Bitcoin Forum
November 21, 2017, 04:29:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]  All
  Print  
Author Topic: [ANN][ICO] | SERATIO | Cryptocurrencies with Values  (Read 2790 times)
agng27
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
November 01, 2017, 11:14:37 AM
 #181

ane liat di spreadsheet nya peserta signature hanya 23 orang saja... sedangkan ico nya berjalan sukses, pasti bakalan panen besar nih nanti peserta bounty nya Grin
waduh masa cuman 23 orang peserta nya,,,wkwkwk,,ada yang kebanjiran token dong ini,,,emang ia sih soalny seratio ini,,,kalo ane perhatikan thread buleny jarang nyundul ke atas jadi mungkin bounty hunter ny kurang waspda liat nya,,,tau2 beres dan sukses,,,

1511281784
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511281784

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511281784
Reply with quote  #2

1511281784
Report to moderator
1511281784
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511281784

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511281784
Reply with quote  #2

1511281784
Report to moderator
1511281784
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511281784

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511281784
Reply with quote  #2

1511281784
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Fara Chan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


Augmented Reality World Discovered


View Profile
November 02, 2017, 12:56:11 AM
 #182

ini kira2 udah bisa lepas signature belum ya gan? apa masih suruh nunggu beberapa hari dulu..
mohon yang tau info nya

Silver_Wost
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
November 02, 2017, 12:58:19 AM
 #183

ini kira2 udah bisa lepas signature belum ya gan? apa masih suruh nunggu beberapa hari dulu..
mohon yang tau info nya
Signature stakes for the last week has been updated, Everyone can remove their signature. The final stakes will be updated shortly, Thank you for the participation.

sudah bisa di lepas gan sudah ada pengumuman dari manager bounty nya sendiri dan pendistribusian untuk bounty akan dilakukan segera mungkin selamat ya  Smiley

kidotrad18
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

"Proof-of-Asset Protocol"


View Profile
November 02, 2017, 01:50:28 AM
 #184

ini kira2 udah bisa lepas signature belum ya gan? apa masih suruh nunggu beberapa hari dulu..
mohon yang tau info nya
Signature stakes for the last week has been updated, Everyone can remove their signature. The final stakes will be updated shortly, Thank you for the participation.

sudah bisa di lepas gan sudah ada pengumuman dari manager bounty nya sendiri dan pendistribusian untuk bounty akan dilakukan segera mungkin selamat ya  Smiley
Mantap sekali mas yang join bounty signaturenya peserta sedikit tetapi proyeknya sukses, sudah dipastikan pasti akan panen besar untuk peserta bounty, selamat semoga distribusinya lancar dan ratenya bagus di market.

| World Fintech Startups | Microsoft Azure Partner | $1,5 M Raised During pre-ICO |
     BANKEX - Proof-of-Asset Protocol     
| WHITE PAPER | BLOGSLACKTELEGRAMBITCOINTALKGITHUBTWITTERYOUTUBEFACEBOOK |☰
rezakurnia66
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
November 02, 2017, 03:56:46 AM
 #185

ini timnya menarik,sepertinya dari berbagai negara dijadikan satu,mungkin ini strategi Devnya untuk menarik investor dari berbagai negara juga.
yang jadi comunity manager namanya Ivan Albrado,dari wajah dan namanyasepertinya dari Indonesia,ada yg kenal gak gan? Grin

hallo gan.
Saya memang orang Indonesia.

Thanks
gan untuk rules signature campaign boleh post di thread lokal atau tidak ya gan? di rules tidak tertera harus di post dimana. thanks
Untuk posting harus konstruktif dan sesuai topic.
Boleh juga di thread lokal
menarik juga untuk gabung di proyek ini.konsepnya juga bagus, bakal menjadi proyek yang menjanjikan kedepannya. apa pre sale belum mulai gan untuk proyek ini. jarang update di proyek ini,

SNOVio – Decentralized Lead Generation  |  Telegram
rosmerius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
November 02, 2017, 10:00:40 AM
 #186

ini kira2 udah bisa lepas signature belum ya gan? apa masih suruh nunggu beberapa hari dulu..
mohon yang tau info nya
Signature stakes for the last week has been updated, Everyone can remove their signature. The final stakes will be updated shortly, Thank you for the participation.

sudah bisa di lepas gan sudah ada pengumuman dari manager bounty nya sendiri dan pendistribusian untuk bounty akan dilakukan segera mungkin selamat ya  Smiley
kayaknya kalau gak salah distribusinya akan dilakukan di akhir bulan January. harus bersabar nih pesertanya.
Pixmartz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


Crypterium-Digital Mobile Cryptobank For Everyone


View Profile
November 02, 2017, 03:25:23 PM
 #187

Terima kasih Kepada semua partisipan Seratio Bounty Campaign dari Indonesia.
Token SER akan di distribusikan pada akhir Januari 2018. Untuk Beberapa kategori jumlah Token SER yang didapat sudah dapat dilihat.
Untuk bounty Social Media akan segera di perbaharui secepatnya.

