρατήσει αυτό το επίπεδο τιμών σε σχέση με τα νομίσματα που μπαίνουν κάθε μέρα στο σύστημα θέλει πολλές δεκάδες εκατομμύρια την μέρα. Με λίγα λόγια μην πέφτετε κορόιδα του κάθε απατεώνα.
Δηλαδή καλύτερα ethereum απο btc?
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 13, 2017, 12:11:57 PM |
|
Πλησιάζει η μάχη των Λεύκτρων για το btc.... The end is near... να σου πω την αλήθεια εγώ παρακάλαω να συμβεί αυτό μήπως και βάλουν μυαλό όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι που είναι γύρω από το bitcoin η ακόμα καλύτερα μήπως σηκωθούν και φύγουν μια για πάντα. Ετσι και αλλιώς όσο το bitcoin παραμένει αποκεντρωμένο, μη ελεγχόμενο από κανένα μπορεί να επανέλθει από οποιαδήποτε καταστροφή. Από την άλλη το eth είναι απλά ένα hype χωρίς κανένα μέλλον κατά την γνώμη μου και αργά η γρήγορα θα σκάσει.
|
|
|
|
chryspano
Legendary
|
|
June 13, 2017, 01:48:19 PM |
|
Πλησιάζει η μάχη των Λεύκτρων για το btc.... The end is near... να σου πω την αλήθεια εγώ παρακάλαω να συμβεί αυτό μήπως και βάλουν μυαλό όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι που είναι γύρω από το bitcoin η ακόμα καλύτερα μήπως σηκωθούν και φύγουν μια για πάντα. Ετσι και αλλιώς όσο το bitcoin παραμένει αποκεντρωμένο, μη ελεγχόμενο από κανένα μπορεί να επανέλθει από οποιαδήποτε καταστροφή. Από την άλλη το eth είναι απλά ένα hype χωρίς κανένα μέλλον κατά την γνώμη μου και αργά η γρήγορα θα σκάσει. Συμφωνώ τόσο για το eth οσο και για το οτι το btc μπορεί να το γυρίσει το ματσάκι (αν και δύσκολα κατα τη γνώμη μου.)
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
June 13, 2017, 02:09:06 PM |
|
ευτυχως φιλε πανο που πεφτεις παντα μεσα
|
|
|
|
chryspano
Legendary
|
|
June 13, 2017, 02:10:35 PM |
|
ευτυχως φιλε πανο που πεφτεις παντα μεσα Που έχω πέσει έξω?
|
|
|
|
Faliro
|
|
June 13, 2017, 05:02:37 PM |
|
Επειδή είμαι λίγο χαζός... τι σημαίνει η εντολή στον κύκλο? δίνει εντολή αγοράς 1000 κομμάτια eth στα 343$ όπου ίσον 343 χιλιαρικάκια !!! όχι ε? http://imgur.com/a/Hf2yc
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 13, 2017, 05:03:30 PM |
|
Επειδή είμαι λίγο χαζός... τι σημαίνει η εντολή στον κύκλο? δίνει εντολή αγοράς 1000 κομμάτια eth στα 343$ όπου ίσον 343 χιλιαρικάκια !!! όχι ε? http://imgur.com/a/Hf2ycκαι όμως ναι
|
|
|
|
evakka
|
|
June 13, 2017, 07:01:45 PM |
|
Μου έρχονται μνήμες του 1999, χρηματιστήριο Αθηνών επι πρωθυπουργίας Σημίτη...! Τώρα όμως ειναι σε παγκόσμιο επίπεδο
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
June 13, 2017, 07:21:17 PM |
|
Μου έρχονται μνήμες του 1999, χρηματιστήριο Αθηνών επι πρωθυπουργίας Σημίτη...! Τώρα όμως ειναι σε παγκόσμιο επίπεδο
με τη μεγαλη διαφορα οτι ενω τωρα βγαινουν οι "προστατες" να μας προειδοποιησουν για τις "φουσκες" και τα "σκασιματα", ενω τοτε σιγη ιχθυος! ολα ηταν οπως επρεπε! μεχρι και δανεια εδιναν να αγορασεις μετοχες!
