Bitcoin Forum
June 22, 2018, 03:55:24 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 101 »
  Print  
Author Topic: [ANN] New Crypto Currency FRANKO [w/ OPENSOURCE FRK ATM!][NEW WEBSITE Design]  (Read 220128 times)
gubb3l
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 11, 2013, 10:34:09 PM
 #261

i´m confused.

i cant get my miner working.

cgminer.bat:

cgminer.exe -o 127.0.0.1:8108 -u gubb3l -p `***** -I 15

franko.conf

rpcuser=gubb3l
rpcpassword=s*****e
rpcallowip=127.0.0.1
rcpallowip=192.168.1.*
rpcport=8108
port=7912
daemon=1
server=1
gen=0


addnode=77.101.119.112
addnode=174.50.248.2
addnode=76.115.8.101




Where is my fucking problem ?

my miner says:
No servers were found to get work from. maybe you pu int he wrong url ....

your passwords don't match.


passowrd matched.
sorry guys i edited it above but was not fast enough for you guys Cheesy
copied the false startup batch to you. for know it isn´t working at home but on the nb it works fine. problem is that the mining rig is at home and i´m only can control it via remote. wil try to get it to work in the morning hoping it will not be too late. Have to work now for until 8am in the morgen :/ so 7 hours and a half to go :/

And because of the pw. Be proud to know my local mining PW. Are you realy thinking i would post my normal pw everywhere ?
1529682924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529682924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529682924
Reply with quote  #2

1529682924
Report to moderator
1529682924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529682924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529682924
Reply with quote  #2

1529682924
Report to moderator
1529682924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529682924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529682924
Reply with quote  #2

1529682924
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529682924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529682924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529682924
Reply with quote  #2

1529682924
Report to moderator
1529682924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529682924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529682924
Reply with quote  #2

1529682924
Report to moderator
1529682924
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529682924

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529682924
Reply with quote  #2

1529682924
Report to moderator
JohnDorien
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


View Profile
May 11, 2013, 10:34:43 PM
 #262

how to start it after unzip on ubuntu from command line???

Google "ubuntu unzip files command line"

funny... unzipping worked have a dir called "linux" but frankod won't start.. so how to start it?Huh
#R#a#u#t#e#
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
May 11, 2013, 10:34:47 PM
 #263

finally i got a quater of a franko

enough frankos... next coin please
mc_lovin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1000


www.bitcointrading.com


View Profile WWW
May 11, 2013, 10:35:19 PM
 #264

wil try to get it to work in the morning hoping it will not be too late.

if you didn't start mining 10 seconds after the OP, you were too late basically.

mc_lovin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1000


www.bitcointrading.com


View Profile WWW
May 11, 2013, 10:36:03 PM
 #265

how to start it after unzip on ubuntu from command line???

Google "ubuntu unzip files command line"

funny... unzipping worked have a dir called "linux" but frankod won't start.. so how to start it?Huh

Sorry I misread you, deleted my post.. I read "how to unzip from command line", you said "how to start after unzipping".  I apologize.

Hydroponica
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


fml


View Profile
May 11, 2013, 10:36:23 PM
 #266

So this is the coin of the day? Pass

Anduck
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1152
Merit: 1002


quack


View Profile
May 11, 2013, 10:36:32 PM
 #267

Also funny that there's no obj-directory, therefore it can't be compiled.

turtle83
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


Supersonic


View Profile WWW
May 11, 2013, 10:38:36 PM
 #268

Also funny that there's no obj-directory, therefore it can't be compiled.

saw that with another coin a week or so ago.

sdhayes12345
Member
**
Offline Offline

Activity: 79
Merit: 10


View Profile
May 11, 2013, 10:39:09 PM
 #269

Had to reboot my client during updating the blockchain.  Any idea why Franko-qt won't display anything; just says "not responding" whenever I try to load it?  Tried deleting everything and reinstalling...
skyangel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 295
Merit: 250


Florin dev


View Profile
May 11, 2013, 10:39:29 PM
 #270

wil try to get it to work in the morning hoping it will not be too late.

if you didn't start mining 10 seconds after the OP, you were too late basically.

if you didn't start 10 seconds after the OP AND you didn't point a mining farm at it, you were too late  Tongue

cryptohunter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 1019



View Profile
May 11, 2013, 10:41:01 PM
 #271

i never knew it mattered what the conf file was called before, and after mining 5 coins it seems it really does matter after all?? franco.conf was the problem franko.conf worked
did i just get lucky with the other 4 how do you even know what you are mean to call them?  chncoin or cncoin chinacoin.conf?

also seems the port and rcp ports dont matter, i've put 7913 and it's mining away fine now?


sellbuy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 100


View Profile
May 11, 2013, 10:41:16 PM
 #272

Had to reboot my client during updating the blockchain.  Any idea why Franko-qt won't display anything; just says "not responding" whenever I try to load it?  Tried deleting everything and reinstalling...

restart your system
Passion_ltc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500


Crypti Community Manager


View Profile
May 11, 2013, 10:42:52 PM
 #273

Defaced, you wanted to sent a mail! Fail launch for your followers..

Narken
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
May 11, 2013, 10:47:17 PM
 #274

FRANCO test p2pool up and running

http://chncoin.no-ip.biz:9225/static/

connect with:

Code:
cgminer --scrypt -o chncoin.no-ip.biz:9225 -u yourCNCaddress -p

Have fun

Think I got everything sorted out now, seems to pay out also

http://chncoin.no-ip.biz:9225

Port changed to 9225 and moved to Ubuntu server

Code:
cgminer --scrypt -o chncoin.no-ip.biz:9225 -u yourCNCaddress -p

Yes sir
BladeRunner
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 205
Merit: 100

Cheif Oompa Loompa.


View Profile
May 11, 2013, 10:50:43 PM
 #275

this is how the config file should look yours does not work

rpcuser=someuser
rpcpassword=somepass
rpcallowip=192.168.1.*
rpcport=8100
daemon=1
server=1
gen=0


addnode=77.101.119.112
addnode=174.50.248.2
addnode=76.115.8.101
ElJay
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 204
Merit: 100


View Profile
May 11, 2013, 10:51:27 PM
 #276

Had to reboot my client during updating the blockchain.  Any idea why Franko-qt won't display anything; just says "not responding" whenever I try to load it?  Tried deleting everything and reinstalling...

restart your system

Got the same problem, restart isn't helping =/

eule
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500


View Profile
May 11, 2013, 10:52:12 PM
 #277

Narken payout works, my first 0.01 FRK woohoo!  Grin
Narken
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
May 11, 2013, 10:52:19 PM
 #278

FRANCO test p2pool up and running

http://chncoin.no-ip.biz:9225/static/

connect with:

Code:
cgminer --scrypt -o chncoin.no-ip.biz:9225 -u yourCNCaddress -p

Have fun

Think I got everything sorted out now, seems to pay out also

http://chncoin.no-ip.biz:9225

Port changed to 9225 and moved to Ubuntu server

Code:
cgminer --scrypt -o chncoin.no-ip.biz:9225 -u yourCNCaddress -p


And it seem to pay out correct. Let me know if you have any issues

Yes sir
frobley
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 704
Merit: 500


View Profile
May 11, 2013, 10:54:03 PM
 #279

a quarter of a franko is that it? pfffft, how I miss those lucky 88's
redream
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


I make websites and I like bitcoins.


View Profile
May 11, 2013, 10:56:24 PM
 #280

I'll be setting up my own FRK p2pool once Narken releases his modified version of P2Pool.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 101 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!