Terima Kasih

Pixmartz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


Crypterium-Digital Mobile Cryptobank For Everyone


View Profile
November 04, 2017, 10:26:44 AM
 #188

SERATIO TOKEN HOLDERS MEETING, 1PM GMT, 8TH NOVEMBER


We are excited to announce that theCentre for Citizenship, Enterprise and Governance (CCEG) will be hosting a Token Holders Meeting on Livestream at 1pm GMT, 8th November. This event will come one day after the verified results of the Initial Coin Offering (ICO)are announced on 7th November. All investors areencouraged to attend.

CCEG is a not-for-profit British thinktank that has been measuring values since 2011. We firmly believe in accountability, good governance and transparency, and that all Seratio Token holders should have their say. Unlike many ICOs, we have a clear and accessible structure, advisory board, and system of checks and balances that prevents challenges such as those increasingly being reported.This Token Holders Meeting is a chance for us to thank our investors and community for their support during our ICO and to present our vision for the future.

CCEG Directors Barbara Mellish and Prof Dr OlingaTa’eed will chair the meeting and look forward to speaking directly with members of the Seratio community.

This event will present plans for future development, a progress update on the Seratio alt-coin pipelineand, crucially, to answer questions from the community. As the Seratio community is at the centre of the Seratio Token and the world of Cryptocurrencies with Values, the community will therefore be at the heart of our 8th November Token Holders Meeting.

We are inviting our investors and Bounty community members to submit their questions and ideas about the Seratio Token, the Seratio Platform, future development, Seratio-based alt-coins, and – most importantly – questions about accountability, transparency, and good governance of the Seratio project.

Please submit your questions by the 7th November. We will then collect and prepare your submissions so we can respond to and discuss them at theSeratio Token Holders Meeting the following day.

To encourage as many supporters as possible to submit questions, we are holding a contest for the most interesting, innovative and intriguing questions and ideas about the Seratio Platform and Token project.

You can submit your ideas and questions NOW at https://goo.gl/forms/MHApQ7gGCdjdocKe2

There will be six prizes, for the following categories:

❓1 - The most interesting FUTURE DEVELOPMENT idea or question          - SER 250
❓2 - The most interesting TRANSPARENCY idea or question                     - SER 250
❓3 - The most interesting GOOD GOVERNANCE idea or question              - SER 250
❓4 - The most interesting TECHNICAL idea or question                           - SER 250
❓5 - The most interesting ALT-COIN idea or question                              - SER 250
❓6 - OTHER,the most interesting ideas or questions about anything else! - SER 250

When submitting your questions or ideas, you will be asked to pick one of the above categories.

We will announce the winners at the SeratioToken Holders Meeting on the 8th November. We look forward to hearing all your interesting and innovative ideas, and most challenging questions!


------------------------------------------------

Go for it! See on the 8th November at 1pm GMT!

LIVESTREAM & GOOGLE FORM LINKS (FOR QUESTION/IDEA SUBMISSION) WILL BE EMAILED TO TOKEN HOLDERS ONLY PRIOR TO THE EVENT.

The CCEG Seratio Team
www.Seratio-Coins.World


FeraLc
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
November 04, 2017, 11:02:42 AM
 #189

project seratio ini sepertinya promosinya kencang bener ya.sampai manager nya turun langsung ke indo thread.oh ya ini project udah selesai kan? dapat berapa penjualan token nya ya gan?

rosmerius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
November 04, 2017, 12:24:39 PM
 #190

project seratio ini sepertinya promosinya kencang bener ya.sampai manager nya turun langsung ke indo thread.oh ya ini project udah selesai kan? dapat berapa penjualan token nya ya gan?
betul gan promosinya bagus projectnya juga bagus dan managernya turun langsung ke Indo tread
karena beliau memang orang Indonesia gan,namanya bang Ivan Albrado (Pixmartz) Grin
HabiebRiziq
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


Crypterium - Digital Mobile Cryptobank For Everyon


View Profile
November 04, 2017, 12:52:10 PM
 #191

SERATIO TOKEN HOLDERS MEETING, 1PM GMT, 8TH NOVEMBER


We are excited to announce that theCentre for Citizenship, Enterprise and Governance (CCEG) will be hosting a Token Holders Meeting on Livestream at 1pm GMT, 8th November. This event will come one day after the verified results of the Initial Coin Offering (ICO)are announced on 7th November. All investors areencouraged to attend.