|
|
|
|
VC George
Sr. Member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
|
|
June 13, 2017, 07:43:03 PM |
|
με τη μεγαλη διαφορα οτι ενω τωρα βγαινουν οι "προστατες" να μας προειδοποιησουν για τις "φουσκες" και τα "σκασιματα", ενω τοτε σιγη ιχθυος! ολα ηταν οπως επρεπε! μεχρι και δανεια εδιναν να αγορασεις μετοχες! Nαι ενω τωρα που προειδοποιουνε αλλαζει κατι Ισα ισα που τωρα αλλαζουν χερια πολυ ποιο γρηγορα ολα και οι φουσκες μπορει να σκασουν σε δευτερολεπτα, καποιος να μεινει αφραγκος και καποιος αλλος να θησαυρισει, να ναι καλα οι whale traders Kαι οχι μονο αυτο. Πλεον οι φουσκες δεν σκανε παντα με την μια, θα δεις whales να κανουν pump&dump x3~x4 σε διαφορα altcoins και εν τελη να τα ξεφουσκωνουν οταν βγαλουν το κερδος που υπολογιζουν.
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
June 13, 2017, 09:50:33 PM |
|
καλά ότι ζούμε ιστορικές στιγμές με τα crypto (και που 'σαι ακόμα να σκάσει και κάνας πόλεμος) θα το λέμε στα εγγόνια μας ..."ήμουν και γω εκει" εγώ προσωπικά δεν πιστέυω ότι το ether θα περάσει το btc σε τιμή..α. γιατί όλοι αυτό περιμένουν και β. γιατί πιστέυω με τον α ή β τοπο θα λυθεί το θέμα του scaling και θα πεταξει το πουλάκι! άσχετο αλλά μήπως έχετε υπόψιν σας καμια πλατφόρμα ή/και alt το οποίο να χρησιμοποιείται για στοίχήματα; είτε έτοιμα είτε να δημιουργέις εσύ και να στοιχιματίζουν οι άνθρωποι με αυτό.
|
|
|
|
giorgio77
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
|
June 14, 2017, 11:15:37 AM |
|
Τρελή κούρσα το Zcash
|
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 15, 2017, 11:41:08 AM |
|
Αυτή την στιγμή στην κυριολεξία όλο το crypto σύστημα απλά φλέγετε και πέφτει μαζί με το bitcoin. Πάντως δεν θέλω να παρασύρω κανέναν αλλά αύριο βγαίνει η πρώτη alpha έκδοση για το segwitx2. Αν όντος είναι συμβατή με την υπάρχον segwit τότε θα δούμε άνοδο. αν όχι τότε η αβεβαιότητα θα διατηρηθεί και ειλικρινά δεν γνωρίζω που θα σταματήσει αυτή η κατρακύλα.
|
|
|
|
..herrhausen
Jr. Member
Activity: 59
Merit: 10
|
|
June 15, 2017, 04:15:30 PM |
|
αύριο βγαίνει η πρώτη alpha έκδοση για το segwitx2
Αυτή η έκδοση θα αυξήσει την υποστήριξη των miners στο softfork; Θα λύσει το πρόβλημα του αυξημένου κόστους συναλλαγών; Θα κάνει την επικύρωση των συναλλαγών πιο γρήγορη; Γενικά, ποιό όφελος θα υπάρξει ώστε να δικαιολογεί την άνοδο που περιμένεις;
|
|
|
|
evakka
|
|
June 15, 2017, 04:43:43 PM |
|
Ο κόσμος, έστω και με μια θετικη είδηση που να εχει δοςη αληθοφάνειας, θα μπει ξανά στο παιχνίδι. Έχουμε και το γνωστό σε όλους μας "μουαγιε" που πολλοί θα το επιχειρήσουν εφόσον συνέχισει η πτώση.
|
|
|
|
|