philips
|
|
March 05, 2013, 12:01:46 PM |
|
In dimineata asta un BTC = 40$
|
|
|
|
paraipan
In memoriam
Legendary
Activity: 924
Merit: 1004
Firstbits: 1pirata
|
|
March 05, 2013, 02:37:50 PM |
|
In dimineata asta un BTC = 40$ Si parca mai e ceva loc sa urce. Hai Bitcoin!
|
BTCitcoin: An Idea Worth Saving - Q&A with bitcoins on rugatu.com - Check my rep
|
|
|
qiuness
|
|
March 05, 2013, 03:56:52 PM |
|
de ce nu pot da reply decat in sectiunea asta... sunt curios..
|
|
|
|
philips
|
|
March 05, 2013, 04:04:32 PM |
|
Esti un newbie Trebuie sa faci un anume numar de postari (in Newbies) si sa petreci cateva ore online. Nu mai stiu cat.
|
|
|
|
paraipan
In memoriam
Legendary
Activity: 924
Merit: 1004
Firstbits: 1pirata
|
|
March 05, 2013, 04:06:24 PM |
|
de ce nu pot da reply decat in sectiunea asta... sunt curios..
Pentru ca membrilor "newbie" le este permis numai in anumite sectiuni, pentru a preveni spam-ul. Te am pus pe lista "alba" ca sa poti utiliza forumul ca toata lumea. Bine ai venit qiuness!
|
BTCitcoin: An Idea Worth Saving - Q&A with bitcoins on rugatu.com - Check my rep
|
|
|
qiuness
|
|
March 05, 2013, 04:11:10 PM |
|
Hey, mersi frumos! Chiar ma uitam la vecinii nostri unguri cu asta: https://bitcointalk.org/index.php?topic=148832.new;topicseen#newhttp://primeasic.com/Din cate vad permit si paypal ceea ce inseamna ca poti cere "refund" in 45 de zile daca platesti prin ei (ex. daca nu trimit nimica, atunci iti retragi banii) Stiu ca arata 99.99% a SCAM dar faza cu Paypal ii da putina credibilitate. Despre mine: Momentan nu mai minez (GPU prea slab), dar am cumparat niste bitcoins pe care sper sa le vand mai mai scump... Inca astept sa creasca... Initial am vrut sa ma bag pe niste ASIC Minere dar cum nici AVALON nici BFL nu stiu cand trimit, ma gandesc ca nu prea mai merita.
|
|
|
|
philips
|
|
March 05, 2013, 04:22:48 PM |
|
Local pickup, asta ma pune pe ganduri.
|
|
|
|
LoseControL
Newbie
Activity: 7
Merit: 0
|
|
March 05, 2013, 05:09:28 PM |
|
Ma scuzati ca pun atatea intrebari dar de cand ati raspuns la intreabarea lui klausus in legatura cu ce anume foloseste de la placa video pentru a mina si am vazut ca ati spus ceva de "shaders" . Am tot cautat zilele astea sa vad shaderele la placile video insa nimic ... imi puteti spune va rog unde sau cum se afla shaderele la placile video.
Multumesc !
|
|
|
|
Klausus
Member
Activity: 107
Merit: 10
|
|
March 06, 2013, 08:11:19 PM |
|
|
|
|
|
Klausus
Member
|
|
March 06, 2013, 08:12:35 PM |
|
Acum am dat de el si pare interesant!
|
|
|
|
philips
|
|
March 06, 2013, 08:24:45 PM |
|
Link-ul tau duce tot aici Despre ce e vorba?
|
|
|
|
Klausus
Member
|
|
March 06, 2013, 08:27:16 PM |
|
|
|
|
|
lastbit
|
|
March 06, 2013, 09:24:37 PM |
|
Ma scuzati ca pun atatea intrebari dar de cand ati raspuns la intreabarea lui klausus in legatura cu ce anume foloseste de la placa video pentru a mina si am vazut ca ati spus ceva de "shaders" . Am tot cautat zilele astea sa vad shaderele la placile video insa nimic ... imi puteti spune va rog unde sau cum se afla shaderele la placile video.
Multumesc !
Sub denumirea de "Stream Processors" le poti remarca spre exemplu aici: http://www.anandtech.com/show/5625/amd-radeon-hd-7870-ghz-edition-radeon-hd-7850-review-rounding-out-southern-islandsCauti pe google placa ce te intereseaza +review +anandtech, spre exemplu "7870 review anandtech". Numarul de shadere (Stream Processors) si frecventa lor (Core clock) sunt sigurele lucruri care conteaza pentru mineritul bitcoin. Toate celelalte elemente, care pentru jocuri sunt foarte importante (RAM, frecventa RAM, latime bus, texture units, ROPs, parametrii bus PCI-E), pentru bitcoin sunt practic irelevante. Apropo de 7870 cred ca e singura placa care, sub acelasi nume (cod) are doua variante fundamental diferite de chip grafic, una cu 1280 shadere (cea originala) si alta cu 1536 shadere, placa in acest ultim caz fiind botezata 7870 Tahiti LE.
|
|
|
|
lastbit
|
|
March 06, 2013, 09:28:44 PM |
|
Este foarte posibil sa nu mai apuci sa le amortizezi datorita aparitiei ASIC-urilor. Si, spre deosebire de placile video, nici nu au vreo valoare semnificativa de revanzare.
|
|
|
|
lastbit
|
|
March 06, 2013, 11:38:32 PM |
|
http://primeasic.com/Ma bate gandul sa ma duc pana la ei imediat cum/daca raspund pozitiv la telefon. Mai e vreun amator?
|
|
|
|
philips
|
|
March 06, 2013, 11:50:49 PM |
|
Pai...ceva noutati? Ultima data cand am citit nu prea era nici un ASIC la locatia respectiva.
|
|
|
|
lastbit
|
|
March 06, 2013, 11:56:05 PM |
|
Pai...ceva noutati? Ultima data cand am citit nu prea era nici un ASIC la locatia respectiva.
DACA raspund la telefon...
|
|
|
|
philips
|
|
March 07, 2013, 12:10:31 AM |
|
In cazul in care sunt reali ar fi o afacere destul de buna, pentru ca sunt aproape si poti sa verifici inainte de a plati. Cutiile alea arata atat de urat incat...nu stiu, par reale. Eu unul totusi sunt interesat doar din curiozitate, am bagat deja banii in BFL si cum mi-o fi norocul acum. Ar fi tare, un producator de ASIC-uri in Europa
|
|
|
|
lastbit
|
|
March 07, 2013, 12:42:27 AM Last edit: March 07, 2013, 01:20:48 AM by lastbit |
|
Daca sunt reali ACUM, ar fi o afacere exceptionala. Peste 6 luni, probabil ca nu ar mai fi
|
|
|
|
lastbit
|
|
March 07, 2013, 12:47:53 AM |
|
Daca sunt reali ACUM ar fi o afacere exceptionala. Pentru 6 luni, probabil ca nu ar mai fi Adica acum ti-ai scote banii in doua saptamani, chiar daca in aceste doua saptamani dificultatea se va dubla. Insa mie mi se pare ciudat sa vinzi hardware-ul fara sa fi minat cu el cel putin cateva saptamani...
|
|
|
|
|