CCEG is a not-for-profit British thinktank that has been measuring values since 2011. We firmly believe in accountability, good governance and transparency, and that all Seratio Token holders should have their say. Unlike many ICOs, we have a clear and accessible structure, advisory board, and system of checks and balances that prevents challenges such as those increasingly being reported.This Token Holders Meeting is a chance for us to thank our investors and community for their support during our ICO and to present our vision for the future.

CCEG Directors Barbara Mellish and Prof Dr OlingaTa’eed will chair the meeting and look forward to speaking directly with members of the Seratio community.

This event will present plans for future development, a progress update on the Seratio alt-coin pipelineand, crucially, to answer questions from the community. As the Seratio community is at the centre of the Seratio Token and the world of Cryptocurrencies with Values, the community will therefore be at the heart of our 8th November Token Holders Meeting.

We are inviting our investors and Bounty community members to submit their questions and ideas about the Seratio Token, the Seratio Platform, future development, Seratio-based alt-coins, and – most importantly – questions about accountability, transparency, and good governance of the Seratio project.

Please submit your questions by the 7th November. We will then collect and prepare your submissions so we can respond to and discuss them at theSeratio Token Holders Meeting the following day.

To encourage as many supporters as possible to submit questions, we are holding a contest for the most interesting, innovative and intriguing questions and ideas about the Seratio Platform and Token project.

You can submit your ideas and questions NOW at https://goo.gl/forms/MHApQ7gGCdjdocKe2

There will be six prizes, for the following categories:

❓1 - The most interesting FUTURE DEVELOPMENT idea or question          - SER 250
❓2 - The most interesting TRANSPARENCY idea or question                     - SER 250
❓3 - The most interesting GOOD GOVERNANCE idea or question              - SER 250
❓4 - The most interesting TECHNICAL idea or question                           - SER 250
❓5 - The most interesting ALT-COIN idea or question                              - SER 250
❓6 - OTHER,the most interesting ideas or questions about anything else! - SER 250

When submitting your questions or ideas, you will be asked to pick one of the above categories.

We will announce the winners at the SeratioToken Holders Meeting on the 8th November. We look forward to hearing all your interesting and innovative ideas, and most challenging questions!


------------------------------------------------

Go for it! See on the 8th November at 1pm GMT!

LIVESTREAM & GOOGLE FORM LINKS (FOR QUESTION/IDEA SUBMISSION) WILL BE EMAILED TO TOKEN HOLDERS ONLY PRIOR TO THE EVENT.

The CCEG Seratio Team
www.Seratio-Coins.World


ini maksutny apa ya? ada kompetisi gitu ya? tanya to berikan ide trus dapet reward? tolong di translatin donk akang OP Smiley biar semua bisa tau ehhe



░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄
░░░░░░▄███████████▄
░░░░▄██▀▀░░░░░░░░▀██▄
░░░██▀░░░▄▄▄▄▄▄░░░░▀██
░░██▀░░▄██▀▀▀▀▀░░▄▄
██▀░░██▀░░▄▄▄▄░░▀▀
██▀░░██░░▄██▀▀▀█▄
██░░██░░██▀
██░░▀▀░░██
██░░▄▄░░██
██░░██░░██▄
██▄░░██░░▀██▄▄▄█▀
██▄░░██▄░░▀▀▀▀░░▄▄
░░██▄░░▀██▄▄▄▄▄░░▀▀
░░░██▄░░░▀▀▀▀▀▀░░░░▄██
░░░░▀██▄▄░░░░░░░░▄██▀
░░░░░░▀███████████▀
░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀▀


░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄
░░░░░░▄███████████▄
░░░░▄██▀▀░░░░░░░░▀██▄
░░░██▀░░░▄▄▄▄▄▄░░░░▀██
░░██▀░░▄██▀▀▀▀▀░░▄▄
██▀░░██▀░░▄▄▄▄░░▀▀
██▀░░██░░▄██▀▀▀█▄
██░░██░░██▀
██░░▀▀░░██
██░░▄▄░░██
██░░██░░██▄
██▄░░██░░▀██▄▄▄█▀
██▄░░██▄░░▀▀▀▀░░▄▄
░░██▄░░▀██▄▄▄▄▄░░▀▀
░░░██▄░░░▀▀▀▀▀▀░░░░▄██
░░░░▀██▄▄░░░░░░░░▄██▀
░░░░░░▀███████████▀
░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀▀

▀  Twitter
▀  Telegram
▀  Facebook
▀  ANN Thread
▀  Whitepaper
▀  Website
Pixmartz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


Crypterium-Digital Mobile Cryptobank For Everyone


View Profile
November 04, 2017, 02:07:08 PM
 #192

project seratio ini sepertinya promosinya kencang bener ya.sampai manager nya turun langsung ke indo thread.oh ya ini project udah selesai kan? dapat berapa penjualan token nya ya gan?
Pemberitahuan Hasil Final dana Terkumpul akan di umumkan pada tanggal 7 November.

