beekeeper
|
|
November 21, 2012, 10:43:45 AM |
|
Din cate stiu eu doar BTCFPGA au facut lucrul asta Order ID: 1618 Date Ordered: 21/10/2012 Your order has been updated to the following status: Ready To Ship To view your order click on the link below: http://www.btcfpga.com/index.php?route=account/order/info&order_id=1618The comments for your order are: Hello, we are excited to let you know that your order and payment has been processed. Your shipping invoice has been printed and will be ready to go when your bASIC has been assembled and released from test. Thank you for your business! The BTCFPGA Team Please reply to this email if you have any questions.
|
|
|
|
suzy
Newbie
Activity: 18
Merit: 0
|
|
November 21, 2012, 08:30:48 PM |
|
Ar fi foarte amuzant ca Avalon sa fie primii care vor livra ASIC-uri(jumatatea lui Ian. 2013 parca era).
Oricum, e destul de clar ca ASIC-urile nu vor mai prinde 50BTC/block, iar daca nu se vor livra in prima jumatate a lui Decembrie, ceea ce iar pare putin probabil devreme ce nimeni nu are nimic functional in acest moment, atunci in Ian-Febr. o sa livreze cam toti, si deja nu mai conteaza de unde si cand ai comandat ASIC-ul, ROI-ul o sa fie cam la fel.
Eu as mai astepta macar pana in martie, sa vad evolutia BTC-ul, in conditiile in care pretul hardware-ului de minerit va fi mai mic decat cel actual, dar si numarul de oameni implicati in minerit va fi drastic mai mic( as zice de cel putin 10 ori).
Cu BTC-ul chiar nu-mi dau seama ce-o sa fie, va ajunge la 20$/BTC sau se va duce undeva pe la 6-7$/BTC, dar in 2013 Q1-Q2, sunt convins ca LTC-ul va creste undeva de 5-10 ori.
Ai mai luat de la ei?
|
|
|
|
pan
|
|
November 22, 2012, 12:25:56 PM |
|
Ar fi foarte amuzant ca Avalon sa fie primii care vor livra ASIC-uri(jumatatea lui Ian. 2013 parca era).
Oricum, e destul de clar ca ASIC-urile nu vor mai prinde 50BTC/block, iar daca nu se vor livra in prima jumatate a lui Decembrie, ceea ce iar pare putin probabil devreme ce nimeni nu are nimic functional in acest moment, atunci in Ian-Febr. o sa livreze cam toti, si deja nu mai conteaza de unde si cand ai comandat ASIC-ul, ROI-ul o sa fie cam la fel.
Eu as mai astepta macar pana in martie, sa vad evolutia BTC-ul, in conditiile in care pretul hardware-ului de minerit va fi mai mic decat cel actual, dar si numarul de oameni implicati in minerit va fi drastic mai mic( as zice de cel putin 10 ori).
Cu BTC-ul chiar nu-mi dau seama ce-o sa fie, va ajunge la 20$/BTC sau se va duce undeva pe la 6-7$/BTC, dar in 2013 Q1-Q2, sunt convins ca LTC-ul va creste undeva de 5-10 ori.
Ai mai luat de la ei? eu nu am comandat ASIC-uri, ca m-am trezit tarziu. n-are sens sa mai comanzi acum, ca vei ajunge sa le primesti in tura 2-3, asa ca mai bine astept sa vad ce se intampla cu BTC-ul, si apoi sa fac calcule sa vad daca renteaza sa cumpar ASIC-uri. daca ROI-ul se duce la 1 an, sau chiar mai mult, eu as zice ca nu se merita investitia pentru mining.
|
|
|
|
|
ulica
Newbie
Activity: 4
|
|
November 24, 2012, 11:59:54 AM |
|
salut am si eu o rugaminte daca are cineva timp sa faca ceva gen un tutorial explicit cum si ce facem si cu o dovada de plata ....ceva gen toti pasi care trebe urmati dar sa vb in tutorial pentru ca eu am cele de programe ''bitcoint'' acel portofel si ''BitMinter Client'' si de 5 zile nu am primit nik desi pe forumul cel de la ''BitMinter Client'' scrie ca am deja 1btc dar eu in ''bitcoint'' nu am primit nimic daca stie cineva dc am niste setari de facut la el sau ceva de genu am pus exact ce trebuia cu acel cod sau adresa ce este aia de la ''bitcoint'' de la mine din pc dar nimic si imi tot arata asta https://lh5.googleusercontent.com/-S_X82JAtJFQ/ULC15cIbssI/AAAAAAAAABk/7wmJZncSbzA/s873/as.png
|
|
|
|
philips
|
|
November 24, 2012, 12:32:19 PM |
|
Ai rabdare sa se downloadeze si acele 11068 blocuri ramase
|
|
|
|
ulica
Newbie
Activity: 4
|
|
November 24, 2012, 12:36:59 PM |
|
k dar asa pun si eu o intrebare se fac bani multi din asta eu am un prieten cu pc bun nu sta decat 12h deschis cu el si am inteles ca face ceva bani pe luna
|
|
|
|
beekeeper
|
|
November 24, 2012, 01:47:18 PM |
|
k dar asa pun si eu o intrebare se fac bani multi din asta eu am un prieten cu pc bun nu sta decat 12h deschis cu el si am inteles ca face ceva bani pe luna
Nope, cu un PC nu se fac, si ce se mai face nu o sa se mai faca in scurt timp: - in sase zile se injumatateste numarul de monezi obtinute in unitatea de timp - in cel mult o luna o sa apara niste dispozitive dedicate, asic-uri, care o sa produca de sute de ori mai mult decat un PC la acelasi consum. In acel moment PC-urile o sa produca de 10 ori - 50 de ori mai putin decat produceau inainte.