Terima kasih

Pixmartz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


Crypterium-Digital Mobile Cryptobank For Everyone


View Profile
November 05, 2017, 06:55:31 AM
 #193


ini maksutny apa ya? ada kompetisi gitu ya? tanya to berikan ide trus dapet reward? tolong di translatin donk akang OP Smiley biar semua bisa tau ehhe
Ya benar, Ini kompetisi untuk memberikan ide atau pertanyaan tentang proyek Seratio dan CCEG. Dan pertanyaan terbaik pada masing-masing kategori akan diberikan hadiah berupa coin SER.
Silahkan berpartisipasi  Grin

Terima kasih

MOSSAD
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
November 08, 2017, 12:01:35 PM
 #194

ini kira2 udah bisa lepas signature belum ya gan? apa masih suruh nunggu beberapa hari dulu..
mohon yang tau info nya
Signature stakes for the last week has been updated, Everyone can remove their signature. The final stakes will be updated shortly, Thank you for the participation.

sudah bisa di lepas gan sudah ada pengumuman dari manager bounty nya sendiri dan pendistribusian untuk bounty akan dilakukan segera mungkin selamat ya  Smiley
Mantap sekali mas yang join bounty signaturenya peserta sedikit tetapi proyeknya sukses, sudah dipastikan pasti akan panen besar untuk peserta bounty, selamat semoga distribusinya lancar dan ratenya bagus di market.
selamat buat yang berpartisipasi dalam project SERATIO, pada panen besar nih, ane saja lose memantau project ini dan taunya sudah selasi dan sukses projectnya

SPECTRE                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
     ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Ironmaiden
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
November 09, 2017, 01:32:57 PM
 #195

project seratio ini sepertinya promosinya kencang bener ya.sampai manager nya turun langsung ke indo thread.oh ya ini project udah selesai kan? dapat berapa penjualan token nya ya gan?
betul gan promosinya bagus projectnya juga bagus dan managernya turun langsung ke Indo tread
karena beliau memang orang Indonesia gan,namanya bang Ivan Albrado (Pixmartz) Grin
Bener gan , mungkin kalo promosinya bagus bisa membuat proyek nya sukses,
tapi kalo saya lihat jarang jarang ya managernya turun langsung hehehe

barhavsky
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
November 09, 2017, 02:53:08 PM
 #196

project seratio ini sepertinya promosinya kencang bener ya.sampai manager nya turun langsung ke indo thread.oh ya ini project udah selesai kan? dapat berapa penjualan token nya ya gan?
betul gan promosinya bagus projectnya juga bagus dan managernya turun langsung ke Indo tread
karena beliau memang orang Indonesia gan,namanya bang Ivan Albrado (Pixmartz) Grin
Bener gan , mungkin kalo promosinya bagus bisa membuat proyek nya sukses,
tapi kalo saya lihat jarang jarang ya managernya turun langsung hehehe
proyek nya memang cukup sukses gan tapi sayangnya untuk pembagian tokennya masih harus bersabar lagi menunggu mendarat di wallet karena pembagiannya baru akan dilakukan pada akhir januari 2018.

ewonardo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
November 09, 2017, 02:58:42 PM
 #197

ini kira2 udah bisa lepas signature belum ya gan? apa masih suruh nunggu beberapa hari dulu..
mohon yang tau info nya
Signature stakes for the last week has been updated, Everyone can remove their signature. The final stakes will be updated shortly, Thank you for the participation.

sudah bisa di lepas gan sudah ada pengumuman dari manager bounty nya sendiri dan pendistribusian untuk bounty akan dilakukan segera mungkin selamat ya  Smiley
Mantap sekali mas yang join bounty signaturenya peserta sedikit tetapi proyeknya sukses, sudah dipastikan pasti akan panen besar untuk peserta bounty, selamat semoga distribusinya lancar dan ratenya bagus di market.
selamat buat yang berpartisipasi dalam project SERATIO, pada panen besar nih, ane saja lose memantau project ini dan taunya sudah selasi dan sukses projectnya

Memang benaran bisa panen gede ya gan dari SERATIO ini ? emang nya dapat berapa per orang gan ?
Selamat menikmati hasil dari Seratio bagi semua peserta, semoga bisa memuaskan hasilnya

                ▄▄▄▄▄▄▄▄               
          ▄▄█▓▓▓▓▀▀▀▀▀▀▀▓▓▓█▄▄         
        █▓▓▀                ▀▓▓█▄       
     ▄█▓▓            ▄▄▄▄      ▀▓▓▄     
    █▓▓            ▄▓▓ ▓▓▓       ▀▓▓▄   
   ▓▓▀             ▓▓▌             ▓▓▄ 
  ▓▓▌           ▄█▓▓▓▓▓█▄           ▓▓ 
 ▐▓▓          █▓▓▀ ▓▓▌ ▀▓           ▐▓▓
 ▓▓▌         █▓▓   ▓▓▌               ▓▓
 ▓▓▌         ▓▓▓   ▓▓▌               ▓▓
 ▐▓▌          ▓▓█  ▓▓▌  ▄            ▓▓
  ▓▓           ▀▓▓▓▓▓▓█▓▓▀          ▓▓▌
   ▓▓             ▐▓▓▓             █▓▓ 
    ▓▓▄       ▄██ ▐▓▓             █▓▓   
     ▀▓█▄      ▀▓█▓▀            █▓▓     
       ▀▓▓▄▄                 ▄█▓▓       
          ▀▓▓██▄▄▄    ▄▄▄▄█▓▓▓         
               ▀▀▓▓▓▓▓▓▀▀▀             

CREDITS
[
Whitepaper    |    Linked In
FACEBOOK TWITTER ANN BOUNTY TELEGRAM
][ ]
u_chiha
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
November 09, 2017, 03:46:50 PM
 #198

ini timnya menarik,sepertinya dari berbagai negara dijadikan satu,mungkin ini strategi Devnya untuk menarik investor dari berbagai negara juga.
yang jadi comunity manager namanya Ivan Albrado,dari wajah dan namanyasepertinya dari Indonesia,ada yg kenal gak gan? Grin

hallo gan.
Saya memang orang Indonesia.

Thanks
gan untuk rules signature campaign boleh post di thread lokal atau tidak ya gan? di rules tidak tertera harus di post dimana. thanks
Untuk posting harus konstruktif dan sesuai topic.
Boleh juga di thread lokal
menarik juga untuk gabung di proyek ini.konsepnya juga bagus, bakal menjadi proyek yang menjanjikan kedepannya. apa pre sale belum mulai gan untuk proyek ini. jarang update di proyek ini,
jangan bergurau gan,, ini lagi rame ngomngn kesuksesan projek ini.. projek ini udah berakhir dengan sukses, tinggal nunggu update an sosial media trs nunggu pembayaran aja.

[ cashaa ]  Blockchain FX Payments Platform
▬▬▬▬▬▬▬ CAS Token Sale November 6th ▬▬▬▬▬▬▬
tianglistrik
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
November 09, 2017, 04:12:26 PM
 #199

ini timnya menarik,sepertinya dari berbagai negara dijadikan satu,mungkin ini strategi Devnya untuk menarik investor dari berbagai negara juga.
yang jadi comunity manager namanya Ivan Albrado,dari wajah dan namanyasepertinya dari Indonesia,ada yg kenal gak gan? Grin

hallo gan.
Saya memang orang Indonesia.

Thanks
gan untuk rules signature campaign boleh post di thread lokal atau tidak ya gan? di rules tidak tertera harus di post dimana. thanks
Untuk posting harus konstruktif dan sesuai topic.
Boleh juga di thread lokal
menarik juga untuk gabung di proyek ini.konsepnya juga bagus, bakal menjadi proyek yang menjanjikan kedepannya. apa pre sale belum mulai gan untuk proyek ini. jarang update di proyek ini,
jangan bergurau gan,, ini lagi rame ngomngn kesuksesan projek ini.. projek ini udah berakhir dengan sukses, tinggal nunggu update an sosial media trs nunggu pembayaran aja.

Betul sekali gan project ini memang sudah sukses tinggak ikuti alur roadmapnya aja. Dan pendistribusian token bountynya. Yangvikut signature panen besar tuh ya gann??

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  ●    UTRUST // The FUTURE of Online Payments    ●  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬        whitepaper     facebook     twitter     slack         ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Main-ICO | Coming soon...
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!