|
|
|
|
pan
|
|
November 24, 2012, 01:56:47 PM |
|
Nope, cu un PC nu se fac, si ce se mai face nu o sa se mai faca in scurt timp: - in sase zile se injumatateste numarul de monezi obtinute in unitatea de timp - in cel mult o luna o sa apara niste dispozitive dedicate, asic-uri, care o sa produca de sute de ori mai mult decat un PC la acelasi consum. In acel moment PC-urile o sa produca de 10 ori - 50 de ori mai putin decat produceau inainte. cu alte cuvinte, cand ies ASIC-urile, productia unui PC va fi mai semnificativ mai mica decat valoarea energiei electrice consumate pentru a produce BTC
|
|
|
|
suzy
Newbie
|
|
November 24, 2012, 04:41:17 PM |
|
ati incercat vreodata "dragon tale"? stie cineva de el? http://www.dragons.tl/
|
|
|
|
suzy
Newbie
|
|
November 24, 2012, 05:20:37 PM |
|
Nope, cu un PC nu se fac, si ce se mai face nu o sa se mai faca in scurt timp: - in sase zile se injumatateste numarul de monezi obtinute in unitatea de timp - in cel mult o luna o sa apara niste dispozitive dedicate, asic-uri, care o sa produca de sute de ori mai mult decat un PC la acelasi consum. In acel moment PC-urile o sa produca de 10 ori - 50 de ori mai putin decat produceau inainte. ASIC - urile nu tot la calculator se conecteaza?
|
|
|
|
beekeeper
|
|
November 24, 2012, 05:23:27 PM |
|
Depinde.. Spre exemplu Avalon e stand alone. Pentru restul se poate folosi Raspberry Pi (costa in jur de 150 RON), care nu prea e PC si consuma 5W.
|
|
|
|
papadoca
Newbie
Activity: 10
|
|
November 24, 2012, 09:53:50 PM |
|
barebone all the way PS: avalon (?) a schimbat oferta din 54 ghz in 72 ghz la al mai mare asic
|
|
|
|
beekeeper
|
|
November 24, 2012, 09:56:22 PM |
|
Nope, bASIC au schimbat. Pe cei de la Avalon nici nu i-am urmarit ca urmeaza sa iasa la jumatea lui Ianuarie, dar, ironic, se pare ca-s singurii profesionisti (si au ales si o tehnologie mai accesibila dar cu consum mai mare de curent).
|
|
|
|
suzy
Newbie
|
|
November 25, 2012, 02:59:32 PM |
|
Ai rabdare sa se downloadeze si acele 11068 blocuri ramase in legatura cu portofelul .... dupa ce facl backup si salvezi undeva acel fisier ".dat" si instalezi din nou portofelul .... cum importi fisierul ".dat" in program?
|
|
|
|
papadoca
Newbie
Activity: 10
|
|
November 26, 2012, 07:36:39 AM |
|
il inlocuiesti pe wallet.dat (vechi) mergi unde e instalat (ca de ex: /home/doca/bitcoin/wallet.dat) si copy peste cel deja existent (cu qt inchis) gl DOCA
|
|
|
|
beekeeper
|
|
November 28, 2012, 03:58:49 PM |
|
Nota: De azi inainte, incepand cu blocul 209999 (sau 210000, depinde de implementare), rewardul s-a injumatatit. Asta inseamna ca o sa obtineti jumate din cat BTC primeati cu o zi inainte, folosind acelasi sistem.
|
|
|
|
pan
|
|
November 28, 2012, 05:05:01 PM |
|
si ASIC-urile nu or sa apara anul acesta, cel putin am vazut ca Tom a anuntat ca bASIC-ul nu o sa fie livrat mai devreme de mijlocul lui Ianuarie. Probabil ca cei de la BFL o sa livreze nu mai devreme de mijlocul lui Februarie.
Sunt curios daca dificultatea o sa scada in urmatoarea saptamana.
|
|
|
|
beekeeper
|
|
November 28, 2012, 05:06:28 PM Last edit: November 28, 2012, 05:16:40 PM by beekeeper |
|
si ASIC-urile nu or sa apara anul acesta, cel putin am vazut ca Tom a anuntat ca bASIC-ul nu o sa fie livrat mai devreme de mijlocul lui Ianuarie. Probabil ca cei de la BFL o sa livreze nu mai devreme de mijlocul lui Februarie.
Nu stiu daca o sa scada intr-o saptamana, sunt probabil multi cu GPU care nu stiu ca merg in pierdere. Cat despre BFL, "adding clock buffers" in general inseamna ca resintetizeaza tot circuitul, trebuie sa fie ei norocosi sa rezolve direct in fabrica. Dar poate ca sunt, cine stie..
|
|
|
|
suzy
Newbie
|
|
November 28, 2012, 05:13:21 PM |
|
Nu stiu daca o sa scada intr-o saptamana, sunt probabil multi cu GPU care nu stiu ca merg in pierdere. Cat despre BFL, "adding clock buffers" in general inseamna ca resintetizeaza tot circuitul, trebuie sa fie ei norocosi sa rezolve direct in fabrica. dar poate ca sunt, cine stie.. Pai momentan mai e si altceva in afara de GPU cu care sa minezi?
|
|
|
|
|